anestis_38
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 1.616
ΜΕΡΟΣ 1ο:
ΜΕΡΟΣ 2ο:
ΜΕΡΟΣ 3ο (και τελευταίο):
Μάγκα μου τη διάβασα. Γράφεις καλά.Όσοι συναγωνιστές κάνουν τον κόπο και διαβάσουν την ιστορία, ας κάνουν και τον κόπο να γράψουν και ένα σχόλιο -θετικό ή αρνητικό
Ευχαριστώ για την ανάγνωση και για το σχόλιο, θενξ μανΜάγκα μου τη διάβασα. Γράφεις καλά.
Να 'σαι καλά Κωστάκη, ευχαριστώπολυ ωραιες ιστοριες τυπε!!!
παρακαλωΝα 'σαι καλά Κωστάκη, ευχαριστώ
Ευχαριστώ συναγωνιστή για τα καλά σου λόγια. Καθένας που διαβάζει μια ιστορια έχει το δικαιωμα και να την κρινει- θετικά ή αρνητικά. Εγώ αποκάλυψα πως ήταν φανταστική αφού πέρασα 2-3 μέρες, για να δω αντιδράσεις. Ίσως γι' αυτό καποιοι συναγωνιστες να εκριναν με αυστηρότητα -όχι τόσο την ίδια την ιστορια αλλά τη συμπεριφορά της μπουρδελοπαρέας, που νόμιζαν πως όντως υπήρξε. Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να μου πεις κατα τη γνώμη σου που μπαζει η ιστορια, που έκανε "κοιλια". Αυτό με ενδιέφερει πολύ, γράψε αν δε σου κανει κοπο. Και παλι ευχαριστω για το χρονο σου και τα καλα σου λογια.Ωραία ιστορία φίλε, μπραβο. Τώρα αν μπάζει λογοτεχνικά σε καναδυο σημεία, δεν πειράζει, την κάνει και πιο παιχνιδιάρικη έτσι.
Αν την έγραψες χωρίς να έχεις υπάρξει έστω και ευκαιριακός μπουρδελιάρης, επιπλέον μπραβο.
Μην ψάχνεις να βρεις το ιδανικό τέλος από γνώμες εδώ μέσα, θα σου πούνε ότι έπρεπε να φαπώσετε τους νταβάδες και την καριολοτσατσα, να κάνετε παρτούζα με την Αλιονα, ο Χρήστος να ζήσει βίον ανθόσπαρτον με την τύπισα και 1002.
Δικό σου μαχαίρι, δικό σου πεπόνι.
Τη διάβασα ευχάριστα.
Eγω ανηκω οπωσδήποτε στο 98% που δε βρηκε την απάντηση! Ευχαριστώ για την ανάγνωση συναγωνιστή, να 'σαι καλάΚατ' αρχήν ΜΠΡΑΒΟ, ωραία ιστορία.
Κατά δεύτερον, ένας μικρός γρίφος για να ακονίσουμε την συνθετική μας σκέψη :
Ο Einstein έγραψε αυτό το γρίφο στον 20ο αιώνα. Υποστήριξε ότι το 98% των ανθρώπων δεν μπορούν να το λύσουν
Υπάρχουν 5 σπίτια, 5 διαφορετικών ανθρώπων. Σε κάθε ένα σπίτι ζει ένας άνθρωπος διαφορετικής εθνικότητας. Οι 5 ιδιοκτήτες πίνουν ένα συγκεκριμένο είδος ποτού ,καπνίζουν μια συγκεκριμένη μάρκα τσιγάρων και έχουν ένα συγκεκριμένο κατοικίδιο. Όλοι έχουν μεταξύ τους διαφορετικά κατοικίδια, διαφορετικές μάρκες τσιγάρων και διαφορετικά είδη ποτών.
Η ερώτηση είναι ποιος έχει το ψάρι;
Στοιχεία:
α)Ο Άγγλος μένει στο κόκκινο σπίτι.
β)Ο Σουηδός έχει ένα σκύλο.
γ)Ο Δανός πίνει τσάι.
δ)Το πράσινο σπίτι είναι αριστερά από το άσπρο σπίτι
ε)Ο ιδιοκτήτης του πράσινου σπιτιού πίνει καφέ.
ζ)Αυτός που καπνίζει Pall Mall τσιγάρα έχει πουλιά για κατοικίδια.
η)Ο ιδιοκτήτης του κίτρινου σπιτιού καπνίζει Dunhill.
θ)Αυτός που μένει στο μεσαίο σπίτι πίνει γάλα.
ι)Ο Νορβηγός μένει στο 1ο σπίτι.
κ)Αυτός που καπνίζει Blendsμενει δίπλα σε αυτόν που έχει γάτες.
λ)Αυτός που έχει το άλογο μένει δίπλα σε αυτόν που καπνίζει Dunhill.
μ)Ο ιδιοκτήτης που καπνίζει Bluemasters πίνει μπίρα.
ν)Ο Γερμανός καπνίζει Prince.
ξ)Ο Νορβηγός μένει δίπλα στο μπλε σπίτι
ο)Αυτός που καπνίζει Blends εχει ένα γείτονα που πίνει νερό
(το βρήκα με δυσκολία)
Ο Χρήστος δεν είχε σκεφτεί μέχρι τότε πόσο δύσκολο είναι να κάνεις διάλογο με μια γυναίκα που σου παίρνει πίπα.
μου βγήκε το τσάι απ' τη μύτη! τύπε μου έχεις πολυ χιούμορ! αλλα αποκλείεται να μην είναι δική σου ιστόρια ή έστω καποιου γνωστού σου και να είναι φανταστική
Ok τυπε όπως και να χει εγω γέλασα με την ιστορία σου, αλλα πιστευω πως έχει και προσωπικα στοιχεια μεσαΕυχαριστώ για τα καλα σου λόγια.
Η ιστοριά είναι φανταστική. Μπουρδολοπαρέα δεν υπήρξε. Προσωπικά δεν υπήρξα ποτέ μπουρδελιάρης, βέβαια εχώ παέι δεκαετια '90 Φυλης αλλά για 2-3 φορε΄ς πιτσιρικάς τότε, ε΄χω παραστάσεις από εκείνη την εποχή και προσπάθησα να γράψω ένα αληθοφανές διήγημα με χιούμορ. Και πάλι ευχαριστώ για το σχόλιο. Να 'σαι καλα
Ok τυπε όπως και να χει εγω γέλασα με την ιστορία σου, αλλα πιστευω πως έχει και προσωπικα στοιχεια μεσα