Νέα

«Αλήθειες και τέρατα που ακούγονται και γράφονται στο μπου»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Elganador
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 814
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.241
Πόντοι
11.146
Ναι τους πηρα πίσω και ο elganador ο πραγματικός είναι πίσω και μοιράζει γνώση και εμπειρία
Σιχαμένε κωλόγερε geroksoura πάλι καινούργιο κλώνο δημιούργησες για να προμοταρεις

αλλά εμένα δεν μπορείς να με ξεγελάσεις γιατί σε ξέρω

και ξέρω επίσης πόσο σιχαμερός είσαι
....ναι αλλα δεν λες!!!! :confused:

OP
OP
Elganador

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
149
Like
26.809
Πόντοι
31.348

Συνημμένα

• IMG_5535.jpeg
    IMG_5535.jpeg
    148,9 KB · Εμφανίσεις: 47
  • IMG_5536.png
    IMG_5536.png
    907 KB · Εμφανίσεις: 49
  • IMG_5538.jpeg
    IMG_5538.jpeg
    467,2 KB · Εμφανίσεις: 47
  • IMG_5533.jpeg
    IMG_5533.jpeg
    399,2 KB · Εμφανίσεις: 47
  • IMG_5534.jpeg
    IMG_5534.jpeg
    430,9 KB · Εμφανίσεις: 47
OP
OP
Elganador

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
149
Like
26.809
Πόντοι
31.348

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.975
Πόντοι
9.297
- Πόσοι πολλοί ψάχνουν να πηδήξουν γύφτισσες και πρεζάκια.Θα μου πείτε καλά ρε μεγάλε τι σε νοιάζουν τα βίτσια των άλλων ; Η αλήθεια είναι πως δε με νοιάζουν. Απλά εντύπωση μου κάνει ο μεγάλος αριθμός.

- Πως ψάχνουν στα πιο απίστευτα μέρη για να δουν άμα " παίζει κάτι ". Θυμάστε έναν που έλεγε πως διορίστηκε στα ... Κύθηρα και ρωτούσε άμα έχει μπουρδέλο. Που ζήτημα το χειμώνα να έχουν μπακάλικο τα Κύθηρα.
Φαντάσου τι εμφάνιση που θα έχουν αυτοί που ψήνονται για αυτήν την πληθυσμιακή ομάδα...

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.880
Πόντοι
1.346
Ελγκαντατέτοιε, τούτο μουνέτο ή έστω ανάλογο έχεις καβαλήσει;

Έτυχε και το είδα ως διαφήμιση, ανάλογα την ώρα που μπαίνεις βγάζει διάφορα γκομενάκια, αλλά που θέλω να σταθώ: κάνει πλήρες πρόγραμμα, ακάπ πίπα (τώρα δεν με νοιάζει που τα πίνει) δίνει κώλο (σημαντικό) και γλυφοκωλάδα (επιβάλλεται για τον προστάτη).
Ένα άλλο που μου αρέσει στο συγκεκριμένο μουνέτο - είτε σε ανάλογα κορίτσια - είναι η έλλειψη τατουάζ ή να έχουν ελάχιστα.
Τώρα κατά πόσο είναι αληθινές οι φωτογραφίες δεν με νοιάζει στην τελική, μια δοκιμή να γίνει κι ώρα να ετοιμάζω βαλίτσες για Γαλλία.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.975
Πόντοι
9.297
- Πόσοι πολλοί ψάχνουν να πηδήξουν γύφτισσες και πρεζάκια.Θα μου πείτε καλά ρε μεγάλε τι σε νοιάζουν τα βίτσια των άλλων ; Η αλήθεια είναι πως δε με νοιάζουν. Απλά εντύπωση μου κάνει ο μεγάλος αριθμός.

- Πως ψάχνουν στα πιο απίστευτα μέρη για να δουν άμα " παίζει κάτι ". Θυμάστε έναν που έλεγε πως διορίστηκε στα ... Κύθηρα και ρωτούσε άμα έχει μπουρδέλο. Που ζήτημα το χειμώνα να έχουν μπακάλικο τα Κύθηρα.
Eπισης ο τύπος που διοριστηκε στα Κυθηρα...αμφιβάλλω αν έχει ζήσει έξω από την γειτονιά του-προφανως σε Θεσσαλονίκη η Αθηνα- πάνω από έναν μήνα ......εξ ου και η απορία του.Δηλαδή είχε παντα κάπου να τον χώσει,το θεωρούσε δεδομένο...ενώ τώρα ΔΕΝ είναι δεδομένο αυτό.
Τώρα θα βλέπει θηλυκό με το χοντρό μακαρόνι για παστίτσιο ,ιδίως αν δεν του κάτσει καμία συναδελφισσα του .

OP
OP
Elganador

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
149
Like
26.809
Πόντοι
31.348
Ελγκαντατέτοιε, τούτο μουνέτο ή έστω ανάλογο έχεις καβαλήσει;

Έτυχε και το είδα ως διαφήμιση, ανάλογα την ώρα που μπαίνεις βγάζει διάφορα γκομενάκια, αλλά που θέλω να σταθώ: κάνει πλήρες πρόγραμμα, ακάπ πίπα (τώρα δεν με νοιάζει που τα πίνει) δίνει κώλο (σημαντικό) και γλυφοκωλάδα (επιβάλλεται για τον προστάτη).
Ένα άλλο που μου αρέσει στο συγκεκριμένο μουνέτο - είτε σε ανάλογα κορίτσια - είναι η έλλειψη τατουάζ ή να έχουν ελάχιστα.
Τώρα κατά πόσο είναι αληθινές οι φωτογραφίες δεν με νοιάζει στην τελική, μια δοκιμή να γίνει κι ώρα να ετοιμάζω βαλίτσες για Γαλλία.
Αυτοί που μόλις έστειλες την έχω ξεσκίσει
την γάμησα δύο φορές και πάλι η πούτσα πέτρα δεν έπεφτε με τίποτα

Μόλις τελειώνω το ραντεβού μαζί της κατεβαίνω από το ξενοδοχείο που μένει το κορίτσι και πήγα και έριξα και ένα στο μπουρδέλο δίπλα από το ξενοδοχείο στο μεταξουργείο

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.880
Πόντοι
1.346
Τέσπα Єλπίζω να έλθω καμμιά βόλτα στο Αλδεβαράν αρκЄί να τακτοποιήσω κάποια πράγματα - αντιλαμβάνεσαι ότι η όλη μετακίνηση θα κοστίσЄι τЄτραψήφιο αριθμό και εντάξει πιστεύω να τα πούμε κι από κοντά. Βέβαια έχω κι άλλους πληροφοριοδότες, αλλά νομίζω ότι ήμουν σαφής με το βασικό τρίπτυχο:
=> ακάπ πίπα, κωλάντερο & γλυφοκωλάδα.

Εξαφανιζόλ γιατί έχω γαλλοιταλικά νεύρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom