Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 149
- Like
- 26.809
- Πόντοι
- 31.348
Ναι τους πηρα πίσω και ο elganador ο πραγματικός είναι πίσω και μοιράζει γνώση και εμπειρία
....ναι αλλα δεν λες!!!!Σιχαμένε κωλόγερε geroksoura πάλι καινούργιο κλώνο δημιούργησες για να προμοταρεις
αλλά εμένα δεν μπορείς να με ξεγελάσεις γιατί σε ξέρω
και ξέρω επίσης πόσο σιχαμερός είσαι
Κλασσικός λευκός μύ$της που χύνει υπάκουα πορνίδιατην καλησπερα μου
Μεγάλες αλήθειες λέει ο παίκτης, μακάρι να μπορούσαν όλοι να το δουν αυτό
Φαντάσου τι εμφάνιση που θα έχουν αυτοί που ψήνονται για αυτήν την πληθυσμιακή ομάδα...- Πόσοι πολλοί ψάχνουν να πηδήξουν γύφτισσες και πρεζάκια.Θα μου πείτε καλά ρε μεγάλε τι σε νοιάζουν τα βίτσια των άλλων ; Η αλήθεια είναι πως δε με νοιάζουν. Απλά εντύπωση μου κάνει ο μεγάλος αριθμός.
- Πως ψάχνουν στα πιο απίστευτα μέρη για να δουν άμα " παίζει κάτι ". Θυμάστε έναν που έλεγε πως διορίστηκε στα ... Κύθηρα και ρωτούσε άμα έχει μπουρδέλο. Που ζήτημα το χειμώνα να έχουν μπακάλικο τα Κύθηρα.
Έλα ντε...Φαντάσου τι εμφάνιση που θα έχουν αυτοί που ψήνονται για αυτήν την πληθυσμιακή ομάδα...
Eπισης ο τύπος που διοριστηκε στα Κυθηρα...αμφιβάλλω αν έχει ζήσει έξω από την γειτονιά του-προφανως σε Θεσσαλονίκη η Αθηνα- πάνω από έναν μήνα ......εξ ου και η απορία του.Δηλαδή είχε παντα κάπου να τον χώσει,το θεωρούσε δεδομένο...ενώ τώρα ΔΕΝ είναι δεδομένο αυτό.- Πόσοι πολλοί ψάχνουν να πηδήξουν γύφτισσες και πρεζάκια.Θα μου πείτε καλά ρε μεγάλε τι σε νοιάζουν τα βίτσια των άλλων ; Η αλήθεια είναι πως δε με νοιάζουν. Απλά εντύπωση μου κάνει ο μεγάλος αριθμός.
- Πως ψάχνουν στα πιο απίστευτα μέρη για να δουν άμα " παίζει κάτι ". Θυμάστε έναν που έλεγε πως διορίστηκε στα ... Κύθηρα και ρωτούσε άμα έχει μπουρδέλο. Που ζήτημα το χειμώνα να έχουν μπακάλικο τα Κύθηρα.
Μάλλον θα μοιάζουν πολύ με την πληθυσμιακή αυτή ομάδα...Έλα ντε...
Αυτοί που μόλις έστειλες την έχω ξεσκίσειΕλγκαντατέτοιε, τούτο μουνέτο ή έστω ανάλογο έχεις καβαλήσει;
Έτυχε και το είδα ως διαφήμιση, ανάλογα την ώρα που μπαίνεις βγάζει διάφορα γκομενάκια, αλλά που θέλω να σταθώ: κάνει πλήρες πρόγραμμα, ακάπ πίπα (τώρα δεν με νοιάζει που τα πίνει) δίνει κώλο (σημαντικό) και γλυφοκωλάδα (επιβάλλεται για τον προστάτη).
Ένα άλλο που μου αρέσει στο συγκεκριμένο μουνέτο - είτε σε ανάλογα κορίτσια - είναι η έλλειψη τατουάζ ή να έχουν ελάχιστα.
Τώρα κατά πόσο είναι αληθινές οι φωτογραφίες δεν με νοιάζει στην τελική, μια δοκιμή να γίνει κι ώρα να ετοιμάζω βαλίτσες για Γαλλία.