Δεν μου αρέσει στις τουαλέτες, με απωθεί το περιβάλλον. Συνέβη όμως στη δουλειά (πολυεθνική εταιρεία) με συνάδελφο με την οποία είχαμε παράνομη σχέση, πριν καμμια 15αρια χρόνια. Μέρα με πολλές καύλες. Της στέλνω "υπηρεσιακό" email ότι θα την περιμένω στην ευρύχωρη τουαλέτα των ατόμων με κινητικά προβλήματα που είχε κίνηση, πολύ σπάνια. Μετά από κανά δίλεπτο, ακούω συνθηματικό χτύπημα και χαμηλόφωνα τη φωνή της να προσπαθεί να επιβεβαιώσει ότι είμαι μέσα, πετάω το καυλί έξω και ανοίγω με τρόπο. Με το που με βλέπει καυλωμένο γονατίζει και αρχίζει τη πίπα. Άκουγα συναδέλφους στις διπλανές τουαλέτες να ανοιγοκλείνουν τις πόρτες και να συνομιλούν στους νιπτήρες, και της έκανα νοήματα να είναι σιωπηλή καθώς μου ρούφαγε τη πούτσα. Της είχα ανοίξει μόνο το πουκάμισο να βλέπω τις βυζάρες της μέσα στο σουτιέν όσο τσιμπούκωνε, δεν την έγδυσα παραπάνω γιατί φοβήθηκα μη με πιάσει λύσσα να τη ξεσκίσω επιτόπου. Όταν με έφερε στο αμήν, την έχυσα βαθιά στο λαρύγγι και τον άφησα μέσα στο στόμα της να στραγγίξει, για να μην τη λερώσω και καρφωθούμε. Στη λήξη του ωραρίου, πεταχτήκαμε στο xDream της Αγίας Παρασκευής και επέστρεψε σπίτι της και ξεκωλιασμένη.
Είναι στελεχάρα σε εταιρεία consulting τώρα η συγκεκριμένη. Τσιμπούκι καριέρας δηλαδή...