Vasilis bmw
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
Τι να κάνουμε?? πρέπει να φταίει και η ηλικία μου.αρεσουν η μεγάλη στα μικρά.17χρονος σε μπουζούκια. Υπέκυψε στη γοητεία σου. Τι περιποπτεύομαι πως είσαι όμορφάντρας
Τι να κάνουμε?? πρέπει να φταίει και η ηλικία μου.αρεσουν η μεγάλη στα μικρά.17χρονος σε μπουζούκια. Υπέκυψε στη γοητεία σου. Τι περιποπτεύομαι πως είσαι όμορφάντρας
Παπαριές καμαρωτέςΡότερνταμ Ολλανδία πολλα χρονια πισω , βραδακι λεω να παω για εξερεύνηση μπαινω σε ενα ωραιο μπαρακι με το που κάθομαι τσουπ και ο γύπας να κερασω μου λεει ?ηταν νεαρος και αυτος λεω οκ , εβλεπα που ειχε ολο αντρες αλλα δεν εδωσα σημασια..το τυπακι μου αρεσε και δεν ειχα χρονο για ξενοδοχειο οποτε λεμε παμε τουαλετα .Παμε τουαλετα και εκει που γαμιομασταν ανοιγει την πορτα και ειναι και αλλα ατομα με βλεπει ο τυπος οτι εχω κολωσει και μου εξηγει οτι σε αυτο το μαγαζι ερχονται γυναικες μονες για να κανουν σεχ με πολλους αντρες ..Τι να εξηγησω και ποιος να καταλαβει ευτυχώς ειμαι ετυμολογη και ειπα ξεχασα τα φαρμακα για την καρδια και εφυγα αερας..
Αυτο το πραγμα με τις τουαλετες απο γενια σε γενια το παρακολουθω και εχω δει δραση ,κωμωδια,θριλερ,νουβελες ολοκληρες δεν υπαρχει ολα τα ταλενταsex and mpraf
Ναι ενω τα φιδια των προηγομενων ηταν καλυτεραΜα πού τα σκέφτεσαι όλα αυτά!
Δεν πιστεύω να αδειάζεις και αυτό το καλαθάκι επάνω σου, πριν το πηδήξεις, ε;
Καλημερα ...ειχα παει πριν 13 χρονια οποτε σημερα σιγουρα θα εχουν αλλάξει πολλα..θα πω μια φραση που λενε οι Ολλανδοι ..Ο θεος εφτιαξε τον κοσμο και οι Ολλανδοι την Ολλανδια,, Καποτε ειπαν οτι η χωρα αυτη ξεκίνησε πειραματικά ωστε να δουν πως αντιδράει η μαζα στο συγκεκριμένο σύστημα που εχουν ,,εγω έζησα 8 μηνες και ειχα παθει πλακα πως γίνεται με τοση μαστουρα να λειτουργουν ολα αψογα ,απο τα δικαιωματα του πολιτη μεχρι οτι υπηρεσία χρειάστηκα,,,Γενικα αν πας για εξερεύνηση η χωρα ειναι μικρη και ανετα την γυριζεις ολη μην κολλησεις Αμστερνταμ ,,,Αν θες απλα να πας να ξεδώσεις με επαγγελματιες να πας Αμστερνταμ .Αν θες γαμησι ελευθερας βοσκης να πας Ροτερνταμ ακομα και σημερα μου λεει ο κολλητος γινετε χαμος ΑΛΛΑ εχει και παρα πολλους ομοφυλοφίλους και εκει το φλερτ ειναι πολυ ελευθερο να εχεις ψυχραιμία ...Μιας και θα παω ολλανδια τι παιζει εκει περα, με τις γυναικες, υπαρχουν συγκεκριμενα μαγαζια μπαρ που πανε γυναικες με σκοπο για σεξ; Δεν αναφερω για ιεροδουλες ή επι πληρωμη.
Μα φίλε μου αν το κράτος μας είναι χειρότερα κ από μπουρδέλο δε φταίει ούτε η μαστουρα ούτε ο λαός αλλά τα γαμηδια τα κοπροσκοσκυλα που την το κυβερνούν!Καλημερα ...ειχα παει πριν 13 χρονια οποτε σημερα σιγουρα θα εχουν αλλάξει πολλα..θα πω μια φραση που λενε οι Ολλανδοι ..Ο θεος εφτιαξε τον κοσμο και οι Ολλανδοι την Ολλανδια,, Καποτε ειπαν οτι η χωρα αυτη ξεκίνησε πειραματικά ωστε να δουν πως αντιδράει η μαζα στο συγκεκριμένο σύστημα που εχουν ,,εγω έζησα 8 μηνες και ειχα παθει πλακα πως γίνεται με τοση μαστουρα να λειτουργουν ολα αψογα ,απο τα δικαιωματα του πολιτη μεχρι οτι υπηρεσία χρειάστηκα,,,Γενικα αν πας για εξερεύνηση η χωρα ειναι μικρη και ανετα την γυριζεις ολη μην κολλησεις Αμστερνταμ ,,,Αν θες απλα να πας να ξεδώσεις με επαγγελματιες να πας Αμστερνταμ .Αν θες γαμησι ελευθερας βοσκης να πας Ροτερνταμ ακομα και σημερα μου λεει ο κολλητος γινετε χαμος ΑΛΛΑ εχει και παρα πολλους ομοφυλοφίλους και εκει το φλερτ ειναι πολυ ελευθερο να εχεις ψυχραιμία ...
Σε καφενε δεν ειχα παει οποτε δεν γνωριζω τι εννοεις ,,Στα μπαρακια ομως τα παπαρια ήταν καθαρα και με σοβαρο αριθμο στο ζύγισμαΠαπαριές καμαρωτές
Κάπως έτσι βγήκε η φράση "Που πας ξεβράκωτη στα αγγούρια"Ρότερνταμ Ολλανδία πολλα χρονια πισω , βραδακι λεω να παω για εξερεύνηση μπαινω σε ενα ωραιο μπαρακι με το που κάθομαι τσουπ και ο γύπας να κερασω μου λεει ?ηταν νεαρος και αυτος λεω οκ , εβλεπα που ειχε ολο αντρες αλλα δεν εδωσα σημασια..το τυπακι μου αρεσε και δεν ειχα χρονο για ξενοδοχειο οποτε λεμε παμε τουαλετα .Παμε τουαλετα και εκει που γαμιομασταν ανοιγει την πορτα και ειναι και αλλα ατομα με βλεπει ο τυπος οτι εχω κολωσει και μου εξηγει οτι σε αυτο το μαγαζι ερχονται γυναικες μονες για να κανουν σεχ με πολλους αντρες ..Τι να εξηγησω και ποιος να καταλαβει ευτυχώς ειμαι ετυμολογη και ειπα ξεχασα τα φαρμακα για την καρδια και εφυγα αερας..
Αυτο το πραγμα με τις τουαλετες απο γενια σε γενια το παρακολουθω και εχω δει δραση ,κωμωδια,θριλερ,νουβελες ολοκληρες δεν υπαρχει ολα τα ταλενταsex and mpraf
Καλημερα δεν ειπα οτι φταίει αλλα τοτε μου ειχε κανει εντύπωση γιατι ολα πήγαιναν αψογα ενώ στη δικη μου χωρα οχι ..και αυτο αφορα το τοτε πλεον δεν μου κανει καμια εντυπωση..Οσο για τα γαμιδια ενω ολοι ξερουμε οτι ειναι λιγοτεροι παρε να δειςΜα φίλε μου αν το κράτος μας είναι χειρότερα κ από μπουρδέλο δε φταίει ούτε η μαστουρα ούτε ο λαός αλλά τα γαμηδια τα κοπροσκοσκυλα που την το κυβερνούν!
Τι σημασία έχει αν μαστουρωνει όλος ο λαός η αν βγαίνουμε να κάνουμε παρτούζες στον δρόμο,αν αυτοί που πρέπει ήταν στην θέση τους κάνοντας ότι πρέπει όλα μια χαρά θα ήταν!
Έχω πολλούς φίλους που πήγαν μόνιμα Ολλανδία,Σουηδία κ Νορβηγία κ βρήκαν την υγεία τους!
Γνωστή η ιστορία με τον ελέφαντα στον πάσσαλο.μεγαλη κουβέντα μεγάλες αναλυσειςΚαλημερα δεν ειπα οτι φταίει αλλα τοτε μου ειχε κανει εντύπωση γιατι ολα πήγαιναν αψογα ενώ στη δικη μου χωρα οχι ..και αυτο αφορα το τοτε πλεον δεν μου κανει καμια εντυπωση..Οσο για τα γαμιδια ενω ολοι ξερουμε οτι ειναι λιγοτεροι παρε να δεις
Καποιοι τα τρωνε και δροσίζονται και καποιοι θα ζορίζονταιΚάπως έτσι βγήκε η φράση "Που πας ξεβράκωτη στα αγγούρια"
Αν μιλάς για υδραυλικού ενδιαφέροντος άστο!Και τι δεν έχω κάνει σε τουαλέτες...
Αίσχη...!!
Βιβλίο γράφω…
Συμφωνώ για μένα βέβαια το αγγούρι μόνο έτσιΚαποιοι τα τρωνε και δροσίζονται και καποιοι θα ζορίζονται
μαλακια σε τουαλετα πιανει?Έχετε ιστορίες από πηδήματα και πίπες σε τουαλέτες;
Είτε αστείες είτε καυλωτικές.
Ρότερνταμ Ολλανδία πολλα χρονια πισω , βραδακι λεω να παω για εξερεύνηση μπαινω σε ενα ωραιο μπαρακι με το που κάθομαι τσουπ και ο γύπας να κερασω μου λεει ?ηταν νεαρος και αυτος λεω οκ , εβλεπα που ειχε ολο αντρες αλλα δεν εδωσα σημασια..το τυπακι μου αρεσε και δεν ειχα χρονο για ξενοδοχειο οποτε λεμε παμε τουαλετα .Παμε τουαλετα και εκει που γαμιομασταν ανοιγει την πορτα και ειναι και αλλα ατομα με βλεπει ο τυπος οτι εχω κολωσει και μου εξηγει οτι σε αυτο το μαγαζι ερχονται γυναικες μονες για να κανουν σεχ με πολλους αντρες ..Τι να εξηγησω και ποιος να καταλαβει ευτυχώς ειμαι ετυμολογη και ειπα ξεχασα τα φαρμακα για την καρδια και εφυγα αερας..
Απολυτη καυλα....Ρότερνταμ Ολλανδία πολλα χρονια πισω , βραδακι λεω να παω για εξερεύνηση μπαινω σε ενα ωραιο μπαρακι με το που κάθομαι τσουπ και ο γύπας να κερασω μου λεει ?ηταν νεαρος και αυτος λεω οκ , εβλεπα που ειχε ολο αντρες αλλα δεν εδωσα σημασια..το τυπακι μου αρεσε και δεν ειχα χρονο για ξενοδοχειο οποτε λεμε παμε τουαλετα .Παμε τουαλετα και εκει που γαμιομασταν ανοιγει την πορτα και ειναι και αλλα ατομα με βλεπει ο τυπος οτι εχω κολωσει και μου εξηγει οτι σε αυτο το μαγαζι ερχονται γυναικες μονες για να κανουν σεχ με πολλους αντρες ..Τι να εξηγησω και ποιος να καταλαβει ευτυχώς ειμαι ετυμολογη και ειπα ξεχασα τα φαρμακα για την καρδια και εφυγα αερας..
Φίλε το πρώτο το είχες και σε βίντεο, γιατί νομίζω το έχω δειΠρωτη φορα το εκανα με μια ξανθια πολωνεζα σε μια απο τις τουαλετες του νοσ/401.
Δευτερη φορα με μια ρωσιδα σε στρατιωτικη τουαλετα σε νησι του β/α αιγαιου.
Τριτη φορα με μια τουριστρια απο αυστρια σε τουαλετα ξενοδοχειου τουριστικου νησιου του β/α αιγαιου.
Τεταρτη φορα με μια ελλεινιδα γυμναστρια στην τουαλετα του διαμερισματος της αδελφης της στην πατρα.
Όχι θέλει επαφή σεξουαλική χαχαχαμαλακια σε τουαλετα πιανει?
Oχι, αλλα μολις ειδαν την γκομενα τα μαγειρια που την ειχα βαλει μεσα σε επισκεπτηριο διπλες μεριδες μ εβαζαν στο πιατο. Καλη τους ωρα.Φίλε το πρώτο το είχες και σε βίντεο, γιατί νομίζω το έχω δει