Απόλυτο δίκιο έχεις μπραδερίνι μου,
αλλά καρέκλες εχω και εγω και καλυτερες μάλιστα απο τα μπουρδέλα τα δικά τους.
Τα βιζιτόνια Α class που εχει και παιρνεις μάτι πρεπει να σε χρεώνει
Και φυσικά η μεγαλυτερη χρέωση παροχής υπηρεσίας ειναι οτι δεν θα δεις και ουτε θα σε πλησιασει μεροκαματιάρης τίμιος δεξιος μεσαίας ταξης βιοπαλαιστής που μενει απο το Ελληνικο και κειθε οπως και πανω απο την Βουλιαγμενης ..
Αυτο πραγματικά ειναι αξια ανεκτιμητη και δεν μπορει να κοστολογηθει , και να μου ελεγε το γκαρσονι δωσε μου 1000 ευρω τωρα αλλιως θα σου βαλω στο διπλα τραπεζι
ιδιωτικο υπαλληλο που παιρνει μπονους σε κουπονια τικετς ρεστοραντ , θα του τα έδινα χωρις δευτερη σκεψη
Αλλά ρε τυπε yellowtail jalapeno 45 ευρω γαμω το μουνι τους γαμω, κανα 35αρι δολλαρια το πληρωναμε στο Morimoto και στο Nobu fifty seven στην Νεα Υορκη να πουμε
Το ιδιο και το Rock Shrimp Tempura .. δηλαδη ειναι να τρελένεσαι
Και σου ΄λεω για τα ψιλολογια , δεν σε παω στα κυρίως και σοβαρά πιάτα που εκει γινεται ληστεία κανονικη .. απο τα ορεκτικα σε γαμάνε
Ειπαμε οκ να μας πιασεις το κωλο, κλεψε μας και λιγο, Ελλάδα ειμαστε , επειδη βλεπουμε θάλασσα και εισαι μεσα στον Αστέρα,
αλλα ρε μαλακες εχουμε παει και στα καλυτερα γιαπωνέζικα και nobu του κόσμου και πανω κατω ξερουμε τιμές ..