Νέα

Υπερβολικό κόστος σε εστιατόρια και ταβέρνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Σαλονικιος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 501
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι είδους φαγητό προτιμάτε

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    94

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.245
Πόντοι
5.006
Υπερβαλεις νομιζω :coffee:
Εχει και καποιους που ειναι αθώοι !!

510 ευρω 2 ατομα εδωσα τις προάλες..
Σε λιγο θα ειναι πιο φθηνα να πηγαινω Τόκιο να φάω
τα μουνοπανα βαρανε στα αυτια με τα κρασιά....
σου λεει θελει δεν θελει ο αλλος θα το πιει το κρασι...τι ειναι αθηναιος να την βγαλει με γκαζοζα????
:confused::confused::confused::confused::confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.086
Πόντοι
22.266
Για προτείνετε καλά κρασιά από χαμουτζισταν !!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.586
Πόντοι
12.756
Για προτείνετε καλά κρασιά από χαμουτζισταν !!
1701204844248.jpeg

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Πάει για φούντο κ ο Τσάνταλης
:cry:
Ομορφες κορες :headbaning1:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Nα τις πιεις στο ποτήρι...

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.818
Πόντοι
216

Η αγαπημένη σειρά σου καρμοίρη που δουλεύεις συμβασιούχος στα κεπ και μετακινείσαι με λεωφορεία και μετρό διαβάζοντας την βιογραφία του ωνάση και άλλων εφοπλιστών μέχρι να φτάσεις χαχα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.366
Πόντοι
12.756
τύπε δεν κοστιζει μονο το φαγητο ειναι ολη η εμπειρια. οταν η καρεκλα που καθεσαι μεσα εχει 1000 ευρω τι να κανουν οι ανθρώποι να μη χρεωσουν το σασιμι ακριβα; αν ηταν αλλιως θα πηγαινεις ματσουχισα η’ μπιφ μπαρ και θα έβλεπες τον καθε πλεμπαιο

Απόλυτο δίκιο έχεις μπραδερίνι μου,
αλλά καρέκλες εχω και εγω και καλυτερες μάλιστα απο τα μπουρδέλα τα δικά τους.
Τα βιζιτόνια Α class που εχει και παιρνεις μάτι πρεπει να σε χρεώνει

Και φυσικά η μεγαλυτερη χρέωση παροχής υπηρεσίας ειναι οτι δεν θα δεις και ουτε θα σε πλησιασει μεροκαματιάρης τίμιος δεξιος μεσαίας ταξης βιοπαλαιστής που μενει απο το Ελληνικο και κειθε οπως και πανω απο την Βουλιαγμενης ..
Αυτο πραγματικά ειναι αξια ανεκτιμητη και δεν μπορει να κοστολογηθει , και να μου ελεγε το γκαρσονι δωσε μου 1000 ευρω τωρα αλλιως θα σου βαλω στο διπλα τραπεζι
ιδιωτικο υπαλληλο που παιρνει μπονους σε κουπονια τικετς ρεστοραντ , θα του τα έδινα χωρις δευτερη σκεψη :coffee:

Αλλά ρε τυπε yellowtail jalapeno 45 ευρω γαμω το μουνι τους γαμω, κανα 35αρι δολλαρια το πληρωναμε στο Morimoto και στο Nobu fifty seven στην Νεα Υορκη να πουμε
Το ιδιο και το Rock Shrimp Tempura .. δηλαδη ειναι να τρελένεσαι
Και σου ΄λεω για τα ψιλολογια , δεν σε παω στα κυρίως και σοβαρά πιάτα που εκει γινεται ληστεία κανονικη .. απο τα ορεκτικα σε γαμάνε

Ειπαμε οκ να μας πιασεις το κωλο, κλεψε μας και λιγο, Ελλάδα ειμαστε , επειδη βλεπουμε θάλασσα και εισαι μεσα στον Αστέρα,
αλλα ρε μαλακες εχουμε παει και στα καλυτερα γιαπωνέζικα και nobu του κόσμου και πανω κατω ξερουμε τιμές ..

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.245
Πόντοι
5.006

Και φυσικά η μεγαλυτερη χρέωση παροχής υπηρεσίας ειναι οτι δεν θα δεις και ουτε θα σε πλησιασει μεροκαματιάρης τίμιος δεξιος μεσαίας ταξης βιοπαλαιστής που μενει απο το Ελληνικο και κειθε οπως και πανω απο την Βουλιαγμενης ..
Αυτο πραγματικά ειναι αξια ανεκτιμητη και δεν μπορει να κοστολογηθει , και να μου ελεγε το γκαρσονι δωσε μου 1000 ευρω τωρα αλλιως θα σου βαλω στο διπλα τραπεζι
ιδιωτικο υπαλληλο που παιρνει μπονους σε κουπονια τικετς ρεστοραντ , θα του τα έδινα χωρις δευτερη σκεψη :coffee:

Αλλά ρε τυπε yellowtail jalapeno 45 ευρω γαμω το μουνι τους γαμω, κανα 35αρι δολλαρια το πληρωναμε στο Morimoto και στο Nobu fifty seven στην Νεα Υορκη να πουμε
Και σου ΄λεω για τα ψιλολογια , δεν σε παω στα κυρίως και σοβαρά πιάτα που εκει γινεται ληστεία κανονικη .. απο τα ορεκτικα σε γαμάνε

Ειπαμε οκ να μας πιασεις το κωλο, κλεψε μας και λιγο, Ελλάδα ειμαστε , επειδη βλεπουμε θάλασσα και εισαι μεσα στον Αστέρα,
αλλα ρε μαλακες εχουμε παει και στα καλυτερα γιαπωνέζικα και nobu του κόσμου και πανω κατω ξερουμε τιμές ..

tempura γαμαει ρε μουνοπανο!!!!γαμαει!!!
να πληρωσεις και εσυ λιγο απο τα κλεμμενα, δεν θα σου πεσει ο κωλος....
:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.882
Πόντοι
1.406

τον γαυρο ποσο τον εχει τυπε?
:hmm::hmm:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.209
Πόντοι
3.656
χχαχαχα όχι.
Ξέρεις ακόμη και για εκεί; Αν ναι, πάω να φύγω.
Ξέρεις περισσότερα κι απ' το ίδιο το google.
Προκαλείς φήμες ... στα pm που κυκλοφορούν .... ότι είσαι κλώνος ενός μέλους που ζει εκεί .... σώγαμπρος ...
και ισχυρίζεται ότι ζει στα χανιά ....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Όποιος ξέρει ξέρει. Μαλαματίνα εγγύηση. Σταθερά το καλύτερο αφέψιμο μετά τα βραδινά καλαμάκια. :wink:
Καλαμάκια πλαστικά για οικολογικά που μετά μισή ώρα ζαρωνουν σαν μαραμενες ψωλες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom