Νέα

Υπερβολικό κόστος σε εστιατόρια και ταβέρνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Σαλονικιος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 501
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι είδους φαγητό προτιμάτε

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    94
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.482
Πόντοι
8.846
Έμαθες και το delta μαρί σαγιονάρα που μαζεύεις τις γόπες από τις ζαρντινιέρες για να ξεχαρμανιάσεις...:confused::confused::confused:
παππά και φίλιππα ούτε έξω δεν περνάς από το δέλτα...χαλάρωσε

pablo001

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Like
422
Πόντοι
21
παππά και φίλιππα ούτε έξω δεν περνάς από το δέλτα...χαλάρωσε
flip flop GIF

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.586
Πόντοι
12.756
Υπάρχουν τρία νήματα για τον ίδιο ακριβώς λόγο!
Νεο φορολογικό νομοσχέδιο, αυτό και το νέο του λάκη με την κίνηση στην αγορά.
Σε όποιο και να αποδομήσεις και σκουπιδιάσεις κάποιον γαλάζιο μπραβοκούλη υπαλληλάκο ισχύει το ίδιο και για τα άλλα δύο :rockon::rockon::rockon:
με στεναχωρας...:(

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.017
Πόντοι
456
Έξω πλέον δεν είναι να τρως τίποτα από πουθενά. Πάνε ας πούμε στον Πειραιά εκεί στη Φρεαττύδα που είναι όλες οι ψαροταβέρνες τίγκα κάθε σουκου και όλα τα πιάτα σου κάθονται στο στομάχι από την ταγκίλα στο λάδι.

Κοροϊδία είναι πλέον τα εστιατόρια γενικά, κοιτάνε να μειώσουν το κόστος και σου πασάρουν σαπίλα για ποιότητα.

Μη μιλήσω για ντελιβερι, σουβλάκια,πίτσες και πάει λέγοντας...Επικίνδυνα φουλ τα 9 στα 10...

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556

Ρουμανόπουτσα στο 41% :alivedick::alivedick::alivedick::piss::piss::piss:

Η Ρουμανια το εχασε απο τη στιγμη που αρχισε να αλλαζει το φορολογικο καθεστως καθε χρονο (οπως και στην Ελλαδα βεβαια). Ποιος σοβαρος ανθρωπος θα ανοιξει εταιρια εκει οταν δεν ξερει τι θα ισχυει σε ενα ετος;
Περυσι απεκλεισαν απο τις μικροεταιριες οσες δεν ειχαν τουλαχιστον εναν υπαλληλο Η' ηταν συμβουλευτικες εταιριες και τις πηγαν στο 16%
Του χρονου θα ισχυουν αλλα

Πιασε το αυγο και κουρευτο

Τα ιδια και Ουγγαρια, ταχα 9% ο χαμηλοτερος εταιρικος φορος στην Ευρωπη, αλλα με τα "ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ..." στο τελος θα δωσεις πανω απο 25-30% φορο

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.245
Πόντοι
1.106
Όταν δειλά δειλά είχε αρχίσει ο ανηφόρος στην εστίαση είχε βγει με τυμπανοκρουσιες ο γνωστός στα Καλύβια που έχει φτάσει τα τραπέζια μέχρι το αεροδρόμιο "δεν αυξάνουμε τις τιμες" , "σεβόμαστε τον καταναλωτη" κτλ
Από τότε από ~16€ το άτομο πήγε στα ~35€ και καθε ΣΚ είναι τιγκα όπως και καθε στου διαόλου τη μάνα ταβερνα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Έξω πλέον δεν είναι να τρως τίποτα από πουθενά. Πάνε ας πούμε στον Πειραιά εκεί στη Φρεαττύδα που είναι όλες οι ψαροταβέρνες τίγκα κάθε σουκου και όλα τα πιάτα σου κάθονται στο στομάχι από την ταγκίλα στο λάδι.

Κοροϊδία είναι πλέον τα εστιατόρια γενικά, κοιτάνε να μειώσουν το κόστος και σου πασάρουν σαπίλα για ποιότητα.

Μη μιλήσω για ντελιβερι, σουβλάκια,πίτσες και πάει λέγοντας...Επικίνδυνα φουλ τα 9 στα 10...
Μια που είπες Πειραιά...τα πιο πολλά καταστήματα εστίασης έχουν γεμίσει λάθρο στο χρώμα του "Βρετανού" Σουνακ...δεν υπάρχουν Έλληνες σε χωράφια ,θα είναι είδος υπό εξαφάνιση και στην εστίαση;

mpismpikis

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2012
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
0
Αλλα οι άλλοι μας λένε παραμύθια για ντιλιβεραδες πακεταδες ντοπιους που βγάζουν διχιλιαρα το μηνα
αυτό μπορεί να μας το εξηγήσει κάποιος τύπος; γιατί κι εγώ το ακούω που και που αλλά δεν βγάζει κανένα νόημα.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.586
Πόντοι
12.756
Αυτό λέω και εγώ. Ειδικά Αθήνα τα ντιλιβερι ειναι όλοι πακηδες..προφανώς θα παίρνουν τον κατώτατο.. Αλλα οι άλλοι μας λένε παραμύθια για ντιλιβεραδες πακεταδες ντοπιους που βγάζουν διχιλιαρα το μηνα
και δεν ξερεις και εκφερεις γνωμη με σιγουρια κιολας....οι πακηδες στη βολτ που τους προτιμαει κιολας γιατι δουλευουν ακαταπαυστα τα κονομανε χοντρα...
επισης ντελιβερυ το χαμηλοτερο πλεον ειναι 5 ευρω την ωρα αλλα και παλι δε βρισκουν γιατι υπαρχει το ι-φουντ και η βολτ και θελουν να πανε ολοι εκει

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Αυτό λέω και εγώ. Ειδικά Αθήνα τα ντιλιβερι ειναι όλοι πακηδες..προφανώς θα παίρνουν τον κατώτατο.. Αλλα οι άλλοι μας λένε παραμύθια για ντιλιβεραδες πακεταδες ντοπιους που βγάζουν διχιλιαρα το μηνα
Ίσως εννοούν ότι βγάζουν διχιλιαρο ΜΑΖΙ με μια άλλη δουλειά...μόνο από μια δουλειά ΝΟΜΙΜΗ δύσκολα.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.482
Πόντοι
8.846
και δεν ξερεις και εκφερεις γνωμη με σιγουρια κιολας....οι πακηδες στη βολτ που τους προτιμαει κιολας γιατι δουλευουν ακαταπαυστα τα κονομανε χοντρα...
επισης ντελιβερυ το χαμηλοτερο πλεον ειναι 5 ευρω την ωρα αλλα και παλι δε βρισκουν γιατι υπαρχει το ι-φουντ και η βολτ και θελουν να πανε ολοι εκει
του τα έχω πει κι εγώ του χαζού αλλά....:jerking:

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.017
Πόντοι
456
Σερβιτόρους πακηδες ακόμα δεν έχω δει ευτυχώς...

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.586
Πόντοι
12.756
Σερβιτόρους πακηδες ακόμα δεν έχω δει ευτυχώς...
και ουτε προκειται απο οτι μου εχουν πει μαγαζατορες στραβωνει ο κοσμος αλλο που στις κουζινες ειναι τιγκα απο δαυτους:tooth:

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.017
Πόντοι
456
και ουτε προκειται απο οτι μου εχουν πει μαγαζατορες στραβωνει ο κοσμος αλλο που στις κουζινες ειναι τιγκα απο δαυτους:tooth:
Λάντζα και κουζίνα εννοείται, πάει η ροχάλα σύννεφο. Έξω θέλει μουσάτο με αλβανικό κούρεμα και στυλάκι καλησπέρα και καλή βραδιά...:tooth:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.831
Πόντοι
6.946
Κόβουμε τα πάσης φύσεως ντελίβερι από βρωμοΠάκηδες.
Λάντζα και κουζίνα εννοείται, πάει η ροχάλα σύννεφο. Έξω θέλει μουσάτο με αλβανικό κούρεμα και στυλάκι καλησπέρα και καλή βραδιά...:tooth:
Έξω, είτε σερβιτόρος είτε στο δρόμο, πλέον δυσκολεύεσαι να ξεχωρίσεις ΠΟΙΟΣ είναι ο Πάκης, αφού και οι νεοΈλληνες αφήνουν μούσια και παρόμοια μαλλιοκουρέματα. Χάλια μαύρα, να είσαι Έλληνας και να μοιάζεις για Πάκος, αλλά με τα ΣΚΑΤΑ που έχουν οι γκόμενες στγο κεφάλι τους, δεν τους φτύνουν στα μούτρα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Κόβουμε τα πάσης φύσεως ντελίβερι από βρωμοΠάκηδες.

Έξω, είτε σερβιτόρος είτε στο δρόμο, πλέον δυσκολεύεσαι να ξεχωρίσεις ΠΟΙΟΣ είναι ο Πάκης, αφού και οι νεοΈλληνες αφήνουν μούσια και παρόμοια μαλλιοκουρέματα. Χάλια μαύρα, να είσαι Έλληνας και να μοιάζεις για Πάκος, αλλά με τα ΣΚΑΤΑ που έχουν οι γκόμενες στγο κεφάλι τους, δεν τους φτύνουν στα μούτρα.
Για αυτό νιώθω πολιτισμικό σοκ όταν βγαίνω έξω...αν βγει το αλεπουδων έξω θα πέσει πολύ γέλιο...θα ψάχνουν όλοι οι καγκουρες ταυτότητες και θα κλαίνε στα κινητά..."Μαμαααααα","Μπαμπαααααα"..."Με πιασανεεεεεε"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom