You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.780
- Πόντοι
- 3.656
ρε δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη γη που μπορεί να του σηκωθεί με αυτό το σκιάχτρο
Δώσε λοιπόν πληροφορία για κάποια καλύτερη που να γαμιέται από όλες τις τρύπες και να καραμελώνει αρχίδια με 15€
κι εγώ απορώ όταν τις παίρνωρε δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη γη που μπορεί να του σηκωθεί με αυτό το σκιάχτρο
kostasfrg
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 601
- Πόντοι
- 21
η Ειρήνη από μέγα αλέκου 28 απογευματινήΔώσε λοιπόν πληροφορία για κάποια καλύτερη που να γαμιέται από όλες τις τρύπες και να καραμελώνει αρχίδια με 15€
kostasfrg
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 601
- Πόντοι
- 21
σαν τον Στάθη Ψάλτη με ξανθιά περούκαγιατί ρε παιδιά πως ακριβός είναι ;; Κάντε μια περιγραφή !!! Η αν υπαρχη κάποια φωτό
εγω παντως καυλωνω με κοκκαλιαρες πρεζουδες πολυ και καθε πληροφορια για πιατσες δεχτησαν τον Στάθη Ψάλτη με ξανθιά περούκα
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.780
- Πόντοι
- 3.656
η Ειρήνη από μέγα αλέκου 28 απογευματινή
Αφού μπορείς και τελειώνεις σρο δεκάλεπτο του μπουρδέλου, μαγκιά σου. Εγώ δεν μπορώ, θέλω περισσότερη ώρα
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.780
- Πόντοι
- 3.656
εγω παντως καυλωνω με κοκκαλιαρες πρεζουδες πολυ και καθε πληροφορια για πιατσες δεχτη
Τότε η Σάντυ δεν κάνει για σένα, έχει πάρει κιλά και έχει και μεγάλα βυζιά. Οι πρεζούδες συνήθως περιφέρονται απέναντι από το Κριστιάνα
Λαυρίου μόνο πρωί οι περισσότερες, όσο περνάει η ώρα κι έχει βγει το μεροκάματο αποσύρονται, το βράδυ συνήθως μόνο τελειωμένα ζόμπιΠαιδιά Καλημέρα .. Λαυρίου απόγευμα 7-8 ξέρετε αν παίζει τίποτα η γενικά βραδάκι θα βρούμε κάτι ?
Ευχαριστώω
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
η Σαντυ ειναι αυτη που πριν καμια 10αρια? χρονια εκανε πιατσα στην σολωνος,με πλαστικα βυζια,καβαλημενη?τοτε γυρω στα 30?..Τότε η Σάντυ δεν κάνει για σένα, έχει πάρει κιλά και έχει και μεγάλα βυζιά. Οι πρεζούδες συνήθως περιφέρονται απέναντι από το Κριστιάνα
epikerdis
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2020
- Κριτικές
- 3
- Like
- 389
- Πόντοι
- 20
εγω παντως καυλωνω με κοκκαλιαρες πρεζουδες πολυ και καθε πληροφορια για πιατσες δεχτη
Παίδες, βλέπω τις τελευταίες μέρες ένα έκφυλο αδύνατο ξανθό milf, με τατουάζ και χειλάρες, στήνεται μετά το μεσημέρι στη γωνία Σατωβριάνδου & Σωκράτους, την είχα σταμπάρει παλιότερα αλλά χάθηκε και δεν πρόλαβα να δοκιμάσω.
Ξέρει κανείς αν αξίζει?
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.780
- Πόντοι
- 3.656
Παίδες, βλέπω τις τελευταίες μέρες ένα έκφυλο αδύνατο ξανθό milf, με τατουάζ και χειλάρες, στήνεται μετά το μεσημέρι στη γωνία Σατωβριάνδου & Σωκράτους, την είχα σταμπάρει παλιότερα αλλά χάθηκε και δεν πρόλαβα να δοκιμάσω.
Ξέρει κανείς αν αξίζει?
Αν τα τατουάζ της είναι από Ταιλάνδη μεριά, αξίζει
epikerdis
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2020
- Κριτικές
- 3
- Like
- 389
- Πόντοι
- 20
Αν τα τατουάζ της είναι από Ταιλάνδη μεριά, αξίζει
Κάτι ξέρεις εσύ :-)
Κώλο δίνει?
kostaslakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2020
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Λαυρίου μόνο πρωί οι περισσότερες, όσο περνάει η ώρα κι έχει βγει το μεροκάματο αποσύρονται, το βράδυ συνήθως μόνο τελειωμένα ζόμπι
Ναι κάτι κατάλαβα .. αν και είχε μια καλή που μίλαγε υποτίθεται Ιταλικά .. αλλά γενικά ναι λόγω δουλειάς πάω βραδάκι και δεν έχει πολλά πράγματα
την ξερω την εχω παρει, καλα περασα, ειναι τερμα στενομουνα, πολυ καλο τσιμπουκιΠαίδες, βλέπω τις τελευταίες μέρες ένα έκφυλο αδύνατο ξανθό milf, με τατουάζ και χειλάρες, στήνεται μετά το μεσημέρι στη γωνία Σατωβριάνδου & Σωκράτους, την είχα σταμπάρει παλιότερα αλλά χάθηκε και δεν πρόλαβα να δοκιμάσω.
Ξέρει κανείς αν αξίζει?
λιγο ακριβη και δεν την κανεις οτι θες οπως αλλες πρεζουδες τσιναει και φερμει αντιρησεις, αλλα γενικα καλο γαμησι, για κωλο δν θυμαμαι γιατι δν παιρνω
Mikros kai periergos
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2020
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα .. είμαι νέος και δεν ξέρω από αυτά ... υπάρχουν περιοχές που να έχουν κορίτσια αυτήν την στιγμή ;
oneiros
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 50
- Πόντοι
- 1
Μήπως ζητάς και εσύ το τηλέφωνο της Αλαβανιδοκωλάρας;
kostasfrg
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 601
- Πόντοι
- 21
αυτή η αλβανιδοκωλάρα σε ποιο σημείο ακριβώς κάνει πιάτσα; ξέρω οτι είναι στο τρίγωνο αλλά που ακριβώς;Μήπως ζητάς και εσύ το τηλέφωνο της Αλαβανιδοκωλάρας;
Attackαδόρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 206
- Πόντοι
- 1
περίπου στο μέσο της υποτείνουσαςαυτή η αλβανιδοκωλάρα σε ποιο σημείο ακριβώς κάνει πιάτσα; ξέρω οτι είναι στο τρίγωνο αλλά που ακριβώς;
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 754K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495