Πορνερ
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2020
- Like
- 39
- Πόντοι
- 0
Έχε το νου σου τύπε, ΜΗΝ πλακώσουν τίποτα Ρουμάνοι και σου σηκώσουν μέχρι και τα ντουβάρια!
:S
Έχε το νου σου τύπε, ΜΗΝ πλακώσουν τίποτα Ρουμάνοι και σου σηκώσουν μέχρι και τα ντουβάρια!
Δεν είχα ποτέ τέτοια θέματα
Και εύχομαι ποτέ να ΜΗΝ έχεις και κανένας μας.
Στο αναφέρω διότι ένα παλληκάρι μέλος του σάι την είχε πάθει έτσι!
Είχε φορτώσει τύπισσα από το δρόμο {μου διαφεύγει η εθνικότητα αυτή την στιγμή} την πήγε σπίτι του και σε λίγες μέρες το βρήκε καλοκαιρινό! :S :S
*Εάν διαβάσει την συζήτηση θα μας πει λεπτομέρειες.
**Γι'αυτό μεγάλη προσοχή με όσες επιλέγουμε να βάλουμε στον χώρο μας!
Δικαιολογημένος ο χαρακτηρισμός «Αλβανιδοκωλάρα»!ΑΝΤΖΕΛΑΡΑ, ΚΩΛΑΡΑ! ΣΗΜΕΡΑ...ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΙΑ..ΦΟΒΕΡΟ SEX!
**Γι'αυτό μεγάλη προσοχή με όσες επιλέγουμε να βάλουμε στον χώρο μας!
Καλοκαιρινό το βρήκε και ένας δικός μου που είχε τσιμπήσει τηλέφωνο από τσαρδί στην Ιάσωνος και την κάλεσε για να φύγουν τα χοντρά τώρα με τον covid-19 που είχαν κατεβάσει ρολά.
Είχε και 8 χιλιάρικα καβάντζα μέσα ο μαλάκας. Ο καρμίρης που δεν καλούσε ένα city tours. αλλά και εκεί μην νομίζεις ότι δεν κάνουν μπούκες μετά.
είμαι έτοιμος να της κάνω πρόταση γάμουΑΝΤΖΕΛΑΡΑ, ΚΩΛΑΡΑ! ΣΗΜΕΡΑ...ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΙΑ..ΦΟΒΕΡΟ SEX!
ο κώλος της είναι πηγάδι και το μουνί της φαράγγιέλεος πώς κάνετε έτσι για την χοντροκώλα την αλβανίδα! ούτε μέτρια δεν θεωρείται
έλεος πώς κάνετε έτσι για την χοντροκώλα την αλβανίδα! ούτε μέτρια δεν θεωρείται
Το καλύτερο μουνι και κωλαρα έχει μαγκες
ΑΛΒΑΝΙΔΩΚΟΛΑΡΑ
Το καλύτερο μουνι και κωλαρα έχει μαγκες
ΑΛΒΑΝΙΔΩΚΟΛΑΡΑ
Ολόκληρη Αθήνα γιατί τόσος ντόρος για μια αλβανίδα με έναν μεγάλο κώλο ?
Γιατί κάποιοι θεωρούν ότι είμαστε ηλίθιοι και δεν καταλαβαίνουμε ότι έκαναν εγγραφή προκειμένουν να την προμοτάρουν μπας και τσιμπήσει κανένα πελάτη. Λες και δεν βλέπουμε ότι έχουν 6 μυνήματα μόνο γι αυτή
Γιατί κάποιος που μπαίνει αραιά και που, δε το ψάχνει τόσο πολύ. Απλά βλέπει ένα μήνυμα τυχαία, θεωρεί ότι είναι εγκυρη πηγή, κι ότι έβγαλε λαυράκι, γιατί ψάχτηκε. Οπότε έπιασε το προμοτάρισμα.