Εντάξει, μουνάρα δεν την λες, και έχει σπάσει πολύ, ειδικά στο πρόσωπο, αλλά είναι πολύ φιλική και πρόθυμη, και για την Λαυρίου σε σχέση με τις άλλες είναι top model. Τώρα αν την συγκρίνεις με το καυλάκι στο τρίγωνο του στρατιωτικού νεκροταφείου στην Ποσειδώνος η με call girls τότε πάω πάσο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)
Για σας μαγκιές,σήμερα κατέβηκε στην Λαυρίου, για της μεγαλοκυριεσ σοβιετικές ,που σίγουρα θυμούνται ακόμα κιε τον Γκορμπατσόφ.Πυρα μία ξανθιά την λένε Κατερίνα.5ευρα το χοτελ, κιε 20 ι μαντάμ. Με το που την πλησίασα κιε ροτοντασ την τη πρόγραμμα έχει το μενού, με λέει,,όλα τα καλά.Στο δωμάτιο έπλυνε την μουναρα της, γιατί της είπα ότη θελο πρότα να την γλείψω.Κιε ετση έκανα την εγλυφα το μεγάλα μ..χιλα 15λεπτα, το απολαμβάνε, δεν βιαζοτανε καθόλου. Μετά μου έκανε ακαπελα πιπα, κιε στο τέλος στα τέσσερα με καποτα ΤΕΛΙΟΣΑ.Η μεγαλομανταμ γύρω στα 58 είναι πολύ κεφάτη κιε απολαυστική.Κατσαμε σχεδόν 45λεπτα κιε το γούσταρα πραγματικά.
saintemplar
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2017
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Εγλυψες μουνι από την Λαυρίου τυπε?
kostaslakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2020
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Παιδιά Καλημέρα .. Λαυρίου απόγευμα 7-8 ξέρετε αν παίζει τίποτα η γενικά βραδάκι θα βρούμε κάτι ?
Ευχαριστώω
Ευχαριστώω
Τσάρκας4
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2009
- Like
- 877
- Πόντοι
- 96
Εγλυψες μουνι από την Λαυρίου τυπε?
Φίλε αυτό είναι προμοτορικό γλύψιμο που εξορισμού δεν κολλάς τίποτα!
Sapakias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2016
- Like
- 1.284
- Πόντοι
- 216
Για σας μαγκιές,σήμερα κατέβηκε στην Λαυρίου, για της μεγαλοκυριεσ σοβιετικές ,που σίγουρα θυμούνται ακόμα κιε τον Γκορμπατσόφ.Πυρα μία ξανθιά την λένε Κατερίνα.5ευρα το χοτελ, κιε 20 ι μαντάμ. Με το που την πλησίασα κιε ροτοντασ την τη πρόγραμμα έχει το μενού, με λέει,,όλα τα καλά.Στο δωμάτιο έπλυνε την μουναρα της, γιατί της είπα ότη θελο πρότα να την γλείψω.Κιε ετση έκανα την εγλυφα το μεγάλα μ..χιλα 15λεπτα, το απολαμβάνε, δεν βιαζοτανε καθόλου. Μετά μου έκανε ακαπελα πιπα, κιε στο τέλος στα τέσσερα με καποτα ΤΕΛΙΟΣΑ.Η μεγαλομανταμ γύρω στα 58 είναι πολύ κεφάτη κιε απολαυστική.Κατσαμε σχεδόν 45λεπτα κιε το γούσταρα πραγματικά.
Είχες καιρό να γράψεις τύπε αλλά επανείλθες όπως φαίνεται. Μπορεί να κάνω και λάθος.
kostaslakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2020
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα σε όλους
Πέρασμα εχθές απο Καποδιστρίου συνάντησα μια ξανθία γύρω στα 35 , λεπτή πολύ που λείπουν και δύο δόντια από μπροστά. Φέρνει βόλτες γύρω γύρω και το ντύσιμο της κανονικό καθημερινό.. Είναι νέα στη δουλειά απο ότι μου είπε. Αν γνωρίζει κανείς κάτι μας λέει
Πέρασμα εχθές απο Καποδιστρίου συνάντησα μια ξανθία γύρω στα 35 , λεπτή πολύ που λείπουν και δύο δόντια από μπροστά. Φέρνει βόλτες γύρω γύρω και το ντύσιμο της κανονικό καθημερινό.. Είναι νέα στη δουλειά απο ότι μου είπε. Αν γνωρίζει κανείς κάτι μας λέει
apolonas1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.684
- Πόντοι
- 266
καλημέρα!περσα και εγω κατα τις 9 το βραδυ!!Ειδα μεταξύ αλλων κσι μισ πολύ λεπτη αλλα δυστυχώς καποιος την γορτωσε σε SUV και δεν εμαθα ονομα και λεπτομερειεςΚαλημέρα σε όλους
Πορνερ
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2020
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα σε όλους
Καλό ακούγεται θα εξεταστεί
Εγώ γλείψιμο με μια μοναδική εξαίρεση σε συγκεκριμένη προ 4 ή 5 χρόνια δε θυμάμαι στην Λιοσίων σε αυτό που εχει ταμπέλα και ανεβαίνεις και είναι λιγο πριν το δρόμο που βγαίνει Σκλαβενίτη και Σταθμό Λαρίσης.
Δε θυμάμαι πως την λέγανε μόνο ότι ειχε ΚΟΛΑΡΑ που την έδινε ματάρες και το μουνάκι της δεν μύριζε.
Δε θυμάμαι πως την λέγανε μόνο ότι ειχε ΚΟΛΑΡΑ που την έδινε ματάρες και το μουνάκι της δεν μύριζε.
καλημέρα!περσα και εγω κατα τις 9 το βραδυ!!Ειδα μεταξύ αλλων κσι μισ πολύ λεπτη αλλα δυστυχώς καποιος την γορτωσε σε SUV και δεν εμαθα ονομα και λεπτομερειες
Τελικά τώρα το τρίγωνο εχει τίποτε καλό;
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.929
- Πόντοι
- 3.656
Ρεπορτάζ από το τρίγωνο. Σήμερα, γύρω στις 22.00, υπήρχαν επι τέλους 5 - 6 επιλογές. Η γνωστή πρεζού με την πατσαβουρόφατσα και την κοιλιά έξω, η Κατερίνα η Πολωνίδα, η Βουλγάρα με τα λειψά δόντια, μια θεόχοντρη που αναρωτιέμαι ποιος θα πληρώσει να τη γαμίσει, μια που δήλωσε καινούργια με κοντό μαύρο μαλί, φάτσα κάτω από μέτρια, ανύπαρκτο βυζί και που ήθελε 15€ χωρίς να δίνει κώλο. Με εξυπηρέτησε η Σάντυ, πάλι καλά
kostasfrg
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 601
- Πόντοι
- 21
η Σάντυ η τσιφούτα που λέει τις ιστορίες με τον Φάνη Γκέκα και τους προέδρους ομάδων ποδοφαίρου;;Ρεπορτάζ από το τρίγωνο. Σήμερα, γύρω στις 22.00, υπήρχαν επι τέλους 5 - 6 επιλογές. Η γνωστή πρεζού με την πατσαβουρόφατσα και την κοιλιά έξω, η Κατερίνα η Πολωνίδα, η Βουλγάρα με τα λειψά δόντια, μια θεόχοντρη που αναρωτιέμαι ποιος θα πληρώσει να τη γαμίσει, μια που δήλωσε καινούργια με κοντό μαύρο μαλί, φάτσα κάτω από μέτρια, ανύπαρκτο βυζί και που ήθελε 15€ χωρίς να δίνει κώλο. Με εξυπηρέτησε η Σάντυ, πάλι καλά
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.929
- Πόντοι
- 3.656
η Σάντυ η τσιφούτα που λέει τις ιστορίες με τον Φάνη Γκέκα και τους προέδρους ομάδων ποδοφαίρου;;
Δεν ξέρω αν είναι τσιφούτα, δεν μου έχει πει για τον Γκέκα η για προέδρους, μια ξανθιά είναι
Διαγραμμένο μέλος 198166
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2020
- Like
- 2.009
- Πόντοι
- 216
Ρεπορτάζ από το τρίγωνο. Σήμερα, γύρω στις 22.00, υπήρχαν επι τέλους 5 - 6 επιλογές. Η γνωστή πρεζού με την πατσαβουρόφατσα και την κοιλιά έξω, η Κατερίνα η Πολωνίδα, η Βουλγάρα με τα λειψά δόντια, μια θεόχοντρη που αναρωτιέμαι ποιος θα πληρώσει να τη γαμίσει, μια που δήλωσε καινούργια με κοντό μαύρο μαλί, φάτσα κάτω από μέτρια, ανύπαρκτο βυζί και που ήθελε 15€ χωρίς να δίνει κώλο. Με εξυπηρέτησε η Σάντυ, πάλι καλά
Δεν ξέρω αν είναι τσιφούτα, δεν μου έχει πει για τον Γκέκα η για προέδρους, μια ξανθιά είναι
Η Σάντυ είναι μία που είναι εκεί πολλά χρόνια;
Θυμάμαι μια Σάντυ ξανθιά πριν καμμιά 7-8 χρόνια τότε που ήμουν καλτ.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.929
- Πόντοι
- 3.656
Η Σάντυ είναι μία που είναι εκεί πολλά χρόνια;
Θυμάμαι μια Σάντυ ξανθιά πριν καμμιά 7-8 χρόνια τότε που ήμουν καλτ.
Μάλλον αυτή είναι. Κάνει πεζοδρόμιο πολλά χρόνια
kostasfrg
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 601
- Πόντοι
- 21
ρε δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη γη που μπορεί να του σηκωθεί με αυτό το σκιάχτροΜάλλον αυτή είναι. Κάνει πεζοδρόμιο πολλά χρόνια
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.394
- Πόντοι
- 4.006
γιατί ρε παιδιά πως ακριβός είναι ;; Κάντε μια περιγραφή !!! Η αν υπαρχη κάποια φωτόρε δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη γη που μπορεί να του σηκωθεί με αυτό το σκιάχτρο
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 760K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495