Γρήγορο πέρασμα με αυτοκίνητο χθες Τετάρτη περίπου στις 13.00 όσο ήταν στη περιοχή μια πορεία και είχαν κολλήσει τα πάντα..
Τόσες πολλές δεν έχω ξαναδεί μαζεμένες..
Σατωβριάνδου έξω από το χοτέλ σίγουρα 10 Μπαγκλαντεσιανές σε παράταξη.
Χαμηλότερα στη Σατωβριάνδου στην άκρη του δρόμου στεκόταν η Μαρία, παλιότερα πολύ ωραία κοπέλα με κορμάρα, πλέον τελειωμένη πρεζού. Παρόλα αυτά ακόμη κρατιέται αρκετά καλά.
Στη Σωκράτους ψηλά, στη γωνία του Λευτέρη και απέναντι τα γνωστά ναυάγια, γύφτισσες ρουμάνες κι ελληνίδες, κάποιες πρεζούδες τελευταίου σταδίου και ενα δυο τραβέλια.
Ένα μόνο ενδιαφέρον κομμάτι, κοντά στα 25, με κατσαρό μαλλί & γυαλιά ηλίου, ωραίο σώμα, με όλη τη κοιλιά έξω, πρεζού σε πρώτο στάδιο. Την έχω ξαναδεί νομίζω μερικές φορές πριν τον ιό, έχει βάλει αρκετά κιλά, καλή περίπτωση δείχνει.
Εκεί δίπλα το ξανθό μιλφάκι με τις χειλάρες και τα τατού, ντυμένη στα λευκά. Τη παρατήρησα καλύτερα χθες, πολύ αδύνατη, πολύ σκυλί στο πρόσωπο, θα δοκιμαστεί..
Στη Βεραντζέρου, έξω από το καφενείο "Η Ζίτσα" στη σκιά, σε τραπέζια, ή όρθιες υπήρχαν τουλάχιστον 15 "κοπέλες", κυρίως ανατολικές, η μικρότερη 45άρα, η πιο αδύνατη 80 κιλά. Χάλι..
Στη πλατεία Λαυρίου ανεβοκατέβαινε με μίνι η γνωστή Ρουμάνα φόλα που έχει ξεμείνει εκεί χρόνια, απορώ ποιοι την πληρώνουν.
Μια δυο μετριάντζες ακόμη στη Καποδιστρίου, άλλη μια χοντρή γύφτισσα έξω από το Liberty.
Αυτά, υγιαίνετε και, ει δυνατόν αγαλλιάσθε…