Δεν θα πεί κάποιος που δεν γαμάει την γοργόνα εμένα προμότορα ή ξερόλα,γιατί όταν εσύ έπινες ακομα το Hemo σου,εγώ σουλάτσαρα στις πιάτσες των Αθηνών,ήδη απο τα τέλη των '70s.Όμως η κατάσταση είναι αυτή που περιγράφω και δεν τα λέω μόνο εγώ αυτα.Επίσης το σκεπτικό ότι δεν έχει συμβεί σε εμένα,άρα όλα κομπλέ είναι τελείως λανθασμένο και οριακά ηλίθιο.
Τώρα σε αυτά που μετράνε,ναι,χίλιες φορές να πας σε μπουρδέλο πλέον για να γαμήσεις,παρά στις πιάτσες όπως έχουν καταντήσει απο πολλές απόψεις.Και προς φυλής μεριά.Στο Μετάξι,το οποίο αγαπώ πολύ,προσωπικά δεν πάω εύκολα,γιατί οι εκεί προστάτες το έχουν αφήσει στην μοίρα του και όσο cult και να φαντάζει στα μάτια μας,πιστεύω ότι πλέον είναι επίσης σχεδόν όσο επικίνδυνο όσο και η Ομόνοια.Θα μου πείς και η Φυλής είναι καλύτερη,με αυτά που έχουμε ακουσει λίγο πριν το lockdown?Μάλλον καλύτερη είναι προς το παρόν,με πτωτικές τάσεις,αλλά σε καμία περίπτωση δεν ειναι Ομόνοια ή Μετάξι.
Συνοψίζοντας,ούτε γκομενάκια σωστά υπάρχουν,απεναντίας 99% είναι να σε πληρώνουν,πολλές βρωμάνε,άλλες είναι ρουφιάνες νταβάδων για αρπακτική και μπορούμε να το συζητάμε αυτό εδώ με τις ώρες,πέρα απο την εν γένει εγκληματικότητα που αναφέρω παραπάνω.Επίσης όπως και στην πιάτσα έχεις στανταράκια,που κάποτε υπήρχαν,έτσι μπορείς να αποκτήσεις και σε μπουρδελάκι.Σιγουρα το αλανιάρικο είναι πιο ωραίο,αλλά ζούμε σε καιρους χαλεπούς.