Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.415
Πόντοι
2.786
ΠΑΠΑΡΙΕΣ. Θυμάστε τις Ιερόδουλες με AIDS που είχαν τσιμπήσει το 2012; Είχα πηδήξει 6 από αυτές. Δεν έπαθα τίποτα, αφού φόραγα ΠΑΝΤΑ προφυλακτικό και δεν δεχόμουν ακάποτες πίπες. Για την ηπατίτιδα έχω κάνει εμβόλιο, εδώ και πολλά χρόνια. Την κολάς ακόμα και από άσχημα αποστειρωμένα μαχαιροπήρουνα

Καλά, εσύ να πηγαίνεις τότε :grin:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.514
Πόντοι
4.006
Η ξανθούλα είναι η Λίλη φίλε, έχει εξαφανιστεί από τα τέλη του 2011.
Από τα καλύτερα πιπίνια που έχουν περάσει στο τρίγωνο..
πολύ δυνατο , και γάμο τις φωτό την τράβηξες εύγε !!! Αν και πιστεύω πως είναι σκρεν σοτ από βίντεο σωστά ;;

zelm21

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2018
Like
161
Πόντοι
1
Απογευμα παιζει τιποτα; Λεω να κανω μια περαντζαδα σε λιγο

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.388
Πόντοι
3.656
Ψυχασθενής 1ου Σταδίου Alert. Σήμερα γύρω στι 22.00 πέτυχα την ψιλοαλοίθωρη Μαριάνα να πηγαίνει προς τη Βάθης με έναν ασπρομάλλη. Φαινόταν ψιλοήρεμος τύπος, μάλλον θα το μετάνοιωσε με την παλαβιάρα που ζητάει να την βρίζεις ενώ την πηδάς και σου λέει ότι την πήδαγε ο πατέρας της από 10 χρονών, μαζί κι ο αδερφός της, κι έκανε και Λεσβιακό με τη μάνα της, φτιάχνεται με τέτοιες ιστορίες φαντασίας και χαιδεύεται ενώ τις λέει και θέλει να τη βρίζεις. Κατά τα άλλα είχε αρκετές παρουσίες, όχι όμως κάτι εξαιρετικό. Σταθερή αξία η Σοφία

zelm21

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2018
Like
161
Πόντοι
1
Γυρω στις 6 σημερα το απογευμα περασμα απο λαυριου και γυρω δρομακια.Αξια λογου η αντζελα γνωστη ως αλβανιδοκωλαρα με τζιν κολλητο,μια ξανθια εξω απο το λιτο με τατου στην πλατη και λευκο δαντελωτο σορτσακι,η μαρια η μαυρομαλλα απο τη ρουμανια με κοντο φορεμα και αλλη μια νταρντανα επισης μελαχρινη με κολαν γυμναστηριακο με τις βυζαρες φουλ τονισμενες την οποια εχω πετυχει ξανα αλλα δε γνωριζω περισσοτερα.Οτι αλλο ειδα ηταν απο γριες εως φουλ σαπιες,κατα τα δικα μου στανταρ μου τουλαχιστον..

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.388
Πόντοι
3.656
ΠΡΟΣΟΧΗ. Για την παλαβιάρα που έγραψα, ξεφτύλισμα γουστάρει, κι ιστορίες για αιμομιξίες με την οικογένειά της την φτιάχνουν. Δεν αναφέρθηκα σε βία ξύλο κλπ

epikerdis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2020
Κριτικές
3
Like
405
Πόντοι
21
ΠΡΟΣΟΧΗ. Για την παλαβιάρα που έγραψα, ξεφτύλισμα γουστάρει, κι ιστορίες για αιμομιξίες με την οικογένειά της την φτιάχνουν. Δεν αναφέρθηκα σε βία ξύλο κλπ

:think:
Μπορείς να την περιγράψεις τη Μαριάννα? (ηλικία, κορμί, κτλ)
Βράδυ βγαίνει?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.388
Πόντοι
3.656
:think:
Μπορείς να την περιγράψεις τη Μαριάννα? (ηλικία, κορμί, κτλ)
Βράδυ βγαίνει?

Μέτριο ύψος, σγουρό / σκαλωτό ξανθό μαλί, μικρό βυζί, σπασμένο μπροστινό δόντι, ψιλοαλοίθωρη. Βράδυ την πέτυχα, δεν την συμβουλεύω, εκτός αν κάποιος γουρτάρει να βρίζει εξευτελιστικά γκόμενες και να ακούει ιστορίες με αιμομιξίες

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.829
Πόντοι
456
Μέτριο ύψος, σγουρό / σκαλωτό ξανθό μαλί, μικρό βυζί, σπασμένο μπροστινό δόντι, ψιλοαλοίθωρη. Βράδυ την πέτυχα, δεν την συμβουλεύω, εκτός αν κάποιος γουρτάρει να βρίζει εξευτελιστικά γκόμενες και να ακούει ιστορίες με αιμομιξίες
Μουνάρα δηλαδή!!!

zelm21

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2018
Like
161
Πόντοι
1
H περιγραφη νομιζω παραπεμπει στην ξανθια που ανεφερα στο προηγουμενο σχολιο μου.Ειδικα για το δοντι που ειπες..Μιλαγε με ενα τυπο με μακρυ μαλλι.Την αφησε και μετα απο λιγη ωρα επεστρεψε παλι.Ελεγα να τη δοκιμασω αλλα κατεληξα στο μελαχρινο ρουμανακι που ειναι δοκιμασμενη συνταγη

PROEDROS02

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Εχω δει μετα τα μεσανυχτα καποιες φορες, 3ης Σεπτεμβριου και Χαλκοκονδυλη ενα μαυρο c2 αραγμενο με μια τυπισσα ξανθια ομορφη μεσα και εναν τυπο. Ειναι ασχετοι με ολα τα τριγυρω αραγε;;; Παρακολουθουν κατι; Ειναι απο την αστυνομια ισως; η μηπως παιζει κατι αλλο;;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.388
Πόντοι
3.656
Για τους λάτρεις των Skinny, είχε και εξαιρετικά όμορφο πρόσωπο, αλλά έχω να την δω πολύ καιρό. Κατά πάγια τακτική δεν κρατάω τηλέφωνα από σεξεργάτριες γιατί με ενοχλούν

Συνημμένα

• WP_20150709_Skinny.jpg
    WP_20150709_Skinny.jpg
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 235

epikerdis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2020
Κριτικές
3
Like
405
Πόντοι
21
Γρήγορο πέρασμα χθες 8 το απόγευμα από τρίγωνο.

Αξιόλογα κομμάτια μόνο μπροστά από το Liberty.

Φανερά πλέον στο ΟΠΑΠ play που άνοιξε πρόσφατα στην Αριστοτέλους (απέναντι από το Liberty) μπαινοβγαίνουν και αράζουν πολλά κορίτσια με "τη παρέα" τους, αρκετά βολικό για όλους  :grin:

Εκεί ήταν ένα πολύ εμφανίσιμο ξανθό πιπίνι με λευκό μίνι -δεν το έχω ξαναδεί- το οποίο χαζολογούσε με το Χριστινάκι, την αλβανιδούλα που επανεμφανίστηκε με ένα ριγέ ολόσωμο χωρίς εσώρουχα, άκρως προκλητικό...
Στο απέναντι πεζοδρόμιο άλλη μια αδύνατη μελαχροινή κοντή με ωραίο σώμα και εμφανή τατού σε χέρια και πόδια έπαιζε δυνατά.
Τα υπόλοιπα 3-4 ήταν μέτρια, έως κάτω από τη βάση.

Στη Βεραντζέρου, έξω από τη "Ζίτσα" στα τραπέζια μερικές μιλφογκίλφ, στη πλατεία και στη Γ' Σεπτεμβρίου η αλβανιδοκωλάρα και ενα δυο μέτριες.

Σατωβριάνδου στο χοτέλι οι Μπαγκλαντεσιανές ριζωμένες στα καφάσια τους, μαζί με μια χοντρή απροσδιόριστου φύλου και μερικά πρεζάκια.

Σωκράτους λίγα πράγματα, στη γωνία του Λευτέρη δυο καινούργιες ξανθιές ρουμάνες γύφτισσες που τις βλέπω συνέχεια πακέτο, έξω από το φαρμακείο νεαρός ψηλός φρούλης για τους μερακλήδες.

Κάπου εκεί στο φανάρι πρέπει να πέρασε και η Μαρίνα που έλεγε ο συναγωνιστής Μπόκολος - δεν βλέπεται..

Υγιαίνετε και, ει δυνατόν αγαλλιάσθε…

Mhtsosgsxr

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2020
Like
4
Πόντοι
0
Αδέρφια να σας ρωτήσω μεσημέρι και μετά περατζαδα με τα πόδια στο τρίγωνο για να ψωνίσω το συστήνεται ή είναι επικίνδυνο; δεν έχω ξανά ψωνίσει από εκεί μόνο σε στούντιο και μπουρδελα πηγαίνω τόσα χρόνια

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.712
Πόντοι
266
Για τους λάτρεις των Skinny, είχε και εξαιρετικά όμορφο πρόσωπο, αλλά έχω να την δω πολύ καιρό. Κατά πάγια τακτική δεν κρατάω τηλέφωνα από σεξεργάτριες γιατί με ενοχλούν
τι ωραιο σκιννυ κορμι ειναι αυτο!!Respect!!!!

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.712
Πόντοι
266
Σίγουρα φαίνεται ο πουτσο σου οταν την γαμάς στην κοιλιά της!!!!Απίστευτο σκιννυ μωράκι!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom