Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ανταπόκριση από το τρίγωνο, γύρω στις 22.30. Ευτυχώς πια υπάρχουν κάποιες επιλογές. Εμφανίστηκε μια μελαχρινή με έξω την κοιλιά, είχα καιρό να τη δω, αλλά επέλεξα τη Σοφία. Για τα 15€ που ζητάει είναι η καλύτερη επιλογή από όσες έχω πάρει. Έχουν αδειάσει λίγο τα βυζιά της, αλλά κάνει πολύ καλό γλείψιμο με καραμέλωμα των αρχιδιών, πρόσβαση σε όλες τις τρύπες και δεν νιώθεις ότι κάνει αγγαρεία
η μελαχρινή που λες μήπως έχεις μακρύ μαύρο μαλλί , έχει έναν προγναθισμο και λίγο μεγάλη μύτη ;; Αδύνατα πόδια ωραία μέση και κοιλιά ... φόραγε τζιν μαύρο η μπλου τζιν;;  Και κάποια ταττου στα χέρια της ;;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
η μελαχρινή που λες μήπως έχεις μακρύ μαύρο μαλλί , έχει έναν προγναθισμο και λίγο μεγάλη μύτη ;; Αδύνατα πόδια ωραία μέση και κοιλιά ... φόραγε τζιν μαύρο η μπλου τζιν;;  Και κάποια ταττου στα χέρια της ;;

Ναι ταιριάζει η περιγραφή αρκετά. Φοράει σχεδόν πάντα μαύρα, τώρα για τατού στα χέρια δεν πρόσεξα

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.950
Πόντοι
41.129

Εχετε ακουστα στην πιατσα για μια κορασις που την φωναζαν "Βασω Βασω ελα να στον μπασω"  :2funny: :2funny: :2funny:

Εχει μεγαλα μυστικα ο παπαρο-φιλιπς.... και δεν τα μοιραζεται η κρυφοπουτανα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Συμφορουμίτες σήμερα έφαγα μια από τις μεγαλύτερες φόλες στο πεδίο του αγοραίου έρωτα. Στη γωνία Σωκράτους και  Σατωβριάνδου ώρα 22.30 βρήκα μια αρκετά λεπτούλα νεαρή, μέσο ύψος, μαλλιά πιασμένα ψηλά κότσο που μου έκανε κλικ. Μου δήλωσε Ευτυχία, ότι τα κάνει όλα χωρίς βιασύνες κλπ. για 15€. Έκατσε στο μπάνιο πάνω από 15 λεπτά, τάχα ότι πλενόταν. Βγήκε, άρχισε την πίπα και όταν την έστησα στα τέσσερα άρχισε να βάφει τα νύχια της!!!!!!! Την ξέχεσα, τα παράτησε και ευτυχώς της έκανα τη συνηθισμένη δακτυλοσκόπηση στο μουνί με αποτέλεσμα να πιάσω ένα μεγάλο κονδύλωμα έξω - έξω. Βγήκα κατ' ευθείαν και την έβαλα να συνεχίσει την πίπα. Μου πρότεινε να την κάνει ακάποτη, αλλά δεν είμαι τρελός. Τελικά δεν άξιζε καθόλου σε κανένα επίπεδο και συνιστώ να την αποφύγετε

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.912
Πόντοι
736
Στο πόστο τους σταθερά τα δύο κορίτσια στη Κων/λως πριν την γέφυρα της Πειραιώς. Η αλβανιδοκωλαρα (με 20€ στοματικό και 30€ σεξ με κωλο) και η ξανθούλα η αδυνατη

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
1.789
Πόντοι
486
Πέρασα πριν κάτι μέρες με τα πόδια για πρώτη φορά βιαστικά το μεσημέρι αλλά δεν μου φάνηκε τόσο επικίνδυνα όσο είχα διαβάσει εδώ, μπορεί να κάνω και λάθος αλλά εντάξει δε χώθηκα και σε τίποτα παρακμιακά στενά.

Επίσης πείτε μου αν παίζει καμία σκίνυ εκεί.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Πέρασα πριν κάτι μέρες με τα πόδια για πρώτη φορά βιαστικά το μεσημέρι αλλά δεν μου φάνηκε τόσο επικίνδυνα όσο είχα διαβάσει εδώ, μπορεί να κάνω και λάθος αλλά εντάξει δε χώθηκα και σε τίποτα παρακμιακά στενά.

Επίσης πείτε μου αν παίζει καμία σκίνυ εκεί.

Μην μασάς, εκτός κι αν είσαι προκλητικός (χρυσές αλυσίδες, μοστράρεις καλό κινητΌ και χοντρό πορτοφόλι δεν έχεις πρόβλημα. Σκίνυ είναι οι πρεζούδες μόνο πηγαινοέρχονται απέναντι από το Κριστιάνα

• Like
Αντιδράσεις: Reuzel

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
1.789
Πόντοι
486
Μην μασάς, εκτός κι αν είσαι προκλητικός (χρυσές αλυσίδες, μοστράρεις καλό κινητΌ και χοντρό πορτοφόλι δεν έχεις πρόβλημα. Σκίνυ είναι οι πρεζούδες μόνο πηγαινοέρχονται απέναντι από το Κριστιάνα
Ευχαριστώ. Μεσημέρι αν περάσω θα είναι εκεί;

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.616
Πόντοι
266
Χθες κατα τις 9 το πρωι εξω απο liberty στο σταν απο το προπατζιδικο καθοταν ενα μελαχρινο κοντοπούτανο 1.55 με 1.60 .Ειχε κωλάρα και λεπτη μεσουλα και διαγραφοταν απο ενα πολυ στενο φουσταναξθ που φορουσε.περι τα 25 την εκοψα.καποιος πληροφορίες??

Ispanolatris

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Like
49
Πόντοι
0
[quote author=perseas link=undefined date=undefined]Στο πόστο τους σταθερά τα δύο κορίτσια στη Κων/λως πριν την γέφυρα της Πειραιώς. Η αλβανιδοκωλαρα (με 20€ στοματικό και 30€ σεξ με κωλο) και η ξανθούλα η αδυνατη[/quote]

Έχει αλλάξει πόστο η αλβανιδοκωλάρα? Την είχα αφήσει Βερανζέρου και Γ' Σεπτεμβρίου..

Όταν λες Κωνσταντινουπόλεως κοντά Πειραιώς, εννοείς χαμηλά στο "Ένα κι Ένα"?

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
272
Πόντοι
21
Ξερει κανεις που βρισκεται η Ατζελα η αλβανιδοκωλαρα εχει πανω απο ενα μηνα να εμαφανιστει στην πλατεια Λαυριου οποιος ξερειε ας ενημερωσει

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.912
Πόντοι
736
[quote author=perseas link=undefined date=undefined]Στο πόστο τους σταθερά τα δύο κορίτσια στη Κων/λως πριν την γέφυρα της Πειραιώς. Η αλβανιδοκωλαρα (με 20€ στοματικό και 30€ σεξ με κωλο) και η ξανθούλα η αδυνατη

Έχει αλλάξει πόστο η αλβανιδοκωλάρα? Την είχα αφήσει Βερανζέρου και Γ' Σεπτεμβρίου..

Όταν λες Κωνσταντινουπόλεως κοντά Πειραιώς, εννοείς χαμηλά στο "Ένα κι Ένα"?[/quote]

Δεν ξέρω αν είναι η ίδια συναγωνιστή.Αλλά αυτή που λέω εγώ ναι εκει μετά το 'Ένα και Ένα"

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Τελικά τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου. Αντί να γράψει κάποιος για κάποια σεξεργάτρια, ξανά μανά η συζήτηση για την Αλβανιδοκωλάρα. Μας τα έχετε κάνει τσουρέκια είτε είστε προμότορες, είτε ενδιαφέρετε πραγματικά

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.836
Πόντοι
3.506
Τελικά τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου. Αντί να γράψει κάποιος για κάποια σεξεργάτρια, ξανά μανά η συζήτηση για την Αλβανιδοκωλάρα. Μας τα έχετε κάνει τσουρέκια είτε είστε προμότορες, είτε ενδιαφέρετε πραγματικά

Τους έχει στοιχειώσει η μερέντα, τύπε.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656

Τους έχει στοιχειώσει η μερέντα, τύπε.

Κι εμείς τι φταίμε να διαβάζουμε σε κάθε σελίδα την ίδια μαλακία;

Arosexxx

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2016
Like
26
Πόντοι
0
[quote author=perseas link=undefined date=undefined]Στο πόστο τους σταθερά τα δύο κορίτσια στη Κων/λως πριν την γέφυρα της Πειραιώς. Η αλβανιδοκωλαρα (με 20€ στοματικό και 30€ σεξ με κωλο) και η ξανθούλα η αδυνατη

Όταν λες Κωνσταντινουπόλεως κοντά Πειραιώς, εννοείς χαμηλά στο "Ένα κι Ένα"?

Δεν ξέρω αν είναι η ίδια συναγωνιστή.Αλλά αυτή που λέω εγώ ναι εκει μετά το 'Ένα και Ένα"[/quote]

Έχω την εντύπωση ότι μιλάς για τα «χόρτα του σταθμάρχη», (μελαχρινή κοντό μαλλί και ξανθιά με κατσαρό μαλλί), μετά τις 22:00 – 22:30 αν ναι τότε καμία σχέση με την Άντζελα.

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.912
Πόντοι
736
Μάλλον συναγωνιστή δεν νομίζω πως είναι η Άτζελα!

john791

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2017
Like
39
Πόντοι
0
Πριν 2 βράδια πέρασα κατά τις 23:00 και πέτυχα μία με κάτι μεγάλες βυζάρες και μια ήρεμη γλυκιά φωνή μελαχρινή στο τρίγωνο. Έχει δοκιμάσει κανείς;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom