Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Αδέρφια να σας ρωτήσω μεσημέρι και μετά περατζαδα με τα πόδια στο τρίγωνο για να ψωνίσω το συστήνεται ή είναι επικίνδυνο; δεν έχω ξανά ψωνίσει από εκεί μόνο σε στούντιο και μπουρδελα πηγαίνω τόσα χρόνια

Ειδικά την μέρα, δεν είναι επικίνδυνο, αρκεί να ακολουθήσεις απλούς κανόνες ασφαλείας. Κρατάς μόνο όσα λεφτά σκοπεύεις να ξοδέψεις, κι ένα δεκάρικο για ασφάλεια. Όταν μπεις για μπάνιο ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ το παντελόνι, πορτοφόλι ή ότι άλλο έχεις με την πουτάνα. Μην φορέσεις ρολόι. Μην έχεις ακριβό κινητό το οποίο να μοστράρεις ή να το έχεις στην κωλότσεπη. Αλλά οι ίδιοι κανόνες πρέπει να ακολουθούνται και σε συνωστισμό, ας πούμε σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Mhtsosgsxr

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2020
Like
4
Πόντοι
0
Ειδικά την μέρα, δεν είναι επικίνδυνο, αρκεί να ακολουθήσεις απλούς κανόνες ασφαλείας. Κρατάς μόνο όσα λεφτά σκοπεύεις να ξοδέψεις, κι ένα δεκάρικο για ασφάλεια. Όταν μπεις για μπάνιο ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ το παντελόνι, πορτοφόλι ή ότι άλλο έχεις με την πουτάνα. Μην φορέσεις ρολόι. Μην έχεις ακριβό κινητό το οποίο να μοστράρεις ή να το έχεις στην κωλότσεπη. Αλλά οι ίδιοι κανόνες πρέπει να ακολουθούνται και σε συνωστισμό, ας πούμε σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Σε ευχαριστώ πολύ!!

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.616
Πόντοι
266
εμενα πάντος δεν με εχουν κλέψει ποτε!Οταν μπαινω στο μπανιο εχω παντα τον νου μου βεβαια στο παντελον και πριν φυγω απο το δωμάτιο ελεγχω πορτοφολι...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
εμενα πάντος δεν με εχουν κλέψει ποτε!Οταν μπαινω στο μπανιο εχω παντα τον νου μου βεβαια στο παντελον και πριν φυγω απο το δωμάτιο ελεγχω πορτοφολι...
είναι πολύ άβολο όμως !!! Επισης αν είναι η κοπέλα σωστή είναι και παρεξήγηση μεγάλη !! Εμένα πάντα οι κοπέλες αφήνουν την τσάντα τους όταν κάνουν μπάνιο δεν είναι μαλακια να παίρνεις το παντελόνι μέσα στο μπάνιο σαν να είσαι με κάποιον ληστή στο δωμάτιο ;; Παλιά μια κοπέλα μου είπε καλε μου μην παίρνεις το παντελόνι μέσα στο μπάνιο και ταλαιπώρησε δεν θα σε κλέψω !!! Αλλά κάνε ότι θες δεν θέλω να σε κάνω να νιώσεις άβολα κτλ!! Πολύ μαλακια το όλο θέμα αυτό και έτσι χαλάει και η χημεια

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.616
Πόντοι
266
είναι πολύ άβολο όμως !!! Επισης αν είναι η κοπέλα σωστή είναι και παρεξήγηση μεγάλη !! Εμένα πάντα οι κοπέλες αφήνουν την τσάντα τους όταν κάνουν μπάνιο δεν είναι μαλακια να παίρνεις το παντελόνι μέσα στο μπάνιο σαν να είσαι με κάποιον ληστή στο δωμάτιο ;; Παλιά μια κοπέλα μου είπε καλε μου μην παίρνεις το παντελόνι μέσα στο μπάνιο και ταλαιπώρησε δεν θα σε κλέψω !!! Αλλά κάνε ότι θες δεν θέλω να σε κάνω να νιώσεις άβολα κτλ!! Πολύ μαλακια το όλο θέμα αυτό και έτσι χαλάει και η χημεια
Συμφωνω αλλα εξαρταται ποια ειναι η κοπέλα...σιγουρα με καποιες δεν φοβομουν αλλα με αλλες σιγουρα...

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
873
Πόντοι
96
Αν και έχω κόψει το άθλημα του ψωνίσματος από το κέντρο αρκετό καιρό, φυσικά όταν ψωνίζεις κάποια από τον δρόμο και δεν την ξέρεις παίρνεις το πορτοφόλι σου στο μπάνιο.Πλάκα κάνετε ; Ξέρετε τι κυκλοφορεί έξω στις πιάτσες της Ομόνοιας; :huh:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546

Πριν κάποια χρόνια σε φιλαράκι ενώ μπήκε για μπάνιο, η τύπισσα ΔΕΝ του πήρε μονάχα το πορτοφόλι που είχε μέσα στο παντελόνι αλλά και το παντελόνι!  :dunno:
Ευτυχώς ΔΕΝ του πήρε και τα κλειδιά του αυτοκινήτου διαφορετικά θα διέσχιζε την μισή Αθήνα με το βρακί και άφραγκος!  :S :S

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.616
Πόντοι
266
Χθες το απογευμα κστα τις 7 στο τριγωνο ειχε καποια καλα κομματια!!Ξεχωρισα μια με κατσαρο μαλλι γυρω στα 30 αρκετα αδυνατη με ολη την κοιλια εξω!!Φλατ κοιλια και γραμμωμενη σουπερ!!!περνωντας με το αμαξι πλησιασε και εκει που πηγα να της μιλησω κορναρε επιμονα ο αποπισω οδηγος και με κοζαραν οι αστυνομικοι που ηταν 20 μετρα ποιο πανω και δυστυχως εφυγα με την ουρα στα σκελια...περασα μετα απο 10 λεπτα αλλα δεν την κανα ειδα...Μαλλον πρεζα στο πρωτο σταδιο αλλα τελεια για τα γουστα μου σωματικα....ξερει καποιος πληροφοριες?

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Χθες το απογευμα κστα τις 7 στο τριγωνο ειχε καποια καλα κομματια!!Ξεχωρισα μια με κατσαρο μαλλι γυρω στα 30 αρκετα αδυνατη με ολη την κοιλια εξω!!Φλατ κοιλια και γραμμωμενη σουπερ!!!περνωντας με το αμαξι πλησιασε και εκει που πηγα να της μιλησω κορναρε επιμονα ο αποπισω οδηγος και με κοζαραν οι αστυνομικοι που ηταν 20 μετρα ποιο πανω και δυστυχως εφυγα με την ουρα στα σκελια...περασα μετα απο 10 λεπτα αλλα δεν την κανα ειδα...Μαλλον πρεζα στο πρωτο σταδιο αλλα τελεια για τα γουστα μου σωματικα....ξερει καποιος πληροφοριες?
Κομπλεξικός θα ήταν ο τύπος !!!! Άμα ειμουν εγώ δεν θα κόρναρα θα σε άφηνα να παίξεις μπάλα και να συνεννοηθείς !!!!!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Συμφωνω αλλα εξαρταται ποια ειναι η κοπέλα...σιγουρα με καποιες δεν φοβομουν αλλα με αλλες σιγουρα...
Με μια αραπινα που πήγαινα παλιά που πιατσαρε απεναντη από τα Τζόις αυτή πάντα έκανε μπάνιο και σε εμένα δεν μου είχε πει πόρε πήγαινε κάνε μπάνιο τα ρούχα κου πάντα στην καρέκλα δίπλα μου ελενχο μένα !!!! Βέβαια πάντα πάω μπανιαρισμενος στα ραντεβού μου !!!! Η πιο άσχημη φάση σε ξενοδοχείο πολύ παλιά ήταν με μια Ρουμάνα όπου ενο ειμουν σούπερ μπανιαρισμενος απλά είχα λίγο ίδρωση στο μέτωπο ....επέμενε να κάνω μπάνιο ξανά ...... με αποτέλεσμα να μείνουν αφύλαχτα τα ρούχα μου και όσο έκανα μπάνιο μου έλεγε μην αγχωνεσε δεν θα σε κλέψω ...... της είπα και να ήθελες δεν έχω αλλά πάνω μου ...μόνο το κινητό βέβαια είναι πανάκριβο της λέω ...α λέει ναι ;;; Με βάζεις σε σκέψεις ...και κόντεψα να τσακιστό για να βγω γρήγορα από το μπάνιο .....

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
1.789
Πόντοι
486
Λέω να κάνω το πρώτο μου μεσημεριανό σουλάτσο στις πορνοπιάτσες. Οι Ινδές, Μπανγκλαντεσιανές, γενικότερα αυτές με το σκατουλί/μαύρο χρώμα δέρματος πού συχνάζουν; Σατωβριάνδου;  :animatedballs:

Mhtsosgsxr

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2020
Like
4
Πόντοι
0
Λέω να κάνω το πρώτο μου μεσημεριανό σουλάτσο στις πορνοπιάτσες. Οι Ινδές, Μπανγκλαντεσιανές, γενικότερα αυτές με το σκατουλί/μαύρο χρώμα δέρματος πού συχνάζουν; Σατωβριάνδου;  :animatedballs:
Αδερφέ περιμένουμε ενημέρωση αν πας να μας πεις τι ειδες

• Like
Αντιδράσεις: Reuzel
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656

Ναι εκεί. Ενημέρωσέ μας για τις υπέροχες μυρωδιές που αναδίδει το σώμα τους

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656

Ανταπόκριση από το τρίγωνο, γύρω στις 22.30, αρκετά κομμάτια, υπάρχουν πια λίγες επιλογές παραπάνω στην πιάτσα, την ώρα που κατέβηκα δεν είδα κάποιο νέο κομμάτι

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.616
Πόντοι
266
Τελικα γι αυτην ξέρει κάποιος κατι?εμφανίστηκε πάλι?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Ανταπόκριση από το τρίγωνο, γύρω στις 22.30. Ευτυχώς πια υπάρχουν κάποιες επιλογές. Εμφανίστηκε μια μελαχρινή με έξω την κοιλιά, είχα καιρό να τη δω, αλλά επέλεξα τη Σοφία. Για τα 15€ που ζητάει είναι η καλύτερη επιλογή από όσες έχω πάρει. Έχουν αδειάσει λίγο τα βυζιά της, αλλά κάνει πολύ καλό γλείψιμο με καραμέλωμα των αρχιδιών, πρόσβαση σε όλες τις τρύπες και δεν νιώθεις ότι κάνει αγγαρεία

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.616
Πόντοι
266
Ανταπόκριση από το τρίγωνο, γύρω στις 22.30. Ευτυχώς πια υπάρχουν κάποιες επιλογές. Εμφανίστηκε μια μελαχρινή με έξω την κοιλιά, είχα καιρό να τη δω, αλλά επέλεξα τη Σοφία. Για τα 15€ που ζητάει είναι η καλύτερη επιλογή από όσες έχω πάρει. Έχουν αδειάσει λίγο τα βυζιά της, αλλά κάνει πολύ καλό γλείψιμο με καραμέλωμα των αρχιδιών, πρόσβαση σε όλες τις τρύπες και δεν νιώθεις ότι κάνει αγγαρεία
Αυτή που λές με την κοιλια εξω πως ηταν μπορεις να την περιγραψεις?Μήπως αδυνατη με κοιλιακους γραμμωμενους γύρω στα τριάντα ?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Αυτή που λές με την κοιλια εξω πως ηταν μπορεις να την περιγραψεις?Μήπως αδυνατη με κοιλιακους γραμμωμενους γύρω στα τριάντα ?

Όχι, μεγαλύτερη σε ηλικία, καθόλου γραμμωμένη, μέτρια προς άσχημη, μελαχρινή 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom