You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)
Πορνερ
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2020
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Την ρώτησες πως τα πάνε με τον κορονοϊό στην Νιγηρία;
χαχα οχι φίλε μου... μόνο να χύσω το στόμα της σκεφτόμουν!!!
apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.540
- Πόντοι
- 456
Πατησιων και Φιξ πως γινετε εκδιαμετρου αντιθατα εαν θες γινε πιο σαφης , ισως εγω να μην ξερω το Φιξ της πατησιων γιατι την πατησιων την ξερω καλα , ευχαριστωΠερνώντας χθες αργά το βράδυ φόρτωσα αραπίννα επί της Πατησίων περίπου στο ύψος του Φιξ. Την Έλεγαν Τζέσσικα και κατά τα λεγόμενα της κατάγεται από την Νιγηρία. Πολύ καλό λαρρύγι η Τσέσικα
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Περνώντας χθες αργά το βράδυ φόρτωσα αραπίννα επί της Πατησίων περίπου στο ύψος του Φιξ. Την Έλεγαν Τζέσσικα και κατά τα λεγόμενα της κατάγεται από την Νιγηρία. Πολύ καλό λαρρύγι η Τσέσικα
Πατησίων ή Συγγρού μήπως εννοείς???
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Την ρώτησες πως τα πάνε με τον κορονοϊό στην Νιγηρία;
Ούτε καν που δίνουν σημασία... 30% AIDS έχουν εκεί!!!!
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.911
- Πόντοι
- 736
Πατησίων ή Συγγρού μήπως εννοείς???
Υπάρχει στην Πατησίων ένα πάρκο αριστερά όπως πηγαίνουμε προς τον σταθμό του ΗΣΑΠ που παλία ήταν το εργοστάσιο Φίξ.Στην Συγγρου ηταν το άλλο για να μην μπερδεύεσαι συναγωνιστή.
Συνημμένα
Πορνερ
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2020
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Υπάρχει στην Πατησίων ένα πάρκο αριστερά όπως πηγαίνουμε προς τον σταθμό του ΗΣΑΠ που παλία ήταν το εργοστάσιο Φίξ.Στην Συγγρου ηταν το άλλο για να μην μπερδεύεσαι συναγωνιστή.
Σωστά
GroundZero
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2020
- Like
- 156
- Πόντοι
- 0
Ωραίες οι μαυρουλες στην Πατησίων, παίζουν κατά καιρούς κάτι 20χρονες εκεί γκεστ εμφανίσεις τρομερά...
Πορνερ
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2020
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Ωραίες οι μαυρουλες στην Πατησίων, παίζουν κατά καιρούς κάτι 20χρονες εκεί γκεστ εμφανίσεις τρομερά...
Παίζουν και πολλές ούγκανες κατά καιρούς... είναι λίγο ρώσσικη ρουλέτα το άθλημα αυτό
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Τύποι μου μια κοπέλα μελαχρινή που έκανε πιάτσα σωκρατους προ καραντίνας ελληνίδα αδύνατη μελαχρινή μακρυά μαύρα μαλλιά με όνομα αντζυ την έχετε δει καθόλου τον τελευταίο καιρό ; Ήταν πολύ καλή στα 30 ευρο αλλά ήταν τζανκι παρόλα αυτά ότι προγραμμα έλεγε το έκανε !!! Οποίος ξέρει ας πει έχω χάσει το τηλ της δυστηχος !!
30 ευρω για μια φορα?Τύποι μου μια κοπέλα μελαχρινή που έκανε πιάτσα σωκρατους προ καραντίνας ελληνίδα αδύνατη μελαχρινή μακρυά μαύρα μαλλιά με όνομα αντζυ την έχετε δει καθόλου τον τελευταίο καιρό ; Ήταν πολύ καλή στα 30 ευρο αλλά ήταν τζανκι παρόλα αυτά ότι προγραμμα έλεγε το έκανε !!! Οποίος ξέρει ας πει έχω χάσει το τηλ της δυστηχος !!
όποτε έχω πάει μαζί τους, το χειρότερο κρεββάτι με διαφορά απ΄όλεςΠαίζουν και πολλές ούγκανες κατά καιρούς... είναι λίγο ρώσσικη ρουλέτα το άθλημα αυτό
απο ζακια εχει καθολου ποικιλια φιλε, τι εχεις δει?ενημέρωση για τρίγωνο, βγήκαν στη γύρα και οι σάπιες σοβιετικές θείτσες (70+).
Όλες στο (κατά τα άλλα κλειστό) χοτελ Κριστιάνα στη Σωκράτους.
kostasfrg
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 601
- Πόντοι
- 21
Το συγκεκριμένο πάρκο στην πατησίων λέγεται πάρκο Φιξ από παρα πολύ παλιάΠατησιων και Φιξ πως γινετε εκδιαμετρου αντιθατα εαν θες γινε πιο σαφης , ισως εγω να μην ξερω το Φιξ της πατησιων γιατι την πατησιων την ξερω καλα , ευχαριστω
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 754K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495