Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
ξερει κανεις αν εχει γυρισει στην πλατεια λαυρειου η Ατζελα η αλβανιδοκωλαρα?
για τον φίλο που έχει σαλτάρει με την αλβανιδοκωλάρα (όχι δεν την έχω δει ακόμα...)

Συνημμένα

• alban1.jpg
    alban1.jpg
    133,6 KB · Εμφανίσεις: 489

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
Ελληνίδα; αλλοδαπή; Ρομά; Έδινε κώλο; έκανα καλή πίπα; Όνομα; Ναι αυτή η εποχή ειδικά δεν είναι για ακάποτα, κι όσο για το ξενοδοχείο ορθά πράτεις και δεν περιγράφεις
αλλοδαπή, δεν ρώτησα καν για κώλο, πίπα μέτρια

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Τύποι μου θυματε κάποιος μια κοπέλα ελληνίδα αντζυ αν θυμαμε καλά την έλεγαν με μακρύ μαύρο μαλλί αδύνατη αρκετά με λίγο προγναθισμο με ωραίο κολαρακι  Και λεπτή μεσουλα Που πιάτσα ρε πριν την καραντίνα ;;; Πρέπει να είναι τζανκι... αν γνωρίζει κάποιος αν την έχει ξαναδεί ας πει ευχαριστώ

Πορνερ

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2020
Like
39
Πόντοι
0
Έχει μαζέψει κανείς τζάνκι σπίτι του ?  :rolleyes:

Δε θα με χάλαγε να μαζέψω ένα, αυτό να κάνει τη δουλειά του και εγώ να το καρφώνω  :fuck1:

Πορνερ

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2020
Like
39
Πόντοι
0
Να ενημερώσω και εγώ με τη σειρά μου ότι προ καιρού είχα δει ένα τζάνκι στην Πατησίων να πηγαίνει δεξιά αριστερά ...
Ήρθε κοντά μου και με ρώτησε εάν έχω ψιλά, την ρώτησα εάν θέλει να βγάλει λίγα παραπάνω χρήματα και με τα πολλά την ανέβασα σπίτι μου και μου πήρε μια γρήγορη πιπούλα για 20 ευρώ. Ήταν σε τρομακτική κατάσταση, σάπια δόντια και μύριζε αρκετά....
Έχει κανεις κάποια παρόμοια εμπειρία ?

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Να ενημερώσω και εγώ με τη σειρά μου ότι προ καιρού είχα δει ένα τζάνκι στην Πατησίων να πηγαίνει δεξιά αριστερά ...
Ήρθε κοντά μου και με ρώτησε εάν έχω ψιλά, την ρώτησα εάν θέλει να βγάλει λίγα παραπάνω χρήματα και με τα πολλά την ανέβασα σπίτι μου και μου πήρε μια γρήγορη πιπούλα για 20 ευρώ. Ήταν σε τρομακτική κατάσταση, σάπια δόντια και μύριζε αρκετά....

Είσαι σκληρός χύστης τύπε μου.
Όσον αφορά για τζάνκι που αναφέρεις, το Σάββατο που μας πέρασε έκανα αναλυτική τσάρκα (η πρώτη μετά την άρση των μέτρων) σχεδόν σ'όλο το κέντρο.
Στην πλατεία Βάθης έξω σ'ένα απ' τα 24ωρα φαγάδικα των μουσουλμάνων της περιοχής πέτυχα μια λεπτή, ψηλή, μαυρομάλλα με κολάν.
Αλλοδαπή κατά 90% με ωραίο σωματάκι πιατσάρει εκεί γύρω.
Εάν ενδιαφέρεσαι έχε το νου σου.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216

Κουλτούρα  :rockon: :rockon: :rockon:

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.576
Πόντοι
266
Τύποι μου θυματε κάποιος μια κοπέλα ελληνίδα αντζυ αν θυμαμε καλά την έλεγαν με μακρύ μαύρο μαλλί αδύνατη αρκετά με λίγο προγναθισμο με ωραίο κολαρακι  Και λεπτή μεσουλα Που πιάτσα ρε πριν την καραντίνα ;;; Πρέπει να είναι τζανκι... αν γνωρίζει κάποιος αν την έχει ξαναδεί ας πει ευχαριστώ
καλό ακουγεται!!καμια φωτο?

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
έχει πάει κανένας με μπανγκλαντεσιανή από αυτές που ήταν στη Σατωβριάνδου πρo κορωνοιού;

Πορνερ

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2020
Like
39
Πόντοι
0
Είσαι σκληρός χύστης τύπε μου.
Όσον αφορά για τζάνκι που αναφέρεις, το Σάββατο που μας πέρασε έκανα αναλυτική τσάρκα (η πρώτη μετά την άρση των μέτρων) σχεδόν σ'όλο το κέντρο.
Στην πλατεία Βάθης έξω σ'ένα απ' τα 24ωρα φαγάδικα των μουσουλμάνων της περιοχής πέτυχα μια λεπτή, ψηλή, μαυρομάλλα με κολάν.
Αλλοδαπή κατά 90% με ωραίο σωματάκι πιατσάρει εκεί γύρω.
Εάν ενδιαφέρεσαι έχε το νου σου.

Θα τσεκαριστεί...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.747
Πόντοι
3.656
έχει πάει κανένας με μπανγκλαντεσιανή από αυτές που ήταν στη Σατωβριάνδου πρo κορωνοιού;

ΜΑΚΡΥΑ. Εδώ και χρόνια, έχοντας γαμίσει όλες τις εθνότητες που κυκλοφορούσαν στο τρίγωνο κι έχοντας ακούσει για το Κάμα - Σούτρα προσπάθησα να πλησιάσω μία, φόραγε και το χαρακτηριστικό της Σάρι. Ζήτησε 20€, κι ενώ το σκεφτόμουν, αλάζει η κατεύθυνση του αέρα. Μια απίθανη μπόχα ανάμικτη από ιδρωτίλα / μασχαλίλα / κωλίλα / μουνίλα με κάρυ από πάνω με έκανε να το βάλω στα πόδια 

zelm21

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2018
Like
163
Πόντοι
1
Πέρασμα δευτέρα απογευματάκι απο λαυρίου και γύρω δρομάκια..Το απόλυτο τίποτα :(

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
ΜΑΚΡΥΑ. Εδώ και χρόνια, έχοντας γαμίσει όλες τις εθνότητες που κυκλοφορούσαν στο τρίγωνο κι έχοντας ακούσει για το Κάμα - Σούτρα προσπάθησα να πλησιάσω μία, φόραγε και το χαρακτηριστικό της Σάρι. Ζήτησε 20€, κι ενώ το σκεφτόμουν, αλάζει η κατεύθυνση του αέρα. Μια απίθανη μπόχα ανάμικτη από ιδρωτίλα / μασχαλίλα / κωλίλα / μουνίλα με κάρυ από πάνω με έκανε να το βάλω στα πόδια 
Ήμουν ερωτευμένος με την Σαπνά, μια κούκλα (στο πρόσωπο), ευτυχώς δεν με είχε καταλάβει, ή κι αν με είχε ήταν πολύ αξιοπρεπής και καλό παιδί για το επάγγελμά της γιατί αλλιώς θα είχαμε δράματα

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496

εξωτικη μυρωδια χυστη :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
πάντως οι μπαγκλαντεσιανές, αν ξεπεράσεις το θέμα της μυρωδιάς, έχουν τα πιο ωραία οπίσθια που έχω γαμήσει και μιλάμε για δείγμα τουλάχιστον 6-7.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.747
Πόντοι
3.656
πάντως οι μπαγκλαντεσιανές, αν ξεπεράσεις το θέμα της μυρωδιάς, έχουν τα πιο ωραία οπίσθια που έχω γαμήσει και μιλάμε για δείγμα τουλάχιστον 6-7.

Αφού σου σηκώνεται με αυτή τη μπόχα, μπράβο σου

• Like
Αντιδράσεις: lesa.l

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
Αφού σου σηκώνεται με αυτή τη μπόχα, μπράβο σου
ευτυχώς δεν με κόλλησαν τίποτα μουνόψειρες (ήταν όλες ξυρισμένες από κάτω), βέβαια μια άλλη πουτάνα (άσπονδη εχθρός τους) μούλεγε ότι είναι τίγκα και στις ψείρες του κεφαλιού, αλλά εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
ο πάτος τους πάντως δεν έζεχνε πιο πολύ από τις περισσότερες βουλγαρογύφτισσες, τουλάχιστον οι μπαγκλαντεσιανές δεν βρώμαγαν τσιγαρίλα (δεν είδα να καπνίζει ούτε μια από αυτές, μου 'χε κάνει φοβερή εντύπωση).
Για καλό και για κακό πάντως απέφευγα σε όλες το γλυφομούνι (εκτός από μια - τη Σαπνά).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom