Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Foxvillager

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
51
Πόντοι
1
Πριν κανα 2ωρο στην βουλιαγμένης απέναντι απο το πλαίσιο κοκκινομάλα φωτιά !

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.580
Πόντοι
266
Καμια σκιννυ αλλά όχι ζακι παιζει???

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216
φιλε κεντρο δεν παιζει κατι αξιολογο αυτη τη στιγμη παραλιακη στο μοσχατο εχει ενα σκιννυ ρουμανακι που για εμενα δεν αξιζει

saintemplar

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2017
Like
30
Πόντοι
0

Αυτή που ψάχνω εγώ ήταν ,αλλά κάτι έπινε ,γαμω τα σκιννυ,Γκαλίνα αλλά εξαφανίστηκε,δεν την έχω πετύχει κάνα 6 μηνο που περνάω από εκεί λόγω δουλειάς

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.580
Πόντοι
266
Αυτή που ψάχνω εγώ ήταν ,αλλά κάτι έπινε ,γαμω τα σκιννυ,Γκαλίνα αλλά εξαφανίστηκε,δεν την έχω πετύχει κάνα 6 μηνο που περνάω από εκεί λόγω δουλειάς
την ξέρω φιλέ μου πράγματι χάθηκε....αλλά έπινε πολύ ρε φιλαράκι!!!δεν την είχα πάρει φοβομουνα ...απο μουνακι τι έλεγε??

saintemplar

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2017
Like
30
Πόντοι
0
Εντάξει τι να έλεγε,έβγαζες αλλά γούστα με αυτήν,κάπου θα την πετύχουμε .

socepic

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
63
Πόντοι
1
Μάγκες καμία με τρίχα πολύ παίζει στο κέντρο?

saintemplar

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2017
Like
30
Πόντοι
0
Τσιγγανοβουλγαρα αρχή της Αριστοτέλους απεναντι και πίσω από το περίπτερο,κοντή μελαχρινή όλο με ένα κολάν είναι και βαμμένο κάργα.

socepic

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
63
Πόντοι
1
Τσιγγανοβουλγαρα αρχή της Αριστοτέλους απεναντι και πίσω από το περίπτερο,κοντή μελαχρινή όλο με ένα κολάν είναι και βαμμένο κάργα.
Τι ηλικία έχει; Τι ώρες συχνάζει;αξίζει στο κρεβατι?
Ευχαριστώ

saintemplar

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2017
Like
30
Πόντοι
0
Ναι φίλε μου αυτή,35 συγουρα είναι,με κάτι Τίγκρε μινι πάντα γοβες,και άσπρα παντελόνια,την έχεις πετύχει πουθενά?

saintemplar

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2017
Like
30
Πόντοι
0
Χτεσινή βόλτα στα περίχωρα...πλατεία Λαυρίου κλασικά η αλβανίδα με την κολάρα δεν άφηνε περαστικό για περαστικο,ένα μαύρο σκελετός και 3-4 γριές ξανθοτοφαλοι,στο πορτοκαλί οι 60 αρες ετοιμοπόλεμες να αναμένουν στα τραπέζια, πιο πάνω μπροστά από το Λητώ,Άννα βουλγαρικό ,μια ξανθιά κοντοπουτανο με κολάρα έξω από την φούστα,και ένα άλλο λεπτό μελαχρινό που εξαφανίστηκε...πιο κάτω μαγιά Βουλγάρα χαμηλοκωλα.ανεβασμα πάλι Σωκράτους με βερατζερου τα χόμπι σε δράση ,μπροστά από το acces τα γνωστά ,μια χοντρή 200 κιλά,μια γκιλφ ,και περαστικά ζόμπι.Γενικα ούτε καν μέτρια ,να αναπολούμε της καλές μέρες πριν από χρόνια.

Nikos_mikos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2017
Κριτικές
4
Like
64
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά! Πρωτάρης στο ζήτημα της πιάτσας, αν μπορείτε ενημερώστε με για το πως προσεγγίζουμε τις κοπέλες που γράφεται στην πλατεία Λαυρίου, τι αντίτιμα παίζουν συνήθως, και που υπάρχουν γύρω σχετικά ξενοδοχεία. Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom