Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.819
- Πόντοι
- 3.886
τ ωρες περίπου;πατησιων 326 απέναντι από το πάρκο του φιξ είναι 6 με 7 τεμάχια
τ ωρες περίπου;πατησιων 326 απέναντι από το πάρκο του φιξ είναι 6 με 7 τεμάχια
από τις 10 μιση βγαίνουν συνήθως μέχρι 4 τις βλέπω εκεί αν περασεις και δεν τις βρεις κάνε κάνα κύκλο και ξανάπερασε μερικές φορές εξαφανιζοντει για λίγο και ξανά έρχονταιτ ωρες περίπου;
Μαυρουλες για καμια πιπα π παιζουν μαγκες?
γιατι φιλε εχουν πολυ ωραια χειλια?πεταμενα λεφτα να ξερεις
μήπως ξερει κανείς για μια ψηλή μαύρη ωραιο παιδι που σουλατσάρει πέρα δώθε Πατησίων δεν στέκεται. ΤΗΝ πήρε την Κυριακή το βράδυ ένας με ένα αμάξι μπαμ μπαμ δεν πρόλαβα να της την πέσω.
πηγαινε απο πριν την κολιατσου μεχρι πλ αμερικης ο συναγωνιστης την πηρε σχεδον στην πλατεια αμερικης μεχρι εγω να τολμησω την ειχε παρει ο μαγκασ μπαμ μπαμ παρακαρε μπροστα τα συζητησαν και βου φυγαν. εκανα κατι βολτεσ μετα αλλα δεν την ξαναειδα.Είσαι σίγουρος ότι ήταν γυναίκα? Σε ποιο ύψος Πατησίων?
πηγαινε απο πριν την κολιατσου μεχρι πλ αμερικης ο συναγωνιστης την πηρε σχεδον στην πλατεια αμερικης μεχρι εγω να τολμησω την ειχε παρει ο μαγκασ μπαμ μπαμ παρακαρε μπροστα τα συζητησαν και βου φυγαν. εκανα κατι βολτεσ μετα αλλα δεν την ξαναειδα.
απο την φοιτητι,η εστια μεχρι την αμερικης ψηλη αδυνατη πολυ ομορφη δεν εμοιζε ποθτανα αλλα ηταν συνεχεια παρατηρητικη την ειχα απο πισω ο μαγκασ παρκαρε της εκανε νοημ κυταξε δεξια αριστερα μπηκε μεσα στο αμαξι κατευθείαν μπαμ μπαμ εφυγανπηγαινε απο πριν την κολιατσου μεχρι πλ αμερικης ο συναγωνιστης την πηρε σχεδον στην πλατεια αμερικης μεχρι εγω να τολμησω την ειχε παρει ο μαγκασ μπαμ μπαμ παρακαρε μπροστα τα συζητησαν και βου φυγαν. εκανα κατι βολτεσ μετα αλλα δεν την ξαναειδα.
Καλημέρα καλημέρα, σήμερα περνώντας το Παγκράτι κατά τις 10.30, στο φανάρι Ευτυχίδου και Σπύρου Μερκούρη εκεί που είναι το ciao και μια 1 τράπεζα (Άλφα νομίζω) υπήρχε ένα ωραίο κορίτσι που έκανε πασαρέλα στην διαβάση και έκοβε το μάτι της για πελάτες.Απ' ότι πρόλαβα να ειχε δω κωλάρα θεϊκή πολύ ωραίο στήθος μακρύ καστανό μαλλί , αλλά στο πρόσωπο κάτι με ξένισε , ξέρουμε τίποτα για το εν λόγο κορίτσι ???
για δωσε ινφο !! το χεις ξαναπετυχει ; μηπως ηταν τυχαιο γεγονος ;