Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.614
Πόντοι
4.060
από τις 10 μιση βγαίνουν συνήθως μέχρι 4 τις βλέπω εκεί αν περασεις και δεν τις βρεις κάνε κάνα κύκλο και ξανάπερασε μερικές φορές εξαφανιζοντει για λίγο και ξανά έρχονται

tasos.p

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
5
Like
2.241
Πόντοι
496
Εγω εμαθα κατι για 1 καλη στην λεωφορο σχιστου στο χαιδαρι ελενη την λενε απο οτι μ ειπαν τσιγκανα αλλα καλη απο ρουμανια λεει!!!

24strong

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2018
Like
6
Πόντοι
0
μήπως ξερει κανείς για μια ψηλή μαύρη ωραιο παιδι που σουλατσάρει πέρα δώθε Πατησίων δεν στέκεται. ΤΗΝ πήρε την Κυριακή το βράδυ ένας με ένα αμάξι μπαμ μπαμ δεν πρόλαβα να της την πέσω.

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Λοιπόν την Ελένη απο λεωφόρο Σχιστού στο Χαϊδάρι την τσιγγάνα τι ώρες τη βρίσκουμε;;
Παω σημερα κιόλας..
Εχω λοξα
με τις τσιγγανες..

takisarg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
1.628
Πόντοι
206
μήπως ξερει κανείς για μια ψηλή μαύρη ωραιο παιδι που σουλατσάρει πέρα δώθε Πατησίων δεν στέκεται. ΤΗΝ πήρε την Κυριακή το βράδυ ένας με ένα αμάξι μπαμ μπαμ δεν πρόλαβα να της την πέσω.

Είσαι σίγουρος ότι ήταν γυναίκα? Σε ποιο ύψος Πατησίων?

poutsoskabilos2018

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2018
Like
92
Πόντοι
1
  ο κακός χαμός, δεν βλέπω να κάνουν μεροκάματο οι εναπομείνασες ιερόδουλες  σήμερα λόγω επεισοδίων

24strong

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2018
Like
6
Πόντοι
0
Είσαι σίγουρος ότι ήταν γυναίκα? Σε ποιο ύψος Πατησίων?
πηγαινε απο πριν την κολιατσου μεχρι πλ αμερικης ο συναγωνιστης την πηρε σχεδον στην πλατεια αμερικης μεχρι εγω να τολμησω την ειχε παρει ο μαγκασ μπαμ μπαμ παρακαρε μπροστα τα συζητησαν και βου φυγαν. εκανα κατι βολτεσ μετα αλλα δεν την ξαναειδα.

takisarg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
1.628
Πόντοι
206
πηγαινε απο πριν την κολιατσου μεχρι πλ αμερικης ο συναγωνιστης την πηρε σχεδον στην πλατεια αμερικης μεχρι εγω να τολμησω την ειχε παρει ο μαγκασ μπαμ μπαμ παρακαρε μπροστα τα συζητησαν και βου φυγαν. εκανα κατι βολτεσ μετα αλλα δεν την ξαναειδα.

Το λέω γιατί  περπατώντας, κοντά στην Πλατεία Αμερικής, έχω δει αρκετές φορές κάτι, που ενώ από μακριά φαίνεται εντυπωσιακό, πλησιάζοντας κατάλαβα ότι είναι άνδρας ντυμένος γυναίκα.

Vagy69

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2017
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα καλημέρα, σήμερα περνώντας το Παγκράτι κατά τις 10.30, στο φανάρι Ευτυχίδου και Σπύρου Μερκούρη εκεί που είναι το ciao και μια 1 τράπεζα (Άλφα νομίζω) υπήρχε ένα ωραίο κορίτσι που έκανε πασαρέλα στην διαβάση και έκοβε το μάτι της για πελάτες.Απ' ότι πρόλαβα να ειχε δω κωλάρα θεϊκή πολύ ωραίο στήθος μακρύ καστανό μαλλί , αλλά στο πρόσωπο κάτι με ξένισε , ξέρουμε τίποτα για το εν λόγο κορίτσι ???

24strong

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2018
Like
6
Πόντοι
0
απο την φοιτητι,η εστια μεχρι την αμερικης ψηλη αδυνατη πολυ ομορφη δεν εμοιζε ποθτανα αλλα ηταν συνεχεια παρατηρητικη την ειχα απο πισω ο μαγκασ παρκαρε της εκανε νοημ κυταξε δεξια αριστερα μπηκε μεσα στο αμαξι κατευθείαν μπαμ μπαμ εφυγαν

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Καλημέρα καλημέρα, σήμερα περνώντας το Παγκράτι κατά τις 10.30, στο φανάρι Ευτυχίδου και Σπύρου Μερκούρη εκεί που είναι το ciao και μια 1 τράπεζα (Άλφα νομίζω) υπήρχε ένα ωραίο κορίτσι που έκανε πασαρέλα στην διαβάση και έκοβε το μάτι της για πελάτες.Απ' ότι πρόλαβα να ειχε δω κωλάρα θεϊκή πολύ ωραίο στήθος μακρύ καστανό μαλλί , αλλά στο πρόσωπο κάτι με ξένισε , ξέρουμε τίποτα για το εν λόγο κορίτσι ???

για δωσε ινφο !! το χεις ξαναπετυχει ; μηπως ηταν τυχαιο γεγονος ;

• Like
Αντιδράσεις: Vagy69

Φέρμας

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2018
Like
0
Πόντοι
0
στην καποδιστριου ενα ξανθο  μιλφ κοντο και  αδυνατο εξω απο  ενα χοτελι  το  εχειι παρει κανεις ρε παιδες;;;;

Vagy69

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2017
Like
0
Πόντοι
0
για δωσε ινφο !! το χεις ξαναπετυχει ; μηπως ηταν τυχαιο γεγονος ;

Από προχθές πoυ το είδα δεν ξαναπέρασα θα κάνω όμως μια επίσκεψη αύριο και θα σας πω ! θα προσπαθήσω να έχω και το κινητό μπας και έχουμε και καμιά φωτό  :heavymetalbig:

vasilis2500

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Like
286
Πόντοι
20
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΦΙΞΗ ΣΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΧΟΤΕΛ ΜΑΡΚΟΣ ΞΑΝΘΟΥΛΑ ΩΡΑΙΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΧΑ ΕΓΩ ΛΟΓΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ (ΤΑΞΙΤΣΙΣ) ΑΝ ΕΧΩ ΝΕΩΤΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟ

• Like
Αντιδράσεις: f21

saintemplar

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2017
Like
30
Πόντοι
0
Παιδιά ,την Γκαλίνα την ουκρανεζα ,που άραζε στο πρώην elysium,την έχει πετύχει κανείς,έχω να την δω κάνα 6 μηνο,τίμια επιλογή ηταν.

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Ενημέρωσε φίλε επαγγελματία οδηγέ μπας  κ δούμε φως..
εςυ που γυρίζεις έξω κ κόβει το μάτι σου αν τράκαρεις κ καμία γυφτοπουλα..
Εχω μεγάλη λοξα με αυτές..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom