Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (1 μέλη και 37 επισκέπτες)

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Χτες βραδυ εντιποση που εκανε εξω απο τον χαρμανι στο ρευμα μετα τον κηφισο προε ρεντι η μαρια απο αλβανια ξανθια...Σταματησα για να μπειβστο αμαξι με απαξιοσε και αλαξε πορια ....ενο την εχω παρει...2φορες...αν εχει καποιος αναλογη εμπειρια ας πει

Που ειναι αυτο το μερος ;

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
οχι τυπε μου δεν θα ξαναπαω...Διοτι αυτο το σκηνικο...το εχω δει και με αλλα αυτοκινητα..που ειτε περιμενουν με αλαρμ και αυτη δεν παει...η κανουν οπισθεν να της μειλισουν..και αλαζη πορεια σε αυτο το περα δοθε που κανει...Οποτε κατι αλλο παιζι...Χτες που ξαναπερασα απο εκει ειδα αμαξι με αλαρμ...και αυτη δεν πλησιαζε...αυτο μου θυμιζη διαταραχη συμπεριφορας σε βαθυ ψυχοσικο περιβαλον...και εκανε ωραια πιπα..Υπαρχη ομως και πιθανοτητα να την παρακολουθη νταβας...και επηδη δεν θελει πολλες ψολες με τον τροπο υης να διοχνι καποιους...αν δεν εχει και οφελος..αν της τα παιρνουν ενοω....

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.245
Πόντοι
1.106
οχι τυπε μου δεν θα ξαναπαω...Διοτι αυτο το σκηνικο...το εχω δει και με αλλα αυτοκινητα..που ειτε περιμενουν με αλαρμ και αυτη δεν παει...η κανουν οπισθεν να της μειλισουν..και αλαζη πορεια σε αυτο το περα δοθε που κανει...Οποτε κατι αλλο παιζι...Χτες που ξαναπερασα απο εκει ειδα αμαξι με αλαρμ...και αυτη δεν πλησιαζε...αυτο μου θυμιζη διαταραχη συμπεριφορας σε βαθυ ψυχοσικο περιβαλον...και εκανε ωραια πιπα..Υπαρχη ομως και πιθανοτητα να την παρακολουθη νταβας...και επηδη δεν θελει πολλες ψολες με τον τροπο υης να διοχνι καποιους...αν δεν εχει και οφελος..αν της τα παιρνουν ενοω....
Δικέ μου ίσα ίσα αν την παρακολουθεί νταβάς ΔΕΝ θα έδιωχνε πελατες
Τα άλλα περί διαταραχή συμπεριφοράς κτλ επειδή δεν πλησιάζει κάποιο αμάξι ασφαλώς είναι αστεια
Το σημείο δεν είναι και το καλύτερο της Αθήνας ειδικά το βράδυ ενώ και οι περαστικοί δεν είναι Εκαλιωτες οπότε να ελαχιστοποιουνται περίεργες συμπεριφορές
Είναι λοιπόν πιθανό να φοβάται ορισμένες φορές ή και να φοβάται αμάξια (με ή χωρίς λόγο)
Και φυσικα αν κάποιος αντί να πληρώσει για αυτό που προσφέρει κάνει εργασιοθεραπεια του στυλ "δείξε μου λίγο τα βυζάκια σου" "κάνεις καλές πιπες" "δείξε μου λίγο το κωλαράκι σου" κτλ δεν τον ξαναπλησιαζει
Και φυσικα αυτό ισχύει για ολες

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Δικέ μου ίσα ίσα αν την παρακολουθεί νταβάς ΔΕΝ θα έδιωχνε πελατες
Τα άλλα περί διαταραχή συμπεριφοράς κτλ επειδή δεν πλησιάζει κάποιο αμάξι ασφαλώς είναι αστεια
Το σημείο δεν είναι και το καλύτερο της Αθήνας ειδικά το βράδυ ενώ και οι περαστικοί δεν είναι Εκαλιωτες οπότε να ελαχιστοποιουνται περίεργες συμπεριφορές
Είναι λοιπόν πιθανό να φοβάται ορισμένες φορές ή και να φοβάται αμάξια (με ή χωρίς λόγο)
Και φυσικα αν κάποιος αντί να πληρώσει για αυτό που προσφέρει κάνει εργασιοθεραπεια του στυλ "δείξε μου λίγο τα βυζάκια σου" "κάνεις καλές πιπες" "δείξε μου λίγο το κωλαράκι σου" κτλ δεν τον ξαναπλησιαζει
Και φυσικα αυτό ισχύει για ολες
Το θεμα ειναι οτι αποκλειετε να μην με θυμοταν...χτες που περασα με μια φιλη μου γιατι καρφοθηξε και κοιταγε καλα...? οπως  και να εχει εγω δεν την ξαναπαιρνο.....ουτε ξανασταματαω....για παρτη της...Απλα αν καποιος εχει αναλογο συμβαν ,δηλαδη να την γαμηση στο αμαξι και οταν ξαναπηγε να μην ηθελε ας το πει...

fantasy24

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
1
Το θεμα ειναι οτι αποκλειετε να μην με θυμοταν...χτες που περασα με μια φιλη μου γιατι καρφοθηξε και κοιταγε καλα...? οπως  και να εχει εγω δεν την ξαναπαιρνο.....ουτε ξανασταματαω....για παρτη της...Απλα αν καποιος εχει αναλογο συμβαν ,δηλαδη να την γαμηση στο αμαξι και οταν ξαναπηγε να μην ηθελε ας το πει...
Σε ερωτευτικε και σου κάνει μουτρα...δεν αλλαζουν αυτες....

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
15.00 η ωρα σημερα στη πλατεια Λαυριου εξω απο το παλιο joy που εχει ρουχα πλεον και κατω απο το ξενοδοχειο Αρτεμισιον, ειδα στη γωνια ακρη ακρη 3 κοπελες. Η 1 ξανθια, παχουλη, μαυρο φορεματακι, φαρδια περιφερεια, οχι ασχημο προσωπο, πιασιματα. Η 2 μελαχρινη, πιο κοντη απο τη ξανθια, μαυρο κολαν, ωραιο προσωπο. Συντομα τις πλησιασε και εκατσε μαζι τους η 3. Σκουροχρωμη αλλα οχι τσιγγανα, για Ινδια, Πακισταν, Μπαγκλαντες! μου φανηκε. Παντελονι, μπλουζακι κοντο που αφηνε χαμηλα τη πλατη γυμνη, πολυ ωραιο προσωπο οπως και σωμα. Αν δεν ημουν φοβιτσιαρης με κοπελες του ποδος, η Μπαγκλαντες σιγουρα θα ηταν πολυ καλη εμπειρια. Αν ξερει καποιος κατι παραπανω...

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
τυπε,πρεπει να εισαι πολυ απελπισμενος για να πας με καποια απο αυτες που λες... :S

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.752
Πόντοι
3.656
15.00 η ωρα σημερα στη πλατεια Λαυριου εξω απο το παλιο joy που εχει ρουχα πλεον και κατω απο το ξενοδοχειο Αρτεμισιον, ειδα στη γωνια ακρη ακρη 3 κοπελες. Η 1 ξανθια, παχουλη, μαυρο φορεματακι, φαρδια περιφερεια, οχι ασχημο προσωπο, πιασιματα. Η 2 μελαχρινη, πιο κοντη απο τη ξανθια, μαυρο κολαν, ωραιο προσωπο. Συντομα τις πλησιασε και εκατσε μαζι τους η 3. Σκουροχρωμη αλλα οχι τσιγγανα, για Ινδια, Πακισταν, Μπαγκλαντες! μου φανηκε. Παντελονι, μπλουζακι κοντο που αφηνε χαμηλα τη πλατη γυμνη, πολυ ωραιο προσωπο οπως και σωμα. Αν δεν ημουν φοβιτσιαρης με κοπελες του ποδος, η Μπαγκλαντες σιγουρα θα ηταν πολυ καλη εμπειρια. Αν ξερει καποιος κατι παραπανω...

Μεγάλε αν είναι πραγματικά από Μπαγκλαντες, μη την πλησιάσεις. Μπάνιο κάνουν όταν βρέχει. Αν όμως νομίζεις ότι θα σου σηκωθεί μυρίζοντας ανακατεμένη μασχαλίλα / ποδαρίλα / ψαρίλα / μουνίλα, τι να πω, δοκίμασε. Θα είσαι ήρωας

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Μπαγκλαντές παίζει αρκετό καιρό στο σημείο. Από κάποιο ξενοδοχείο μάλλον το Αφαία που ανακαινήστηκε την πέταξαν έξω.
Εξυπηρετεί πολύπλοκα γούστα όπως λέει αλλά δεν κατάλαβα και καλά.
Φυσικά και δεν την πήρα!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.248
Πόντοι
7.885

Τύπε μόνο ένα παλιό μέλος θα μπορούσε να σε διαφωτίσει όσον αφορά πουτάνες από μπαγκλαντες και λέγεται απόλυτο αρσενικό  :kneel: :kneel: :hi:.Δυστυχώς αγνοείται πάνω από 5 χρόνια όμως,πιθανόν θύμα κυκλώματος του αμαρτωλού κέντρου  :S :S :think: :think: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

• Like
Αντιδράσεις: acanis

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
τυπε,πρεπει να εισαι πολυ απελπισμενος για να πας με καποια απο αυτες που λες... :S
Καμια φορα το μυαλο παιζη περιεργα παιχνιδια..μουχει τυχη να τα εχω ολα να γαμαο οποια θελω,ναχω χρημα να τρεχει...και ομως κολησα με μια στο μενανδρου παλια..πλεον εχει λουκετο...λοιπον με μια ναντια μιλφογκιλφ...δεν ειναι στερηση αλλα διαστροφη...

poutsoskabilos2018

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2018
Like
92
Πόντοι
1
Καμια φορα το μυαλο παιζη περιεργα παιχνιδια..μουχει τυχη να τα εχω ολα να γαμαο οποια θελω,ναχω χρημα να τρεχει...και ομως κολησα με μια στο μενανδρου παλια..πλεον εχει λουκετο...λοιπον με μια ναντια μιλφογκιλφ...δεν ειναι στερηση αλλα διαστροφη...

Και το access επί Βερανζέρου έχει κοπέλες από Μπαγκλαντές, σαπίλα απλά ... τώρα που έπιασε σιγά σιγά το καλοκαιράκι έχει κατέβει κάθε καρυδιάς καρύδι στο κέντρο, στη κυριολεξία ''διαμάντια'' εκδίδονται και ζητούν και λεφτά.

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.819
Πόντοι
3.886
Μαυρουλες για καμια πιπα π παιζουν μαγκες?

24strong

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2018
Like
6
Πόντοι
0
Λιγα και μετρια πραγματα
Λενε οτι καποιε δεν στεκοντε στον δρομο απλα σοθλτσαρουν και καθοντε σε μαγαζιά μονες αν τους την πέσεις δινουν τηλεφωνο ισχύει η θα φαμε καμια χυλοπιτα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom