Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Και εγω επιβεβαιωνω ( κατοικος περιχης αναμεσα Πλ.Αμερικης - Πλ.Κολιατσου ) οτι εαν τολμησεις να τους μιλησεις , στανταρ θα γαμησεις .
Απλα :
Δεν πας σπιτι τους .
Δεν τις πας σπιτι σου .
Πας σε ενα ξενοδοχειο της προκοπης ( εχει και στην πατησιων και στην αχαρνων ) .
Φερεσε ομορφα και εισαι καθαρος .
Απλα πραγματα
απο τιμές τι λένε?

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Ξεκινας με 30αρι και μετα ειναι up to you

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Κοιτα να δεις η ουσια δεν ειναι να σπρωξεις τσαμπα , αλλα να περασεις καλα .
Μην ξεχνας οτι αυτο δεν το κανουν απο χομπι αλλα απο πεινα .
Μπορεις ομως με το 30αρι να περασεις , μετα απο καιρο και γνωριμία , ενα καλο 2ωρο - 3ωρο που θα ανανεωσει .

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Κοιτα να δεις η ουσια δεν ειναι να σπρωξεις τσαμπα , αλλα να περασεις καλα .
Μην ξεχνας οτι αυτο δεν το κανουν απο χομπι αλλα απο πεινα .
Μπορεις ομως με το 30αρι να περασεις , μετα απο καιρο και γνωριμία , ενα καλο 2ωρο - 3ωρο που θα ανανεωσει .
το ξερω απλα απο περιεργεια ρωτησα :hi:

Attackαδόρος

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2015
Κριτικές
6
Like
206
Πόντοι
1
Και εγω επιβεβαιωνω ( κατοικος περιχης αναμεσα Πλ.Αμερικης - Πλ.Κολιατσου ) οτι εαν τολμησεις να τους μιλησεις , στανταρ θα γαμησεις .
Απλα :
Δεν πας σπιτι τους .
Δεν τις πας σπιτι σου .
Πας σε ενα ξενοδοχειο της προκοπης ( εχει και στην πατησιων και στην αχαρνων ) .
Φερεσε ομορφα και εισαι καθαρος .
Απλα πραγματα
πολυ σωστα φιλε,,ιδια περιοχη κι εγω..τηλεφωνα εχω μαζεψει..
δεν εχω γαμησει(επιλογη μου)
τιμες περιπου 30..
εχω βγει και με κοπελα οπου θα μπορουσε να παει και στο τελειως τσαμπα η φαση..καλη κοπελα
που θα αξιζε να ειναι κοπελα σου και τα σχετικα..αλλα δεν το προχωρησα..οχι επειδη ειναι μαυρη..
ισα ισα μου αρεσε πολυ..αλλα δε με ενδιεφερε σχεση..

younddevil

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Η τελευταια που γνωρισα εχει σωματαρα,κωλαρα και βυζια,γωραιο προσωπο..γενικα καβλα..
Να τονισω,δεν εκανε πιατσα,εγω πηγα απλα και της μιλησα..Μου ειπε θελει 40 ευρο,αλλα και με 30 μια χαρα..
και μου προτεινε να παμε σπιτι της,αλλα και σε ξενοδοχειο παει..Εγω μπηκα σε μεγαλο πειρασμο,γουσταρω πολυ
σα γυναικες τις μαυρουλες,αλλα φοβαμαι λογω μεγαλυτερης πιθανοτητας για αρρωστιες κτλ..Επισης φυσικα
δε θα πηγαινα σπιτι της..Η κοπελα μενει στα κατω πατησια και γενικα εχω καταλαβει πολλες κοπελες
ακομα κι αν δεν κανουν πιατσα αν πας και τους μιλησεις θα πηγαιναν μαζι σου με το καταλληλο αντιτιμο
φυσικα(καταραμενη φτωχεια)
Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!!Θα μπορούσα να έχω σε pm τηλεφωνο της???η έστω κάποιας άλλης???Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Και γιατι να σου δωσει καποιος το τηλεφωνο ( και να καψει καποια φουκαριαρα μαυρουλα ) και να μην πας , αφου το γουσταρεις το αθλημα , στην αναφερόμενη περιοχη και να κανεις καμμια βολτα ? 

3nAOtDx.png

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
17
Πόντοι
1
Και γιατι να σου δωσει καποιος το τηλεφωνο ( και να καψει καποια φουκαριαρα μαυρουλα ) και να μην πας , αφου το γουσταρεις το αθλημα , στην αναφερόμενη περιοχη και να κανεις καμμια βολτα ? 

3nAOtDx.png

Καλημερα αρχηγε, και πως γινετε? Πλησιαζεις και τουσ μιλας? Δεν κινδυνευεισ να φας καμια σφαλιαρα απο κανεναν δημετρο αραπη?

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
για να αποφύγεις σφαλιάρα

δεν θα πεις "how much to fuck you ?".
θα πεις "what a wonderfull day , do you want to buy you a coffee"

mikebaq

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
0
Offtopic λίγο σκηνικό.
23:00 πατησίων και σκάνε 10 γαζέλες ντυμένες λες και πάνε σε γάμο και πάνε 5 από τη μια πλευρά και 5 από την άλλη και έκαναν σήμα με το χέρι για να σταματήσουν ταξί. Πέρασαν αρκετά ταξί μέχρι να καταλάβουν οι ταξιτζήδες οτι απλά ήθελαν ταξί και δεν τους έκαναν να σταματήσουν για να τις φορτώσουν! :2funny:

Attackαδόρος

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2015
Κριτικές
6
Like
206
Πόντοι
1
για να αποφύγεις σφαλιάρα

δεν θα πεις "how much to fuck you ?".
θα πεις "what a wonderfull day , do you want to buy you a coffee"
χαχα
καπως ετσι..το παν ειναι να μην τη τρομαξεις..τη χαιρετας..συστηνεσαι,ανθρωπινα πραγματα..
της λες σε ειδα,μου αρεσες και θα ηθελα να σε ξαναδω..(αγγλικα ολα αυτα συνηθως)
θα σου δωσει τηλεφωνο και μετα τα βρισκετε..καπως ετσι παει συνηθως.

Attackαδόρος

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2015
Κριτικές
6
Like
206
Πόντοι
1
Offtopic λίγο σκηνικό.
23:00 πατησίων και σκάνε 10 γαζέλες ντυμένες λες και πάνε σε γάμο και πάνε 5 από τη μια πλευρά και 5 από την άλλη και έκαναν σήμα με το χέρι για να σταματήσουν ταξί. Πέρασαν αρκετά ταξί μέχρι να καταλάβουν οι ταξιτζήδες οτι απλά ήθελαν ταξί και δεν τους έκαναν να σταματήσουν για να τις φορτώσουν! :2funny:
ντυνονται εντυπωσιακα,κυριως τις κυριακες που πανε εκκλησια και βγαινουν συνεχεια φωτογραφιες παντου!

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
κε Καboυρη
προτιμώ επιτοπιο νταραβέρι, εδώ και τώρα.

χαχα
καπως ετσι..το παν ειναι να μην τη τρομαξεις..τη χαιρετας..συστηνεσαι,ανθρωπινα πραγματα..
της λες σε ειδα,μου αρεσες και θα ηθελα να σε ξαναδω..(αγγλικα ολα αυτα συνηθως)
θα σου δωσει τηλεφωνο και μετα τα βρισκετε..καπως ετσι παει συνηθως.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.271
Πόντοι
2.456
ντυνονται εντυπωσιακα,κυριως τις κυριακες που πανε εκκλησια και βγαινουν συνεχεια φωτογραφιες παντου!

Ετσι καθε κυριακη πανε στις εκκλησιες τους και τραγουδανε γκοσπελ με τους ιεροκυρικες

Attackαδόρος

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2015
Κριτικές
6
Like
206
Πόντοι
1
κε Καboυρη
προτιμώ επιτοπιο νταραβέρι, εδώ και τώρα.
και επιτοπιο γινεται...οπως και να χει δοκιμασε...εχω συναντησει κοπελες που ηταν ετοιμες να
παμε κατευθειαν..και αλλες που στην ουσια δεν το εξασκουν το αθλημα,αλλα μιας και της πλησιασες μπαινουν στη διαδικασια..
παντως αν θες σιγουρο επιτοπιο,βραδινες ωρες πατησιων και στα περιξ ειναι κοπελες που εχουν βγει εξ επι τουτου.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Σύντομο πέρασμα από Πλ.Λαυρίου και πέριξ με παρούσες τις περισσότερες ίδιες γνωστές...

Η Άννα η ψηλή ωραία Ρουμάνα με τα σκιστά μάτια και την κωλάρα με μαύρο κολλητό κολανοπαντέλονο! :cum:

Η Αλεξάνδρα η ζουμερή στρογγυλοπρόσωπη καυλοράπανη πιτσιρίκα,με ξανθά μαλλιά πλέον,με τα τσιμπουκόχειλα και με πλατιά κωλάρα και αυτή!  :kissass:

Η Αλεξάνδρα η ξανθιά Πολωνέζα μικρούλα,κοντούλα,με ωραίο προσωπάκι και με το κομψό ντυσιματάκι γραμματέως! :erection:

Η Άννα η ξανθιά Αλβανίδα με το γλυκό πρόσωπο και το ζουμερό κορμί-καλή κωλάρα και αυτή! :kissass2:

Η Βαγγελιώ η γύφτισσα πιτσιρίκα με το τρομακτικό πρόσωπο.

Η Μαρία το ξανθό Αλβανικό ιστορικό γκράνυ αραγμένο στα JOYS.

Στη γωνία Γ'Σεπτεμβρίου και Καποδιστρίου η ξανθιά φορέας του ΑΙDS που δούλευε και στο Κολωνού 47 παρούσα αλλά όχι για δουλειά όμως- για τη δόση της.

Ξέχασα και το κουνέλι που ξεπρόβαλλε από το Λιτό-καύλα και σήμερα το κουνελάκι με μια σχεδόν λευκή φουστίτσα και με ταιριαστό σακάκι σαν φιγουρίνι με πεταχτά δοντάκια είναι! :erection:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Σύντομο πέρασμα από Πλ.Λαυρίου και πέριξ με παρούσες τις περισσότερες ίδιες γνωστές...

Η Άννα η ψηλή ωραία Ρουμάνα με τα σκιστά μάτια και την κωλάρα με μαύρο κολλητό κολανοπαντέλονο! :cum:

Η Αλεξάνδρα η ζουμερή στρογγυλοπρόσωπη καυλοράπανη πιτσιρίκα,με ξανθά μαλλιά πλέον,με τα τσιμπουκόχειλα και με πλατιά κωλάρα και αυτή!  :kissass:

Η Αλεξάνδρα η ξανθιά Πολωνέζα μικρούλα,κοντούλα,με ωραίο προσωπάκι και με το κομψό ντυσιματάκι γραμματέως! :erection:

Η Άννα η ξανθιά Αλβανίδα με το γλυκό πρόσωπο και το ζουμερό κορμί-καλή κωλάρα και αυτή! :kissass2:

Η Βαγγελιώ η γύφτισσα πιτσιρίκα με το τρομακτικό πρόσωπο.

Η Μαρία το ξανθό Αλβανικό ιστορικό γκράνυ αραγμένο στα JOYS.

Στη γωνία Γ'Σεπτεμβρίου και Καποδιστρίου η ξανθιά φορέας του ΑΙDS που δούλευε και στο Κολωνού 47 παρούσα αλλά όχι για δουλειά όμως- για τη δόση της.

άψογος ... το είχα ανάγκη το ρεπορτάζ αυτό !!

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Παρών και το Γκανεζάκι ντυμένο σινιέ σήμερα,σαν μαύρη γραμματέας με ροζ σακάκι,λευκή φούστα και μαύρο χοντρό καλσοκολάν-κάθεται και τρώει σταυροπόδι με τις μπουτάρες στη φόρα η αραπίνα και οι γέροι την έχουν περικυκλώσει κοιτώντας την,έτοιμοι να τον παίξουν!!! :orchestra:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πριν λίγο πέρασα και εγώ.....δεν είχε πολύ μπατσαρία.......αλλά από γκόμενες/πουτανοπρεζούδες......χαμός! Να πω και σκηνικό που θα ανεβάσω και στον "Ρομαντισμό"....
Ηλικιωμένος κυριούλης με χαίτη......μπροστά στο ATM της EUROBANK,έβαζε ρομαντικό κωλοδάχτυλο σε ξανθιά ζάκι -γκόμενα,πού βάραγε ντάγκλες από "Mπούμπλε/...ζα-πρέ"....... :2funny: :2funny: :2funny: Σε μια φάση αυτή ξενταγκλάρει και πάει να την κάνει....... :2funny: Τότε ο ρομαντικός κυριούλης αποκρίθηκε..... -"Έλα...κάτσε-κάτσε,δεν θα ξανακάνω μαλακίες"............ :2funny: :2funny: :2funny: Ακόμα γελάω ρε.................έλεος!!!
:tooth: :tooth: :tooth:

ετσι κολλαει το ειτζ τυπε :S
:S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom