απο τιμές τι λένε?Και εγω επιβεβαιωνω ( κατοικος περιχης αναμεσα Πλ.Αμερικης - Πλ.Κολιατσου ) οτι εαν τολμησεις να τους μιλησεις , στανταρ θα γαμησεις .
Απλα :
Δεν πας σπιτι τους .
Δεν τις πας σπιτι σου .
Πας σε ενα ξενοδοχειο της προκοπης ( εχει και στην πατησιων και στην αχαρνων ) .
Φερεσε ομορφα και εισαι καθαρος .
Απλα πραγματα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)
έχεις σπρώξει καμιά μέχρι στιγμής τσάμπα?Ξεκινας με 30αρι και μετα ειναι up to you
cm615et
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 195
- Πόντοι
- 5.765
Κοιτα να δεις η ουσια δεν ειναι να σπρωξεις τσαμπα , αλλα να περασεις καλα .
Μην ξεχνας οτι αυτο δεν το κανουν απο χομπι αλλα απο πεινα .
Μπορεις ομως με το 30αρι να περασεις , μετα απο καιρο και γνωριμία , ενα καλο 2ωρο - 3ωρο που θα ανανεωσει .
Μπορεις ομως με το 30αρι να περασεις , μετα απο καιρο και γνωριμία , ενα καλο 2ωρο - 3ωρο που θα ανανεωσει .
το ξερω απλα απο περιεργεια ρωτησαΚοιτα να δεις η ουσια δεν ειναι να σπρωξεις τσαμπα , αλλα να περασεις καλα .
Attackαδόρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 206
- Πόντοι
- 1
πολυ σωστα φιλε,,ιδια περιοχη κι εγω..τηλεφωνα εχω μαζεψει..Και εγω επιβεβαιωνω ( κατοικος περιχης αναμεσα Πλ.Αμερικης - Πλ.Κολιατσου ) οτι εαν τολμησεις να τους μιλησεις , στανταρ θα γαμησεις .
Απλα :
Δεν πας σπιτι τους .
Δεν τις πας σπιτι σου .
Πας σε ενα ξενοδοχειο της προκοπης ( εχει και στην πατησιων και στην αχαρνων ) .
Φερεσε ομορφα και εισαι καθαρος .
Απλα πραγματα
δεν εχω γαμησει(επιλογη μου)
τιμες περιπου 30..
εχω βγει και με κοπελα οπου θα μπορουσε να παει και στο τελειως τσαμπα η φαση..καλη κοπελα
που θα αξιζε να ειναι κοπελα σου και τα σχετικα..αλλα δεν το προχωρησα..οχι επειδη ειναι μαυρη..
ισα ισα μου αρεσε πολυ..αλλα δε με ενδιεφερε σχεση..
younddevil
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!!Θα μπορούσα να έχω σε pm τηλεφωνο της???η έστω κάποιας άλλης???Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!Η τελευταια που γνωρισα εχει σωματαρα,κωλαρα και βυζια,γωραιο προσωπο..γενικα καβλα..
Να τονισω,δεν εκανε πιατσα,εγω πηγα απλα και της μιλησα..Μου ειπε θελει 40 ευρο,αλλα και με 30 μια χαρα..
και μου προτεινε να παμε σπιτι της,αλλα και σε ξενοδοχειο παει..Εγω μπηκα σε μεγαλο πειρασμο,γουσταρω πολυ
σα γυναικες τις μαυρουλες,αλλα φοβαμαι λογω μεγαλυτερης πιθανοτητας για αρρωστιες κτλ..Επισης φυσικα
δε θα πηγαινα σπιτι της..Η κοπελα μενει στα κατω πατησια και γενικα εχω καταλαβει πολλες κοπελες
ακομα κι αν δεν κανουν πιατσα αν πας και τους μιλησεις θα πηγαιναν μαζι σου με το καταλληλο αντιτιμο
φυσικα(καταραμενη φτωχεια)
XRISTOS(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1
Και γιατι να σου δωσει καποιος το τηλεφωνο ( και να καψει καποια φουκαριαρα μαυρουλα ) και να μην πας , αφου το γουσταρεις το αθλημα , στην αναφερόμενη περιοχη και να κανεις καμμια βολτα ?
Καλημερα αρχηγε, και πως γινετε? Πλησιαζεις και τουσ μιλας? Δεν κινδυνευεισ να φας καμια σφαλιαρα απο κανεναν δημετρο αραπη?
junglejim4322
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 16
για να αποφύγεις σφαλιάρα
δεν θα πεις "how much to fuck you ?".
θα πεις "what a wonderfull day , do you want to buy you a coffee"
Offtopic λίγο σκηνικό.
23:00 πατησίων και σκάνε 10 γαζέλες ντυμένες λες και πάνε σε γάμο και πάνε 5 από τη μια πλευρά και 5 από την άλλη και έκαναν σήμα με το χέρι για να σταματήσουν ταξί. Πέρασαν αρκετά ταξί μέχρι να καταλάβουν οι ταξιτζήδες οτι απλά ήθελαν ταξί και δεν τους έκαναν να σταματήσουν για να τις φορτώσουν!
23:00 πατησίων και σκάνε 10 γαζέλες ντυμένες λες και πάνε σε γάμο και πάνε 5 από τη μια πλευρά και 5 από την άλλη και έκαναν σήμα με το χέρι για να σταματήσουν ταξί. Πέρασαν αρκετά ταξί μέχρι να καταλάβουν οι ταξιτζήδες οτι απλά ήθελαν ταξί και δεν τους έκαναν να σταματήσουν για να τις φορτώσουν!
Attackαδόρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 206
- Πόντοι
- 1
χαχαγια να αποφύγεις σφαλιάρα
καπως ετσι..το παν ειναι να μην τη τρομαξεις..τη χαιρετας..συστηνεσαι,ανθρωπινα πραγματα..
της λες σε ειδα,μου αρεσες και θα ηθελα να σε ξαναδω..(αγγλικα ολα αυτα συνηθως)
θα σου δωσει τηλεφωνο και μετα τα βρισκετε..καπως ετσι παει συνηθως.
Attackαδόρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 206
- Πόντοι
- 1
ντυνονται εντυπωσιακα,κυριως τις κυριακες που πανε εκκλησια και βγαινουν συνεχεια φωτογραφιες παντου!Offtopic λίγο σκηνικό.
junglejim4322
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 16
κε Καboυρη
προτιμώ επιτοπιο νταραβέρι, εδώ και τώρα.
χαχα
καπως ετσι..το παν ειναι να μην τη τρομαξεις..τη χαιρετας..συστηνεσαι,ανθρωπινα πραγματα..
της λες σε ειδα,μου αρεσες και θα ηθελα να σε ξαναδω..(αγγλικα ολα αυτα συνηθως)
θα σου δωσει τηλεφωνο και μετα τα βρισκετε..καπως ετσι παει συνηθως.
ντυνονται εντυπωσιακα,κυριως τις κυριακες που πανε εκκλησια και βγαινουν συνεχεια φωτογραφιες παντου!
Ετσι καθε κυριακη πανε στις εκκλησιες τους και τραγουδανε γκοσπελ με τους ιεροκυρικες
Attackαδόρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 206
- Πόντοι
- 1
και επιτοπιο γινεται...οπως και να χει δοκιμασε...εχω συναντησει κοπελες που ηταν ετοιμες νακε Καboυρη
παμε κατευθειαν..και αλλες που στην ουσια δεν το εξασκουν το αθλημα,αλλα μιας και της πλησιασες μπαινουν στη διαδικασια..
παντως αν θες σιγουρο επιτοπιο,βραδινες ωρες πατησιων και στα περιξ ειναι κοπελες που εχουν βγει εξ επι τουτου.
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Σύντομο πέρασμα από Πλ.Λαυρίου και πέριξ με παρούσες τις περισσότερες ίδιες γνωστές...
Η Άννα η ψηλή ωραία Ρουμάνα με τα σκιστά μάτια και την κωλάρα με μαύρο κολλητό κολανοπαντέλονο!
Η Αλεξάνδρα η ζουμερή στρογγυλοπρόσωπη καυλοράπανη πιτσιρίκα,με ξανθά μαλλιά πλέον,με τα τσιμπουκόχειλα και με πλατιά κωλάρα και αυτή!
Η Αλεξάνδρα η ξανθιά Πολωνέζα μικρούλα,κοντούλα,με ωραίο προσωπάκι και με το κομψό ντυσιματάκι γραμματέως!
Η Άννα η ξανθιά Αλβανίδα με το γλυκό πρόσωπο και το ζουμερό κορμί-καλή κωλάρα και αυτή!
Η Βαγγελιώ η γύφτισσα πιτσιρίκα με το τρομακτικό πρόσωπο.
Η Μαρία το ξανθό Αλβανικό ιστορικό γκράνυ αραγμένο στα JOYS.
Στη γωνία Γ'Σεπτεμβρίου και Καποδιστρίου η ξανθιά φορέας του ΑΙDS που δούλευε και στο Κολωνού 47 παρούσα αλλά όχι για δουλειά όμως- για τη δόση της.
Ξέχασα και το κουνέλι που ξεπρόβαλλε από το Λιτό-καύλα και σήμερα το κουνελάκι με μια σχεδόν λευκή φουστίτσα και με ταιριαστό σακάκι σαν φιγουρίνι με πεταχτά δοντάκια είναι!
Η Άννα η ψηλή ωραία Ρουμάνα με τα σκιστά μάτια και την κωλάρα με μαύρο κολλητό κολανοπαντέλονο!
Η Αλεξάνδρα η ζουμερή στρογγυλοπρόσωπη καυλοράπανη πιτσιρίκα,με ξανθά μαλλιά πλέον,με τα τσιμπουκόχειλα και με πλατιά κωλάρα και αυτή!
Η Αλεξάνδρα η ξανθιά Πολωνέζα μικρούλα,κοντούλα,με ωραίο προσωπάκι και με το κομψό ντυσιματάκι γραμματέως!
Η Άννα η ξανθιά Αλβανίδα με το γλυκό πρόσωπο και το ζουμερό κορμί-καλή κωλάρα και αυτή!
Στη γωνία Γ'Σεπτεμβρίου και Καποδιστρίου η ξανθιά φορέας του ΑΙDS που δούλευε και στο Κολωνού 47 παρούσα αλλά όχι για δουλειά όμως- για τη δόση της.
Ξέχασα και το κουνέλι που ξεπρόβαλλε από το Λιτό-καύλα και σήμερα το κουνελάκι με μια σχεδόν λευκή φουστίτσα και με ταιριαστό σακάκι σαν φιγουρίνι με πεταχτά δοντάκια είναι!
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Σύντομο πέρασμα από Πλ.Λαυρίου και πέριξ με παρούσες τις περισσότερες ίδιες γνωστές...
άψογος ... το είχα ανάγκη το ρεπορτάζ αυτό !!
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Παρών και το Γκανεζάκι ντυμένο σινιέ σήμερα,σαν μαύρη γραμματέας με ροζ σακάκι,λευκή φούστα και μαύρο χοντρό καλσοκολάν-κάθεται και τρώει σταυροπόδι με τις μπουτάρες στη φόρα η αραπίνα και οι γέροι την έχουν περικυκλώσει κοιτώντας την,έτοιμοι να τον παίξουν!!!
Πριν λίγο πέρασα και εγώ.....δεν είχε πολύ μπατσαρία.......αλλά από γκόμενες/πουτανοπρεζούδες......χαμός! Να πω και σκηνικό που θα ανεβάσω και στον "Ρομαντισμό"....
Ηλικιωμένος κυριούλης με χαίτη......μπροστά στο ATM της EUROBANK,έβαζε ρομαντικό κωλοδάχτυλο σε ξανθιά ζάκι -γκόμενα,πού βάραγε ντάγκλες από "Mπούμπλε/...ζα-πρέ"....... Σε μια φάση αυτή ξενταγκλάρει και πάει να την κάνει....... Τότε ο ρομαντικός κυριούλης αποκρίθηκε..... -"Έλα...κάτσε-κάτσε,δεν θα ξανακάνω μαλακίες"............ Ακόμα γελάω ρε.................έλεος!!!
:Sετσι κολλαει το ειτζ τυπε :S
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 753K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις