erwteumenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
einai poli manari kanei ena krevati wraio alla idrwnei poli den mporousa na katalavw eihe mia mirwdia periergi o idrwtas kai itan ligo lipimeni prohtesτι ώρες την πετυχες?
einai poli manari kanei ena krevati wraio alla idrwnei poli den mporousa na katalavw eihe mia mirwdia periergi o idrwtas kai itan ligo lipimeni prohtesτι ώρες την πετυχες?
opws kai na nai einai poli goiteutiki kai krima krima to koritsiΣυναδελφε μην αγωνιας.Σημερα στο ποστο της ηταν...Γ.Σεπτεμβριου και Χαλκοκονδηλη.Μονο που το ονομα που μου εδωσε ηταν Κωνσταντινα αντι για Μαιρη...Σε μια φαση ομως που μου μιλησε για το παρελθον της σε πρωτο προσωπο, Μαιρη ανεφερε..πιθανως κατι θα εχει.Γυμνη υπερβολοκα αδυνατη.αποστεομενη.Στηθος ουτε καν εφηβικο, παιδικο..Παντως σημαδια τρυπηματα σε χερια/ακρα, αρνητικο.
ohi den eimai stroumf file eimai enas malakas allla gia poli malakas leme den paei alloμας τρομαζης λιγο με την μανια σου ,τεσπα,γ σεπτεμβριου-χαλκοκονδυλη η πανω στην πλ.Βαθυς επανω ακριβως ομως,
δεν πιστευω να εισαι στρουμφ
γιατι το λες αυτο τυπε?ohi den eimai stroumf file eimai enas malakas allla gia poli malakas leme den paei allo
Σήμερα κατέβηκα γύρω στις 4 το πρωί στο τρίγωνο. Μαύρη έλλειψη από γυναίκες, μόνο οι γνωστοί Τράβελοι. Ο ένας, ο πιο κοντός, χοντρός, με την πιο άθλια φάτσα με πλησίασε τάχα για να με ψήσει κι ενώ μου υποσχότανε το πιο φανταστικό σεξ της ζωής μου με 5 €, μου πιάνει στην αρχή τα παπάρια και στη συνέχεια γλιστράει το χέρι του στην κωλότσεπη και μου βουτάει το κινητό. Στη αρχή του το ζήτησα ήρεμα, έκανε τον κουφό, του έστριψα το χέρι, ήμασταν και πολύ κοντά στο αστυνομικό τμήμα και μου το έδωσε. Μια αρκετά όμορφη, Ελληνίδα, κοντούλα, νεαρή στη διασταύρωση Σωκράτους και Σατωβριάνδου ζήταγε 50 € για όλα, το ξενοδοχείο δικό μου!! Έχουμε τρελαθεί τελείως. Τέλος πάντων, το τρίγωνο το βράδυ νεκρώνει, ας το πάρουμε απόφαση.
Καμια σχεση δεν την κοβο για ζακι,...τυπε μου , αλλα ειναι πολυ επικυνδινο πιστευω ...διοτι απο οτι ειδα μαλλον ειναι ανηλικη και τα στρουμφς κανουν βολτες χωρις να την ενοχλουν..αν ομως την ανεβασο μινιον...βγαιννντας ειμαι συγουρος οτι απο κατο θα ειναι το ΗΘΟΝτουλαχιστον εσυ προλαβες να διακρινεις στην πιτσιρικα τιποτα σημαδια αν ειναι ζακι?
μαλλον δεν ειναι βαπτισμενη χριστιανη....einai poli manari kanei ena krevati wraio alla idrwnei poli den mporousa na katalavw eihe mia mirwdia periergi o idrwtas kai itan ligo lipimeni prohtes
Ενώ τη μέρα σφύζει από ζωή... Ίσα - ίσα που αν κάτι κινείται είναι το βράδυ που σταματούν οι περιπολίες των στρουμφ. Καμία σχέση με παλιά βέβαια...
γιατι ετσι τυπε,τι σε εχει κανει να το λες αυτο?ohi den eimai stroumf file eimai enas malakas allla gia poli malakas leme den paei allo
απαπαπα μακρια αμα ειναι ειδικα ανηλικο...,και καπου εκει τριγυρω θα ειναι και το κτηνος που την αναγκαζειΚαμια σχεση δεν την κοβο για ζακι,...τυπε μου , αλλα ειναι πολυ επικυνδινο πιστευω ...διοτι απο οτι ειδα μαλλον ειναι ανηλικη και τα στρουμφς κανουν βολτες χωρις να την ενοχλουν..αν ομως την ανεβασο μινιον...βγαιννντας ειμαι συγουρος οτι απο κατο θα ειναι το ΗΘΟΝ
φίλε μου λόγω των συνεχών σκουπών τους τελευταίους μήνες κατεβαίνω μέχρι τις 6 το απόγευμα. Την προηγούμενη Τετάρτη αυτή που πήρα (συζήτησα για το θέμα του ωραρίου των κοριτσιών) μου είπε ότι έχει δουλειά μετά τις 2 το βράδυ και γι αυτό το λόγο κατέβηκα. Το απόγευμα, πάντα κάποιες βρίσκω. Το Σάββατο το βράδυ, δεν υπήρχε τίποτα.
Τυπε μου την ειδα ξανα γυρο στις 11 το βραδυ...να πινει καφε με μια υπερβατη κυρια και εναν υπερβαρο κυριο..Ειναι πιθανον να ειναι τσιγγανοι και να την εχουν βγαλει στο κλαρι....και πιστευω απο οτι ειδα οτι ειναι ανηλικο....Ηταν πολυ θλιμενη, και οι γυφτοι κοιταγαν καλα καλα....και υποπτα....Σε περιπτοση που ειναι ανηλικο και πεφτο μεσα...αν πας μαζι της μπορει να σας τσουβαλιασουν ολους μαζι....βγαινοντας απο το χοτελι....δεν ειναι αστεια αυτα...ουτε καν κασκαντεριλικια...αλλα κυνδινος να χασεις την ελευθερια σου.....τα στρουμφακια απο την αλλη δεν παιζει να μην την εχουν δει διοτι ολο τρυγιρο κανουν περατζαδες...Φυσικα δεν θα ειμαι εγω που 8α τους δωσο την χαρα να με συλλαβουν με την κατηγορια ασελγια σε ανηλικο...και να παρουν γαλονακια Να την παρεις εκτος περιοχις δεν παιζει διοτι οι τσιγγανοι δεν θα την αφηνουν απομακρυνθη....και σε επριπτοση που δεχτη =δεχτουν= να την παρεις σπιτι παιζει μετα απο μερες να στο ξαφρισουν Με λιγα λογια τυποι μου δεν νομιζο να μπορεσουμε να την με την υσηχια μας και με ηρεμια , τωρα αν καποιος το τολμηση ας δωση τα φωτα του τι και πωςαπαπαπα μακρια αμα ειναι ειδικα ανηλικο...,και καπου εκει τριγυρω θα ειναι και το κτηνος που την αναγκαζει
αναλογα που θα πεσεις τυπεΤύποι να σας ρωτήσω, οι πιατσούδες άσπρες/μαύρες πόση ώρα κάθονται συνήθως στο hotel χωρίς γκρίνια; Θέλω να πάρω μια με την άνεσή μου π.χ 1μιση ώρα-2φορές. Πόσα σας ζητάνε σε τέτοιες προτάσεις και πόσα δίνετε ;
υπογραφεις και συμβολαιο τυπε?αναλογα που θα πεσεις τυπε
μερικες στα πρηζουν μερικες οχι
για αυτο που ψαχνεις πρεπει να παιξει ειδικη συμφωνια
Τυπε μου την ειδα ξανα γυρο στις 11 το βραδυ...να πινει καφε με μια υπερβατη κυρια και εναν υπερβαρο κυριο..Ειναι πιθανον να ειναι τσιγγανοι και να την εχουν βγαλει στο κλαρι....και πιστευω απο οτι ειδα οτι ειναι ανηλικο....Ηταν πολυ θλιμενη, και οι γυφτοι κοιταγαν καλα καλα....και υποπτα....Σε περιπτοση που ειναι ανηλικο και πεφτο μεσα...αν πας μαζι της μπορει να σας τσουβαλιασουν ολους μαζι....βγαινοντας απο το χοτελι....δεν ειναι αστεια αυτα...ουτε καν κασκαντεριλικια...αλλα κυνδινος να χασεις την ελευθερια σου.....τα στρουμφακια απο την αλλη δεν παιζει να μην την εχουν δει διοτι ολο τρυγιρο κανουν περατζαδες...Φυσικα δεν θα ειμαι εγω που 8α τους δωσο την χαρα να με συλλαβουν με την κατηγορια ασελγια σε ανηλικο...και να παρουν γαλονακια Να την παρεις εκτος περιοχις δεν παιζει διοτι οι τσιγγανοι δεν θα την αφηνουν απομακρυνθη....και σε επριπτοση που δεχτη =δεχτουν= να την παρεις σπιτι παιζει μετα απο μερες να στο ξαφρισουν Με λιγα λογια τυποι μου δεν νομιζο να μπορεσουμε να την με την υσηχια μας και με ηρεμια , τωρα αν καποιος το τολμηση ας δωση τα φωτα του τι και πως
Έχει δοκιμάσει κανείς τώρα τελευταία στο Σχιστό τις δύο.....''τσιγγάνες'' δεν ξέρω μελαμψές είναι πάντως. Προ διμήνου που τις είχα δει σχετικά νωρίς με φως δεν βλεπόντουσαν αλλά πέρασα χτες και ήταν μία καινούργια.