Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

erwteumenos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Συναδελφε μην αγωνιας.Σημερα στο ποστο της ηταν...Γ.Σεπτεμβριου και Χαλκοκονδηλη.Μονο που το ονομα που μου εδωσε ηταν Κωνσταντινα αντι για Μαιρη...Σε μια φαση ομως που μου μιλησε για το παρελθον της σε πρωτο προσωπο, Μαιρη ανεφερε..πιθανως κατι θα εχει.Γυμνη υπερβολοκα αδυνατη.αποστεομενη.Στηθος ουτε καν εφηβικο, παιδικο..Παντως σημαδια τρυπηματα σε χερια/ακρα, αρνητικο.
opws kai na nai  einai poli goiteutiki kai krima krima to koritsi

erwteumenos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
μας τρομαζης λιγο με την μανια σου ,τεσπα,γ σεπτεμβριου-χαλκοκονδυλη η πανω στην πλ.Βαθυς επανω ακριβως ομως,
δεν πιστευω να εισαι στρουμφ :police:
ohi den eimai stroumf file eimai enas malakas allla gia poli malakas leme den paei allo  :idiot: :jerking: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Σήμερα κατέβηκα γύρω στις 4 το πρωί στο τρίγωνο. Μαύρη έλλειψη από γυναίκες, μόνο οι γνωστοί Τράβελοι. Ο ένας, ο πιο κοντός, χοντρός, με την πιο άθλια φάτσα με πλησίασε τάχα για να με ψήσει κι ενώ μου υποσχότανε το πιο φανταστικό σεξ της ζωής μου με 5 €, μου πιάνει στην αρχή τα παπάρια και στη συνέχεια γλιστράει το χέρι του στην κωλότσεπη και μου βουτάει το κινητό. Στη αρχή του το ζήτησα ήρεμα, έκανε τον κουφό, του έστριψα το χέρι, ήμασταν και πολύ κοντά στο αστυνομικό τμήμα και μου το έδωσε. Μια αρκετά όμορφη, Ελληνίδα, κοντούλα, νεαρή στη διασταύρωση Σωκράτους και Σατωβριάνδου ζήταγε 50 € για όλα, το ξενοδοχείο δικό μου!!  Έχουμε τρελαθεί τελείως. Τέλος πάντων,  το τρίγωνο το βράδυ νεκρώνει, ας το πάρουμε απόφαση.

Ενώ τη μέρα σφύζει από ζωή... Ίσα - ίσα που αν κάτι κινείται είναι το βράδυ που σταματούν οι περιπολίες των στρουμφ. Καμία σχέση με παλιά βέβαια...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
τουλαχιστον εσυ προλαβες να διακρινεις στην πιτσιρικα τιποτα σημαδια αν ειναι ζακι?
Καμια σχεση δεν την κοβο για ζακι,...τυπε μου , αλλα ειναι πολυ επικυνδινο πιστευω ...διοτι απο οτι ειδα μαλλον ειναι ανηλικη και τα στρουμφς κανουν βολτες χωρις να την ενοχλουν..αν ομως την ανεβασο μινιον...βγαιννντας ειμαι συγουρος οτι απο κατο θα ειναι το ΗΘΟΝ  :headbang:

enormous

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
116
Πόντοι
1
Στην χθεσινοβραδυνη εξορμηση κατα τις 2:00 η Σόλωνος ηταν τελείως αδεια. Ουτε για δείγμα γυναικα.
Στην γωνια Πατησιων και Καποδιστριου νεαρα μαυρουλα, με τουρμπανι, αδιαφορη εμφανισιακα (20€ συν χοτελ). Στην γωνια 3ης Σεπτεμβριου και Καποδιστριου ετερα μαυρουλα, χειροτερη της προηγουμενης (χοντρουλα με μπιμπικια κια ραγαδες απο αποτομη αυξομοιωση βαρους).
Κινουμενος μπροστα απο ΛΙΤΟ, η γνωστη ξανθια μπουταρου (Καρμεν?) και συμπαθητικη νεαρα εκ Βουλγαριας(Αλεξανδρα αν καταλαβα καλα)(30€ συν χοτελ).
Πριν τα φαναρια της Αριστοτελους ακομα μια μαυρουλα, ελαφρως καλυτερη απο τις προηγουμενες (αυτη τουλαχιστον ειχε πιο ωραιο χαμογελο).
Μπροστα στο Elysium ξανθια χοντρουλα, και δυο μαυρομαλλες αξιογαμητες αδυνατουλες με καλο σωματοτυπο, μαλλον Αλβανιδες (30€ συν χοτελ). Στο περιπτερο Καματερου και Αριστοτελους, νεαρα πρεζακι παραπατουσα. Ανεβαινοντας την Σωκρατους στα φαναρια της Σατωβριανδου, τραβελομαζωξη. Και μια 30αρα με μακρυα μαυρα κατσαρα μαλλια (αλα Σολωμου), μαλλον Βουλγαρα, με πιασιματακια, καλη σχετικα φατσουλα (25€ συν χοτελ).

Επισης, στην Καματερου και Χαλκοκονδυλη, στο παρκινγκ για μηχανακια, αλλη μια τραβελομαζωξη. Γενικως πολλα τραβελια εχθες στην περιοχη. Προαφνως δεν χωρανε πλεον στην Συγγρου και εκαναν επιδρομη στο τριγωνο.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Ενώ τη μέρα σφύζει από ζωή... Ίσα - ίσα που αν κάτι κινείται είναι το βράδυ που σταματούν οι περιπολίες των στρουμφ. Καμία σχέση με παλιά βέβαια...

φίλε μου λόγω των συνεχών σκουπών τους τελευταίους μήνες κατεβαίνω μέχρι τις 6 το απόγευμα. Την προηγούμενη Τετάρτη αυτή που πήρα (συζήτησα για το θέμα του ωραρίου των κοριτσιών) μου είπε ότι έχει δουλειά μετά τις 2 το βράδυ και γι αυτό το λόγο κατέβηκα. Το απόγευμα, πάντα κάποιες βρίσκω. Το Σάββατο το βράδυ, δεν υπήρχε τίποτα.

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
Καμια σχεση δεν την κοβο για ζακι,...τυπε μου , αλλα ειναι πολυ επικυνδινο πιστευω ...διοτι απο οτι ειδα μαλλον ειναι ανηλικη και τα στρουμφς κανουν βολτες χωρις να την ενοχλουν..αν ομως την ανεβασο μινιον...βγαιννντας ειμαι συγουρος οτι απο κατο θα ειναι το ΗΘΟΝ  :headbang:
απαπαπα μακρια αμα ειναι ειδικα ανηλικο...,και καπου εκει τριγυρω θα ειναι και το κτηνος που την αναγκαζει :tickedoff:

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
20
Like
1.497
Πόντοι
3.057
Έχει δοκιμάσει κανείς τώρα τελευταία στο Σχιστό τις δύο.....''τσιγγάνες'' δεν ξέρω μελαμψές είναι πάντως. Προ διμήνου που τις είχα δει σχετικά νωρίς με φως δεν βλεπόντουσαν αλλά πέρασα χτες και ήταν μία καινούργια.

Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
αυτό το 'κουνέλι' που κάνει πιάτσα 3ης σεπτεμβρίου με καπποδιστρίου συνήθως, το έχει πάρει κανείς?
πόσα θέλει κ τι λέει στο κρεβάτι?

xebarcos

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Τύποι να σας ρωτήσω, οι πιατσούδες άσπρες/μαύρες πόση ώρα κάθονται συνήθως στο hotel χωρίς γκρίνια; Θέλω να πάρω μια με την άνεσή μου π.χ 1μιση ώρα-2φορές. Πόσα σας ζητάνε σε τέτοιες προτάσεις και πόσα δίνετε ;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
φίλε μου λόγω των συνεχών σκουπών τους τελευταίους μήνες κατεβαίνω μέχρι τις 6 το απόγευμα. Την προηγούμενη Τετάρτη αυτή που πήρα (συζήτησα για το θέμα του ωραρίου των κοριτσιών) μου είπε ότι έχει δουλειά μετά τις 2 το βράδυ και γι αυτό το λόγο κατέβηκα. Το απόγευμα, πάντα κάποιες βρίσκω. Το Σάββατο το βράδυ, δεν υπήρχε τίποτα.

Μου κάνει εντύπωση αυτό, όσες φορές έχω περάσει μετά τις 2:00 το βράδυ τώρα τελευταία από τις πιάτσες έχει αρκετή κίνηση, όχι κάτι το τρομερό βέβαια αλλά υπάρχουν τεμάχια...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
απαπαπα μακρια αμα ειναι ειδικα ανηλικο...,και καπου εκει τριγυρω θα ειναι και το κτηνος που την αναγκαζει :tickedoff:
Τυπε μου την ειδα ξανα γυρο στις 11 το βραδυ...να πινει καφε με μια υπερβατη κυρια και εναν υπερβαρο κυριο..Ειναι πιθανον να ειναι τσιγγανοι και να την εχουν βγαλει στο κλαρι....και πιστευω απο οτι ειδα οτι ειναι ανηλικο....Ηταν πολυ θλιμενη, και οι γυφτοι κοιταγαν καλα καλα....και υποπτα....Σε περιπτοση που ειναι ανηλικο και πεφτο μεσα...αν πας μαζι της μπορει να σας τσουβαλιασουν ολους μαζι....βγαινοντας απο το χοτελι....δεν ειναι αστεια αυτα...ουτε καν κασκαντεριλικια...αλλα κυνδινος να χασεις την ελευθερια σου.....τα στρουμφακια απο την αλλη δεν παιζει να μην την εχουν δει διοτι ολο τρυγιρο κανουν περατζαδες...Φυσικα δεν θα ειμαι εγω που 8α τους δωσο την χαρα να με συλλαβουν με την κατηγορια ασελγια σε ανηλικο...και να παρουν γαλονακια  :grin: Να την παρεις εκτος περιοχις δεν παιζει διοτι οι τσιγγανοι δεν θα την αφηνουν απομακρυνθη....και σε επριπτοση που δεχτη =δεχτουν= να την παρεις σπιτι παιζει μετα απο μερες να στο ξαφρισουν  :grin: Με λιγα λογια τυποι μου δεν νομιζο να μπορεσουμε να την  :knockinb: με την υσηχια μας και με ηρεμια , τωρα αν καποιος το τολμηση ας δωση τα φωτα του τι και πως  :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τύποι να σας ρωτήσω, οι πιατσούδες άσπρες/μαύρες πόση ώρα κάθονται συνήθως στο hotel χωρίς γκρίνια; Θέλω να πάρω μια με την άνεσή μου π.χ 1μιση ώρα-2φορές. Πόσα σας ζητάνε σε τέτοιες προτάσεις και πόσα δίνετε ;
αναλογα που θα πεσεις τυπε
μερικες στα πρηζουν μερικες οχι

για αυτο που ψαχνεις πρεπει να παιξει ειδικη συμφωνια

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
αναλογα που θα πεσεις τυπε
μερικες στα πρηζουν μερικες οχι

για αυτο που ψαχνεις πρεπει να παιξει ειδικη συμφωνια
υπογραφεις και συμβολαιο τυπε?

URL]]

nicale

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
387
Πόντοι
26
Τυπε μου την ειδα ξανα γυρο στις 11 το βραδυ...να πινει καφε με μια υπερβατη κυρια και εναν υπερβαρο κυριο..Ειναι πιθανον να ειναι τσιγγανοι και να την εχουν βγαλει στο κλαρι....και πιστευω απο οτι ειδα οτι ειναι ανηλικο....Ηταν πολυ θλιμενη, και οι γυφτοι κοιταγαν καλα καλα....και υποπτα....Σε περιπτοση που ειναι ανηλικο και πεφτο μεσα...αν πας μαζι της μπορει να σας τσουβαλιασουν ολους μαζι....βγαινοντας απο το χοτελι....δεν ειναι αστεια αυτα...ουτε καν κασκαντεριλικια...αλλα κυνδινος να χασεις την ελευθερια σου.....τα στρουμφακια απο την αλλη δεν παιζει να μην την εχουν δει διοτι ολο τρυγιρο κανουν περατζαδες...Φυσικα δεν θα ειμαι εγω που 8α τους δωσο την χαρα να με συλλαβουν με την κατηγορια ασελγια σε ανηλικο...και να παρουν γαλονακια  :grin: Να την παρεις εκτος περιοχις δεν παιζει διοτι οι τσιγγανοι δεν θα την αφηνουν απομακρυνθη....και σε επριπτοση που δεχτη =δεχτουν= να την παρεις σπιτι παιζει μετα απο μερες να στο ξαφρισουν  :grin: Με λιγα λογια τυποι μου δεν νομιζο να μπορεσουμε να την  :knockinb: με την υσηχια μας και με ηρεμια , τωρα αν καποιος το τολμηση ας δωση τα φωτα του τι και πως  :rockon:

κοιτα αν ειναι η νομιζεις οτι ειναι ΑΝΗΛΙΚΟ τοτε πρεπει να κανουμε ολοι ΑΠΟΧΗ και να ΚΡΑΞΟΥΜΕ αυτους τους κρετινους που ειναι για πολυ  :s&m_1:  :s&m_1: με αυτα που κανουν

kolofardos

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2005
Like
87
Πόντοι
0
Έχει δοκιμάσει κανείς τώρα τελευταία στο Σχιστό τις δύο.....''τσιγγάνες'' δεν ξέρω μελαμψές είναι πάντως. Προ διμήνου που τις είχα δει σχετικά νωρίς με φως δεν βλεπόντουσαν αλλά πέρασα χτες και ήταν μία καινούργια.

Τσιγγάνες στο Σχιστο; Και πως γίνεται το κονε; Που κάθονται; Πόσα ζητάνε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom