Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (5 μέλη και 19 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
υπογραφεις και συμβολαιο τυπε?

http://[URL unfurl="true"]www.toxrima.gr/wp-content/uploads/2014/01/%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF%CE%B9.jpg[/img[/URL]]
[/quote]οχι ρε τυπε
σιγα μην πας και στον αλεξ με την πουτανα ;D

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
κοιτα αν ειναι η νομιζεις οτι ειναι ΑΝΗΛΙΚΟ τοτε πρεπει να κανουμε ολοι ΑΠΟΧΗ και να ΚΡΑΞΟΥΜΕ αυτους τους κρετινους που ειναι για πολυ  :s&m_1:  :s&m_1: με αυτα που κανουν
  :rockon:

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
Παιδιά,επειδή απο το πρωί έχω δεχτεί τουλάχιστον 15 κλήσεις απο τη μαμά της Μαρίας,αλλά δεν το σηκώνω για προσωπικούς λόγους,εαν κάποιος απο εδώ την δεί παρακαλώ πολύ να με ενημερώσει οτι ειναι καλά.

Ευχαριστώ..

Ο φίλος σας ο Χανιώτης.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Παιδιά,επειδή απο το πρωί έχω δεχτεί τουλάχιστον 15 κλήσεις απο τη μαμά της Μαρίας,αλλά δεν το σηκώνω για προσωπικούς λόγους,εαν κάποιος απο εδώ την δεί παρακαλώ πολύ να με ενημερώσει οτι ειναι καλά.

Ευχαριστώ..

Ο φίλος σας ο Χανιώτης.
θα ειναι σε κανα στενακι παλι λιαρδα τυπε :S

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Ευχαριστώ..

Ο φίλος σας ο Χανιώτης.

Γιατί δεν το σηκώνεις....ποιος να πάει τώρα πιάτσα... :-

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
20
Like
1.525
Πόντοι
3.057
Τσιγγάνες στο Σχιστο; Και πως γίνεται το κονε; Που κάθονται; Πόσα ζητάνε;

Μάλλον ρουμανοειδή είναι με σπαστά ελληνικά.Το κονέ δεν είναι κάτι,απλά στέκονται εκει και πλησιάζεις.δεν ξέρω,δεν νομίζω να δοκιμάσω τελικά.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Έχει δοκιμάσει κανείς τώρα τελευταία στο Σχιστό τις δύο.....''τσιγγάνες'' δεν ξέρω μελαμψές είναι πάντως. Προ διμήνου που τις είχα δει σχετικά νωρίς με φως δεν βλεπόντουσαν αλλά πέρασα χτες και ήταν μία καινούργια.
προσοχη τυπε γιατι στο σχιστο εχουν κανει εισβολη τελευταια κατι ρουμανοι ρομα ( αυτοι που εδιωξε ο σαρκοζυ απο τη γαλλια γιατι ειναι επικινδυνοι)...μη πας για πιπετο και καταληξεις με τα αντερα εξω και χωρις αμαξι  ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
προσοχη τυπε γιατι στο σχιστο εχουν κανει εισβολη τελευταια κατι ρουμανοι ρομα ( αυτοι που εδιωξε ο σαρκοζυ απο τη γαλλια γιατι ειναι επικινδυνοι)...μη πας για πιπετο και καταληξεις με τα αντερα εξω και χωρις αμαξι  ;)
ο γιωργακης τους ειχε φερει αυτους τυπε

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Ευχαριστώ..

Ο φίλος σας ο Χανιώτης.
Τι έγινε τελικά........

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

Ευχαριστώ..

Ο φίλος σας ο Χανιώτης.

:rockon: :rockon: :rockon:

kolofardos

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2005
Like
87
Πόντοι
0

Λαμβάνουμε τα μέτρα μας και δεν φοβόμαστε τίποτα... Δεν φοράμε ρολεξ (ούτε φόλεξ), δεν πάμε με το καγιεν, δεν έχουμε μαζί μας πορτοφόλια, τσάντες, όπλα κτλ., δεν κάνουμε τσαμπουκάδες και όλοι μας αγαπάνε και μας προσφέρουν ωραία μουνάκια τσιγγάνικα να μας περιποιηθούν... Τα υπόλοιπα ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας.

BTW που ακριβώς στο Σχιστό λέμε;

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
Χανιωτη, δεν ξερω για ποσες μερες ειναι χαμενη, αλλα προχθες τριγυριζε κατα τις 2 στο τριγωνο και περιξ. Φαινοταν μια χαρα.

Ok φίλε μου σε ευχαριστώ λίξης συναγερμού :grin:

%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BA%CE%B1.png

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
20
Like
1.525
Πόντοι
3.057
Λαμβάνουμε τα μέτρα μας και δεν φοβόμαστε τίποτα... Δεν φοράμε ρολεξ (ούτε φόλεξ), δεν πάμε με το καγιεν, δεν έχουμε μαζί μας πορτοφόλια, τσάντες, όπλα κτλ., δεν κάνουμε τσαμπουκάδες και όλοι μας αγαπάνε και μας προσφέρουν ωραία μουνάκια τσιγγάνικα να μας περιποιηθούν... Τα υπόλοιπα ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας.

Κάτω χαμηλά στα φανάρια στα ξενοδοχεια σε μια σταση λεωφορείου αράζει η μία και λίγο πιο πέρα κοντά στην εθνική η δεύτερη.δεν είναι τσιγγάνες τελικά πάντως.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515

παιρνετε και τα 2 νεφρα μαζι σας τυποι ?

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Μπροστα στο Elysium ξανθια χοντρουλα, και δυο μαυρομαλλες αξιογαμητες αδυνατουλες με καλο σωματοτυπο, μαλλον Αλβανιδες (30€ συν χοτελ).  

λενε τιποτα αυτες η τσαμπα το 30αρι ;  :think:

επισης το χοτελ αυτο ειναι οκ ; ξαπλωνουμε η θα γεμισουμε με δερματικα ;

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056

30 ευρω δινεις στην πορνη και 10 στο χοτελι.Τα δωματιο ειναι πολυ καθαρα αλλα οι κοπελες ξεπετες , θελουν στο δεκαλεπτο να χυσεις!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015

Άσ' το φίλε δεν το 'χεις, πήγαινε σε κανένα studio καλύτερα ή πάρε CG στο σπίτι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom