Απλα αραζει πολυ στα ερκοντισιον του Τζους και δεν σουλατσαρει οπως πρινΣυναγωνιστές η Άντζελα η Αλβανίδα με την κωλάρα είναι στο πόστο της αυτές τις μέρες;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.008
- Πόντοι
- 5.015
τις καθημερινες ηταν στο ποστο της κανονικα.λογικα και σημερα εκει θα ειναι
Απλα αραζει πολυ στα ερκοντισιον του Τζους και δεν σουλατσαρει οπως πριν
Ας αράζει όπου θέλει αρκεί να είναι εκεί Έψαχνα κάτι μήνες να καταλάβω ποια είναι κι όταν τη βρήκα τη μια μέρα που κατέβηκα με αποκλειστικό σκοπό να την πάρω δεν είχε δουλέψει, 2-3 άλλες φορές που πήγα είχαν γίνει ντου από τα στρουμφάκια κι είχε γίνει άφαντη.
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
άμα έχει τύχη ο άνθρωπος....Ας αράζει όπου θέλει αρκεί να είναι εκεί Έψαχνα κάτι μήνες να καταλάβω ποια είναι κι όταν τη βρήκα τη μια μέρα που κατέβηκα με αποκλειστικό σκοπό να την πάρω δεν είχε δουλέψει, 2-3 άλλες φορές που πήγα είχαν γίνει ντου από τα στρουμφάκια κι είχε γίνει άφαντη.
romandick
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παιρνω μια φιλη της και οποτε εχω περασει ειναι παντα εκει.βεβαια πηγαινω μετα τις 2 και τα στρουμφακια κοιμουνται στη θεση σου θα περναγα κατα τις 4Ας αράζει όπου θέλει αρκεί να είναι εκεί Έψαχνα κάτι μήνες να καταλάβω ποια είναι κι όταν τη βρήκα τη μια μέρα που κατέβηκα με αποκλειστικό σκοπό να την πάρω δεν είχε δουλέψει, 2-3 άλλες φορές που πήγα είχαν γίνει ντου από τα στρουμφάκια κι είχε γίνει άφαντη.
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Τυποι μου την πηρα τελικα αυτη που κανει πιατσα εξω απο τον ΧΑΡΜΑΝΙ τελικα ειναι μετρια και σε παει κατο απο την γεφυρα στο αμαξι σου...τσιμπουκι μετριο...δεν αφησε να γλυπσο μουνι...μονο βυζι.....την γαμησα πισοκολιτα ενο βγηκα ο μισος εξω απο το αμαξι....ειδα κατι περιεργα βλεματα...και σκιες....Συμπερασμα...ειναι ωραιο μουνι αλλα μετριο γαμηση....και ποσο τυχερος πεζο νανε ο γκομενος της που την παρακολουθη να γαμιετε...και λογικα οταν τελειονη την βαρδια της παει και την ξεσκιζι...Απορο βεβαια αν μπορει διοτι στανταρ θα τραβα πολλες μαλακιες οσο αυτη εργαζετε ,,,, τι να πεις..αυτα τυποι μου
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ματακιδες θαταν τυπεΤυποι μου την πηρα τελικα αυτη που κανει πιατσα εξω απο τον ΧΑΡΜΑΝΙ τελικα ειναι μετρια και σε παει κατο απο την γεφυρα στο αμαξι σου...τσιμπουκι μετριο...δεν αφησε να γλυπσο μουνι...μονο βυζι.....την γαμησα πισοκολιτα ενο βγηκα ο μισος εξω απο το αμαξι....ειδα κατι περιεργα βλεματα...και σκιες....Συμπερασμα...ειναι ωραιο μουνι αλλα μετριο γαμηση....και ποσο τυχερος πεζο νανε ο γκομενος της που την παρακολουθη να γαμιετε...και λογικα οταν τελειονη την βαρδια της παει και την ξεσκιζι...Απορο βεβαια αν μπορει διοτι στανταρ θα τραβα πολλες μαλακιες οσο αυτη εργαζετε ,,,, τι να πεις..αυτα τυποι μου
papitsoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Εγω παω μονο για Αντζελα παντα ειναι κοριτσαρος αλλα και καλο παιδι, και πολυ καθαρη, μπορει να μου πει καποιος αν θυμαται, καθεται μεχρι 8 η 6
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Η αυτο που λες τυπε μου η ο νταβας της , γνωριζουμε αν εχει νταβαματακιδες θαταν τυπε
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
Δύο οι ερωτήσεις μου φίλε για να καταλάβω κι΄εγώ τι γίνεταιΣημερα πετυχα αυτη την γκαστρομενη με την μικρη την φιλη της με το σορτσακη στην πλατεια βαθης το μεσημερι.,...Η εγκυμονουσα μπαζο τελειομενο,....Η αλλη γλυκια φαινοταν αλλα δεν τρελενεσε κιολας.....Τωρα τι λεει στο κρεβατι αν καποιος την εχει να μας πει...Παντος φαινετε πολυ μικρη και δεν το τολμησα....τρυγηρηζουν και τα στουμφακια συνεχια πανο στην πλατεια :S
1) Αυτή στη Βάθης με την γκαστρωμένη, είναι μία αδύνατη με ωραίο σώμα και μακρυά μαύρα μαλλιά, για δώσε λίγο περισσότερες λεπτομέριες.
2) Στου Χαρμάνι που πιατσάρει, ποια είναι (χαρακτηριστικά)
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Ναι τυπε μ μαζι με μια αδυνατη με μαυρο μαλλι ομορφη πολυ...βεβαια ξενερωσα διοτι την ειδα μαζι με παχουλους αθιγγανους σε καφε απεναντη απο πλατεια βαθης...μαλλον γονεις της που την βγαζουν στο κλαρι....εκη νη θλιμενη κοιτουσε χαμηλα...Στο χαρμανι τωρα συνηθος φοραει ροζ κοντο καυτο σορτσακι....φαινοντε τα κολομερια της...μαυρο μαλλι μως τους ομους ωραιο αδυνατο το λς και γυμνασμενο κορμι...μικρο στηθος...Δύο οι ερωτήσεις μου φίλε για να καταλάβω κι΄εγώ τι γίνεται
1) Αυτή στη Βάθης με την γκαστρωμένη, είναι μία αδύνατη με ωραίο σώμα και μακρυά μαύρα μαλλιά, για δώσε λίγο περισσότερες λεπτομέριες.
2) Στου Χαρμάνι που πιατσάρει, ποια είναι (χαρακτηριστικά)
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
1) Πιθανώς μιλάμε για την ίδια στην πλατεία Βάθης. Αν την ρώτησες πως την λένε, και σου είπε Αμέλια η οποία μιλάει και Ισπανικά (βουλγάρα είναι) γάμησε τα, μακρυά, μην την πλευρήσεις, θα τα χάσεις τα λεφτά σου, απαίσια γκόμενα στο δωματιο, παρ΄ολίγο να της σπάσω τα μούτρα από την προκλιτική της συμπεριφορά. Έχω γράψει πιο πίσω κριτική.Ναι τυπε μ μαζι με μια αδυνατη με μαυρο μαλλι ομορφη πολυ...βεβαια ξενερωσα διοτι την ειδα μαζι με παχουλους αθιγγανους σε καφε απεναντη απο πλατεια βαθης...μαλλον γονεις της που την βγαζουν στο κλαρι....εκη νη θλιμενη κοιτουσε χαμηλα...Στο χαρμανι τωρα συνηθος φοραει ροζ κοντο καυτο σορτσακι....φαινοντε τα κολομερια της...μαυρο μαλλι μως τους ομους ωραιο αδυνατο το λς και γυμνασμενο κορμι...μικρο στηθος...
2) Ποια είναι αυτή στου Χαρμάνι και τι ώρες βγαίνει, ελλεηνίδα είναι και τι ηλικίας;
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Εχει τους γονεις 2 θερια.....και η μανα και ο πατερας...150 κιλα ο καθενας και κατι ξαδερφακια....μακρυα...Οχι οτιμασαμε....αλλα εκτος οτι δεν ειναι καλη που λες....μαλλον με το ζορι το κανει...τωρα ναχεις χυση και στα καπακια να πεζεις μπουνηδια δε λεει.....Τελοσπαντον...Η αλλη στο χαρμανι ειναι ρουμανικης καταγογης βγαινει μετα τις 10 και αραζη μεχρι 2 ....μπορει και παραπανο....αλλα εγω την εχω δει 10 με 2....καθε φορα και πολυ συχνα..28 περιπου1) Πιθανώς μιλάμε για την ίδια στην πλατεία Βάθης. Αν την ρώτησες πως την λένε, και σου είπε Αμέλια η οποία μιλάει και Ισπανικά (βουλγάρα είναι) γάμησε τα, μακρυά, μην την πλευρήσεις, θα τα χάσεις τα λεφτά σου, απαίσια γκόμενα στο δωματιο, παρ΄ολίγο να της σπάσω τα μούτρα από την προκλιτική της συμπεριφορά. Έχω γράψει πιο πίσω κριτική.
2) Ποια είναι αυτή στου Χαρμάνι και τι ώρες βγαίνει, ελλεηνίδα είναι και τι ηλικίας;
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
1) Ναι αυτή είναι, ένας βρομόχοντρος νεαρός γύφτος την έχει από κοντά και κάνει παρέα και με μία άλλη γύφτισσα κοντή και άσχημη προχορημένης ηλικίας. Ούτε καν να διαπραγματευτεί κανείς μαζί της για γαμίσι. Εγώ τουλάχιστον είχα πολύ άσχημη εμπειρία.Εχει τους γονεις 2 θερια.....και η μανα και ο πατερας...150 κιλα ο καθενας και κατι ξαδερφακια....μακρυα...Οχι οτιμασαμε....αλλα εκτος οτι δεν ειναι καλη που λες....μαλλον με το ζορι το κανει...τωρα ναχεις χυση και στα καπακια να πεζεις μπουνηδια δε λεει.....Τελοσπαντον...Η αλλη στο χαρμανι ειναι ρουμανικης καταγογης βγαινει μετα τις 10 και αραζη μεχρι 2 ....μπορει και παραπανο....αλλα εγω την εχω δει 10 με 2....καθε φορα και πολυ συχνα..28 περιπου
2)Μετά τις 10 το βράδυ εννοείς. Αυτή την πήδηξες και είναι τόσο χάλια;
3) Είδα και την Άννα την βουλγάρα (ξανθιά, μουνέτο καλό)προχθές στο Χριστιάνια μαζί με ένα σκυλάκι γαι ξεκάρφωμα, κατάλαβες ποια εννοώ. Μου έγνεφε να πάω μαζί της. Βελτιώθηκε καθόλου με τον χρόνο γαμισιού, ξέρεις κάτι νεότερο;
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Τι σουκανε τυπε μου Μετρια οχι τελειος χαλια...αλλα θαταν καλητερα σε χοτελι η σε σπιτι αν ερχοταν δεν ερχεται ομως με την καμια....τουλαχιστον σε μενα..αν γνωριζι κανεις ας μας πει....Δεν ξερω τυπε μου για τις αλλες που λες..1) Ναι αυτή είναι, ένας βρομόχοντρος νεαρός γύφτος την έχει από κοντά και κάνει παρέα και με μία άλλη γύφτισσα κοντή και άσχημη προχορημέενης ηλικίας. Ούτε καν να διαπραγματευτεί κανείς μαζί της για γαμίσι. Εγώ τουλάχιστον είχα πολύ άσχημη εμπειρία.
2)Μετά τις 10 το βράδυ εννοείς. Αυτή την πήδηξες και είναι τόσο χάλια;
3) Είδα και την Άννα την βουλγάρα (ξανθιά, μουνέτο καλό)προχθές στο Χριστιάνια μαζί με ένα σκυλάκι, κατάλαβες ποια εννοώ. Μου έγνεφε να πάω μαζί της. Βελτιώθηκε καθόλου με τον χρόνο γαμισιού, ξέρεις κάτι νεότερο;
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ρε τυπε μην της βαζεις αυτες μεσα στο σπιτι σου :SΤι σουκανε τυπε μου Μετρια οχι τελειος χαλια...αλλα θαταν καλητερα σε χοτελι η σε σπιτι αν ερχοταν δεν ερχεται ομως με την καμια....τουλαχιστον σε μενα..αν γνωριζι κανεις ας μας πει....Δεν ξερω τυπε μου για τις αλλες που λες..
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Ουτος η αλλος αδειο ειναιρε τυπε μην της βαζεις αυτες μεσα στο σπιτι σου :S
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
κατασχεση τυπε?Ουτος η αλλος αδειο ειναι
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Οχι τυπε μου , απλα νταραβεριζομουν με μια πουτανα για αρκετα χρονια...και στο τελος τα πηρε ολα και εφυγε....κατασχεση τυπε?
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.008
- Πόντοι
- 5.015
παιρνω μια φιλη της και οποτε εχω περασει ειναι παντα εκει.βεβαια πηγαινω μετα τις 2 και τα στρουμφακια κοιμουνται στη θεση σου θα περναγα κατα τις 4
Στις 4:00 φεύγει ρε.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.008
- Πόντοι
- 5.015
Τυποι μου την πηρα τελικα αυτη που κανει πιατσα εξω απο τον ΧΑΡΜΑΝΙ τελικα ειναι μετρια και σε παει κατο απο την γεφυρα στο αμαξι σου...τσιμπουκι μετριο...δεν αφησε να γλυπσο μουνι...μονο βυζι.....την γαμησα πισοκολιτα ενο βγηκα ο μισος εξω απο το αμαξι....ειδα κατι περιεργα βλεματα...και σκιες....Συμπερασμα...ειναι ωραιο μουνι αλλα μετριο γαμηση....και ποσο τυχερος πεζο νανε ο γκομενος της που την παρακολουθη να γαμιετε...και λογικα οταν τελειονη την βαρδια της παει και την ξεσκιζι...Απορο βεβαια αν μπορει διοτι στανταρ θα τραβα πολλες μαλακιες οσο αυτη εργαζετε ,,,, τι να πεις..αυτα τυποι μου
Ματακηδες θα 'ταν τυπε
Όπως σ' εκείνη την τσόντα του Salieri όπου η μακαρίτισσα η Karen Lancaume υποδύεται μία αριστοκράτισσα που έχει βαρεθεί τη συμβατική ζωή με τον επιχειρηματία σύζυγό της και παίρνει τη νύχτα ένα ταξί και του λέει να την πάει στο λιμάνι εκεί που συχνάζουν οι ματάκηδες, αυτή αρχίζει και χαϊδεύεται μες το ταξί και σκάνε απ' το πουθενά καμιά δεκαριά ματάκηδες οι οποίοι αρχίζουν και αυνανίζονται φανερά έξω απ' τη Mercedes μέχρι που καταλήγουν να χύνουν όλοι στα τζάμια του αυτοκινήτου
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 754K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495