Άσ' το φίλε δεν το 'χεις, πήγαινε σε κανένα studio καλύτερα ή πάρε CG στο σπίτι...
ε ρωταω γιατι αν ειναι σαν τα δωματια του μεταξουργειο να ξερω να μη περασω καν απο εκει
Άσ' το φίλε δεν το 'χεις, πήγαινε σε κανένα studio καλύτερα ή πάρε CG στο σπίτι...
οι κοπελες ειναι οντως απο αλβανια και ειναι οντως ξεπετες.ΟΜΩΣ υπαρχει ενα στανταρακι που ακουει στο ονομα Ιωαννα (η μελαχρινη γιατι υπαρχει και αλλη) που πιατσαρει αργα και αποδιδει τα ΜΕΓΙΣΤΑ.
το χοτελ που βλεπεις ειναι 3* και ειναι πραγματι πενττακαθαρο μεσαλενε τιποτα αυτες η τσαμπα το 30αρι ;
επισης το χοτελ αυτο ειναι οκ ; ξαπλωνουμε η θα γεμισουμε με δερματικα ;
οχι τυπε αυτα τα χοτελια καλα ειναι σχετικαλενε τιποτα αυτες η τσαμπα το 30αρι ;
επισης το χοτελ αυτο ειναι οκ ; ξαπλωνουμε η θα γεμισουμε με δερματικα ;
θελω λεπτομεριες στο γαμησι για την αλβανιδα μπουταρες,Ακόμα και το ΛΙΤΟ έχει γίνει κυριλέ και είναι πλέον πεντακάθαρο :S :S .Τα τελευταία βράδια παίζουν η γνωστή ξανθιά αλβανίδα με τις μπουτάρες την οποία για την καλτίλα και μόνο δοκίμασα μία φορά κι άλλη μία με βλέμμα πρεζού,πολύ αδύνατα χέρια αλλά κανονικό κορμί .Την έχω πάρει κι αυτή αλλά δεν παρατήρησα τρύπες στα χέρια κι επίσης δεν βρόμαγε :o :o .Νομίζω μου είχε πει πως είναι ελληνίδα,μάλλον θα ήταν σε αποτοξίνωση,αν και μόλις τελειώσαμε πήγε και κλειδώθηκε στην τουαλέτα .Πάντως καπότα έπαιξε και με δική της πρωτοβουλία .
θελω λεπτομεριες στο γαμησι για την αλβανιδα μπουταρες,
ειναι καθαρη?αν λες για την Κάρμεν, ξανθιά, μακρύ μαλλί, κοντή φούστα μέχρι το βρακί, συνήθως μασάει σπόρια, μία φορά την πήρα και το μετάνοιωσα. Είναι ξεπέτα, κρίμα γιατί μου άρεσε το πακέτο της.
θελω λεπτομεριες στο γαμησι για την αλβανιδα μπουταρες,
ειναι καθαρη?
Έχω γράψει φίλε ;) ;),κοίτα στο θρεντ λίγο πιο πίσω .
Μπόκολε νομίζω αυτή που περιγράφεις είναι αλλά όνομα δεν θυμάμαι .Την άλλη που γράφω την ξέρεις , κι αυτή ξανθιά είναι
η καρμεν ειναι η Δημητρα που λεει σε αλλους ;)όχι, μόνο αυτήν έχω πάρει. ίσως να μη θυμάμαι το όνομα καλά, ήταν πριν πολύ καιρό. Η εμφάνισή της όμως είναι ιδιαίτερη, δεν την μπερδεύεις εύκολα με άλλη.
Η Καρμεν ηταν μια αλλη μπουταρου που δουλευε την ημερα
Αν λεμε την ιδια εγω δεν την ειχα δει ποτεΝομίζω και το βράδυ δούλευε η Κάρμεν...
τις καθημερινες ηταν στο ποστο της κανονικα.λογικα και σημερα εκει θα ειναιΣυναγωνιστές η Άντζελα η Αλβανίδα με την κωλάρα είναι στο πόστο της αυτές τις μέρες;