Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326

romandick

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
οι κοπελες ειναι οντως απο αλβανια και ειναι οντως ξεπετες.ΟΜΩΣ υπαρχει ενα στανταρακι που ακουει στο ονομα Ιωαννα (η μελαχρινη γιατι υπαρχει και αλλη) που πιατσαρει αργα και αποδιδει τα ΜΕΓΙΣΤΑ.

ΓΙΑΝΝΗΣ DR

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2014
Like
11
Πόντοι
1
οι κοπελες ειναι οντως απο αλβανια και ειναι οντως ξεπετες.ΟΜΩΣ υπαρχει ενα στανταρακι που ακουει στο ονομα Ιωαννα (η μελαχρινη γιατι υπαρχει και αλλη) που πιατσαρει αργα και αποδιδει τα ΜΕΓΙΣΤΑ.

Το ποστ σου αφορα στο σχιστο??

Που ειναι ακριβως?? Στη σχιστου?? Δεν ξερω καλα απο κει. Βοηθας λιγο??

romandick

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Γιαννη το post αφορα την πιατσα εξω απο το elysium hotel στο κεντρο.10 ευρω hotel+20 ευρω η κοπελα

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
λενε τιποτα αυτες η τσαμπα το 30αρι ;  :think:

επισης το χοτελ αυτο ειναι οκ ; ξαπλωνουμε η θα γεμισουμε με δερματικα ;
το χοτελ που βλεπεις ειναι 3* και ειναι πραγματι πενττακαθαρο μεσα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
λενε τιποτα αυτες η τσαμπα το 30αρι ;  :think:

επισης το χοτελ αυτο ειναι οκ ; ξαπλωνουμε η θα γεμισουμε με δερματικα ;
οχι τυπε αυτα τα χοτελια καλα ειναι σχετικα
δεν υπαρχουν τα καλτ χοτελια σαβογια και λοιπα
εκει ηθελες γενικη απολυμανση και εμβολια :grin:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.292
Πόντοι
7.885
Ακόμα και το ΛΙΤΟ έχει γίνει κυριλέ και είναι πλέον πεντακάθαρο :S :S :rockon: :rockon:.Τα τελευταία βράδια παίζουν η γνωστή ξανθιά αλβανίδα με τις μπουτάρες την οποία για την καλτίλα και μόνο δοκίμασα μία φορά  :grin: :grin: :rockon: :rockon: κι άλλη μία με βλέμμα πρεζού,πολύ αδύνατα χέρια αλλά κανονικό κορμί :cum: :cum:.Την έχω πάρει κι αυτή  :zfuck: :fuck2: αλλά δεν παρατήρησα τρύπες στα χέρια κι επίσης δεν βρόμαγε :o :o :sunglasses: :sunglasses:.Νομίζω μου είχε πει πως είναι ελληνίδα,μάλλον θα ήταν σε αποτοξίνωση,αν και μόλις τελειώσαμε πήγε και κλειδώθηκε στην τουαλέτα :grin: :grin:.Πάντως καπότα έπαιξε και με δική της πρωτοβουλία :rockon: :rockon:.

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
Ακόμα και το ΛΙΤΟ έχει γίνει κυριλέ και είναι πλέον πεντακάθαρο :S :S :rockon: :rockon:.Τα τελευταία βράδια παίζουν η γνωστή ξανθιά αλβανίδα με τις μπουτάρες την οποία για την καλτίλα και μόνο δοκίμασα μία φορά  :grin: :grin: :rockon: :rockon: κι άλλη μία με βλέμμα πρεζού,πολύ αδύνατα χέρια αλλά κανονικό κορμί :cum: :cum:.Την έχω πάρει κι αυτή  :zfuck: :fuck2: αλλά δεν παρατήρησα τρύπες στα χέρια κι επίσης δεν βρόμαγε :o :o :sunglasses: :sunglasses:.Νομίζω μου είχε πει πως είναι ελληνίδα,μάλλον θα ήταν σε αποτοξίνωση,αν και μόλις τελειώσαμε πήγε και κλειδώθηκε στην τουαλέτα :grin: :grin:.Πάντως καπότα έπαιξε και με δική της πρωτοβουλία :rockon: :rockon:.
θελω λεπτομεριες στο γαμησι για την αλβανιδα μπουταρες,

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656

αν λες για την Κάρμεν, ξανθιά, μακρύ μαλλί, κοντή φούστα μέχρι το βρακί, συνήθως μασάει σπόρια, μία φορά την πήρα και το μετάνοιωσα. Είναι ξεπέτα, κρίμα γιατί μου άρεσε το πακέτο της.

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.292
Πόντοι
7.885

Έχω γράψει φίλε  ;) ;),κοίτα στο θρεντ λίγο πιο πίσω :grin: :grin:.
Μπόκολε νομίζω αυτή που περιγράφεις είναι αλλά όνομα δεν θυμάμαι :rolleyes: :uglystupid:.Την άλλη που γράφω την ξέρεις :think:, κι αυτή ξανθιά είναι  :sunglasses: :sunglasses:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656

Όχι, δεν έριξε νερό πάνω της πριν, δεν έκανε ντους μετά. Ο επόμενος μάλλον γεύτηκε την ιδρώτα μου, αν έκανε τη βλακεία να την φιλήσει στο σώμα, ή να τη γλύψει. Εγώ το απέφυγα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Έχω γράψει φίλε  ;) ;),κοίτα στο θρεντ λίγο πιο πίσω :grin: :grin:.
Μπόκολε νομίζω αυτή που περιγράφεις είναι αλλά όνομα δεν θυμάμαι :rolleyes: :uglystupid:.Την άλλη που γράφω την ξέρεις :think:, κι αυτή ξανθιά είναι  :sunglasses: :sunglasses:

όχι, μόνο αυτήν έχω πάρει. ίσως να μη θυμάμαι το όνομα καλά, ήταν πριν πολύ καιρό. Η εμφάνισή της όμως είναι ιδιαίτερη, δεν την μπερδεύεις εύκολα με άλλη.

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6

DRAKOS31

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
Η Καρμεν ηταν μια αλλη μπουταρου που δουλευε την ημερα

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Συναγωνιστές η Άντζελα η Αλβανίδα με την κωλάρα είναι στο πόστο της αυτές τις μέρες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom