DRAKOS31
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
οποτε αν την πετυχεισ και πασ μαζι τισ πεσ μασ την γνωμη σου και αν ισχυει αυτο που λεωδεν λέω όχι αλλά το που και πως νομίζω μετράει
οποτε αν την πετυχεισ και πασ μαζι τισ πεσ μασ την γνωμη σου και αν ισχυει αυτο που λεωδεν λέω όχι αλλά το που και πως νομίζω μετράει
Συναδελφε μην αγωνιας.Σημερα στο ποστο της ηταν...Γ.Σεπτεμβριου και Χαλκοκονδηλη.Μονο που το ονομα που μου εδωσε ηταν Κωνσταντινα αντι για Μαιρη...Σε μια φαση ομως που μου μιλησε για το παρελθον της σε πρωτο προσωπο, Μαιρη ανεφερε..πιθανως κατι θα εχει.Γυμνη υπερβολοκα αδυνατη.αποστεομενη.Στηθος ουτε καν εφηβικο, παιδικο..Παντως σημαδια τρυπηματα σε χερια/ακρα, αρνητικο.
Ωραια εμφανηση, αλλα λεεν οτι ειναι φολα...Εκτος αυτο τυπε μ λενε οτι σε παει αυτη σε καβατζα κατο απο γεφυρα και μαλιστα σε αμαξι δικο της...ελεος...Αν δεν την παρεις να την πας σε χοτελ η στο σπιτι δεν παιζει να την γαμησης...παιδες καλησπερα εχει παρει κανεις αυτην που ειναι στην πετρου ραλλη απεναντι απο το carrefour ????
Η Σολωνος εχει πεθανει προ πολλου. Στο παλιο Χημειο, που μαζευοταν 4-5 "κοριτσια" καθε βραδυ, πλεον δεν εχει καμια. Ακομα και αυτη με τα γυαλια και τις μπουταρες εχει εξαφανιστει. Αραια και που μπορει να πετυχεις την ξανθια τραβελοφατσα. Πιο χαμηλα στο τελος της Σολωνος, εκει που εκαναν πιατσα οι Βουλγαρες, εχουν χαθει τελευταια. Τις προαλλες εσκασε μυτη η γνωστη πειραιωτισσα, ηθελε 40€ για hotel.Αλήθεια ρε αδέλφια στην Σόλωνος και πέριξ παίζει πια τίποτα έχω να πάω τουλάχιστον κάνα χρόνο
Ωραια εμφανηση, αλλα λεεν οτι ειναι φολα...Εκτος αυτο τυπε μ λενε οτι σε παει αυτη σε καβατζα κατο απο γεφυρα και μαλιστα σε αμαξι δικο της...ελεος...Αν δεν την παρεις να την πας σε χοτελ η στο σπιτι δεν παιζει να την γαμησης...
Η Σολωνος εχει πεθανει προ πολλου. Στο παλιο Χημειο, που μαζευοταν 4-5 "κοριτσια" καθε βραδυ, πλεον δεν εχει καμια. Ακομα και αυτη με τα γυαλια και τις μπουταρες εχει εξαφανιστει. Αραια και που μπορει να πετυχεις την ξανθια τραβελοφατσα. Πιο χαμηλα στο τελος της Σολωνος, εκει που εκαναν πιατσα οι Βουλγαρες, εχουν χαθει τελευταια. Τις προαλλες εσκασε μυτη η γνωστη πειραιωτισσα, ηθελε 40€ για hotel.
Δυστυχως, κατι η αστυνομια κατι τα μπαρακια που ξεφυτρωνουν σαν μανιταρια παντου, η Σολωνος θα ελεγα οτι πλεον ειναι αγονος τοπος για ποτανοπιατσες.
καλύτερα φίλε στο ψάξιμο παρά όπως ήταν παλιά, τώρα είναι σαν να παίζεις κρυφτό σε όλο το κέντρο της αθηνας, εχει αλλη χαρη αυτο
Η Σολωνος εχει πεθανει προ πολλου. Στο παλιο Χημειο, που μαζευοταν 4-5 "κοριτσια" καθε βραδυ, πλεον δεν εχει καμια. Ακομα και αυτη με τα γυαλια και τις μπουταρες εχει εξαφανιστει. Αραια και που μπορει να πετυχεις την ξανθια τραβελοφατσα. Πιο χαμηλα στο τελος της Σολωνος, εκει που εκαναν πιατσα οι Βουλγαρες, εχουν χαθει τελευταια. Τις προαλλες εσκασε μυτη η γνωστη πειραιωτισσα, ηθελε 40€ για hotel.
Δυστυχως, κατι η αστυνομια κατι τα μπαρακια που ξεφυτρωνουν σαν μανιταρια παντου, η Σολωνος θα ελεγα οτι πλεον ειναι αγονος τοπος για ποτανοπιατσες.
ναι αλλα ειναι μαλακια να σε μπαλγαρωνουν συνεχεια και στο ατ ομονοιας
+100000Αυτή ήταν η μεγαλύτερη κάβλα απ' όλες στη Σόλωνος!
+100000
Aλήθεια που χαθηκε αυτή; την ειχε δοκιμασει κανεις??
τουλαχιστον εσυ προλαβες να διακρινεις στην πιτσιρικα τιποτα σημαδια αν ειναι ζακι?Σημερα πετυχα αυτη την γκαστρομενη με την μικρη την φιλη της με το σορτσακη στην πλατεια βαθης το μεσημερι.,...Η εγκυμονουσα μπαζο τελειομενο,....Η αλλη γλυκια φαινοταν αλλα δεν τρελενεσε κιολας.....Τωρα τι λεει στο κρεβατι αν καποιος την εχει να μας πει...Παντος φαινετε πολυ μικρη και δεν το τολμησα....τρυγηρηζουν και τα στουμφακια συνεχια πανο στην πλατεια :S