Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

erwteumenos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
πουτανακι ειναι πιατσα που κανει αν γνωριζει κανεισ απο εδς τοθσ εμπειρουσ

erwteumenos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
εχει πολι αδυνατο κορμακι μπορω να πω,ζιταει 30 ευρω ρωταω αν εχει νταβατζη παροτι ετσι οπωσ ειναι εννος πολυ ισχνο

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
εχει πολι αδυνατο κορμακι μπορω να πω,ζιταει 30 ευρω ρωταω αν εχει νταβατζη παροτι ετσι οπωσ ειναι εννος πολυ ισχνο
Που θες να στην στειλουμε φιλαρακι γιατι με εσενα δεν βγαίνει ακρη!!Καλυτερα με greeklish  :P

erwteumenos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Φιλαρακι για την Μαιρη λες;Μια αδυνατουλα με ωραιο προσωπο και γαλλικη μυτούλα;Που ισως να ειναι τζανκυ;Που αν την δεις μια φορα μαγευεσαι;

:grin:
ναι φιλε για αυτη τη κοπελα λεω την ξερεισ

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Χθες το χάραμα, Πατησιων στο ύψος Πλατείας Αμερικής, 5-6 γαζέλες, οι δυο τέλειες, ενημέρωση επί του καταλόγου ... 5 ευρώ πίπα και 10 γαμήσι !!

mortaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
pws einai an thelete peite mu i pou einai tha thela poli na ti dw mono auti
Συναδελφε μην αγωνιας.Σημερα στο ποστο της ηταν...Γ.Σεπτεμβριου και Χαλκοκονδηλη.Μονο που το ονομα που μου εδωσε ηταν Κωνσταντινα αντι για Μαιρη...Σε μια φαση ομως που μου μιλησε για το παρελθον της σε πρωτο προσωπο, Μαιρη ανεφερε..πιθανως κατι θα εχει.Γυμνη υπερβολοκα αδυνατη.αποστεομενη.Στηθος ουτε καν εφηβικο, παιδικο..Παντως σημαδια τρυπηματα σε χερια/ακρα, αρνητικο.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Συναδελφε μην αγωνιας.Σημερα στο ποστο της ηταν...Γ.Σεπτεμβριου και Χαλκοκονδηλη.Μονο που το ονομα που μου εδωσε ηταν Κωνσταντινα αντι για Μαιρη...Σε μια φαση ομως που μου μιλησε για το παρελθον της σε πρωτο προσωπο, Μαιρη ανεφερε..πιθανως κατι θα εχει.Γυμνη υπερβολοκα αδυνατη.αποστεομενη.Στηθος ουτε καν εφηβικο, παιδικο..Παντως σημαδια τρυπηματα σε χερια/ακρα, αρνητικο.
Καμια αρρωστεια;  :(

mortaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Καμια αρρωστεια;  :(
Αναλυσεις δεν προφτασα να κανω και δεν ειμαι και ειδικος..Ελεγχεται ομως..Επιπροσθετως συνεχης ληψη υγρων.(χυμος)..Λογω σημερινης ζεστης ή παραπεμπει σε ουσιες? Εδω σας θελω γνωστες μου..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom