apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μπορει και πιο πολυ τυπε :SΑπό πέρυσι είχαμε να δούμε έγκυο τύπε...
μπορει και πιο πολυ τυπε :SΑπό πέρυσι είχαμε να δούμε έγκυο τύπε...
μπορει και πιο πολυ τυπε :S
μονο ο χανιωτης μπορει να μας πει σιγουρα αν ειναι τοξοβολα τυπεΚουνούπια,όπως σου είπε...
Ξέρεις τι κουνούπι έχει αυτήν την εποχή στην πιάτσα...τύπε...?μονο ο χανιωτης μπορει να μας πει σιγουρα αν ειναι τοξοβολα τυπε
ναι απο σκνιπεςτυπε αποκλειεται να ηταν οντως απο κουνουπια?
τυπε θα εχετε πολλα να πειτε με τον χανιωτημε παρακάλεσε σχεδον με κλάμα να τις πάρω λιγο φαγητό τις πηρα απο εστιατοριο και να δειτε παιδιά...το εξαφάνησε σε 2 λεπτα,απο πότε ειχε να φαει το κακομοιρο?
τυπε αν ειναι τιγρης ειναι πολυ επικινδυνο :SΞέρεις τι κουνούπι έχει αυτήν την εποχή στην πιάτσα...τύπε...?
τυπε της εκανες απολυμανση?
http://[URL unfurl="true"]www.toktirio.gr/main/wp-content/uploads/2013/08/%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AE-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%8D%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%83%CE%B7%CF%82.jpg[/img[/URL]]
[/quote] Τυπε μου για την κρουελα ντε βιλ μηπος λεει ; Η μπελα η Αλεξαναδρα...το τζανκι ενοω :think:
τυπε δεν τις ξερω τις τοξοβολεςΤυπε μου για την κρουελα ντε βιλ μηπος λεει ; Η μπελα η Αλεξαναδρα...το τζανκι ενοω
τυπε ποια ειναι αυτη που τραβιεται?
Μάθε μπαλίτσα στον μικρό..........
τυπε ποια ειναι αυτη που τραβιεται?
τυπε ρωτα τις πηγες σου αν ειναι καθαρη κτλμελινα λεει την λενε..δεν την θυμαμαι
τυπε ρωτα τις πηγες σου αν ειναι καθαρη κτλ
μην παει σαν το σκυλι στο αμπελι ο τυπος :S
Καλέ μου άνθρωπε, αυτή που λέω εγώ είχε τρομερά στενό κώλο, πραγματικά δεν έμπαινε δάκτυλο, αλλά έχω καλή αφή και με το που την άγγιξα κατάλαβα. Να φανταστείς μου ζήτησε 5 € παραπάνω αν ήθελα να χύσω μέσα στο μουνί της. Μόνο πίπα την άφησα κι αμέσως πλύθηκα με Betadine.
Συνδιαζο και τα 2 τυπε μουγια ματι ή για δουλεια τυπε?