hustler
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.871
- Πόντοι
- 456
τυπε το μυστικο του ακα χωρις κινδυνους, ειναι το χολυ γκρααλ του σαϊτ :S
Ο geiasou πλησιασε στο μυστικό αυτό με το περιφημο ακαποτο με καποτα ...
τυπε το μυστικο του ακα χωρις κινδυνους, ειναι το χολυ γκρααλ του σαϊτ :S
only the penitent man shall passτυπε το μυστικο του ακα χωρις κινδυνους, ειναι το χολυ γκρααλ του σαϊτ :S
ναι αλλα επαθε μπροστατιτιδα τυπε :SΟ geiasou πλησιασε στο μυστικό αυτό με το περιφημο ακαποτο με καποτα ...
αυτη με το σορτσακι το πιτσιρικη 20 ευρω για γαμησι χοτελ δεν μου ειπε τι κανει,οσο για το ζακι οχι δεν της τον εδωσα και φευγοντας ελεγε περιμενε θα στα καταπιω και τετοια,τωρα για την εγκυο δεν μπηκα καν στη διαδικασια.Πανο στην πλ.βαθυς ακριβως ητανε και τα 3Τελικα τυπε μου στον ρουφηξε ; Αυτη που λες με το σορτσακι λογικα θα πηδιεται στο χοτελ απεναντη απο το αμνεζια σωστα ; Ρωτησες ποσο παει το μαλλι και τι κανει ;
Θα κανω ενα περασμα μπας και τις πετυχο να δω τι παιζει...αυτη με το σορτσακι το πιτσιρικη 20 ευρω για γαμησι χοτελ δεν μου ειπε τι κανει,οσο για το ζακι οχι δεν της τον εδωσα και φευγοντας ελεγε περιμενε θα στα καταπιω και τετοια,τωρα για την εγκυο δεν μπηκα καν στη διαδικασια.Πανο στην πλ.βαθυς ακριβως ητανε και τα 3
Ιδου και τα πμ
Μεγαλη μορφη
Θα κανω ενα περασμα μπας και τις πετυχο να δω τι παιζει...
Τυπε αμα πινεις τον καφε του Ερωτιαρη26, τρως πολλα πορτοκαλια και κατουρας μετα το πηδημα(συμβουλες Μαρη), δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα
Παλιες καλες ενδοξες μερες...
Ισως το πιο επικο ποστ ολων των εποχων στο σαιτ
τυπε ο μαρης μαζι με λιονταρη ηταν κορυφαιες μορφες
αν ζουνε ακομα ...
Για την έγκυο,πες....θα ενδιαφέρει πολλούς εδώ μέσα...
Δεν την πετυχα τυπε μου αλλα που θα παει θα την πετυχο... καθε μερα σχεδον απο κει περναο ;)Την πέτυχες την γκαστρωμένη....? Πες στον κόσμο...
για ματι ή για δουλεια τυπε?Δεν την πετυχα τυπε μου αλλα που θα παει θα την πετυχο... καθε μερα σχεδον απο κει περναο ;)
Από πέρυσι είχαμε να δούμε έγκυο τύπε...για ματι ή για δουλεια τυπε?