dleivas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 531
- Πόντοι
- 96
εχω ακουσει οτι γουσταρει αλλα δεν εχω παρεισφαλιαρες στο κολο να ριχνετε
εχω ακουσει οτι γουσταρει αλλα δεν εχω παρεισφαλιαρες στο κολο να ριχνετε
το ειχαν γραψει παλιοτερα καποιοι που δοκιμασαν τυπεΤην κοβω πολλα υποσχομενη...Γι'αυτο ρωταω...Μηπως εχει δοκιμαστει!!!
μια δημητρα αν λεμε την ιδια ,και εγο την ειχα κοζαρη αυτηΑυτη η ξανθια αλβονομπουτου μπροστα στο lito λεει τπτ;;;
μακρια απο αλβανιδες τυπε
ξεπετες
επιτελους ειχε καιρο να εμφανιστει γκαστρωμενη στην πιατσαχτες το βραδι κατα της 1 και μιση στην πλ.βαθυς ητανε ενα πιτσιρικη με σορτσακι τζιν πολυ ομορφο,ζηταγε 20 ευρω γαμησι,και ηταν και αλλη μια η οποια φοραγε και αυτη σορτσακι καυλωτικο αλλα ηταν εγκυος
επιτελους ειχε καιρο να εμφανιστει γκαστρωμενη στην πιατσα
Τελικα τυπε μου στον ρουφηξε ; Αυτη που λες με το σορτσακι λογικα θα πηδιεται στο χοτελ απεναντη απο το αμνεζια σωστα ; Ρωτησες ποσο παει το μαλλι και τι κανει ;χτες το βραδι κατα της 1 και μιση στην πλ.βαθυς ητανε ενα πιτσιρικη με σορτσακι τζιν πολυ ομορφο,ζηταγε 20 ευρω γαμησι,και ηταν και αλλη μια η οποια φοραγε και αυτη σορτσακι καυλωτικο αλλα ηταν εγκυος ,και στο φαναρι ενα ζακι στα μαυρα ντυμενο ψιλο το οποιο ζηταγε 5 ευρω για να μου τον ρουφηξει λεει ολο
ο χαρος θαταν τυπεενα ζακι στα μαυρα ντυμενο ψιλο το οποιο ζηταγε 5 ευρω για να μου τον ρουφηξει λεει ολο
παιρνει και το δρεπανι μαζι στην πιατσα τυπε? :Sο χαρος θαταν τυπε
Τυπε αμα πινεις τον καφε του Ερωτιαρη26, τρως πολλα πορτοκαλια και κατουρας μετα το πηδημα(συμβουλες Μαρη), δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα
τυπε ο μαρης μαζι με λιονταρη ηταν κορυφαιες μορφεςΠαλιες καλες ενδοξες μερες...
Ισως το πιο επικο ποστ ολων των εποχων στο σαιτ
τυπε ο μαρης μαζι με λιονταρη ηταν κορυφαιες μορφες
γιατι να μην ζουνε τυπε?αν ζουνε ακομα ...
γιατι να μην ζουνε τυπε?
Τυπε ειχε εμφανιστει και μια αλλη καλτ μορφη ο Βασιλειος176 !!
Πρωτο του ποστ στο ηρωικο θρεντ "Παρανομα Εξτραδακια/Κοπελες πολυ τολμηρες στο δωματιο" και μετα μου στελνε πμ να του δωσω ινφο για ακα γαμησια
Μαλλον ηξερε τη θεραπεια και αυτος
Αλλα δυστυχως χαθηκε :-
τυπε αυτος πρεπει να ηταν ο λιονταρηςΤυπε ειχε εμφανιστει και μια αλλη καλτ μορφη ο Βασιλειος176 !!
Πρωτο του ποστ στο ηρωικο θρεντ "Παρανομα Εξτραδακια/Κοπελες πολυ τολμηρες στο δωματιο" και μετα μου στελνε πμ να του δωσω ινφο για ακα γαμησια
Μαλλον ηξερε τη θεραπεια και αυτος
Αλλα δυστυχως χαθηκε :-
ξεχασα, ξερουν κολπα να μη κολανε
τυπε το μυστικο του ακα χωρις κινδυνους, ειναι το χολυ γκρααλ του σαϊτ :Sτα καλυτερα μυστικα παιρνουν μαζι τους...
παμε στον επομενο...