Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Σήμερα κατά τις 20:30 η Μίμα ήταν ακόμη στο πόστο της, πέρασα από Βάθη με ταξί και την είδα που είχε πεταχτεί απέναντι να αγοράσει μια τυρόπιτα :) Τί δουλειά είχε εκεί σήμερα που είχε βγει πάλι ο "Ξένιος" Ζευς παγανιά;

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
η καρμεν το βρωμομουνο  που ητανε εξω απο το λιτο που πηγε??

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
για οποιον θελει μετα  τισ 1 υπαρχει πιατσα με μαυρεσ στην πλατεια κλωναριδου στην πατησιων

ξαναβγηκαν και στην πατησιων???
αλλα γενικα στην περιοχη αν κανεις καμμια βολτα ολο και κατι θα σου κατσει...

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
πριν απο λιγο... αν και ο Διας κοβει βολτες....Καποδιστριου και Αριστοτελους χαμος...
Καποδιστριου και 3ης Σεπτεμβριου η γνωστη πλεον αδυνατη ξανθουλα, απεναντι απο το Λιτο 2 μαυρουλες, στο φαναρι Καποδιστριου και Αριστοτελους 5-6 μαυρουλες (η μια αρκετα δυνατο κομματι!!!)και προχωροντας εξω απο το Ελυσιουμ, μια με μια μεγαλη κοιλια(σαν εγγυος οχι ομως η γνωστη),και δυο-τρια αδυνατα και μια φοβερη γκεστ εμφανιση μελαχρινη αδυνατη και πολυ περιποιημενη(πρωτη φορα την ειδα)με μαυρο τοπ+σορτσακι με αγκραφα D&G!!! :rockon:
απεναντι απο το Ελυσιουμ στο φαναρι εχει στηθει και τραπεζακι με κυριες+κυριους να καθονται και να απολαμβανουν μπυριτσα!!!!
κινητικοτητα ειχε και πισω απο το Ελυσιουμ αλλα δεν περασα!!!

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
χθες το βραδυ περασα κ ειδα ενα με καρε μαλλακι αδυνατουλι αλλα καυλιαρικο μου φανηκε,ξερει κανεις τιποτα?αριστοτελους κ καπποδιστριου ητανε,επισης ειχε μαυρουλες,κ ενα μαυρακι σκετη τρελα,επισης στην πλατεια βαθυς βρηκα ενα ψηλο ξανθο καλοντυμενο στη θεα του πηγα να :cum:χαχαχαχα,τελικως σταματησα ακριβως παραληλα επι της πλατειας,κ ητανε τραπε-ζακι καλοδιατηρημενω,μου ζητησε 10 ευρουλακια για να μου τα καταπιει ολα οπως μου ειπε,εαν δεν ητανα αρρωστη θα το χα  :fuck1:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
χθες το βραδυ περασα κ ειδα ενα με καρε μαλλακι αδυνατουλι αλλα καυλιαρικο μου φανηκε,ξερει κανεις τιποτα?αριστοτελους κ καπποδιστριου ητανε,
Έχουμε γράψει λίγες σελίδες πιο πίσω.................. www.bourdela.com/forum/index.php?topic=35.msg4002219#msg4002219]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=35.msg4002219#msg4002219[/url]

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
χθες το βραδυ περασα κ ειδα ενα με καρε μαλλακι αδυνατουλι αλλα καυλιαρικο μου φανηκε,ξερει κανεις τιποτα?αριστοτελους κ καπποδιστριου ητανε,επισης ειχε μαυρουλες,κ ενα μαυρακι σκετη τρελα,επισης στην πλατεια βαθυς βρηκα ενα ψηλο ξανθο καλοντυμενο στη θεα του πηγα να :cum:χαχαχαχα,τελικως σταματησα ακριβως παραληλα επι της πλατειας,κ ητανε τραπε-ζακι καλοδιατηρημενω,μου ζητησε 10 ευρουλακια για να μου τα καταπιει ολα οπως μου ειπε,εαν δεν ητανα αρρωστη θα το χα  :fuck1:
...χτες βραδυ εκανα κι εγω ενα περασμα στην περιοχη ,ολη η 3 σεπτεμβριου και λαυριου γεματες μπατσους ,οι πουτανες την ειχαν κανει απο κατω στη σωκρατους αλλα δεν ειδα κατι αξιολογο ,πολλες μαυρες εξω απο το χοτελ "λωζανη" και κατι -ζονια τεζα απ την πρεζα παραπανω στη σατωβριανδου διπλα στην μπουρδελοκαφετερια που αραζουν οι νταβατσηδες ,περασα κι απ τη γερανιου κι εκει νεκρα,το μονο καλο ειναι οτι λιγοστεψαν οι πακηδες και λοιποι λαθρεποικοι...

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765

Σημερα τιμησα και εγω την αουρα ( προσοχη μην την λετε λαουρα γιατι τα παιρνει κρανιο )
Στενο και ευθραστο , αλλα μεχρι εκει  .
Δεν λεει και πολλα για μια φορα καλη ειναι

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Σημερα τιμησα και εγω την αουρα ( προσοχη μην την λετε λαουρα γιατι τα παιρνει κρανιο )
Ακριβώς...........

euphor

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Στρουμφ παντου σε καθε γονια - μονο δυο τρια κομματια κυκλοφορουν - η μια Ξανθια μικρι με μικρο στηθος...

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6

λετε μια μελαχροινουλα...με κοντο καρε πολυ αδυνατη?? ρε παιδια αν λεμε την ιδια πρεπει να ειναι 20 κιλα μονο  :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom