Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (14 μέλη και 37 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Συναγωνιστής στο thread για τις μαύρες έκανε λόγο για 7 (!) μαύρες στη Σωκράτους, επανεμφάνιση και έτσι... Λίγο υπερβολικό μου ακούγεται, μένει να το επιβεβαιώσουμε. Όσο για την έγγυο φτάνει η ανάλυση δεν είναι δα και καμιά μουνάρα, κυρίως προορίζεται για τύπους με διαστροφή να γαμήσουν έγγυο (χωρίς να τους κατακρίνω γι' αυτό).

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Συναγωνιστής στο thread για τις μαύρες έκανε λόγο για 7 (!) μαύρες στη Σωκράτους, επανεμφάνιση και έτσι... Λίγο υπερβολικό μου ακούγεται, μένει να το επιβεβαιώσουμε. Όσο για την έγγυο φτάνει η ανάλυση δεν είναι δα και καμιά μουνάρα, κυρίως προορίζεται για τύπους με διαστροφή να γαμήσουν έγγυο (χωρίς να τους κατακρίνω γι' αυτό).
Ναι ρε.....και Πατησίων έχει και γύρω-γύρω από Σωκράτους! Όχι όπως παλιά,αλλά έχει..... :fuck2:

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
ερχομενος απο Λουτρακι στην Καβαλας εθεαθει κοπελα προκληση . στο υψος Δαφνι επι της Καβαλας  στην συμβολη με το ξενοδοχειο Μαρκο. 30 ευρω στο αυτοκινητο και 100 για μια ωρα στο διπλανο χοτελ. Απο υπηρεσιες δεν γνωριζω ,δεν δοκιμασα . η κοπελα ειναι μετριο υψος γλυκια με γερα πιασιματα και μαλλον πολυ καινουργια στη δουλια . Το ονομα της Αννα .

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6

οντως οι μαυρες εχουν αυξηθει σε ολη την καποδιστριου απο τις 23.00 και μετα, η εγγυος δεν εμφανιζεται καθε μερα, γενικα υπαρχουν και αλλες εξω απο το ελυσιουμ αλλα συνοδευονται  :think: συνεχως... :(

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
οντως οι μαυρες εχουν αυξηθει σε ολη την καποδιστριου απο τις 23.00 και μετα, η εγγυος δεν εμφανιζεται καθε μερα, γενικα υπαρχουν και αλλες εξω απο το ελυσιουμ αλλα συνοδευονται  :think: συνεχως... :(
Δε νομίζω να συνοδεύονται........απλά σου τυχαίνει φίλε!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
• Προσήχθησαν από υπαίθριους χώρους 195 εκδιδόμενες γυναίκες (αλλοδαπές και ημεδαπές) σε βάρος των οποίων υποβλήθηκαν ισάριθμες μηνύσεις. Από αυτές 10 βρέθηκαν θετικές στο ιό HIV.

οι μαλακες πιανουν συνεχεια τις ιδιες και τις περναν σαν προσαγωγες :2funny:
γαμω τον λοβερδο γαμω

Συνημμένα

• loverdo-zombie2.jpg
    loverdo-zombie2.jpg
    127 KB · Εμφανίσεις: 29

DRAKOS31

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
αφου τισ ξερουν γιατι να ψαχνουν για αλλεσ?

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
κατα της 1 περιπου περασα απο καππδιστριου κ' περιξ καπποδιστριου κ αριστοτελους γυρω στα 4 μαυρακια,επισης ενα κοντοπουτανο ξανθο καυλακι δεν πολυπρολαβα να την δω κ να μιλησω γτ μπηκε εκεινη την ωρα με συναγωνιστη στο λιτο χοτελ, μου εκανε νοημα και καλα περνα μετα ,οποιος ξερει κατι γιαυτην εαν ειμαι εστω και λιγο κατατοπιστηκος ας ενημερωσει
,κ ενα τραπε-ζακι  επι της αριστοτελους ....
Δηλώνει ότι είναι από την συμπρωτεύουσα  :jerking: :jerking: αλλά ή Πολωνή (πολύ πιθανό) ή Ρουμάνα  είναι με σπαστά ελληνικά. Ηλικιακά πρέπει να είναι στα 22-23. Ζητάει 40 ευρώ αυτή και 10 το χοτέλι (LITO). Στα 40 ευρώ φυσάει  κλαρινέτο χωρίς προφυλακτικό και είναι για μία μόνο εκτόνωση. (ακριβή περίπτωση για τις μέρες μας και για την περιοχή). Καθώς έσκυψε στο αυτοκίνητο να μιλήσουμε  πετάχτηκαν ωραία βυζόμπαλα και από σώμα είναι πολύ καλή. Αυτά.
Εγώ έψαχνα την αδύνατη μικρή ρουμάνα με το μαύρο καρέ μαλλί στο Εlysium για να το σπρώξω αλλά δεν την είδα. Εξαφανίστηκε, ξέρει κανείς;

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Δηλώνει ότι είναι από την συμπρωτεύουσα  :jerking: :jerking: αλλά ή Πολωνή (πολύ πιθανό) ή Ρουμάνα  είναι με σπαστά ελληνικά. Ηλικιακά πρέπει να είναι στα 22-23. Ζητάει 40 ευρώ αυτή και 10 το χοτέλι (LITO). Στα 40 ευρώ φυσάει  κλαρινέτο χωρίς προφυλακτικό και είναι για μία μόνο εκτόνωση. (ακριβή περίπτωση για τις μέρες μας και για την περιοχή). Καθώς έσκυψε στο αυτοκίνητο να μιλήσουμε  πετάχτηκαν ωραία βυζόμπαλα και από σώμα είναι πολύ καλή. Αυτά.
Εγώ έψαχνα την αδύνατη μικρή ρουμάνα με το μαύρο καρέ μαλλί στο Εlysium για να το σπρώξω αλλά δεν την είδα. Εξαφανίστηκε, ξέρει κανείς;
Έχει χαθεί...............

alex(1)

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
118
Πόντοι
0
ρε συναδελφοι, τις γκομενες απο το τριγωνο σε πιο ξενοδοχειο προτιματε να τις πηγαινετε? γιατι το παρκαρισμα αμαξιου σε εκεινες τις περιοχες το λιγοτερο με σπασμενο τζαμι θα φυγεις

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ρε συναδελφοι, τις γκομενες απο το τριγωνο σε πιο ξενοδοχειο προτιματε να τις πηγαινετε? γιατι το παρκαρισμα αμαξιου σε εκεινες τις περιοχες το λιγοτερο με σπασμενο τζαμι θα φυγεις
Με μηχανάκι,σκάμε....................

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom