Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (4 μέλη και 24 επισκέπτες)

joepapa

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα συναγωνιστές
Καινούργια πιάτσα στήν Κηφισσιίας , στό Μαρούσι στήν άνοδο μπροστά στήν GENIKI αμέσως μετά το στρογγυλό. Στμάτησα για διερέυνηση πρίν από λίγο . Υπήρχαν δύο μία αδύνατη καί μία εμφανίσμη. Πλησίασα τήν δεύτερη , αν καί ήταν πολύ μελαχρινή γιά ελληνίδα μιλούσε κανονικά Εληνικά. Μού ζήτησε 80 Ε για μία ώρα σέ ξενοδοχείο. Τής είπα ότι ήταν πολλά γιατί ήθελα νά φύγω καθως ήμουνα πτώμα από πολύ μεγάλο ταξίδι.Εκείνη έπεσε τότε στά 60. Δέν δοκίμασα , αλλά τό έχω στά υπόψιν.
Αξιοσημείωτο τό μέρος καθώς πρώτη φόρα βλέπω πιάτσα εκεί στα 10 χρόνια πού περνάω...Η κρίση βλέπεται..
επιβαιωνω συναγωνιστη ισχυει...!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Συνάδελφοι χύστες, χαιρετώ σας.
Γύρισα από τις διακοπές και πάλι στο αμαρτωλό τρίγωνο των απολαύσεων. Κατέβηκα ώρα 18.00 και τρελάθηκα από τα μπάζα που κυκλοφορούσανε. Από πατσαβούρα σε φακλάνα, από φακλάνα σε ανεκδιήγητη και πάλι τα ίδια. Στη διασταύρωση Αριστοτέλους με Χαλκοκονδύλη, στη δεξιά μεριά, τρία μαυράκια χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο, δεν μου έκαναν κλικ. Ασιάτισσες άφαντες. Έξω από το Αφαία λίγες Ινδές που δεν τις καβάλαγα ούτε με δανεικό πέος, που να μπορώ να το ξεβιδώσω και να το πετάξω μετά. Οι γνωστές πρεζούδες απέναντι από το Christiana και ενώ είχα απελπιστεί και αμφιταλαντευόμουνα αν θα πάρω κάποια μαυρούλα ή θα φύγω, ιδού! Η θεά Αφροδίτη έστειλε μια Ιέρειά της στο δρόμο μου! Ονόματι Μόνικα, Πολωνή κατά δήλωσή της, ξανθιά κουκλάρα με 20 €. Πήγαμε στο Christiana, προσοχή το ντους του 204 δεν δουλεύει και είχαν μόνο μια πετσέτα και για τους δύο μας οι γυφταραίοι. Πίπα μέτρια, δεν έδινε κόλο, αλλά το σώμα της είχε εξαιρετικές αναλογίες, σχεδόν εφηβικό. Τελικά κάθε σώμα έχει τη δικιά του χάρη. Καλές οι βυζαροκωλαρούδες, αλλά η Μόνικα μου φάνηκε Θεά σε σύγκριση με τα απίθανα μπάζα που  κυκλοφόραγαν την ίδια ώρα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Γύρισα από τις διακοπές και πάλι στο αμαρτωλό τρίγωνο των απολαύσεων. Κατέβηκα ώρα 18.00 και τρελάθηκα από τα μπάζα που κυκλοφορούσανε. Από πατσαβούρα σε φακλάνα, από φακλάνα σε ανεκδιήγητη και πάλι τα ίδια. Στη διασταύρωση Αριστοτέλους με Χαλκοκονδύλη, στη δεξιά μεριά, τρία μαυράκια χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο, δεν μου έκαναν κλικ. Ασιάτισσες άφαντες. Έξω από το Αφαία λίγες Ινδές που δεν τις καβάλαγα ούτε με δανεικό πέος, που να μπορώ να το ξεβιδώσω και να το πετάξω μετά. Οι γνωστές πρεζούδες απέναντι από το Christiana και ενώ είχα απελπιστεί και αμφιταλαντευόμουνα αν θα πάρω κάποια μαυρούλα ή θα φύγω, ιδού! Η θεά Αφροδίτη έστειλε μια Ιέρειά της στο δρόμο μου! Ονόματι Μόνικα, Πολωνή κατά δήλωσή της, ξανθιά κουκλάρα με 20 €. Πήγαμε στο Christiana, προσοχή το ντους του 204 δεν δουλεύει και είχαν μόνο μια πετσέτα και για τους δύο μας οι γυφταραίοι. Πίπα μέτρια, δεν έδινε κόλο, αλλά το σώμα της είχε εξαιρετικές αναλογίες, σχεδόν εφηβικό. Τελικά κάθε σώμα έχει τη δικιά του χάρη. Καλές οι βυζαροκωλαρούδες, αλλά η Μόνικα μου φάνηκε Θεά σε σύγκριση με τα απίθανα μπάζα που  κυκλοφόραγαν την ίδια ώρα.
Η έγκυος,ήταν(ε)...???? :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
το πρωι ητανε εκει και καβλαντιζε εναν παππου 250 ετων με μπαστουνι που ή ηταν κουφός ή δεν καταλαβαινε τι του ελεγε
Πωωώ ρε φίλε.....τι κάνει η τύπισσα.................. :idiot:

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Τοσες μπαζολες και ο Απολυτος να ηθελε, δεν μπορουν να μαζευτουν. Χρονια τωρα περναω απο εκει αλλα αυτες τις μερες εχει ξεφυγει η κατασταση. μεχρι και μια γεματουλα καστανη με μεγαλα ματια και με βυζαρες που εκανε πιατσα εκει στο τριγωνο, πηρε κιλα και απο γεματουλα εγινε μπουχεσα.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τοσες μπαζολες και ο Απολυτος να ηθελε, δεν μπορουν να μαζευτουν. Χρονια τωρα περναω απο εκει αλλα αυτες τις μερες εχει ξεφυγει η κατασταση. μεχρι και μια γεματουλα καστανη με μεγαλα ματια και με βυζαρες που εκανε πιατσα εκει στο τριγωνο, πηρε κιλα και απο γεματουλα εγινε μπουχεσα.
Θα περάσω μία μετά τις 12 το βράδυ να δω τι παίζει.............

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε αυτη ειναι η μαγεια των freelancer :grin:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015

Όπα περίμενε... Εσύ δεν έλεγες ότι δεν πας σε ξενοδοχεία γιατί σιχάινεσαι κι ότι τις παίρνεις μόνο σπίτι;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Όπα περίμενε... Εσύ δεν έλεγες ότι δεν πας σε ξενοδοχεία γιατί σιχάινεσαι κι ότι τις παίρνεις μόνο σπίτι;
Συνάδελφε, θυμάσαι πολύ καλά. Δυστυχώς ή ευτυχώς, αυτό το μήνα τα παιδιά μου είναι μαζί μου στο σπίτι και όπως καταλαβαίνεις είναι λίγο ως πολύ δύσκολο να φέρω κάποια βίζιτα εκεί. Οπότε έκανα την ανάγκη φιλοτιμία, βγαίνω έξω τάχα για ψώνια και βολεύομαι σε ξενοδοχείο.

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
παντως χθες το βραδυ εσκασε μυτη παλι η εγγυος!!!

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
THN exω γαμισει αυτην..αραζει για καφε στο joys και μετα παει στο ξενοδοχειο στο ελουσιουμ απο κοντα παντα σε κοντινη αποσταση ειναι και ο γκομενος-νταβαντζης της,,στο γαμισι δεν λεει πολλα πιπα μετρια κανει και σταση λογο φουσκοματος την κανονικια μονο αλλα ειναι και πολυ βιαστικη στο δωματιο μεσα δεν θελει πολλα πολλα αντε γαμα να φυγουμε δηλαδη :zfuck:

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
THN exω γαμισει αυτην..αραζει για καφε στο joys και μετα παει στο ξενοδοχειο στο ελουσιουμ απο κοντα παντα σε κοντινη αποσταση ειναι και ο γκομενος-νταβαντζης της,,στο γαμισι δεν λεει πολλα πιπα μετρια κανει και σταση λογο φουσκοματος την κανονικια μονο αλλα ειναι και πολυ βιαστικη στο δωματιο μεσα δεν θελει πολλα πολλα αντε γαμα να φυγουμε δηλαδη :zfuck:

την εγγυο εννοεις? μαλλον πρεπει να αξιζει...απεναντι απο το ελυσιουμ την βλεπω συχνα

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
πριν απο λιγο μερικες μαυρουλες Καποδιστριου και 3ης Σεπτεμβριου, (καποιες αξιολογες) και μερικα πετιτ μπροστα απο ελυσιουμ με πολυ μεγαλη παρουσια συνοδων...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Γενικά -πριν λίγο- είδα πολλές μαυρούλες γύρω-γύρω και μερικές Ρουμάνες μπροστά από το hotel........ Η μία ήταν καλή αλλά είχα πάει Φυλής και δεν έκανα κάτι.....(20+10€)......

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
κατα της 1 περιπου περασα απο καππδιστριου κ' περιξ καπποδιστριου κ αριστοτελους γυρω στα 4 μαυρακια,επισης ενα κοντοπουτανο ξανθο καυλακι δεν πολυπρολαβα να την δω κ να μιλησω γτ μπηκε εκεινη την ωρα με συναγωνιστη στο λιτο χοτελ, μου εκανε νοημα και καλα περνα μετα ,οποιος ξερει κατι γιαυτην εαν ειμαι εστω και λιγο κατατοπιστηκος ας ενημερωσει
,κ ενα τραπε-ζακι  επι της αριστοτελους ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom