apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
γεια σου τυπεΚαλημερα φιλαρακι !!!
γεια σου τυπεΚαλημερα φιλαρακι !!!
Ολα καλα ???γεια σου τυπε
τυπε τι θα γινει με τις επιχειρησεις των μπατσων?μας την εχουν σπασει δικε μου :SΟλα καλα ???
Κανα δυο μηνες, ακομα υπομονη και μετα θα το ξεχασουν !!!τυπε τι θα γινει με τις επιχειρησεις των μπατσων?μας την εχουν σπασει δικε μου :S
πολεμαμε για να γαμησουμε
Τίμια....20+10€ hotel.........φοβόμουν μην σπάσει έτσι αδύνατη που ήταν,αλλά αντέχει..........καλη τυπε?
Θα τιμηθει !!!Τίμια....20+10€ hotel.........φοβόμουν μην σπάσει έτσι αδύνατη που ήταν,αλλά αντέχει..........
Ναι....αλλά μην ασχοληθείς με τις μαύρες....μαλακισμένες είναι! Πήρα μια Σομαλή -φυσικά δεν έβγαλε σουτιέν- και ενώ την γαμούσα είχε κλειστά τα μάτια συνέχεια..... Άργησα να χύσω αφού είχα πάρει την άλλη πριν και μου ζάλισε τ'αρχίδια (finish? - tired?).......αλλά την έσκισα 20 λεπτά τελικά! Από σώμα,τούμπανο πάντως..........Θα τιμηθει !!!
σομαλη?με μαντιλα τυπε?Ναι....αλλά μην ασχοληθείς με τις μαύρες....μαλακισμένες είναι! Πήρα μια Σομαλή -φυσικά δεν έβγαλε σουτιέν- και ενώ την γαμούσα είχε κλειστά τα μάτια συνέχεια..... Άργησα να χύσω αφού είχα πάρει την άλλη πριν και μου ζάλισε τ'αρχίδια (finish? - tired?).......αλλά την έσκισα 20 λεπτά τελικά! Από σώμα,τούμπανο πάντως..........
Τίμια....20+10€ hotel.........φοβόμουν μην σπάσει έτσι αδύνατη που ήταν,αλλά αντέχει..........
Όχι ρε.....ρώτησα και μου είπε........πολύ όμορφη σου λέω.............25 χρονών το πολύ!σομαλη?με μαντιλα τυπε?
Ήταν καπάκι έξω από το γνωστό hotel με κολλητό ροζ παντελονάκι και κοντούλα.....με καρέ μαλλί κοντό! Επαναλαμβάνω πολύ αδύνατη όμως......Αν και δεν συχνάζω στα πέριξ κι προτιμώ τα κόκκινα σπιτάκια, θα μπορούσες να την περιγράψεις περισσότερο (χρώμα/χτένισμα μαλλιών, πρόσωπο, ρούχα, . . . ) & που ακριβώς καθότανε, για εύκολη εύρεση της, σε περίπτωση αναζήτησης ? ?
Ευχαριστώ
ψεματα σου ελεγε τυπεΌχι ρε.....ρώτησα και μου είπε........πολύ όμορφη σου λέω.............25 χρονών το πολύ!
Ήταν καπάκι έξω από το γνωστό hotel με κολλητό ροζ παντελονάκι και κοντούλα.....με καρέ μαλλί κοντό! Επαναλαμβάνω πολύ αδύνατη όμως......
φιλε μου είναι όπως σου περιργραψα πολυ αδυνατη και κοντη και με κοντο μαυρο μαλλι.Απο προγραμμα δεν λεει τιποτα είναι απειρη αλλα αξιζει για το στενο μουνακι της και τον πετιτε σωματοτυπο αν σου αρεσει κατι τετοιο.Δωστε λεπτομερειες, τι προγραμμα κανει το κοριτσι, πως ειναι στα χαρακτηριστικα της ???
Εννοείται ότι είπε μούφα ρε....................ψεματα σου ελεγε τυπε
οι σομαλες φορανε μαντιλες
ασε που αμα την παρουν ειδηση οι νιγηριανες θα την κανουν σουβλακι
Κάπως έτσι...........Κάτι σαν την Αντριάννα από Μετάξι, ας πούμε ? ? ?
Λογικά θα έχει και καλύτερες......εμείς πέσαμε πάνω στον "Ξένιο Δία"....................Σας ευχαριστώ.
Αν καταφέρω και την δοκιμάσω, θα σας πω εντυπώσεις.
Πριν μια ώρα βολτα απο το τριγωνο οπου διαπίστωσα υψηλή κινητικότητα!πολλες μαυρες και γυρω στα τεσσερα πέντε καλα κοματια(αγνωστες).Το βλεμα μου επεσε σε ένα μικρο (20 χρονων οπως μου ειπε)κοντο και πολυ αδυνατο(1.50m 40kg) αλλα με πολύ ωραιο προσωπο!Την πηρα για μια ώρα 50 ευρω.ρουμανάκι απο ότι καταλαβα γιατι δεν μιλαει καθολου ελληνικα με στενο μουνακι και ενα πολυ ωραίο προσωπο!Λατρεις των σκιννυ και πετιτε τρέξτε...
Την πήρα εγώ,ο "ψυχάκιας".....την Δευτέρα................