Τα Βουλγαρο-γυφτάκια,δε μασάνε...... Πριν μία εβδομάδα μου έδειχνε μια το κινητό της που έγραφε στην οθόνη.... 20€ εγώ - 10€ Hotel........περασα σημερα το πρωι απτο τριγωνο μπας και βρω τιποτα αλλα τζιφος
μπατσαρια παντου μαζευε κοσμο
στις γωνιες ρουφιανες ασφαλιτες εκοβαν κινηση και με κινητο ενημερωναν για να ερθουν να μαζεψουν κοσμο
2-3 γκρανια υπηρχαν και αυτα ηταν σε συνεχομενη κινηση ωστε να μην δινουν στοχο
επισης ηταν και 2-3 γυφτακια που συνεχιζαν την δουλεια παρα την παρουσια της αστυνομιας
τους αγνοουσαν τελειως
οι μπατσοι μαλλον πρεπει να τις ειχαν μαζεψει απειρες φορες και γιαυτο αδιαφορουσαν και αυτοι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε ειναι πολυ σκληροτραχηλαΤα Βουλγαρο-γυφτάκια,δε μασάνε...... Πριν μία εβδομάδα μου έδειχνε μια το κινητό της που έγραφε στην οθόνη.... 20€ εγώ - 10€ Hotel........
dirty lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2010
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
...τυπε πρεπει να πας βραδυ ,περασα κυριακη βραδυ και ειχε πολυ μεγαλη γκαμα ,για ολα τα γουστα...περασα σημερα το πρωι απτο τριγωνο μπας και βρω τιποτα αλλα τζιφος
μπατσαρια παντου μαζευε κοσμο
στις γωνιες ρουφιανες ασφαλιτες εκοβαν κινηση και με κινητο ενημερωναν για να ερθουν να μαζεψουν κοσμο
2-3 γκρανια υπηρχαν και αυτα ηταν σε συνεχομενη κινηση ωστε να μην δινουν στοχο
επισης ηταν και 2-3 γυφτακια που συνεχιζαν την δουλεια παρα την παρουσια της αστυνομιας
τους αγνοουσαν τελειως
οι μπατσοι μαλλον πρεπει να τις ειχαν μαζεψει απειρες φορες και γιαυτο αδιαφορουσαν και αυτοι
dirty lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2010
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
...για ναχει τις τιμες περασμενες στο κινητο θαναι πολυ προχω και χαιτεκ γυφτακι ...Τα Βουλγαρο-γυφτάκια,δε μασάνε...... Πριν μία εβδομάδα μου έδειχνε μια το κινητό της που έγραφε στην οθόνη.... 20€ εγώ - 10€ Hotel........
maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
...για ναχει τις τιμες περασμενες στο κινητο θαναι πολυ προχω και χαιτεκ γυφτακι ...
σε λιγο θα γραψει και
cyber με λαποτοπ στα 40 γιατι καιει και ρευμα ...
Δε ξέρουν γρι Ελληνικά.............αλλά είναι "Geek". [URL unfurl="true"]https://en.wikipedia.org/wiki/Geek [/URL]
Εκεί γύρω,αλλά 6 μέρες πριν....με τις μ@λ@κίες τους τώρα δεν ξέρω τι παίζει..............Οι γυφτοπουλες που εθεαθησαν ρε παιδια? ειδα κατι κομματια μεσα στο στενο στην βερανζερου οταν στριβεις απο σωκρατους αλλα δεν μπορουσα να πλησιασω γιατι υπηρχε και αρκετος ανδρικος πλυθησμος, ξερει κανεις τιποτα?
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.044
- Πόντοι
- 5.975
τους αγνοουσαν τελειως
----
Οι γυφτοπουλες που εθεαθησαν ρε παιδια?
====
ΟΚ- Ετσι ακριβώς. Πριν 10 μερες - μεσημέρι- τα 2-3 γυφτακια στεκονταν/ στεκονται, απέναντι απο την Alpha bank, προς Μάρνη
(δηλ στο ελαφρό ημικύκλιο οπου έκανε παλια πιάτσα τα βραδυα η σοβαρή Μικαέλα με το ταγιερ )
τε- σπα οι μπάτσοι ήταν έξω απο το Van καφέ= το γωνιακο διπλα στην Γιουρομπανκ-- & τις είχαν διώξει ολες - αλλα΄τα γυφτακια τα κοιταγαν διαγωνίως και λέγανε .. "ασ'τες"
Προφανως έχουν απαυδήσει να τις μαζευουν -- Πόρισμα >>> Γυφτακια- Μπάτσοι Βερανζέρου= 3-2 στα πεναλτι ..
τους αγνοουσαν τελειως
----
====
ΟΚ- Ετσι ακριβώς. Πριν 10 μερες - μεσημέρι- τα 2-3 γυφτακια στεκονταν/ στεκονται, απέναντι απο την Alpha bank, προς Μάρνη
(δηλ στο ελαφρό ημικύκλιο οπου έκανε παλια πιάτσα τα βραδυα η σοβαρή Μικαέλα με το ταγιερ )
τε- σπα οι μπάτσοι ήταν έξω απο το Van καφέ= το γωνιακο διπλα στην Γιουρομπανκ-- & τις είχαν διώξει ολες - αλλα΄τα γυφτακια τα κοιταγαν διαγωνίως και λέγανε .. "ασ'τες"
Προφανως έχουν απαυδήσει να τις μαζευουν -- Πόρισμα >>> Γυφτακια- Μπάτσοι Βερανζέρου= 3-2 στα πεναλτι ..
kazanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
.....οπου έκανε παλια πιάτσα τα βραδυα η σοβαρή Μικαέλα με το ταγιερ )
......
συμπαθεστάτη κοπέλα... που να βρίσκεται άραγε;;
Εχθές,1:30 το βράδυ δεν είχε ούτε μία..........μόνο κάτι ζάκια παίζανε και μια που ήταν σαν έγκυος (ίσως και να ήταν)..............επισης ηταν και 2-3 γυφτακια που συνεχιζαν την δουλεια παρα την παρουσια της αστυνομιας
τους αγνοουσαν τελειως
----
====
cm615et
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 195
- Πόντοι
- 5.765
...αστικος μυθος ηταν ,μη μασατε την καθε παπαρια που διαβαζετε...
Εγω προσωπικα δεν εχω δωσει τετοια δειγματα γραφης .
paul30
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Αν λες την ξανθια που εκανε πιατσα στο ΞΒ πριν κανουν καταληψη οι μαυρες ειναι καλη περιπτωση καθως παλια πουτανα! Ηταν πακετο με μια μικροτερη αλλη ξανθια και καναν ντουετακι καλο, αυτη ομως εχει χαθει.την ξανθια με τα μπουτια εξω που καθετε εξω απο το λιτο χοτελ στην καπποδιστριου την εχει παρει κανεις?
apolonas1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.590
- Πόντοι
- 266
Πριν μια ώρα βολτα απο το τριγωνο οπου διαπίστωσα υψηλή κινητικότητα!πολλες μαυρες και γυρω στα τεσσερα πέντε καλα κοματια(αγνωστες).Το βλεμα μου επεσε σε ένα μικρο (20 χρονων οπως μου ειπε)κοντο και πολυ αδυνατο(1.50m 40kg) αλλα με πολύ ωραιο προσωπο!Την πηρα για μια ώρα 50 ευρω.ρουμανάκι απο ότι καταλαβα γιατι δεν μιλαει καθολου ελληνικα με στενο μουνακι και ενα πολυ ωραίο προσωπο!Λατρεις των σκιννυ και πετιτε τρέξτε...
Την πήρα εγώ,ο "ψυχάκιας".....την Δευτέρα................Πριν μια ώρα βολτα απο το τριγωνο οπου διαπίστωσα υψηλή κινητικότητα!πολλες μαυρες και γυρω στα τεσσερα πέντε καλα κοματια(αγνωστες).Το βλεμα μου επεσε σε ένα μικρο (20 χρονων οπως μου ειπε)κοντο και πολυ αδυνατο(1.50m 40kg) αλλα με πολύ ωραιο προσωπο!Την πηρα για μια ώρα 50 ευρω.ρουμανάκι απο ότι καταλαβα γιατι δεν μιλαει καθολου ελληνικα με στενο μουνακι και ενα πολυ ωραίο προσωπο!Λατρεις των σκιννυ και πετιτε τρέξτε...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
καλη τυπε?Την πήρα εγώ,ο "ψυχάκιας".....την Δευτέρα................
Δωστε λεπτομερειες, τι προγραμμα κανει το κοριτσι, πως ειναι στα χαρακτηριστικα της ???Την πήρα εγώ,ο "ψυχάκιας".....την Δευτέρα................
Καλημερα φιλαρακι !!!καλη τυπε?
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 755K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις