Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
περασα σημερα το πρωι απτο τριγωνο μπας και βρω τιποτα αλλα τζιφος
μπατσαρια παντου μαζευε κοσμο
στις γωνιες ρουφιανες ασφαλιτες εκοβαν κινηση και με κινητο ενημερωναν για να ερθουν να μαζεψουν κοσμο
2-3 γκρανια υπηρχαν και αυτα ηταν σε συνεχομενη κινηση ωστε να μην δινουν στοχο
επισης ηταν και 2-3 γυφτακια που συνεχιζαν την δουλεια παρα την παρουσια της αστυνομιας
τους αγνοουσαν τελειως :2funny:
οι μπατσοι μαλλον πρεπει να τις ειχαν μαζεψει απειρες φορες και γιαυτο αδιαφορουσαν και αυτοι
Τα Βουλγαρο-γυφτάκια,δε μασάνε...... Πριν μία εβδομάδα μου έδειχνε μια το κινητό της που έγραφε στην οθόνη.... 20€ εγώ - 10€ Hotel........ :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τα Βουλγαρο-γυφτάκια,δε μασάνε...... Πριν μία εβδομάδα μου έδειχνε μια το κινητό της που έγραφε στην οθόνη.... 20€ εγώ - 10€ Hotel........ :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε ειναι πολυ σκληροτραχηλα :grin:

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
περασα σημερα το πρωι απτο τριγωνο μπας και βρω τιποτα αλλα τζιφος
μπατσαρια παντου μαζευε κοσμο
στις γωνιες ρουφιανες ασφαλιτες εκοβαν κινηση και με κινητο ενημερωναν για να ερθουν να μαζεψουν κοσμο
2-3 γκρανια υπηρχαν και αυτα ηταν σε συνεχομενη κινηση ωστε να μην δινουν στοχο
επισης ηταν και 2-3 γυφτακια που συνεχιζαν την δουλεια παρα την παρουσια της αστυνομιας
τους αγνοουσαν τελειως :2funny:
οι μπατσοι μαλλον πρεπει να τις ειχαν μαζεψει απειρες φορες και γιαυτο αδιαφορουσαν και αυτοι
...τυπε πρεπει να πας βραδυ ,περασα κυριακη βραδυ και ειχε πολυ μεγαλη γκαμα ,για ολα τα γουστα...

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
...για ναχει τις τιμες περασμενες στο κινητο θαναι πολυ προχω και χαιτεκ γυφτακι  :tooth: :tooth: :tooth:...

alex(1)

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
118
Πόντοι
0
Οι γυφτοπουλες που εθεαθησαν ρε παιδια? ειδα κατι κομματια μεσα στο στενο στην βερανζερου οταν στριβεις απο σωκρατους αλλα δεν μπορουσα να πλησιασω γιατι υπηρχε και αρκετος ανδρικος πλυθησμος, ξερει κανεις τιποτα?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Οι γυφτοπουλες που εθεαθησαν ρε παιδια? ειδα κατι κομματια μεσα στο στενο στην βερανζερου οταν στριβεις απο σωκρατους αλλα δεν μπορουσα να πλησιασω γιατι υπηρχε και αρκετος ανδρικος πλυθησμος, ξερει κανεις τιποτα?
Εκεί γύρω,αλλά 6 μέρες πριν....με τις μ@λ@κίες τους τώρα δεν ξέρω τι παίζει..............

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
τους αγνοουσαν τελειως

----
Οι γυφτοπουλες που εθεαθησαν ρε παιδια?
====
ΟΚ- Ετσι  ακριβώς.  :)  Πριν  10 μερες - μεσημέρι-  τα 2-3 γυφτακια  στεκονταν/ στεκονται, απέναντι  απο την Alpha bank,  προς Μάρνη
(δηλ στο ελαφρό  ημικύκλιο  οπου έκανε  παλια πιάτσα  τα βραδυα η σοβαρή Μικαέλα  με το ταγιερ  :rolleyes:)
  τε- σπα  οι μπάτσοι  ήταν  έξω  απο το  Van καφέ= το γωνιακο διπλα στην Γιουρομπανκ-- &  τις είχαν διώξει ολες - αλλα΄τα γυφτακια τα κοιταγαν διαγωνίως και λέγανε  .. "ασ'τες"
Προφανως έχουν απαυδήσει να τις μαζευουν -- Πόρισμα  >>>  Γυφτακια-  Μπάτσοι Βερανζέρου=  3-2  στα πεναλτι .. :cheesy:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
τους αγνοουσαν τελειως

----
Οι γυφτοπουλες που εθεαθησαν ρε παιδια?
====
ΟΚ- Ετσι  ακριβώς.  :)  Πριν   10 μερες - μεσημέρι-  τα 2-3 γυφτακια   στεκονταν/ στεκονται, απέναντι  απο την Alpha bank,  προς Μάρνη
(δηλ στο ελαφρό  ημικύκλιο  οπου έκανε  παλια πιάτσα  τα βραδυα η σοβαρή Μικαέλα  με το ταγιερ  :rolleyes:)
  τε- σπα  οι μπάτσοι  ήταν  έξω  απο το  Van καφέ= το γωνιακο διπλα στην Γιουρομπανκ-- &  τις είχαν διώξει ολες - αλλα΄τα γυφτακια τα κοιταγαν διαγωνίως και λέγανε  .. "ασ'τες"
Προφανως έχουν απαυδήσει να τις μαζευουν -- Πόρισμα  >>>   Γυφτακια-  Μπάτσοι Βερανζέρου=  3-2  στα πεναλτι .. :cheesy:
Εχθές,1:30 το βράδυ δεν είχε ούτε μία..........μόνο κάτι ζάκια παίζανε και μια που ήταν σαν έγκυος (ίσως και να ήταν)..............

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
μια ξανθια ελληνιδα κοντοπουτανο ωραιο μουνι που ειναι εξω απο το ξενοδοχειο που για να μπεις πατας το κουδουνι δεξια οπως μπαινεις ειναι η ρεσεψιον,σα πρεζου ειναι ειρηνη  τι λενε;;βερα ελληνιδα...

ibarumah

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια στη ΣΟλωνος στο υψος των εξαρχειων,ειναι μια ξανδια με γυαλια μυωπιας που μου αρεσε.
τι ειναι αυτη; την εχει παρει κανεις; τι λεει;

paul30

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
0
την ξανθια με τα μπουτια εξω που καθετε εξω απο το λιτο χοτελ στην καπποδιστριου την εχει παρει κανεις?
Αν λες την ξανθια που εκανε πιατσα στο ΞΒ πριν κανουν καταληψη οι μαυρες ειναι καλη περιπτωση καθως παλια πουτανα! Ηταν πακετο με μια μικροτερη αλλη ξανθια και καναν ντουετακι καλο, αυτη ομως εχει χαθει.

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.590
Πόντοι
266
Πριν μια ώρα βολτα απο το τριγωνο οπου διαπίστωσα υψηλή κινητικότητα!πολλες μαυρες και γυρω στα τεσσερα πέντε καλα κοματια(αγνωστες).Το βλεμα μου επεσε σε ένα μικρο (20 χρονων οπως μου ειπε)κοντο και πολυ αδυνατο(1.50m 40kg) αλλα με πολύ ωραιο προσωπο!Την πηρα για μια ώρα 50 ευρω.ρουμανάκι απο ότι καταλαβα γιατι δεν μιλαει καθολου ελληνικα με στενο μουνακι και ενα πολυ ωραίο προσωπο!Λατρεις των σκιννυ και πετιτε τρέξτε...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πριν μια ώρα βολτα απο το τριγωνο οπου διαπίστωσα υψηλή κινητικότητα!πολλες μαυρες και γυρω στα τεσσερα πέντε καλα κοματια(αγνωστες).Το βλεμα μου επεσε σε ένα μικρο (20 χρονων οπως μου ειπε)κοντο και πολυ αδυνατο(1.50m 40kg) αλλα με πολύ ωραιο προσωπο!Την πηρα για μια ώρα 50 ευρω.ρουμανάκι απο ότι καταλαβα γιατι δεν μιλαει καθολου ελληνικα με στενο μουνακι και ενα πολυ ωραίο προσωπο!Λατρεις των σκιννυ και πετιτε τρέξτε...
Την πήρα εγώ,ο "ψυχάκιας".....την Δευτέρα................ :knockinb:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom