Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
κατα τις 23.30 γωνια Καποδιστριου και Αριστοτελους μια νταρντανα με κοντο μινι...αλλα ειχε μια κοιλια σαν εγγυος...σιγουρα εκανε πιατσα αλλα δεν ρωτησα ...ΛΕΣ??
δικε μου στειλε π.μ σε εκεινον τον τυπο που εψαχνε γκαστρωμενη πουτανα

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
δικε μου στειλε π.μ σε εκεινον τον τυπο που εψαχνε γκαστρωμενη πουτανα

χαχα...του ενημερωσα...τυπε σιγουρα ηταν ..λεω να κατεβω να τσεκαρω παλι...αφου η κοιλια ηταν τουμπανο...Ρουμανοβουλγαρα εμοιαζε

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
χαχα...του ενημερωσα...τυπε σιγουρα ηταν ..λεω να κατεβω να τσεκαρω παλι...αφου η κοιλια ηταν τουμπανο...Ρουμανοβουλγαρα εμοιαζε
καλα εκανες τυπε γιατι δεν κρατιοταν :grin:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
πριν καμμια ωρα περασα απο τριγωνο,τιποτα το ιδιαιτερω,καπποδιστριου 1  τραπε-ζακι κ μια ψιλη με μινι με κοιλια ετοιμη να εκραγει,στη γωνια στο περιπτερο αριστοτελους στο φαναρι αλλα 3 τραπε-ζακια η μια πλησιασε ητανε απο βουλγαρια μου ειπε sex- πιπα 20 ευρω θες?περιμενα να αναψει και το πρασινο οχι τιποτα αλλο :headbang: δεν απανταω φευγει,κ πανω που λεω τελος μπαινει μπροστα αλλη μια με ασπρο παντελονι που πιο πριν μιλαγε με εναν γερο που ηταν με το μηχανακι κ μου λεει θα στα τραβηξω ολα με πιπα 20 ευρω:headbang: κ επιτελους αναβει πρασινο κ μολις κανω κ φευγω το κανε 10 ρικο :pipa1:

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
πριν καμμια ωρα περασα απο τριγωνο,τιποτα το ιδιαιτερω,καπποδιστριου 1  τραπε-ζακι κ μια ψιλη με μινι με κοιλια ετοιμη να εκραγει,στη γωνια στο περιπτερο αριστοτελους στο φαναρι αλλα 3 τραπε-ζακια η μια πλησιασε ητανε απο βουλγαρια μου ειπε sex- πιπα 20 ευρω θες?περιμενα να αναψει και το πρασινο οχι τιποτα αλλο :headbang: δεν απανταω φευγει,κ πανω που λεω τελος μπαινει μπροστα αλλη μια με ασπρο παντελονι που πιο πριν μιλαγε με εναν γερο που ηταν με το μηχανακι κ μου λεει θα στα τραβηξω ολα με πιπα 20 ευρω:headbang: κ επιτελους αναβει πρασινο κ μολις κανω κ φευγω το κανε 10 ρικο :pipa1:

ηταν εγγυος τυπε?? παντως πριν λιγο δεν ηταν εκει...αλλα υπηρχαν πολλες εξω απο το Ελυσιουμ για ολα τα γουστα...Απο μαυρουλες μεχρι ζακια και γριουλες....

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Ημουν για δουΛειες, εχθες το πρωι κατα τις 11.30, στο κεντρο !!!

Εκανα ενα περασμα, απο το γνωστο τριγωνο και μια λεξη κολλαει, ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ !!!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Κυκλοφορεί τίποτα καλό? :fuck2:

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Αμέ ο "Ξενιος Ζευς"

sixfeetunder

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2012
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες..ξεχνάει κανείς την μαριαννα που εκδιδωταν απο τα 16 στην χαλκοκονδυλη!?τι κρεβάτι έκανε η πουτανα....!!

pprivateuse

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα, πριν από λίγο πέρασα από παραλιακή. Γύρισε από ότι είδα η Άντζελα, (από αλβανία είναι), μια που κάθεται τρία στενά μετά την στροφή για αμφιθέας στο ρεύμα προς Πειραιά. Έχει κανείς άποψη για το μανάρι;;
και κάτι ακόμη, θα ήθελα κάποιος που τα ξέρει καλά να μου πει όλες τις περιοχες που έχει πλέον πιάτσα γιατί θέλω να κάνω μία γύρα στην Αθήνα αυτές τις μέρες...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.913
Πόντοι
41.129
Καλησπέρα, πριν από λίγο πέρασα από παραλιακή. Γύρισε από ότι είδα η Άντζελα, (από αλβανία είναι), μια που κάθεται τρία στενά μετά την στροφή για αμφιθέας στο ρεύμα προς Πειραιά. Έχει κανείς άποψη για το μανάρι;;
και κάτι ακόμη, θα ήθελα κάποιος που τα ξέρει καλά να μου πει όλες τις περιοχες που έχει πλέον πιάτσα γιατί θέλω να κάνω μία γύρα στην Αθήνα αυτές τις μέρες...

γιατι θες να μαθεις που εχει παντου πιατσες ? να στειλεις τους φιλους σου τους μπατσους ?
ενας operator να τον διαγραψει please !!!

nick19800

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2011
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
0
Την παρασκευη στις 23'30 γωνια Αχιλλεως και Αντιλοχου εθεαθησαν 2 γυφτακια.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
περασα κατι τις 2 απτο τριγωνο γυρνοντας σπιτι
ηταν μονο 2 λευκες
μια γκρανυ και ενα πρεζακι στην χαλκοκονδυλη
και επι της πατησιων 3-4 μαυρακια κρυμενα στα στενα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

fortigatzas

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2007
Like
11
Πόντοι
1
ρε σιναγωνιστες καμια κινεζα ρε σεις...χαθηκαν ολες....και βρισκω μονο αλλοδαπα γυφτακια ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom