Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (6 μέλη και 24 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
αυτο το πιπινι με το κοντο μαλλι τι ωρεσ το βρισκουμε???αν μπορει να βοηθησει κανεισ μηπωσ κανουμε καμια τσαρκα με το αμαξι!!σε ποιο σημειο καθετε???
Μετά τις 12,αλλά ξαναλέω......είναι πολύ αδύνατη......!

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Είπε όνομα,αλλά δεν το θυμάμαι...έξω από το hotel είναι............
Το Εlysium εννοείς. Πρέπει να την είδα στο Elysium κάποια μέρα στη βδομάδα που πέρασα με το αμάξι μετά της 12 το βράδυ. Φόραγε άσπρο σορτσάκι. Πολύ πετιτ μουνάκι με κοντό μαύρο καρέ μαλλί. Αυτή πάνω από 18 δεν πρέπει να είναι.

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
652
Πόντοι
86
Για πες τε μου βρε παίδες γιατί εχω κολλήσει που είναι το ellysium?

achilles66

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2012
Like
34
Πόντοι
1
Καλησπέρα συναγωνιστές
Καινούργια πιάτσα στήν Κηφισσιίας , στό Μαρούσι στήν άνοδο μπροστά στήν GENIKI αμέσως μετά το στρογγυλό. Στμάτησα για διερέυνηση πρίν από λίγο . Υπήρχαν δύο μία αδύνατη καί μία εμφανίσμη. Πλησίασα τήν δεύτερη , αν καί ήταν πολύ μελαχρινή γιά ελληνίδα μιλούσε κανονικά Εληνικά. Μού ζήτησε 80 Ε για μία ώρα σέ ξενοδοχείο. Τής είπα ότι ήταν πολλά γιατί ήθελα νά φύγω καθως ήμουνα πτώμα από πολύ μεγάλο ταξίδι.Εκείνη έπεσε τότε στά 60. Δέν δοκίμασα , αλλά τό έχω στά υπόψιν.
Αξιοσημείωτο τό μέρος καθώς πρώτη φόρα βλέπω πιάτσα εκεί στα 10 χρόνια πού περνάω...Η κρίση βλέπεται..

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Αριστοτέλους μεταξύ Καποδιστριου και Χαλκοκονδύλη.
Τώρα πέρασα από εκεί,χάλια μαύρα... Κάτι μπάζα είχε,κάτι μαύρες....κάτι τραβέλια και την γνωστή Κινέζα.... :fuck1: Κάτι ζώα πέταγαν μπουκάλια στις μαύρες στην Πατησίων και ούρλιαζαν σαν Ινδιάνοι......αίσχος! :uglystupid:

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
τα απογευματα εχει πολυ κινηση η χαλκοκονδυλη..επισης τα ακαποτα πανε συνεφα..μπροστα μου ενας τυπος ελληνας επεμενε σε μια αλλοδαπη να πανε χωρις καποτα αλλα αυτη του ελεγε οχι και οχι..επισης οι οροθετικες ειναι και παλι στα ποστα τους οποτε προσοχη..

pimp0

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
επισης οι οροθετικες ειναι και παλι στα ποστα τους οποτε προσοχη..

Δηλαδη παιδια δεν υπαρχει καποιος που μπορει να τις περιορισει αυτες ετσι? Δηλαδη ειναι μη σου λαχει η φαση απ οτι καταλαβα

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Τώρα πέρασα από εκεί,χάλια μαύρα... Κάτι μπάζα είχε,κάτι μαύρες....κάτι τραβέλια και την γνωστή Κινέζα.... :fuck1: Κάτι ζώα πέταγαν μπουκάλια στις μαύρες στην Πατησίων και ούρλιαζαν σαν Ινδιάνοι......αίσχος! :uglystupid:

ελληναρες πουτανας γιοι

αμα τους πιασουν οι νιγηριανες κ οι νταβαδες απο πισω θα τους βγαλουν τα δοντια κ θα τα κανουν μενταγιον

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ελληναρες πουτανας γιοι

αμα τους πιασουν οι νιγηριανες κ οι νταβαδες απο πισω θα τους βγαλουν τα δοντια κ θα τα κανουν μενταγιον
Δεν το πάω πολιτικά κ'έτσι,αλλά ανθρώπινα...... Μαλακισμένα που δεν έχουν δουλέψει ποτέ(ς),να πετάνε μπουκάλια 1 την νύχτα σε μαύρες (το ίδιο θα έλεγα και αν γινόταν από την ανάποδη).......... Μου ήρθε να κάνω εμετό,γιατί "αυτοί είμαστε"................... :tickedoff:

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Μολις περασα...
Και να θελει καποιος τοσα μπαζα μαζι δεν τα μαζευει στο τριγωνο...
Αφου η Ματζικα που αραζει καποδισιτριου και 3ης σεπτεμβριου ηταν το μοντελο της περιοχης

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μολις περασα...
Αφου η Ματζικα που αραζει καποδισιτριου και 3ης σεπτεμβριου ηταν το μοντελο της περιοχης
Εχθές το βράδυ έπρεπε να σε είχα.......τα 2 τραβέλια,να έβλεπες............. :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Χαιρετώ τους πιατσόβιους συναγωνιστές, άρτι αφιχθείς από τις διακοπές μου... Τί γίνεται με τις πιάτσες, στενάζουν κι αυτές εξ' αιτίας της επιχείρησης με το άκρως ειρωνικό όνομα "Ξένιος Ζεύς"; Θα πάω αύριο το μεσημεράκι να τσεκάρω ιδίοις όμμασι αλλά θα ήθελα και μια ενημέρωση επ' αυτού.

kazanas

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
4
Πόντοι
1
Μολις περασα...

εννοείς τη Ματζικα, τη φίλη της Γκαμπριέλας;;  Έχουνε χαθεί αυτές...

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
εννοείς τη Ματζικα, τη φίλη της Γκαμπριέλας;;  Έχουνε χαθεί αυτές...
Η Ματζικα η κοντη μελαχρινη ηταν εκει σημερα αλλα ειχε αραξει μπροστα απο το παλιο φαρμακειο στην γ σεπτεμβριου, διπλα απο την τραπεζα

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Μάγκες σήμερα κατέβηκα κέντρο γύρω στις 6:00 το απόγευμα και πέτυχα δύο ΑΠΟΘΡΑΣΥΜΕΝΑ πορνίδια να κάνουν πιάτσα ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, μπροστά ακριβώς απ' το δισκοπωλείο Music Corner (λίγο πιο κάτω απ' το ξενοδοχείο Titania). Και δεν ήταν η ιδέα μου καθώς μου την έπεσαν κι εμένα που περνούσα, σ' ένα φίλο μου που δουλεύει στο δισκοπωλείο, στον περιπτερά και δε συμμαζεύεται... Ελληνίδες πρέπει να ήταν με στυλάκι ξέκωλης φοιτήτριας, η μία δεν έλεγε πολλά αλλά η άλλη ήταν τρελό καβλάκι, ξανθά και τα δύο με σορτσάκια μέχρι τον κώλο και λευκές μπλουζίτσες, ηλικία γύρω στα 20... Απ' τον όλο τρόπο που κινούνταν (σημείο που κάθησαν, καθόλου διακριτικές σχεδόν φώναζαν τους υποψήφιους πελάτες, τρόπος που κινούνταν κ.λπ.) μου φάνηκαν εντελώς πρωτάρες. Αμφιβάλλω αν αύριο θα είναι πάλι εκεί. Όσο για τις γνωστές πιάτσες μερικά μπαζάκια έξω απ' το Elyssium τσιγγάνες οι περισσότερες, πολλά ζάκια στη Σωκράτους εκ των οποίων καμία δεν άξιζε (όχι ότι αν άξιζε θα πήγαινα, πιο πολύ το αναφέρω για όσους ενδιαφέρονται), στη διασταύρωση με Βερανζέρου λίγο πιο μέσα στο "Αφαία" τέσσερις μπάζα Ινδές, λίγο πιο πάνω στη Σωκράτους μία καλούτσικη 40άρα ξανθιά (ίσως έγκυος, είχε φουσκωμένη κοιλιά) και στην πρώην πιάτσα της Γερανίου ερημιά, άλλωστε πολλά απ' τα καφενεία που συχνάζουν εκεί οι εναπομείνουσες υπάρξεις είναι ακόμη κλειστά.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μάγκες σήμερα κατέβηκα κέντρο γύρω στις 6:00 το απόγευμα και πέτυχα δύο ΑΠΟΘΡΑΣΥΜΕΝΑ πορνίδια να κάνουν πιάτσα ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, μπροστά ακριβώς απ' το δισκοπωλείο Music Corner (λίγο πιο κάτω απ' το ξενοδοχείο Titania). Και δεν ήταν η ιδέα μου καθώς μου την έπεσαν κι εμένα που περνούσα, σ' ένα φίλο μου που δουλεύει στο δισκοπωλείο, στον περιπτερά και δε συμμαζεύεται... Ελληνίδες πρέπει να ήταν με στυλάκι ξέκωλης φοιτήτριας, η μία δεν έλεγε πολλά αλλά η άλλη ήταν τρελό καβλάκι, ξανθά και τα δύο με σορτσάκια μέχρι τον κώλο και λευκές μπλουζίτσες, ηλικία γύρω στα 20... Απ' τον όλο τρόπο που κινούνταν (σημείο που κάθησαν, καθόλου διακριτικές σχεδόν φώναζαν τους υποψήφιους πελάτες, τρόπος που κινούνταν κ.λπ.) μου φάνηκαν εντελώς πρωτάρες. Αμφιβάλλω αν αύριο θα είναι πάλι εκεί. Όσο για τις γνωστές πιάτσες μερικά μπαζάκια έξω απ' το Elyssium τσιγγάνες οι περισσότερες, πολλά ζάκια στη Σωκράτους εκ των οποίων καμία δεν άξιζε (όχι ότι αν άξιζε θα πήγαινα, πιο πολύ το αναφέρω για όσους ενδιαφέρονται), στη διασταύρωση με Βερανζέρου λίγο πιο μέσα στο "Αφαία" τέσσερις μπάζα Ινδές, λίγο πιο πάνω στη Σωκράτους μία καλούτσικη 40άρα ξανθιά (ίσως έγκυος, είχε φουσκωμένη κοιλιά) και στην πρώην πιάτσα της Γερανίου ερημιά, άλλωστε πολλά απ' τα καφενεία που συχνάζουν εκεί οι εναπομείνουσες υπάρξεις είναι ακόμη κλειστά.
Τελικά ρε έγκυος είναι...???? Την έχω δει και εγώ...................φρίκη............. :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom