Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

kazanas

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
4
Πόντοι
1
Ρε τύποι η Ολια ποτέ δεν έκανε ακάποτα άλλη θα είναι στην Κωνσταντινουπόλεως που το κάνει. Την είχα πάρει παλαιότερα πολλές φορές και ποτέ δεν μου έδωσε αυτή την εντύπωση.

...και γιατί δεν μας ενημέρωσες για το τεμάχιο συνάδελφε;;

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Χθες περι τις 2.30 πμ, την τριτη της παρεας κοντα στην γεφυρα οταν μου ανακοινωσε το προγραμμα(πιπα, μουνι 30 ευρω) την ρωτησα αν κανει κατι χωρις καποτα και η απαντηση της ηταν πως ο,τι κανει γινεται παντα μονο με προφυλαξη. Της εδωσα να καταλαβει πως δεν ημουν και πολυ ζεστος για το σχετικα φτωχο προσφερομενο μενου και εκτιμω πως αν ηθελε τα¨+20 ευρω, θα δοκιμαζε να με δελεασει εφοσον ισχυαν αυτα που διαβασα εδω μεσα.
Εκτος βεβαια κι'αν μιλαμε για τελειως διαφορετικη κοπελα. Τουτη εδω ειχε κατσαρα(μπουκλες)κοκκινωπα μαλλια καλουτσικο σωμα(οσο μπορει να αντιληφθει καποιος κοιτωντας μια κοπελα ντυμμενη με τζην απο το παραθυρο του αυτοκινητου) και μαλλον ηταν Βουλγαρα.
Προκειται τελικα για αλλη κοπελα που προσφερει ακα γαμησι κι'αν ναι μπορεις μηπως να την περιγραψεις?

εμείς την ρωτήσαμε αν κάνει ακάποτο γαμήσι μας είπε με 50€ αν αυτή κατάλαβε ακάποτο τσιμπούκι......τι να πω :jerking: :jerking:

Υ.Γ ναι αυτήν με τα κατσαρά μαλλιά :sunglasses:

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.572
Πόντοι
266
παιδες καλησπερα.εχει υποψη του καποιοσ καμια πολυ αδυνατη κοκκαλιαρα?ευχαριστω

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
...και γιατί δεν μας ενημέρωσες για το τεμάχιο συνάδελφε;;

Αδερφέ έχω γράψει πολύ πιο πίσω για αυτήν. Αυτήν την είχα πρωτοδεί στην πιάτσα μετά τα ΚΤΕΛ στο ποτάμι μετά από κανά δίμηνο πήγε στην Κωνσταντινούπολεως. Την έπαιρνα με 30 ευρά πίσω από το Athens heart που είναι σκοτεινα

kazanas

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
4
Πόντοι
1
Αδερφέ έχω γράψει πολύ πιο πίσω για αυτήν. Αυτήν την είχα πρωτοδεί στην πιάτσα μετά τα ΚΤΕΛ στο ποτάμι μετά από κανά δίμηνο πήγε στην Κωνσταντινούπολεως. Την έπαιρνα με 30 ευρά πίσω από το Athens heart που είναι σκοτεινα

εεε... δεν είναι και τόσο άσχημη!!

kazanas

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
4
Πόντοι
1

Η Μπέλα από Ρουμανία (τρίγωνο και χοτέλ Χριστιάνα) είχε αδυνατίσει πολύ ... αλλά έχει εξαφανιστεί κι αυτή...

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.572
Πόντοι
266
Καλο κομματι η μπελλα την εχω παρει αρκετες φορες και εχω περασει καλα!Εκανε ακαποτα ομως μαγκες και φοβαμαι μην εχει κολησει τιποτα και γιαυτο κρυβεται!

kazanas

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
4
Πόντοι
1
Καλο κομματι η μπελλα την εχω παρει αρκετες φορες και εχω περασει καλα!Εκανε ακαποτα ομως μαγκες και φοβαμαι μην εχει κολησει τιποτα και γιαυτο κρυβεται!

μάλλον τη μάζεψε η σκούπα.... 

... γιατί έχει πέσει τέτοια σιγή ασυρμάτου;;

.... Γλυφάδα κάτι μπουρούχες ζητάνε 50ευρα! μόνο η Όλια (Κων/πόλεως, 30 με κώλο) έχει μείνει

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
ρε σεις ο kataskopos που χαθηκε? :think:

BILLegend

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
φιλε μου αν ερθεις προς κρητη μερια εχει μια οπως ακριβως την θελεις σε μπουρδελο στο ηρακλειο δουλευει καθε μερα τωρα ενα χρονο

ΣΠΥΡΟΣ 177

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
40
Πόντοι
1
Έχω δει μία κοπέλλα στο ποτάμι λιγο πριν την στροφή για λαχαναγορά και Μοσχάτο που κάνει πιάτσα τα βράδυα περίπου στις 7 με 8
η Ελενα [Αλβανιδα ειναι] καλη και καθαρη. 30 ευρω στο αυτοκινητο. σε παει σε καβαντζα εκει διπλα.

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.572
Πόντοι
266
παιδες καλησπερα !μια μαρινα αλβανιδα που εκανε πιατσα εξω απο elysium και μερικες φορες ιερα οδο την εχει δει καποιος τελευταια?

εμφανισιακα αδυνατη σχετικα κοντη μελαχρινη με τραβελοφατσα

kazanas

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
4
Πόντοι
1
παιδες καλησπερα !μια μαρινα αλβανιδα που εκανε πιατσα εξω απο elysium και μερικες φορες ιερα οδο την εχει δει καποιος τελευταια?

εμφανισιακα αδυνατη σχετικα κοντη μελαχρινη με τραβελοφατσα

κουκλάρα δηλαδή!!

alex(1)

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
118
Πόντοι
0
εθεαθη χτες 3ης σεπτεμβριου και καποδιστριου ξανθια κοντουλα με καλες αναλογιες , 40 ευρω στο αμαξι η χοτελ με 2 εκτονωσεις! δεν βιαζεται καθολου λεει δινει και κουλουρι με +30 αλλα λεει μονο σε χοτελ και πολυ σιγα γιατι απο πισω το εχει κανει λιγες φορες, απο την ομιλια θα την εκανα ανετα και ελληνιδα , ξερουμε τπτ?

kazanas

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
4
Πόντοι
1
εθεαθη χτες 3ης σεπτεμβριου και καποδιστριου ξανθια κοντουλα με καλες αναλογιες , 40 ευρω στο αμαξι η χοτελ με 2 εκτονωσεις! δεν βιαζεται καθολου λεει δινει και κουλουρι με +30 αλλα λεει μονο σε χοτελ και πολυ σιγα γιατι απο πισω το εχει κανει λιγες φορες, απο την ομιλια θα την εκανα ανετα και ελληνιδα , ξερουμε τπτ?
τι ώρα αδερφέ;;

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
εθεαθη χτες 3ης σεπτεμβριου και καποδιστριου ξανθια

Εγώ είδα σήμερα, Δευτέρα, γύρω στις 12μισι το μεσημέρι στη Σωκράτους (κατεβαίνεις Καποδιστρίου, στρίβεις αριστερά Σωκράτους, πριν βγεις Χαλκοκονδύλη - έχει ένα ξενοδοχείο στο δεξί σου χέρι) 3-4 τεμάχια που ΤΑ ΔΥΟ ήταν πολύ καλά (νταρντάνες).
Ψαρεύουν πελατεία και μπαίνουν στο ξενοδοχείο.
Η μια (μελαχροινή) είχε περάσει απέναντι (αριστερό πεζοδρόμιο Σωκράτους), συζήταγε με έναν 55-60, ξαναπέρασαν το δρόμο μαζί και μπήκαν στο ξενοδοχείο.
Η άλλη με ένα φορεματάκι μίνι και ντεκολτέ σα σχεδόν γυμνή (ξανθιά νομίζω αυτή) περίμενε τον επόμενο.
Υπήρχε και τρίτη, αλλά πιο βου, που απλώς περίμενε μπας και τσιμπήσει καμιά βίζιτα.
Ταλαντεύτηκα, αλλά είχα δουλειά και δεν έκατσα.
Ξαναπέρασα κατά τις 4μισι αλλά αυτές οι δυο καλές δε φάνηκαν.
Υπήρχαν 5-6 άλλες αλλά καμία Α διαλογής. Βου και Γου όλες.

Θα πρέπει να ξαναπεράσω άλλη μέρα, αν θέλω να χτυπήσω την καλή (αυτή που πήρε ο κύριος). Νταρντανοπούτανος, βυζάρες κλπ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom