Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Μάγκες τί νέα απ' τις πιάτσες; Επέστρεψαν οι καλντεριμιτζούδες στα πόστα τους ή αρχίδια ακόμα;

sigmund

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
χθες κατα τις 3:00 σολωνος σχεδον τιποτα....μια γιαγια...ενα μπαζο....
Στο δημαρχειο τιποτα. Ουτε μια για δειγμα.

trample

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
χθες κατα τις 3:00 σολωνος σχεδον τιποτα....μια γιαγια...ενα μπαζο....
Στο δημαρχειο τιποτα. Ουτε μια για δειγμα.

θερινη περιοδος παιδες...
παραλιακα τωρα πια...
αλλα με τιμες παραλιακης!

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Παρασκευή κατα τις 1,30
ειχε μονο 3
ποτε μαζευονται αυτες οι 10δες που λέτε????
τα ξημερωματα???  :think:

Να συμπληρωσω και γω σε αυτο που λεει ο φιλος οτι σα ψιλο νεκρα μου φαινονται τα πραγματα τον τελευταιο καιρο. Χθες για παραδειγμα, για σαββατο βραδυ δεν είχε τα πολλα τεμμαχια. Τα κλασσικα στη γλυφαδα και αυτα μειωμενα, και στου μαρμα μονο μια αξιζε. ειδομεν πως θα εξελιχθει το πραγμα.

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Mπορει το απογευμα που λεει και ο απολυτος τυπος.
Μην ξεχνάτε πως την Κυριακή πρέπει να πάνε και εκκλησία  :grin:

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
ναι κοινωνησουν κιολας τυπε :grin:

...ναι τυπε, κατευθείαν απο τις
:pipa1:

στο
1593487855672123372.png

:grin:

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
Eρωτηση παιδια. Περναγα χθες απο την Σωκρατους στην γωνια με Αγου Κωνσταντινου ηταν μια μου λεει ψαχνεις κοριτσια για παρεα της λεω τι εχεις? μου λεει ελληνιδες. τεπσα μου λεει μετα ειναι 25 ευρω η ωρα αλλα για σενα που εισαι ελληνοπουλο το κανουμε 20. μου λεει ελα να τις δεις. με παει λιγα μετρα πιο κατω που ειναι ενα μπαρακι μπαινουμε μεσα και λεει σε μια κοπελα οτι θα περασω και να μου κανει την τιμη 20.. :think: εκεινη μου λεει δωσε μου τα λεφτα και μπες να δεις τις κοπελες..της λεω θα δωσω τα λεφτα χωρις να δω πρωτα τι παιρνω?? μου λεει ναι ετσι ειναι παντου αμα δεν σου αρεσουν τα παιρνεις πισω. εντωματαξυ ηταν βραδυ και εγ μονος εκει και κατι δεν μου αρεσε σε ολη αυτην την φαση οποτε της λεω καλα θα περασω αργοτερα και εφυγα..
αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν εχει περασει ποτε κανεις εκει. τι παιζει? αληθεια λενε η μαλακιες να σου κλεψουν τα λεφτα?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Eρωτηση παιδια. Περναγα χθες απο την Σωκρατους στην γωνια με Αγου Κωνσταντινου ηταν μια μου λεει ψαχνεις κοριτσια για παρεα της λεω τι εχεις? μου λεει ελληνιδες. τεπσα μου λεει μετα ειναι 25 ευρω η ωρα αλλα για σενα που εισαι ελληνοπουλο το κανουμε 20. μου λεει ελα να τις δεις. με παει λιγα μετρα πιο κατω που ειναι ενα μπαρακι μπαινουμε μεσα και λεει σε μια κοπελα οτι θα περασω και να μου κανει την τιμη 20.. :think: εκεινη μου λεει δωσε μου τα λεφτα και μπες να δεις τις κοπελες..της λεω θα δωσω τα λεφτα χωρις να δω πρωτα τι παιρνω?? μου λεει ναι ετσι ειναι παντου αμα δεν σου αρεσουν τα παιρνεις πισω. εντωματαξυ ηταν βραδυ και εγ μονος εκει και κατι δεν μου αρεσε σε ολη αυτην την φαση οποτε της λεω καλα θα περασω αργοτερα και εφυγα..
αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν εχει περασει ποτε κανεις εκει. τι παιζει? αληθεια λενε η μαλακιες να σου κλεψουν τα λεφτα?
στην πεφτουν και σε κλεβουν τυπε
ετσι εχουν γραψει μερικοι

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Παλιά ήταν άντρες, τωρα βάλανε γυναίκες και ψαρευουν ανυποψίαστο κόσμο??? :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Παλιά ήταν άντρες, τωρα βάλανε γυναίκες και ψαρευουν ανυποψίαστο κόσμο??? :grin:
τυπε στο συγκεκριμενο σημειο εγω παντα γυναικες εβλεπα να ψαρευουν κοσμο
μια φορα πηγα μεχρι το μαγαζι να δω τι παιζει και μολις μου ειπε ενα χοντρο μπαζο εκει να κατσω να παρω ποτο και να περιμενω να δω τις κοπελες την εκανα με ελαφρα
μουφα η δουλεια
καποτε ειχαν γραψει στο σαιτ οτι εκει σε εκλεβαν παντως

vincenzo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
444
Πόντοι
21
Παλιότερα το κόλπο ήταν να καθίσεις με το μπάζο στο τραπέζι και από το πουθενά να εμφανιστούν 5-10 "ποτά" (έτσι λέγεται το νερο σε αυτά τα μέρη!) που τα κατέβαζε πριν προλάβεις να σηκωθείς και φυσικά να σου ζητάνε κάποιο παράλογο ποσό. Προφανώς δεν αποδίδει όπως παλιά και εφαρμόζουν νέες μεθόδους...

Μπράβο σου φίλε που την έκανες - μην μπαίνετε σε περιπέτειες, τόσες δοκιμασμένες πηγές για καλά αιδοία υπάρχουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom