Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 3.996
- Πόντοι
- 5.015
Μάγκες τί νέα απ' τις πιάτσες; Επέστρεψαν οι καλντεριμιτζούδες στα πόστα τους ή αρχίδια ακόμα;
Μαλλον το δευτερο, ενεκα προεκλογικης περιοδου !!!Μάγκες τί νέα απ' τις πιάτσες; Επέστρεψαν οι καλντεριμιτζούδες στα πόστα τους ή αρχίδια ακόμα;
Μαλλον το δευτερο, ενεκα προεκλογικης περιοδου !!!
...κι αν δε βγει κυβέρνηση στις 17/6, τι κάνουμε;;;
χθες κατα τις 3:00 σολωνος σχεδον τιποτα....μια γιαγια...ενα μπαζο....
Στο δημαρχειο τιποτα. Ουτε μια για δειγμα.
θερινη περιοδος παιδες...
παραλιακα τωρα πια...
αλλα με τιμες παραλιακης!
το απογευμα ρε τυπεΠαρασκευή κατα τις 1,30
ειχε μονο 3
ποτε μαζευονται αυτες οι 10δες που λέτε????
τα ξημερωματα???
Παρασκευή κατα τις 1,30
ειχε μονο 3
ποτε μαζευονται αυτες οι 10δες που λέτε????
τα ξημερωματα???
ναι κοινωνησουν κιολας τυπεMπορει το απογευμα που λεει και ο απολυτος τυπος.
Μην ξεχνάτε πως την Κυριακή πρέπει να πάνε και εκκλησία
ναι κοινωνησουν κιολας τυπε
...ναι τυπε, κατευθείαν απο τις
στο
στην πεφτουν και σε κλεβουν τυπεEρωτηση παιδια. Περναγα χθες απο την Σωκρατους στην γωνια με Αγου Κωνσταντινου ηταν μια μου λεει ψαχνεις κοριτσια για παρεα της λεω τι εχεις? μου λεει ελληνιδες. τεπσα μου λεει μετα ειναι 25 ευρω η ωρα αλλα για σενα που εισαι ελληνοπουλο το κανουμε 20. μου λεει ελα να τις δεις. με παει λιγα μετρα πιο κατω που ειναι ενα μπαρακι μπαινουμε μεσα και λεει σε μια κοπελα οτι θα περασω και να μου κανει την τιμη 20.. εκεινη μου λεει δωσε μου τα λεφτα και μπες να δεις τις κοπελες..της λεω θα δωσω τα λεφτα χωρις να δω πρωτα τι παιρνω?? μου λεει ναι ετσι ειναι παντου αμα δεν σου αρεσουν τα παιρνεις πισω. εντωματαξυ ηταν βραδυ και εγ μονος εκει και κατι δεν μου αρεσε σε ολη αυτην την φαση οποτε της λεω καλα θα περασω αργοτερα και εφυγα..
αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν εχει περασει ποτε κανεις εκει. τι παιζει? αληθεια λενε η μαλακιες να σου κλεψουν τα λεφτα?
στην πεφτουν και σε κλεβουν τυπε
ετσι εχουν γραψει μερικοι
Παλιά ήταν άντρες, τωρα βάλανε γυναίκες και ψαρευουν ανυποψίαστο κόσμο???
τυπε στο συγκεκριμενο σημειο εγω παντα γυναικες εβλεπα να ψαρευουν κοσμοΠαλιά ήταν άντρες, τωρα βάλανε γυναίκες και ψαρευουν ανυποψίαστο κόσμο???