Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
ερωτηση προς τους παλιους συναγωνιστες...στις παλιες καλες εποχες της Σολωνος θυμαται καποιοσ μια κοπελα που αραζε Σκουφα και Μασσαλιας? μετριο αναστημα μεσαιο βυζακι Γλυφαδιωτισσα κατα τα λεγομενα της και ειχε σπουδασει μικροβιολογος.συνηθως κρυβοταν λιγο δεν την εβλεπες ευκολα και ειχε στανταρ πελατεια.καλο πολυ κορμι.μου διαφευγει ονομα και τηλεφωνο χαθηκαν με μια παλια συσκευη...μπορει να βοηθησει καποιος και με πμ να μην σπαμαρουμε κιολας...ευχαριστω πολυ.μιλαμε για πανω απο 5 χρονια.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εθεαθη χτες 3ης σεπτεμβριου και καποδιστριου ξανθια κοντουλα με καλες αναλογιες , 40 ευρω στο αμαξι η χοτελ με 2 εκτονωσεις! δεν βιαζεται καθολου λεει δινει και κουλουρι με +30 αλλα λεει μονο σε χοτελ και πολυ σιγα γιατι απο πισω το εχει κανει λιγες φορες, απο την ομιλια θα την εκανα ανετα και ελληνιδα , ξερουμε τπτ?
ολα τα πες ρε τυπε τι αλλο να ξερουμε :grin:

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
ερωτηση προς τους παλιους συναγωνιστες...στις παλιες καλες εποχες της Σολωνος θυμαται καποιοσ μια κοπελα που αραζε Σκουφα και Μασσαλιας? μετριο αναστημα μεσαιο βυζακι Γλυφαδιωτισσα κατα τα λεγομενα της και ειχε σπουδασει μικροβιολογος.συνηθως κρυβοταν λιγο δεν την εβλεπες ευκολα και ειχε στανταρ πελατεια.καλο πολυ κορμι.μου διαφευγει ονομα και τηλεφωνο χαθηκαν με μια παλια συσκευη...μπορει να βοηθησει καποιος και με πμ να μην σπαμαρουμε κιολας...ευχαριστω πολυ.μιλαμε για πανω απο 5 χρονια.
δεν φανταζομαι να λες για την Σαντυ?

eforos

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2006
Like
468
Πόντοι
36
ρε αδελφια περασμα απο ΓΕΡΑΝΙΟΥ χτες ΝΕΚΡΑ τι γινεται θα παει μακρια η βαλιτσα?

timos.giot

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας!! ειμαι καινουριος στο τομεα αυτο και θελω αν μπορειτε να δωσετε πιατσες σε νοτια προαστια απο γλυφαδα και κατω.... δεν ζηταω πληροφοριες του στυλ αν γαμιεται καλα και τι κανει!! απλα να με διευκολυνετε αν μπορειτε που να κατευθυνθω!! ευχαριστωωωω... (ααα..και δεν εννοω αυτες της παραλιακης, αν ξερετε τπτ αλλο)

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
θυμισε μου παραπανω πληροφοριες...δεν ηταν πρεζακι οκ γκομενακι ηταν
σχετικα κοντη,ξανθια,με απαιχτα βυζια(σιλικονη,αλλα καλη)γυρω στα 30(τοτε),αδυνατη σχετικα και βαρεμενη-φευγατη....

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
σχετικα κοντη,ξανθια,με απαιχτα βυζια(σιλικονη,αλλα καλη)γυρω στα 30(τοτε),αδυνατη σχετικα και βαρεμενη-φευγατη....
σχετικα κοντη ναι καστανη οχι ξανθια το βυζι τουμπανο δυαρακι οχι σιλικονη νορμαλ σε μυαλο σχετικα παντα πιπα απιστευτη ακα για τους τακτικους μονο ηλικιακα 25-28 αυτη που λεω εγω.ισως και η ιδια πανε χρονια αρκετα...3000 σε δραχμες πιπα 5000 γαμησακι και 30-50 ευρω αντιστοιχα με την αλλαγη...αυτη που λες παιζει ακομα?ισως να ειναι η ιδια...καλο τεμαχιο  ;) ;) ;)

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
σχετικα κοντη ναι καστανη οχι ξανθια το βυζι τουμπανο δυαρακι οχι σιλικονη νορμαλ σε μυαλο σχετικα παντα πιπα απιστευτη ακα για τους τακτικους μονο ηλικιακα 25-28 αυτη που λεω εγω.ισως και η ιδια πανε χρονια αρκετα...3000 σε δραχμες πιπα 5000 γαμησακι και 30-50 ευρω αντιστοιχα με την αλλαγη...αυτη που λες παιζει ακομα?ισως να ειναι η ιδια...καλο τεμαχιο  ;) ;) ;)
μπα δεν παιζει,εξαφανιστηκε ,οπως και πολλες αλλες...

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.594
Πόντοι
266
παιδες καλησπερα !εχει δει καποιος τελευταια την ντενισσα την ρουμανα?

timos.giot

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας!! ειμαι καινουριος στο τομεα αυτο και θελω αν μπορειτε να δωσετε πιατσες σε νοτια προαστια απο γλυφαδα και κατω.... δεν ζηταω πληροφοριες του στυλ αν γαμιεται καλα και τι κανει!! απλα να με διευκολυνετε αν μπορειτε που να κατευθυνθω!! ευχαριστωωωω... (ααα..και δεν εννοω αυτες της παραλιακης, αν ξερετε τπτ αλλο)

michael_ath31

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1

φιλε εγω θυμηθηκα την χριστινα που ηταν ιδια περιπτωση οπως λες...φοιτητρια ελεγε κ αυτη.

αλλα εμπλεξε κ με ναρκωτικα κ χαθηκε!

μελαχροινη ομορφη με πολυ ωραια βυζακια!

την θυμαται κανεις?

enormous

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
116
Πόντοι
1
φιλε εγω θυμηθηκα την χριστινα που ηταν ιδια περιπτωση οπως λες...φοιτητρια ελεγε κ αυτη.

αλλα εμπλεξε κ με ναρκωτικα κ χαθηκε!

μελαχροινη ομορφη με πολυ ωραια βυζακια!

την θυμαται κανεις?
Λες την Χριστινα, που σπουδαζε μαρκετινγκ στα ΤΕΙ? Συνηθως ηταν στην Χαλκοκονδυλη, στις στασεις των λεωφορειων. Αν λεμε φυσικα την ιδια. Ωραια κοπελα, επικοινωνιακοτατη... Τελευταια φορα τη ειχα δει πριν 6 μηνες περιπου και οπως ελεγε προσπαθουσε να τα κοψει (την πρεζα και το πεζοδρομιο). Ελπιζω να τα καταφερε τελικα.

kazanas

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
4
Πόντοι
1

ΤΕΛΙΚΆ... μας συμφέρει ή όχι η δραχμή;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom