Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, στον παράδρομο της εθνικής ρεύμα προς κηφισιά στο ρέντη λίγο πριν τη στροφη για λαχαναγορά, ακριβώς στην γκαραζόπορτα εργοστασίου μελαχρινό πορνίδιο με αποδεκτό πρόσωπο και πρισμένη απο την μέση και κάτω, 30 είπε για τσιμπούκι και γαμήσι στο αυτοκίνητο εκεί παραδίπλα. Δεν το έκανα το κασκαντεριλίκι, η τιμή λογικά θα πέφτει σε παζάρεμα... αξίζει να σταματήσετε μόνο και μόνο για να ακούσετε την τσιριχτή φωνή της.
Τελευταίες ημέρες εξαφανισμένη ίσως λόγω των εξελίξεων.

Επίσης όπως έχουν ξαναπεί και άλλοι αν θέλετε να αναβιώσετε εποχές 80's μπορείτε να περάσετε απο τον παράδρομο την εθνικής λίγο πριν τα πρακτορεία της ορφέως. Φάτσες και ντυσίματα που σε ταξιδεύουν σε εποχές και άλλες πατρίδες, γραφικότητα στο φουλ.

Τσιγγάνες εννοείς; Ή καλντεριμιτζούδες των οποίων η αισθητική έχει μείνει κολλημένη στα '80s?

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Τσιγγάνες εννοείς; Ή καλντεριμιτζούδες των οποίων η αισθητική έχει μείνει κολλημένη στα '80s?

Μυρίζει ανατολική ευρώπη, ντυσίματα του τύπου φτηνιάρικη μίνι φούστα πλαστικο/βινυλ και ίδια μπότα ψηλή, τελείως 80's φάση, νομίζω τσιγγάνες έχει μετά τα κτέλ.

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.712
Πόντοι
266
μαγκες ψαχνω την ντενισσα την αδυνατη τη εχει δει κανενας

BOOTLOVERSLAVE

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Mίνι φούστα πλαστικο/βινυλ και ίδια μπότα ψηλή , που παιζει τετοιο υλικο? ποσο παει?

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.016
Πόντοι
7.885
Εχθές κατά τις 23:30 υπό ρομαντική βροχή πέρασα από την πιάτσα της Κωσταντινουπόλεως(εκεί στο πάρκο το ''τερα βερντε'' εννοώ) για ένα καλτ γαμήσι,το οποίο είχα τεράστια ανάγκη :grin: :grin: :rockon: :rockon:.Τσίμπησα την Όλια,24χρονο αλβανιδάκι με μικρό βυζάκι και μοντελέ σωματάκι.Εννοείται πως δεν με κάβλωνε σαν εμφάνιση παρά μόνο το καλτ γαμήσι που θα της έριχνα :sunglasses: :sunglasses:.Το συγκεκριμένο πάρκο ήταν πάρα πολύ ρομαντικό(παντού πεταμένες καπότες,μπουκαλάκια νερό,χαρτιά με αποξυραμένα φλόκια,γόπες κλπ.) οπότε την επόμενη φορά θα κανονίσω να φέρω κι έναν συναγωνιστή που αρέσκεται σε τέτοιο θέαμα,να πάρει και λίγο μάτι από γαμήσι γιατί συνήθως μόνο με ρομαντικά θεάματα πιρφορίζει :2funny: :2funny:.Τέλος πάντων έδωσα το 30αρι στο αλβανιδάκι και πήγαμε στα πίσω καθίσματα όπου της έγλυψα τα βυζάκια της και μετά αυτή μου πήρε ένα άνω του μετρίου τρομπόνι(δυστυχώς με λάστιχο :headbang: :headbang:).Ανέβηκε από πάνω μου,όπου έδωσε πολύ καλό ρυθμό,ενώ εγώ την κωλοσκαμπίλιαζα απαξιωτικά :grin: :grin:.Μετά την ξάπλωσα σηκώνοντας τα πόδια της στους ώμους μου,όπου είχα πολύ καλή αίσθηση του μουνιού της και μετά από έντονο σφυροκόπημα κατέθεσα.Ήταν από τα πιο καλτ γαμήσια που έχω ρίξει,οπότε δικαιολογώ και στον εαυτό μου τα 30 :sunglasses: :sunglasses:.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.139
Πόντοι
46.232
Εχθές κατά τις 23:30 υπό ρομαντική βροχή πέρασα από την πιάτσα της Κωσταντινουπόλεως(εκεί στο πάρκο το ''τερα βερντε'' εννοώ) για ένα καλτ γαμήσι,το οποίο είχα τεράστια ανάγκη :grin: :grin: :rockon: :rockon:.Τσίμπησα την Όλια,24χρονο αλβανιδάκι με μικρό βυζάκι και μοντελέ σωματάκι.Εννοείται πως δεν με κάβλωνε σαν εμφάνιση παρά μόνο το καλτ γαμήσι που θα της έριχνα :sunglasses: :sunglasses:.Το συγκεκριμένο πάρκο ήταν πάρα πολύ ρομαντικό(παντού πεταμένες καπότες,μπουκαλάκια νερό,χαρτιά με αποξυραμένα φλόκια,γόπες κλπ.) οπότε την επόμενη φορά θα κανονίσω να φέρω κι έναν συναγωνιστή που αρέσκεται σε τέτοιο θέαμα,να πάρει και λίγο μάτι από γαμήσι γιατί συνήθως μόνο με ρομαντικά θεάματα πιρφορίζει :2funny: :2funny:.Τέλος πάντων έδωσα το 30αρι στο αλβανιδάκι και πήγαμε στα πίσω καθίσματα όπου της έγλυψα τα βυζάκια της και μετά αυτή μου πήρε ένα άνω του μετρίου τρομπόνι(δυστυχώς με λάστιχο :headbang: :headbang:).Ανέβηκε από πάνω μου,όπου έδωσε πολύ καλό ρυθμό,ενώ εγώ την κωλοσκαμπίλιαζα απαξιωτικά :grin: :grin:.Μετά την ξάπλωσα σηκώνοντας τα πόδια της στους ώμους μου,όπου είχα πολύ καλή αίσθηση του μουνιού της και μετά από έντονο σφυροκόπημα κατέθεσα.Ήταν από τα πιο καλτ γαμήσια που έχω ρίξει,οπότε δικαιολογώ και στον εαυτό μου τα 30 :sunglasses: :sunglasses:.
ώπα  :grin: :grin: :grin: :grin:

• Like
Αντιδράσεις: viator

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

bowing-036.gif
bowing-036.gif
bowing-036.gif

τι έγινε χύστη δεν κρατήθηκες και το πέτσωσες το μωρό.....έπρεπε να της δώσεις τα 50€ για ακάποτο που έχεις τόση ανάγκη :grin:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.016
Πόντοι
7.885
bowing-036.gif
bowing-036.gif
bowing-036.gif

τι έγινε χύστη δεν κρατήθηκες και το πέτσωσες το μωρό.....έπρεπε να της δώσεις τα 50€ για ακάποτο που έχεις τόση ανάγκη :grin:

Ναι το είχα τεράστια ανάγκη αυτό το καλτ γαμήσι :rockon: :rockon:.Επίτηδες είχα μόνο 30 ευρώ πάνω μου,γιατί δεν έβρισκα τον πίτσι χθες να τον ρωτήσω αν την ξέρει :uglystupid: :think:,οπότε θα ήταν πολύ επικίνδυνο να κάνω έτσι το ακα μαζί της :grin: :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Ναι το είχα τεράστια ανάγκη αυτό το καλτ γαμήσι :rockon: :rockon:.Επίτηδες είχα μόνο 30 ευρώ πάνω μου,γιατί δεν έβρισκα τον πίτσι χθες να τον ρωτήσω αν την ξέρει :uglystupid: :think:,οπότε θα ήταν πολύ επικίνδυνο να κάνω έτσι το ακα μαζί της :grin: :grin:

bowing-036.gif
bowing-036.gif
bowing-036.gif

θεός δεν υπάρχεις ρε πούστη :2funny: :2funny:

Υ.Γ ποιος είναι ο ματάκιας φίλος σου ρε συ???

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.016
Πόντοι
7.885
bowing-036.gif
bowing-036.gif
bowing-036.gif

θεός δεν υπάρχεις ρε πούστη :2funny: :2funny:

Υ.Γ ποιος είναι ο ματάκιας φίλος σου ρε συ???

Μιλάω για το πιο ρομαντικό αγόρι της παρέας,αυτός που σε κάθε τσάρκα που κάνουμε συλλέγει ρομαντικό φωτογραφικό υλικό :rockon: :rockon:.Κάποιοι ''περίεργοι'' χύστες μου είπαν ότι έχει χρόνια να  :knockinb: :zfuck: και πιρφορίζει μόνο με τις φωτογραφίες του,οπότε την επόμενη φορά θα τον πάρω μαζί μου να του δείξω ότι εκτός από τις φωτό υπάρχει και το  :fuck2: :fuck2:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.139
Πόντοι
46.232
Μιλάω για το πιο ρομαντικό αγόρι της παρέας,αυτός που σε κάθε τσάρκα που κάνουμε συλλέγει ρομαντικό φωτογραφικό υλικό :rockon: :rockon:.Κάποιοι ''περίεργοι'' χύστες μου είπαν ότι έχει χρόνια να  :knockinb: :zfuck: και πιρφορίζει μόνο με τις φωτογραφίες του,οπότε την επόμενη φορά θα τον πάρω μαζί μου να του δείξω ότι εκτός από τις φωτό υπάρχει και το  :fuck2: :fuck2:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

• Like

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

ρε μαλάκα εννοείς αυτόν που φαντάζομαι εεεε?????

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.139
Πόντοι
46.232
λογικά αυτόν εννοεί....

• Like

kazanas

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
4
Πόντοι
1

συνάδελφε... με 30 ευρά η Όλια δίδει και κώλο...

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
241
Πόντοι
36
Ρε τύποι η Ολια ποτέ δεν έκανε ακάποτα άλλη θα είναι στην Κωνσταντινουπόλεως που το κάνει. Την είχα πάρει παλαιότερα πολλές φορές και ποτέ δεν μου έδωσε αυτή την εντύπωση.

kazanas

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
4
Πόντοι
1
Για να είμαι ειλικρινής δεν ρώτησα,γιατί δεν είμαι πολύ φαν :idiot: :uglystupid: :grin: :grin:.Μια βόλτα θα σου λύσει την απορία :rockon: :rockon:

συνάδελφε... με 30 ευρά η Όλια δίδει και κώλο...

... τον δίνει συνάδελφε... αποσιωποιητικά είχα ... όχι ερωτηματικό!

kazanas

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
4
Πόντοι
1
.. συνάδελφοι ... πριν από καμιά ώρα έξω από το Ελύσιουμ:  δυο - τρία μπάζα,   ένα λιγο καλύτερο ξανθό και ....

... ένα πιο συμπαθητικό ... η Ειρήνη (Ελληνίδα) ... 6,5 μηνών έγκυος!!!

... ρε σεις... αν κάποιος πηδήξει έγκυο που είναι κάτω από 36 χρονών ... θεωρείται παιδεραστής;;  [(36+0)/2=18]

black11

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2011
Like
2
Πόντοι
1
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

η 3η της παρέας κάνει και ακάποτο γαμήσι με 50€(το πόσταρα στον ρομαντισμό) :sunglasses:

Χθες περι τις 2.30 πμ, την τριτη της παρεας κοντα στην γεφυρα οταν μου ανακοινωσε το προγραμμα(πιπα, μουνι 30 ευρω) την ρωτησα αν κανει κατι χωρις καποτα και η απαντηση της ηταν πως ο,τι κανει γινεται παντα μονο με προφυλαξη. Της εδωσα να καταλαβει πως δεν ημουν και πολυ ζεστος για το σχετικα φτωχο προσφερομενο μενου και εκτιμω πως αν ηθελε τα¨+20 ευρω, θα δοκιμαζε να με δελεασει εφοσον ισχυαν αυτα που διαβασα εδω μεσα.
Εκτος βεβαια κι'αν μιλαμε για τελειως διαφορετικη κοπελα. Τουτη εδω ειχε κατσαρα(μπουκλες)κοκκινωπα μαλλια καλουτσικο σωμα(οσο μπορει να αντιληφθει καποιος κοιτωντας μια κοπελα ντυμμενη με τζην απο το παραθυρο του αυτοκινητου) και μαλλον ηταν Βουλγαρα.
Προκειται τελικα για αλλη κοπελα που προσφερει ακα γαμησι κι'αν ναι μπορεις μηπως να την περιγραψεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom