apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
στα ΟΥΚ ηταν τυπεΛες να έχει κάνει ΠΝ απόλυτε
στα ΟΥΚ ηταν τυπεΛες να έχει κάνει ΠΝ απόλυτε
στα ΟΥΚ ηταν τυπε
τυπε με ολες εκανε ακαποτα ο μαρηςΡισπεκτ ,από εδώ και πέρα θα ρωτάω και αυτόν αν ξέρει κορίτσια για να κάνω το ακα μαζί τους
Ρισπεκτ ,από εδώ και πέρα θα ρωτάω και αυτόν αν ξέρει κορίτσια για να κάνω το ακα μαζί τους
Τι να σου πω φιλε μου, κανε οτι σε φωτισει ο Θεος !!!Ε ναι ρε φίλε,αν μου πει ο μαρης οτι την ξέρει την πουτάνα και είναι καθαρή τότε θα μπορώ να κάνω άφοβα το ακα μαζί της .Αλλιώς όχι,είναι πολύ επικίνδυνο :S :S :S
τυπε μονο προσεχε μην σε δουμε στο λοβερδοσαιτΕ ναι ρε φίλε,αν μου πει ο μαρης οτι την ξέρει την πουτάνα και είναι καθαρή τότε θα μπορώ να κάνω άφοβα το ακα μαζί της .Αλλιώς όχι,είναι πολύ επικίνδυνο :S :S :S
τυπε μονο προσεχε μην σε δουμε στο λοβερδοσαιτ
με τιτλο
πουτανιαρης σπερνει τον τρομο του ειτζ
Όντως αφού επέζησα από σάπια αρματαγωγά και σάπιες φρεγάτες στην πιάτσα πλέον δεν κινδυνεύω,αφού οι συνθήκες είναι πολύ καλύτερες
ασε τα σαπια τυπε
σου εχει δωσει την θεραπεια ο μαρης
τυπε μονο προσεχε μην σε δουμε στο λοβερδοσαιτ
με τιτλο
πουτανιαρης σπερνει τον τρομο του ειτζ
Ε ναι ρε φίλε,αν μου πει ο μαρης οτι την ξέρει την πουτάνα και είναι καθαρή τότε θα μπορώ να κάνω άφοβα το ακα μαζί της .Αλλιώς όχι,είναι πολύ επικίνδυνο :S :S :S
γιαυτο και ειναι πολυ κοντα στο να φτιαξει το ειδικο τζελ που θα καταπολεμησει το ειτζ τυπεΔεν κατάλαβες, δεν ξέρει καν ποια είναι καθαρή και ποια όχι, δεν τον απασχολεί καν. Πάει με ΟΛΕΣ και παίρνει σε τακτική βάση το φάρμακο ώστε ακόμη κι αν κάποιος ιός έχει το θράσος να επιχειρήσει να τον προσβάλλει να τον εξουδετερώσει άμεσα...
γιαυτο και ειναι πολυ κοντα στο να φτιαξει το ειδικο τζελ που θα καταπολεμησει το ειτζ τυπε
τον εχουν στα μπουντρουμια της μεγαλης λαικης δημοκρατιας της κινας και δουλευει ολη μερα
τυπε ισως κανει και μυστικα πειραματα στην ελλαδαΈτσι ακριβώς Επισκέπτεται μόνο ανά διαστήματα την Ελλάδα συνοδεία ανθρώπων του κινέζικου καθεστώτος για να έρχεται σε επαφή με Κινέζες ιερόδουλες που δουλεύουν εδώ γιατί αν το κάνει στην Κίνα υπάρχει κίνδυνος να διαταραχθεί η απόλυτη μυστικότητα
τυπε ισως κανει και μυστικα πειραματα στην ελλαδα
γιαυτο μαζεψε οροθετικες ο λοβερδος
Τυπε αλλο 1 μηνυμα και θα εχεις 36.666τυπε ισως κανει και μυστικα πειραματα στην ελλαδα
γιαυτο μαζεψε οροθετικες ο λοβερδος
και μαλιστα πρεζακιαΤύπε αυτό δεν το είχα σκεφτεί
Τυπε αλλο 1 μηνυμα και θα εχεις 36.666