παιδια να σας γραψω και γω την εμπειρια μου 1994 φανταρος στην χιο και πρωτη φορα στην ομονεια( απο νησι ειμαι) εψαχνα μπουρδελα δεν ειχα ιδεα που ηταν, με πλησιαζει καποιος και με ψαρευει μου λεει 3 χιλιαδες για μια ωρα η 5 για ολη νυχτα ο μαλακας τον πιστεψα, το παραδοξο ειναι οτι περασαμε εξω απο πιατσα και δεν τον παρατησα ο βλακας, με πηγε σε ενα πολυ σκοτεινο μπαρ εγω αυτος μια μπαργουμαν και η υποτιθεμενη πουτανα με ρωτανε αν την κερασω και τη θα πιω, οταν ειρθε η ωρα να πληρωσω για τα ποτα και την συνευρεση που δεν ειχε γινει ακομα μου λενε για τα ποτα ενα ποσο πολυ μεγαλο ο μαλακας πληρωνω στην μπαργουμαν αυτη με μια γρηγορη κινηση μου εξαφανιζη τα πεντοχιλιαρα και μενουν στα χερια της χιλιαρικο πεντακοσαρικο και επιμενη οτι εκανα λαθος και βριζοντας με εδωσα τρομαγμενος νομιζω αλλο ενα πεντοχιλιαρο που ειχα στην τσεπη και εφυγα, ευτυχως ειχα αφησε αλλο ενα στο χοτελ για να το πληρωσω, εμεινα με ενα κατοσταρικο για μιαμιση μερα μεχρι να φτασω στο νησι και την εβγαλα με δυο κουλουρια, για καμποσα χρονια μου ειχε μεινει στο μυαλο αποτυπομενη η ολη φαση, αν πηγαινα ομονεια και τον ευρισκα μπροστα και ειχα οπλο μπορει και να τον σκοτωνα τοσο θυμωμενος ημουν, ακομα περοσσοτερο με τον εαυτο μου που δεν αντεδρασα αλλα εφυγα τραμαγμενος