Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

kazanas

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
4
Πόντοι
1
Παλιότερα το κόλπο ήταν να καθίσεις με το μπάζο στο τραπέζι και από το πουθενά να εμφανιστούν 5-10 "ποτά" (έτσι λέγεται το νερο σε αυτά τα μέρη!) που τα κατέβαζε πριν προλάβεις να σηκωθείς και φυσικά να σου ζητάνε κάποιο παράλογο ποσό. Προφανώς δεν αποδίδει όπως παλιά και εφαρμόζουν νέες μεθόδους...

Μπράβο σου φίλε που την έκανες - μην μπαίνετε σε περιπέτειες, τόσες δοκιμασμένες πηγές για καλά αιδοία υπάρχουν.

υπάρχουν;; εδώ συζητάμε για έλλειψη...

BILLegend

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
παιδια να σας γραψω και γω την εμπειρια μου 1994 φανταρος στην χιο και πρωτη φορα στην ομονεια( απο νησι ειμαι) εψαχνα μπουρδελα δεν ειχα ιδεα που ηταν, με πλησιαζει καποιος και με ψαρευει μου λεει 3 χιλιαδες για μια ωρα η 5 για ολη νυχτα ο μαλακας τον πιστεψα, το παραδοξο ειναι οτι περασαμε εξω απο πιατσα και δεν τον παρατησα ο βλακας, με πηγε σε ενα πολυ σκοτεινο μπαρ εγω αυτος μια μπαργουμαν και η υποτιθεμενη πουτανα με ρωτανε αν την κερασω και τη θα πιω, οταν ειρθε η ωρα να πληρωσω για τα ποτα και την συνευρεση που δεν ειχε γινει ακομα μου λενε για τα ποτα ενα ποσο πολυ μεγαλο ο μαλακας πληρωνω στην μπαργουμαν αυτη με μια γρηγορη κινηση μου εξαφανιζη τα πεντοχιλιαρα και μενουν στα χερια της χιλιαρικο πεντακοσαρικο και επιμενη οτι εκανα λαθος και βριζοντας με εδωσα τρομαγμενος νομιζω αλλο ενα πεντοχιλιαρο που ειχα στην τσεπη και εφυγα, ευτυχως ειχα αφησε αλλο ενα στο χοτελ για να το πληρωσω, εμεινα με ενα κατοσταρικο για μιαμιση μερα μεχρι να φτασω στο νησι και την εβγαλα με δυο κουλουρια, για καμποσα χρονια μου ειχε μεινει στο μυαλο αποτυπομενη η ολη φαση, αν πηγαινα ομονεια και τον ευρισκα μπροστα και ειχα οπλο μπορει και να τον σκοτωνα τοσο θυμωμενος ημουν, ακομα περοσσοτερο με τον εαυτο μου που δεν αντεδρασα αλλα εφυγα τραμαγμενος

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
γεια σας!! ειμαι καινουριος στο τομεα αυτο και θελω αν μπορειτε να δωσετε πιατσες σε νοτια προαστια απο γλυφαδα και κατω.... δεν ζηταω πληροφοριες του στυλ αν γαμιεται καλα και τι κανει!! απλα να με διευκολυνετε αν μπορειτε που να κατευθυνθω!! ευχαριστωωωω... (ααα..και δεν εννοω αυτες της παραλιακης, αν ξερετε τπτ αλλο)
Απολύτως τίποτα. Και να σκέφτεσαι πριν γράφεις. Τι πάει να πει πιάτσες εκτός Παραλιακής? Από Αεροδρόμιο και κάτω είναι αστικές περιοχές.  Που θα ήθελες να νάναι οι πιάτσες ? Στις κεντρικές πλατείες Γλυφάδας, Βούλας ? Βουλιαγμένης ? Η στις ψαροταβέρνες του Καβουριού και στο Esplanade στη Βάρκιζα ?

kazanas

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
4
Πόντοι
1
παιδια ....αλλο ενα πεντοχιλιαρο που ειχα στην τσεπη και εφυγα, ευτυχως ειχα αφησε αλλο ενα στο χοτελ για να το πληρωσω, εμεινα με ενα κατοσταρικο για μιαμιση μερα μεχρι να φτασω στο νησι και την εβγαλα με δυο κουλουρια, για καμποσα χρονια μου ειχε μεινει στο μυαλο αποτυπομενη η ολη φαση, αν πηγαινα ομονεια και τον ευρισκα μπροστα και ειχα οπλο μπορει και να τον σκοτωνα τοσο θυμωμενος ημουν, ακομα περοσσοτερο με τον εαυτο μου που δεν αντεδρασα αλλα εφυγα τραμαγμενος

μη στεναχωριέσαι συνάδελφε... πολλές φορές στη ζωή θα μας κοροϊδέψουνε... δεν πειράζει ... η ζωή συνεχίζεται ... και οι κλέφτες και οι απατεώνες για λύπηση είναι

mpourdelakis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας!! ειμαι καινουριος στο τομεα αυτο και θελω αν μπορειτε να δωσετε πιατσες σε νοτια προαστια απο γλυφαδα και κατω.... δεν ζηταω πληροφοριες του στυλ αν γαμιεται καλα και τι κανει!! απλα να με διευκολυνετε αν μπορειτε που να κατευθυνθω!! ευχαριστωωωω... (ααα..και δεν εννοω αυτες της παραλιακης, αν ξερετε τπτ αλλο)

Φίλε Σάββατο βράδυ περνούσα από Κρεολί πρός Αθήνα, και είχε 3 κομμάτια σε μια απόσταση 300 μέτρα.Λεπτομέρειες δεν ξέρω, δεν δοκίμασα αλλά θα τις καταλάβεις από το ντύσιμο. 

kazanas

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
4
Πόντοι
1
Φίλε Σάββατο βράδυ περνούσα από Κρεολί πρός Αθήνα, και είχε 3 κομμάτια σε μια απόσταση 300 μέτρα.Λεπτομέρειες δεν ξέρω, δεν δοκίμασα αλλά θα τις καταλάβεις από το ντύσιμο. 

φίλτατε... ζητάνε 50 ευρα ... και είναι μπαζόλες ...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
θερινη περιοδος παιδες...
παραλιακα τωρα πια...
αλλα με τιμες παραλιακης!

Άσε ρε συ που φταίει η θερινή περίοδος. Πριν ανοίξει το γνωστό θέμα μια χαρά ήταν σκορπισμένες στο κέντρο. Και παλιότερα οι μαυρούλες στη Σωκράτους, περνούσα Ιούλιο μήνα και γινόταν της πουτάνας στην κυριολεξία :)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
...ναι τυπε, κατευθείαν απο τις
:pipa1:

στο
1593487855672123372.png

:grin:

:2funny: :2funny: :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Eρωτηση παιδια. Περναγα χθες απο την Σωκρατους στην γωνια με Αγου Κωνσταντινου ηταν μια μου λεει ψαχνεις κοριτσια για παρεα της λεω τι εχεις? μου λεει ελληνιδες. τεπσα μου λεει μετα ειναι 25 ευρω η ωρα αλλα για σενα που εισαι ελληνοπουλο το κανουμε 20. μου λεει ελα να τις δεις. με παει λιγα μετρα πιο κατω που ειναι ενα μπαρακι μπαινουμε μεσα και λεει σε μια κοπελα οτι θα περασω και να μου κανει την τιμη 20.. :think: εκεινη μου λεει δωσε μου τα λεφτα και μπες να δεις τις κοπελες..της λεω θα δωσω τα λεφτα χωρις να δω πρωτα τι παιρνω?? μου λεει ναι ετσι ειναι παντου αμα δεν σου αρεσουν τα παιρνεις πισω. εντωματαξυ ηταν βραδυ και εγ μονος εκει και κατι δεν μου αρεσε σε ολη αυτην την φαση οποτε της λεω καλα θα περασω αργοτερα και εφυγα..
αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν εχει περασει ποτε κανεις εκει. τι παιζει? αληθεια λενε η μαλακιες να σου κλεψουν τα λεφτα?

Καλά έκανες και δεν μπήκες. Είναι χρόνια αυτή εκεί στη γωνία, πότε αυτή, πότε ο άντρας της, έχω δει όλη την οικογένεια κατά καιρούς να διαλαλεί την πελατεία. Έτσι λειτουργούν όλα τα κωλόμπαρα της περιοχής εκεί, με κράχτες, κι εμένα είχε φαγωθεί κάποτε κάποιος να μου δείξει τις κοπέλες κι όταν του είπα ότι θα περάσω κάποια άλλη στιγμή τσαντίστηκε. Αν απαιτούσες μετά πίσω το 20άρικο θα έφευγες δαρμένος.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Μπορει να μπερδεύτηκα με καμια αλλη γωνία τυπε.  :grin:
Γενικά το νου μας σε αυτά τα λαμόγια....

Γωνία Αγίου Κωνσταντίνου - Σωκράτους εκεί που είναι η Alpha Bank! Θυμάμαι πριν καμιά δεκαετία που λειτουργούσε εκεί ATM (μετά το έκλεισαν) καμιά φορά που έτυχε να είμαι Ομόνοια και να ξεμείνω από λεφτά πήγαινα εκεί να τραβήξω και έτρεμε το φυλλοκάρδι μου παρ' ότι τότε δεν είχαν αγριέψει ακόμα τόσο πολύ τα πράγματα...

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
...περνουσα εψες απο σωκρατους και στριβοντας δεξια στη βερανζερου εξω απο ενα μπουρδελοξενοδοχειο βλεπω καμποσες πουτανες να κανουν πιατσα καποιες ητανε γνωστες φατσες απο γερανιου κ.λ.π.οι περισσοτερες βεβαια ηταν μπαζακια χοντρες κ.λ.π. χαλκοκονδυλη νεκρα και λαυριου κανα δυο επισης μπαζα. οι δε μαυρες εξαφανιζολ τελειως...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
...περνουσα εψες απο σωκρατους και στριβοντας δεξια στη βερανζερου εξω απο ενα μπουρδελοξενοδοχειο βλεπω καμποσες πουτανες να κανουν πιατσα καποιες ητανε γνωστες φατσες απο γερανιου κ.λ.π.οι περισσοτερες βεβαια ηταν μπαζακια χοντρες κ.λ.π. χαλκοκονδυλη νεκρα και λαυριου κανα δυο επισης μπαζα. οι δε μαυρες εξαφανιζολ τελειως...

ΟΠΑ!!! Γνωστές φάτσες από Γερανίου;;; Για θυμήσου πού ακριβώς ήταν αυτό το ξενοδοχείο!!!

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Γωνία Κωνσταντινουπόλεως - Σωκράτους εκεί που είναι η Alpha Bank! Θυμάμαι πριν καμιά δεκαετία που λειτουργούσε εκεί ATM (μετά το έκλεισαν) καμιά φορά που έτυχε να είμαι Ομόνοια και να ξεμείνω από λεφτά πήγαινα εκεί να τραβήξω και έτρεμε το φυλλοκάρδι μου παρ' ότι τότε δεν είχαν αγριέψει ακόμα τόσο πολύ τα πράγματα...

Γωνία Αγίου Κωνσταντίνου και Σωκράτους.

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
...οχι αγιου κωνσταντινου και σωκρατους .ειναι στη βερανζερου δεξια οπως στριβεις ανεβαινοντας τη σωκρατους στο αριστερο πεζοδρομιο δε προσεξα το ονομα του ξενοδοχειου.παντως υπηρχαν απ εξω τουλαχιστο δεκα πουτανες ναι κανα δυο τις εχω δει και στη γερανιου ειδικα η μια απ αυτες μια μαυριδερη χοντρη την εβλεπα εκει σχεδον παντα...

andy williams11

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
παιδες περασμα μεσημεριανο απο χαλκοκονδυλη,απολυτο τιποτα.Δεν υπηρχε ουτε για δειγμα,ελληνικο,ρωσσικο,ρουμανικο,ασιατικο,τεμαχιο.Που ειναι οι παλιες καλες εποχες???

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Αλήθεια πόσο ακόμα θα τραβήξει αυτό το αστείο; Πότε θα επανέλθουν οι κοπέλες στα πόστα τους;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom