You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.694
- Πόντοι
- 3.656
Καλημέρα σ’ όλους τους συναγωνιστές της καύλας.
Έκανα πορνοεπιδρομή, μετά τις 1.00 το βράδυ σήμερα και έπαθα ταρακουλίαση. Πήρα όλη την Αχαρνών και δεν έπαιζε καμία μαύρη. Σημειώνω ότι πήγαινα με 20 χλμ, σπαστικά αργά για να καταλάβουν ότι ψάχνομαι και να βγουν, αν είναι κρυμμένες. ΤΖΙΦΟΣ.
Συνέχισα στο τρίγωνο και είδα 2 μάλλον πρεζάκια ή ανορεξικά, δεν είμαι ειδικός στο φανάρι Σωκράτους και Χαλκοκονδύλη, η μια σε κατάσταση ηρωινογιόγκα, αλλά ίσως και να την αδικώ και να έκανε τεντώματα. Οι κινέζες εξαφανισμένες, ένα γλυκό ρωσάκι του 20άρικου, αλλά κάθεται μόνο ένα τέταρτο και δεν δίνει κόλο, και μια χοντρή πατσαβούρα ελληνίδα.
Στη διασταύρωση Βερανζέρου και Σωκράτους δυο πορνίδια γλυφόντουσαν, το ένα πολύ όμορφο και μόλις πλησίασα ο νταβάς τις έκραξε. Κι αυτό ζήτησε 20αρικο, αλλά γύρω γύρω κάθονταν τρεις τέσσερις νταβάδες και κώλωσα μην μου την πέσουν βγαίνοντας.
Πήρα ελληνίδα ονόματι Εύα, από Λειβαδιά, λεπτά - ψηλά πόδια, τατουάζ πεταλουδίτσα πάνω από τα κολομέρια σκουλαρίκι στον αφαλό και τα έκανε όλα.
Φεύγοντας, ώρα 2.45 συνέχισα από Σωκράτους και στη διασταύρωση με τη Σοφοκλέους ήταν στημένο νεαρό μαυράκι. Αχ, που είναι οι εποχές που πέρναγες και δεν ήξερες ποια να διαλέξεις. Αν μου λείπει κάτι, είναι οι απίστευτοι κόλοι που έχουν όλες οι μαύρες.
Έκανα πορνοεπιδρομή, μετά τις 1.00 το βράδυ σήμερα και έπαθα ταρακουλίαση. Πήρα όλη την Αχαρνών και δεν έπαιζε καμία μαύρη. Σημειώνω ότι πήγαινα με 20 χλμ, σπαστικά αργά για να καταλάβουν ότι ψάχνομαι και να βγουν, αν είναι κρυμμένες. ΤΖΙΦΟΣ.
Συνέχισα στο τρίγωνο και είδα 2 μάλλον πρεζάκια ή ανορεξικά, δεν είμαι ειδικός στο φανάρι Σωκράτους και Χαλκοκονδύλη, η μια σε κατάσταση ηρωινογιόγκα, αλλά ίσως και να την αδικώ και να έκανε τεντώματα. Οι κινέζες εξαφανισμένες, ένα γλυκό ρωσάκι του 20άρικου, αλλά κάθεται μόνο ένα τέταρτο και δεν δίνει κόλο, και μια χοντρή πατσαβούρα ελληνίδα.
Στη διασταύρωση Βερανζέρου και Σωκράτους δυο πορνίδια γλυφόντουσαν, το ένα πολύ όμορφο και μόλις πλησίασα ο νταβάς τις έκραξε. Κι αυτό ζήτησε 20αρικο, αλλά γύρω γύρω κάθονταν τρεις τέσσερις νταβάδες και κώλωσα μην μου την πέσουν βγαίνοντας.
Πήρα ελληνίδα ονόματι Εύα, από Λειβαδιά, λεπτά - ψηλά πόδια, τατουάζ πεταλουδίτσα πάνω από τα κολομέρια σκουλαρίκι στον αφαλό και τα έκανε όλα.
Φεύγοντας, ώρα 2.45 συνέχισα από Σωκράτους και στη διασταύρωση με τη Σοφοκλέους ήταν στημένο νεαρό μαυράκι. Αχ, που είναι οι εποχές που πέρναγες και δεν ήξερες ποια να διαλέξεις. Αν μου λείπει κάτι, είναι οι απίστευτοι κόλοι που έχουν όλες οι μαύρες.
kazanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα σ’ όλους τους συναγωνιστές της καύλας.
Έκανα πορνοεπιδρομή, μετά τις 1.00 το βράδυ σήμερα και έπαθα ταρακουλίαση. Πήρα όλη την Αχαρνών και δεν έπαιζε καμία μαύρη. Σημειώνω ότι πήγαινα ..... Αχ, που είναι οι εποχές που πέρναγες και δεν ήξερες ποια να διαλέξεις. Αν μου λείπει κάτι, είναι οι απίστευτοι κόλοι που έχουν όλες οι μαύρες.
κώλος, ... όχι κόλοσ!
... απίστευτοι κώλοι τα αραπάκια... αλλά δεν τον δίνουνε εύκολα...
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 3.996
- Πόντοι
- 5.015
Άντε να δούμε θα επιστρέψουν τα κορίτσια στις πιάτσες τώρα που έγιναν οι εκλογές;
kazanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Άντε να δούμε θα επιστρέψουν τα κορίτσια στις πιάτσες τώρα που έγιναν οι εκλογές;
...OXI... αλλάξανε τα πράγματα... θα καθόμαστε εμείς στις πιάτσες ...και θα έρχοντε αυτές να μας ψωνίζουνε (όμως ... πάλι εμείς θα πληρώνουμε)
δασουλης
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ξέρετε που κάνουν πιάτσα τίποτα φοιτήτριες;
Δηλαδή αγαπητέ, ξέρεις σίγουρα ότι κάνουν πιάτσα και απλά δεν θυμάσαι το μέρος; Νομίζω ότι ακόμη αντέχει η μέση ελληνική οικογένεια και τις ενισχύει ώστε να μη χρειάζεται να βγούνε σε πιάτσα (Κάνω λάθος;)
ερε τι αλλο θα ακουσουμε...Ξέρετε που κάνουν πιάτσα τίποτα φοιτήτριες;
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Χαχα καλά, πού ζεις; Ξέρεις πόσες φοιτήτριες εκδίδονται, γιατί δε φτάνουν τα λεφτά για τα έξοδά τους;Δηλαδή αγαπητέ, ξέρεις σίγουρα ότι κάνουν πιάτσα και απλά δεν θυμάσαι το μέρος; Νομίζω ότι ακόμη αντέχει η μέση ελληνική οικογένεια και τις ενισχύει ώστε να μη χρειάζεται να βγούνε σε πιάτσα (Κάνω λάθος;)
δασουλης
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Χαχα καλά, πού ζεις; Ξέρεις πόσες φοιτήτριες εκδίδονται, γιατί δε φτάνουν τα λεφτά για τα έξοδά τους;
Σε πιάτσα; Δε νομίζω Τάκη...
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
δεν πανε σε πιατσα αυτες τυπε.θα τις βρεις στο δΧαχα καλά, πού ζεις; Ξέρεις πόσες φοιτήτριες εκδίδονται, γιατί δε φτάνουν τα λεφτά για τα έξοδά τους;
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Στο ποιο;δεν πανε σε πιατσα αυτες τυπε.θα τις βρεις στο δ
kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 641
- Πόντοι
- 376
Ξέρετε που κάνουν πιάτσα τίποτα φοιτήτριες;
kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 641
- Πόντοι
- 376
δεν πανε σε πιατσα αυτες τυπε.θα τις βρεις στο δ
α) δασος
β) δημοτικο
γ) δεντρο( )
δ) δυστομο
δασουλης
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
α) δασος
β) δημοτικο
γ) δεντρο( )
δ) δυστομο
[/quot
Ίσως εννοεί το δ (δέλτα) Φαλήρου....Κάτι έχει πάρει το μάτι μου κατά κει...Νομίζω εκεί κάνουν πιάτσα τα κορίτσια του Πα. Πει...
όπως είπε και κάποιος άλλος θέλει λίγο να γυρίζεις για να ...μυρίζεις στο κέντρο. Αυτή την στιγμή η Μίμη η μελαχρινή μαυρίζει τα μπούτακια της στο κλασσικό της πεζοδρόμιο. Μαζί της κάτι κακομοίρες και μια πολύ χοντρή. Στο τζους είναι αρκετές μέσα και πίνουν καφέ. Ξεχωρίζει μια μελαχρινή με καλό κορμί που φοράει γυαλιά. Αμα κάνετε λίγο υπομονή και γύρους θα δείτε αρκετές στην περιοχή αλλά ... χαμηλό επίπεδο...
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.694
- Πόντοι
- 3.656
Αδέλφια χύστες, χαιρετώ σας
χτες το βράδυ έκανα περατζάδα στο τρίγωνο και τα πράγματα ήταν ψόφια. Άρχισα από τις 22.00 να γυρνάω Joys, Καποδιστρίου, Σωκράτους, Χαλκοκονδύλη και Βερανζέρου και βρήκα εκτός από τα τελειωμένα πρεζόνια και τη βαρέων βαρών χοντρή στο περίπτερο μόνο τη γνωστή ξανθιά Σέρβα (κοντοπούτανο, μακρύ ξανθό μαλλί, βεβαίωση ότι δεν έχει Aids), ένα μαυράκι που με πίεζε να καθορίσω εγώ την τιμή, αλλά τα 20 της φάνηκαν λίγα. Τελικά βρήκα στο πάρκινγκ για τα μηχανάκια ξανθιά ελληνίδα, βυζάρες, ωραίο δέρμα και που τα κάνει όλα για 20. Ποτέ άλλοτε δεν είχα λιγότερες επιλογές και καμία κινέζα στον ορίζοντα.
χτες το βράδυ έκανα περατζάδα στο τρίγωνο και τα πράγματα ήταν ψόφια. Άρχισα από τις 22.00 να γυρνάω Joys, Καποδιστρίου, Σωκράτους, Χαλκοκονδύλη και Βερανζέρου και βρήκα εκτός από τα τελειωμένα πρεζόνια και τη βαρέων βαρών χοντρή στο περίπτερο μόνο τη γνωστή ξανθιά Σέρβα (κοντοπούτανο, μακρύ ξανθό μαλλί, βεβαίωση ότι δεν έχει Aids), ένα μαυράκι που με πίεζε να καθορίσω εγώ την τιμή, αλλά τα 20 της φάνηκαν λίγα. Τελικά βρήκα στο πάρκινγκ για τα μηχανάκια ξανθιά ελληνίδα, βυζάρες, ωραίο δέρμα και που τα κάνει όλα για 20. Ποτέ άλλοτε δεν είχα λιγότερες επιλογές και καμία κινέζα στον ορίζοντα.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 751K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495