Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

proedrosdbx

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Πως ηταν? περιγραφη? Αξιζε? Ετων? Σε ποιο παρκινγκ την βρηκες?

Αδέλφια χύστες, χαιρετώ σας
χτες το βράδυ έκανα περατζάδα στο τρίγωνο και τα πράγματα ήταν ψόφια. Άρχισα από τις 22.00 να γυρνάω Joys, Καποδιστρίου, Σωκράτους, Χαλκοκονδύλη και Βερανζέρου και βρήκα εκτός από τα τελειωμένα πρεζόνια και τη βαρέων βαρών χοντρή στο περίπτερο μόνο τη γνωστή ξανθιά Σέρβα (κοντοπούτανο, μακρύ ξανθό μαλλί, βεβαίωση ότι δεν έχει Aids), ένα μαυράκι που με πίεζε να καθορίσω εγώ την τιμή, αλλά τα 20 της φάνηκαν λίγα. Τελικά βρήκα στο πάρκινγκ για τα μηχανάκια ξανθιά ελληνίδα, βυζάρες, ωραίο δέρμα και που τα κάνει όλα για 20. Ποτέ άλλοτε δεν είχα λιγότερες επιλογές και καμία κινέζα στον ορίζοντα.
[/quote]

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Γύρω στα 30, ξανθιά, μέτριο ύψος, καλό βυζί, καθόλου βιαστική, καθαρή, έκανε μπάνιο πριν και μετά. Είναι η δεύτερη φορά που την παίρνω. Πίπα αισθησιακή αλλά πολύ αργή για τα γούστα μου. Θέλει ήρεμη στάση και τότε αφήνεται στυλ girlfriend. Έχει χαρτί ότι δεν έχει Aids, που για μένα μετράει πολύ. Νομίζω ότι αξίζει αυτά που ζητάει, αφού το σώμα της είναι αρκετά καλό, δεν δείχνει καμία βιασύνη και κάνει στοματικό, κολπικό και πρωκτικό, αν έχεις αλοιφή. Και τις δυο φορές την πήρα από το σημείο που η Λιοσίων ενώνεται με την Χαλκοκονδύλη, μόλις έχεις περάσει την πλατεία Βάθης (στο δεξί σου χέρι) έχει ένα πάρκινγκ για μηχανάκια, εκεί την βρήκα. Πήγαμε στο Ξενοδοχείο που είναι στη Σωκράτους, απλά περνάς το φανάρι και έχει 10 ευρώ. Ελπίζω να βοήθησα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Πορνοεξόρμηση, σήμερα, γύρω στις 22.00
Ξεκίνησα από τη διασταύρωση Σοφοκλέους με Σωκράτους, οι μαύρες γαζέλες άφαντες.
Συνέχισα Joys, Γ΄ Σεπτεμβρίου, Καποδιστρίου, Σωκράτους, Χαλκοκονδύλη, Πλατεία Λαυρίου, Βερανζέρου και πάλι Σωκράτους. Υπήρχαν καμιά δεκαριά κομμάτια, μπάζα τα περισσότερα, αλλά και πάλι περισσότερα από την Τετάρτη και το προηγούμενο Σάββατο.
Κατέληξα με Γιαγιά βαμμένη ξανθιά, ονόματι Αλέκα, Μεξικάνα (η πρώτη μου), η οποία δήλωσε ότι με 20 € τα κάνει όλα και κάθεται μια ώρα. Ήταν καθαρή, καλή πίπα, δεν έδειξε καμία βιασύνη (οι βιασύνες μου τη σπάνε και δεν το ευχαριστιέμαι).

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Κατέληξα με Γιαγιά βαμμένη ξανθιά, ονόματι Αλέκα, Μεξικάνα (η πρώτη μου), η οποία δήλωσε ότι με 20 € τα κάνει όλα και κάθεται μια ώρα. Ήταν καθαρή, καλή πίπα, δεν έδειξε καμία βιασύνη (οι βιασύνες μου τη σπάνε και δεν το ευχαριστιέμαι).
που την πετυχες την μεχικανα τυπε?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Παιδιά έχω καιρό να κατέβω, οι ημερήσιες πιάτσες γέμισαν ξανά ή ακόμα; Το τρίγωνο; Η πιάτσα της Γερανίου;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Η Μεξικάνα πηγαινοερχότανε (τάχα ότι έκανε βόλτα) στην Χαλκοκονδύλη - Σωκράτους. Την πέτυχα ενώ πέρναγε το φανάρι της Χαλκοκονδύλη. Κοντή - βυζάρες, πολλά χρόνια στην Ελλάδα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
περασα απο το τριγωνο πριν καμια ωρα
τιποτα τυποι μου
καμια κινεζα
1-2 μικρες μπροστα απτο χοτελι στην χαλκοκονδυλη
και 2-3 γκρανια μπροστα στα τζοις

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Η Μεξικάνα πηγαινοερχότανε (τάχα ότι έκανε βόλτα) στην Χαλκοκονδύλη - Σωκράτους. Την πέτυχα ενώ πέρναγε το φανάρι της Χαλκοκονδύλη. Κοντή - βυζάρες, πολλά χρόνια στην Ελλάδα.
εχει κοντα μαλλια η μακρια τυπε?

andy williams11

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
τιποτα τυποι μου
καμια κινεζα
1-2 μικρες μπροστα απτο χοτελι στην χαλκοκονδυλη
και 2-3 γκρανια μπροστα στα τζοις
απολυτε οι κινεζες φοβουνται την αστυνομια,δεν βλεπω να εμφανιζονται συντομα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

kakasximos30

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
1
Kαλά πώς πάτε με αυτές που είναι 100% ότι δεν είναι δηλωμένες ή δεν περνάνε ελέγχους?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
τιποτα τυποι μου

Απόλυτε είναι απ' τις λίγες φορές που δε βγαίνεις αληθινός... Όταν άρχισαν οι σκούπες έλεγες ότι είναι ζήτημα δυο βδομάδων να ξαναγεμίσουν οι πιάτσες αλλά κοντεύουμε δίμηνο και τίποτα ακόμα...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
εχει κοντα μαλλια η μακρια τυπε?
Η Μεξικάνα είναι γεμάτη, κοντή, βυζάρες, βαμμένη ξανθιά, μέσο μήκος μαλλιού  και από τη φάτσα φαίνεται ότι είναι αλλοδαπή. Τα ελληνικά της είναι εξαίσια, δήλωσε ότι είναι πολλά χρόνια στην Ελλάδα, παντρεμένη με ναυτικό και έχει δυο παιδιά που γύρισαν στο Μεξικό. Δεν φοράει γυαλιά και η φωνή της έχει κάτι παρακλητικό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom