vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Όχι ρε φίλε. Δεν είμαι ντόπιος και συνήθως πάω σε μπουρδέλα.δεν ξερες??? πλακα κανεις !!!
Όχι ρε φίλε. Δεν είμαι ντόπιος και συνήθως πάω σε μπουρδέλα.δεν ξερες??? πλακα κανεις !!!
τιποτα το ιδιαιτερο δεν εχει,απλα εκει θεωρειτε το κεντρο της πιατσαςΕυχαριστώ Απόλυτε. Αναρωτιέμαι τι το εξαιρετικό έχει τέλος πάντων, για να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιάτσες.
σορυ νομιζα οτι ησουν ντοπιοςΌχι ρε φίλε. Δεν είμαι ντόπιος και συνήθως πάω σε μπουρδέλα.
Συνάδελφε, είναι μάλλον ανατολικιά, μιλάει καλά ελληνικά, ζητάει 60 € για ξενοδοχείο. Δεν την έχω πάρει γιατί είναι ακριβή, αλλά όντως είναι κούκλα. Η εμπειρία μου όμως λέει ότι οι πολύ όμορφες συνήθως είναι παγοκολώνες στο κρεβάτι. Ίσως αυτή είναι η εξαίρεση.Παιδια πριν κανα μισαωρο στη Σολωνος,κοντα στο περιπτερο χαμηλα,βρισκοταν μια εντυπωσιακη ξανθια κοπελα.Ξερει κανεις πληροφοριες γι'αυτην;δεν μπορουσα να σταματησω δυστυχως...
τιποτα το ιδιαιτερο δεν εχει,απλα εκει θεωρειτε το κεντρο της πιατσας
Έρχονται σπάνια, αυτές που έχουν γνωστούς για να σε τακτοποιήσουν αν κάτι πάει στραβά. Συνήθως σου παίρνουν την τιμή για μια ώρα, δεδομένου ότι χάνουν πιθανό πελάτη στην ώρα της μεταφοράς από και προς το μέρος σου. Επίσης πρέπει να σου έχουν εμπιστοσύνη. Σε μένα έχουν έρθει μια στις πέντε κατ΄αναλογία από όσες έχω προσεγγίσει.Παίδες τα κορίτσια του δρόμου σπίτι σου έρχονται; Και αν ναι άμα μένεις μακριά απ το κέντρο τι γίνεται; έρχονται ή τσινάνε;
Λέτε η πιάτσα να είναι είδος υπό εξαφάνιση; Μόνο με τα σπιτάκια, άντε και τα (πανάκριβα) CT/CG θα μείνουμε; :'(Κάποτε... Περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις.
θα γυρισουν τυπε οταν ηρεμησουν τα πραγματαΛέτε η πιάτσα να είναι είδος υπό εξαφάνιση; Μόνο με τα σπιτάκια, άντε και τα (πανάκριβα) CT/CG θα μείνουμε; :'(
Πότε θα ηρεμήσουν τύπε; Εδώ και ένα χρόνο σκούπα έχουμε. Τόση καθαριότητα δεν έχει ξαναπέσει.θα γυρισουν τυπε οταν ηρεμησουν τα πραγματα
γιατι δεν πηγες απο ενα μαγαζι τυπε?Έχει πέσει γενική σκούπα....
σήμερα πέρασα από μοναστηράκι, να πάρω ένα πακονούμερο για κινητό,
και ειχαν σκουπίσει κι απο εκει τους πάντες και τα πάντα!!! :o
η καταρα του λοβερδου εχει πεσει πανω στις πιατσες τυπε :SΠότε θα ηρεμήσουν τύπε; Εδώ και ένα χρόνο σκούπα έχουμε. Τόση καθαριότητα δεν έχει ξαναπέσει.
Ο τρισκατάρατος Λοβέρδος φταίει για όλα τα δεινά, δε φθάνουν όσα άλλα έκανε, δεν μπορούμε και να γαμήσουμε στο δρόμο πλέον!!!!η καταρα του λοβερδου εχει πεσει πανω στις πιατσες τυπε :S
Καθόλου απίθανο να παίρνουν μίζες από τσατσάδες και τσάτσους, τέτοιο μπουρδέλο κράτος που είμαστε....Η υγεία μας τους πείραξε. Μάλλον τίποτα κερδοφόρα στούντιο-κολοσσούς θέλουν να προωθήσουν.