Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
η μαρινα παιζει πρωνεσ ωρεσ??η κοντη λεπτη ξανθια αλβανιδα στο τζουσ το πρωι λεει τιποτα??

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
tι κερδίζεις αν πάρεις νούμερο από Πακιστανό και όχι από μαγαζί ? έχει σχέση με την ανωνυμία ή με την χρέωση ?

Έχει πέσει γενική σκούπα....
σήμερα πέρασα από μοναστηράκι, να πάρω ένα πακονούμερο για κινητό,
και ειχαν σκουπίσει κι απο εκει τους πάντες και τα πάντα!!!  :o

nasouliskk

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
11
Παιδια πριν κανα μισαωρο στη Σολωνος,κοντα στο περιπτερο χαμηλα,βρισκοταν μια εντυπωσιακη ξανθια κοπελα.Ξερει κανεις πληροφοριες γι'αυτην;δεν μπορουσα να σταματησω δυστυχως...
Την Αννα λες μαλλον φιλε...η κοπελα ειναι απο πολωνια...την εχω τιμησει και ξερω...δεν ειναι ξεπετα..τουλαχιστον εγω..3-4 φορες που εχω παει μαζι της το εχει τιμησει στο 50αρικο(γιατι η πραξη εγινε στο αμαξι και οχι σε ξενοδοχειο)

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
Την Αννα λες μαλλον φιλε...η κοπελα ειναι απο πολωνια...την εχω τιμησει και ξερω...δεν ειναι ξεπετα..τουλαχιστον εγω..3-4 φορες που εχω παει μαζι της το εχει τιμησει στο 50αρικο(γιατι η πραξη εγινε στο αμαξι και οχι σε ξενοδοχειο)
...πενηνταρικο και στ αμαξι...ε ρε τζαμπο που τους χρειαζεται...

alex(1)

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
118
Πόντοι
0
Στο τερμα της σολωνος πριν την στροφη , η κοπελα πριν την ξανθια(αννα) μια ψηλη μαυρομαλα πολυ ομορφη που ζηταει και αυτη 50αρικο νομιζω, τιμαει τα λευτα της?

thrassos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2012
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
0
το σαββατόβραδο πάντως κάτι είχε στο λεγόμενο τρίγωνο πίσω από την ομόνοια.τουλάχιστον 15 κοπέλες είδα εγώ..... παλιότερα δε ξέρω για να συγκρίνω.....αλλά για να λέτε μεγαλεία φαντάζομαι.

thrassos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2012
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
0
πολύ ενδιαφέρον αυτοί οι δηλωμένοι με πακιστανικό όνομα αριθμοί. κάνεις άφοβα τις βρωμιές σου.
πού τα βρίσκουμε???

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
και με τι ονομα ειναι ενεργοποιημενο στην υπηρεσια ρε τυπε?

cosmocarta ειναι τυπε, και λειτουργεί κανονικά...  :sunglasses:

μη με ρωτας σε τι όνομα είναι, δεν ξέρω  :grin:

...μην το παρει χαμπαρι αυτο ο λακης :police:

την κάτσαμε έτσι και μας παρει είδηση  :2funny:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
πολύ ενδιαφέρον αυτοί οι δηλωμένοι με πακιστανικό όνομα αριθμοί. κάνεις άφοβα τις βρωμιές σου.
πού τα βρίσκουμε???
Οταν σε μπουζουριασουν και σε στειλουν στο Πακισταν να δω τι θα λες. :2funny: :2funny:

Απο την στιγμη που βρισκουν που εισαι βαση του κινητου αλλα και που εχεις καλεσει ειναι δευτερευον το ποιος εχει αγορασει το νουμερο.

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
πού τα βρίσκουμε???

Τα πουλάγανε 1 ευρο τη SIM τυπε... έτοιμη ενεργοποιημένη...
ουτε ξέρω τι κάνουν και που τα βρίσκουν

ρωτα καναν πακι σε κανα παζαρι...
ολο και κάτι θα βρεις... απο μοναστηρακι πάντως τους μαζέψανε την τελευταία κυριακη.

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Απο την στιγμη που βρισκουν που εισαι βαση του κινητου αλλα και που εχεις καλεσει ειναι δευτερευον το ποιος εχει αγορασει το νουμερο.

Αν ασχοληθούν ΣΟΒΑΡΑ, βρίσκουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ, εκτός κι αν 1) είσαι ιδιαίτερα προσεκτιός και 2) ξέρεις πως λειτουργεί το σύστημα.

Ξέρεις π.χ. πως μέσα στα στοιχεία που στέλνει κάθε κλήση στο σύστημα (και καταγράφονται, και διατηρούνται για τουλάχιστον 2 χρόνια) είναι και το ΙΜΕΙ της συσκευής?
Ξέρεις πόσα στοιχεία (πεδία) έχει  ΚΑΘΕ ΚΛΗΣΗ (ή απόπειρα κλήσης) δηλ. κάθε record που καταγράφεται?  300 φίλε μου!

Δε σου λέω τώρα, δεν πρόκειται ποτέ να ασχοληθεί κανείς να κάτσει να κάνει τέτοια έρευνα για να δει αν κάποιος ξενογάμησε μια πουτάνα απ' το δρόμο, αλλά όλα αυτά είναι στοιχεία που καταγράφονται, και εφ' όσον καταγράφονται είναι θέμα επεξεργασίας αρχείων να βγουν αποτελέσματα.

Αν π.χ. η πουτάνα που πήδηξες ήταν και γκόμενα του Μπιν Λάντεν, θα σε βρουν σίγουρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom