Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
μπηκαν οι συνταξεις ρε μεχρι τις 10 του μηνα αδεια θα ναιπριν 1 ωρα στο τριγωνο ουτε μια :S
μπηκαν οι συνταξεις ρε μεχρι τις 10 του μηνα αδεια θα ναιπριν 1 ωρα στο τριγωνο ουτε μια :S
ουτε ενα πρεζονι τυπε ετσι για να πεις οτι κατι ειδεςμπηκαν οι συνταξεις ρε μεχρι τις 10 του μηνα αδεια θα ναι
ναι,σου μιλαω δεν υπηρχε τιποταΤελικά καταφέρανε καί τίς διώξανε όλες απ τό κέντρο......
Η Μεξικάνα είναι γεμάτη, κοντή, βυζάρες, βαμμένη ξανθιά, μέσο μήκος μαλλιού και από τη φάτσα φαίνεται ότι είναι αλλοδαπή. Τα ελληνικά της είναι εξαίσια, δήλωσε ότι είναι πολλά χρόνια στην Ελλάδα, παντρεμένη με ναυτικό και έχει δυο παιδιά που γύρισαν στο Μεξικό. Δεν φοράει γυαλιά και η φωνή της έχει κάτι παρακλητικό.
προχτες ήτανε στο πόστο της ... και ζητούσε 50 ευρά κώλου συμπεριλαμβανομένου
Χαχα καλά, πού ζεις; Ξέρεις πόσες φοιτήτριες εκδίδονται, γιατί δε φτάνουν τα λεφτά για τα έξοδά τους;
Χεχε, αυτό να μου πεις! Κρίμα πάντως, γιατί δικό μου χώρο δεν έχω και, αν είναι, θα πρέπει να πληρώσω τα μαλλιοκέφαλά μου για ξενοδοχείο συν την τσιμπημένη ταρίφα, προκειμένου να γευτώ φρέσκια πραμάτεια. >CG και CT γινονται τυπε αυτες..δεν πανε να κανουν πιατσα στους κατουρημενους δρομους της αθηνας ειναι πολυ ευαισθητες..
Πες μας πιο πολλα για την Μαρινα...???σήμερα ξημερώματα βόλτα απο τρίγωνο είχε δυο καλά σχετικά .Την μαρίνα και μια φίλη της.Αλβανίδες και οι δυο.Πηρα την μαρίνα παροτι ασχημη στο πρόσωπο ειχε καλο αδύνατο κορμάκι (για όσους αρέσουν τα skinny).50 ευρω το κόστος για μια ώρα. πολύ πρόστυχη στο κρεββάτι. τέλος.
πολύ πρόστυχη στο κρεββάτι.
Πες μας πιο πολλα για την Μαρινα...???
Τι εννοούμε "τρίγωνο"; Όχι των Βερμούδων προφανώς, έτσι;
δεν ξερες??? πλακα κανεις !!!Τι εννοούμε "τρίγωνο"; Όχι των Βερμούδων προφανώς, έτσι;