Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μπηκαν οι συνταξεις ρε μεχρι τις 10 του μηνα αδεια θα ναι :grin:
ουτε ενα πρεζονι τυπε ετσι για να πεις οτι κατι ειδες
πανε οι καλες εποχες που την νυχτα εσφιζε απο πουτανες(γκρανια,κιτρινιαρες) :tickedoff:

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
848
Πόντοι
96
Προσοχή !!!! Κυκλοφόρησε φήμη για 4 από τις Κινέζες της Χαλκοκονδύλη και πέριξ ότι είναι φορείς του AIDS !!!  Προσέχετε και με προφυλακτικό πάντα.!!  :S

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
νομίζω απλά φήμες τέσσερις -πέντε ήταν όλες και όλες οι κινέζες σε εκείνα τα σημεία κάποιες πρωϊνές και κάποιες το βράδυ.

ARISPEED

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
25
Like
209
Πόντοι
31
ερώτηση για καβλοτιμονιέρηδες. Τι παίζει τα βράδια στο σημείο Χαμοστέρνας κ Πέτρου Ράλλη στον Ταύρο , Ρούφ μπροστά σε ενα παρκάκι ........
Εχουμε ενημέρωση ? Ευχαριστώ !

andy williams11

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
πω πω μια μεσημεριανη ερημια που υπαρχει στη χαλκοκονδυλη και γυρω!!!

glykopsolis

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2011
Like
6
Πόντοι
6
Τελικά καταφέρανε καί τίς διώξανε όλες απ τό κέντρο......

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Η Μεξικάνα είναι γεμάτη, κοντή, βυζάρες, βαμμένη ξανθιά, μέσο μήκος μαλλιού  και από τη φάτσα φαίνεται ότι είναι αλλοδαπή. Τα ελληνικά της είναι εξαίσια, δήλωσε ότι είναι πολλά χρόνια στην Ελλάδα, παντρεμένη με ναυτικό και έχει δυο παιδιά που γύρισαν στο Μεξικό. Δεν φοράει γυαλιά και η φωνή της έχει κάτι παρακλητικό.

Μήπως είναι καμιά γύφτισσα τύπε και σου πούλαγε παπά ότι είναι Μεξικάνα; :2funny: :2funny: :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
προχτες ήτανε στο πόστο της ... και ζητούσε 50 ευρά κώλου συμπεριλαμβανομένου

Μαζί με το ξενοδοχείο, έπεσαν οι τιμές; Πού σκατά την πετυχαίνετε στις έκτακτες εμφανίσεις της, εγώ που δε μένω κοντά στο Κέντρο όποτε έχει τύχει να κατέβω τώρα τελευταία δεν την έχω πετύχει ποτέ...

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
...εψες βραδυ ,λαυριου ,γιαγιονια τρια αλλα χοντρες καμμια αξιαγαμητη ,χαλκοκοκδυλη εθεαθη η μια απ τις κινεζες αυτη με τον κωτσο μαζι με μιε ξανθια γιαγια σαβουρα κι αυτη ,παρακατω στην αριστοτελους περασα απ το ποδηλαταδικο του αλτιπαρμακη να πω μια καλησπερα και βγαινοτας απεναντι χοντρη μελαχρινη μου λεει΄΄ψιτ παμε για πιπες΄΄,προσπερασα αδιαφορα,πιο πανω σωκρατους παζαν καποια αξιολογα θεματα αλλα φοβου την πρεζα στριβω αριστερα και την κανω,τζαμπα και σημερα....

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
Χαχα καλά, πού ζεις; Ξέρεις πόσες φοιτήτριες εκδίδονται, γιατί δε φτάνουν τα λεφτά για τα έξοδά τους;

CG και CT γινονται τυπε αυτες..δεν πανε να κανουν πιατσα στους κατουρημενους δρομους της αθηνας ειναι πολυ ευαισθητες.. :grin:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
CG και CT γινονται τυπε αυτες..δεν πανε να κανουν πιατσα στους κατουρημενους δρομους της αθηνας ειναι πολυ ευαισθητες.. :grin:
Χεχε, αυτό να μου πεις! Κρίμα πάντως, γιατί δικό μου χώρο δεν έχω και, αν είναι, θα πρέπει να πληρώσω τα μαλλιοκέφαλά μου για ξενοδοχείο συν την τσιμπημένη ταρίφα, προκειμένου να γευτώ φρέσκια πραμάτεια.  >:(

Τέσπα, με τα νέα δεδομένα πού έχουμε τίποτα πιάτσες;

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.572
Πόντοι
266
σήμερα ξημερώματα βόλτα απο τρίγωνο είχε δυο καλά σχετικά .Την μαρίνα και μια φίλη της.Αλβανίδες και οι δυο.Πηρα την μαρίνα παροτι ασχημη στο πρόσωπο ειχε καλο αδύνατο κορμάκι (για όσους αρέσουν τα skinny).50 ευρω το κόστος για μια ώρα. πολύ πρόστυχη στο κρεββάτι. τέλος.

proedrosdbx

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
σήμερα ξημερώματα βόλτα απο τρίγωνο είχε δυο καλά σχετικά .Την μαρίνα και μια φίλη της.Αλβανίδες και οι δυο.Πηρα την μαρίνα παροτι ασχημη στο πρόσωπο ειχε καλο αδύνατο κορμάκι (για όσους αρέσουν τα skinny).50 ευρω το κόστος για μια ώρα. πολύ πρόστυχη στο κρεββάτι. τέλος.
Πες μας πιο πολλα για την Μαρινα...???

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Τι εννοούμε "τρίγωνο"; Όχι των Βερμούδων προφανώς, έτσι;  :P

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• trigono.jpg
    trigono.jpg
    142,8 KB · Εμφανίσεις: 38

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Ευχαριστώ Απόλυτε. Αναρωτιέμαι τι το εξαιρετικό έχει τέλος πάντων, για να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιάτσες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom