Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

thrassos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2012
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
0
Οταν σε μπουζουριασουν και σε στειλουν στο Πακισταν να δω τι θα λες. :2funny: :2funny:

Απο την στιγμη που βρισκουν που εισαι βαση του κινητου αλλα και που εχεις καλεσει ειναι δευτερευον το ποιος εχει αγορασει το νουμερο.

πολύ δύσκολα μπορούν να σε βρουν κατ'αυτόν τον τρόπο, εκτός αν έχεις διαπράξει έγκλημα θα ψαχτούν τόσο πολύ ώστε να βρουν που κινείσαι ακριβώς και εννοείται θα αλλάζεις αριθμό κάθε τόσο.
προτιμότερο πάντως από το να έχεις αριθμό δηλωμένο στ' ονομά σου......
όπως και να έχει...έχεις κάποια ανωνυμία σε κάθε περίπτωση
αν βρεθεί κάποιο ύποπτο τηλεφώνημα...θα αναρωτιούνται ποιος είναι αυτός ο αλί αμπντούλ και όχι που μένει αυτός ο γιώργος παππάς που έχει όλα τα στοιχεία σε κάθε υπηρεσία...για να σε παρακολουθήσουν έξω απ΄το σπίτι σου....όχι ότι με το πακιστανικό δεν μπορούν να σε βρουν...σαφώς και μπορούν 

Επισκέπτης
Οταν σε μπουζουριασουν και σε στειλουν στο Πακισταν να δω τι θα λες. :2funny: :2funny:

Απο την στιγμη που βρισκουν που εισαι βαση του κινητου αλλα και που εχεις καλεσει ειναι δευτερευον το ποιος εχει αγορασει το νουμερο.
αμα εχεις σκοπο να κανεις κατι παρανομο δεν το παιρνεις.
αλλα αμα θες να εχεις ενα τηλεφωνο για πουτανες το παιρνεις αβοφα για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο..
και εγω εχω 2ο νουμερο που ειναι απο πακιστανο.. εννοειτε βεβαια οτι το κανονικο μου ειναι κανονικα δηλωμενο στο ονομα μου.

andy williams11

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
πριν απο καμια ωριτσα,κινητικοτητα στο πεζοδρομιο του joys.Aρκετα μιλφακια σουλατσαριζαν,θυμιζοντας τους παλιους καλους καιρους

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
αμα εχεις σκοπο να κανεις κατι παρανομο δεν το παιρνεις.
αλλα αμα θες να εχεις ενα τηλεφωνο για πουτανες το παιρνεις αβοφα για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο..
και εγω εχω 2ο νουμερο που ειναι απο πακιστανο.. εννοειτε βεβαια οτι το κανονικο μου ειναι κανονικα δηλωμενο στο ονομα μου.
καρτοκινητο ειναι?και με τις μοναδες πως κανεις ανανεωση? :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ακριβώς...
αλλά δε νομίζω ούτε 'γω να ενδιαφέρεται καμιά αρχή για ραντεβού με πουτάνες....
μην εισαι σιγουρος τυπε
ο κοτζακ παραμονευει :grin:
URL]]

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε λες να τσακωσουν τον μπαστουνοβλαχο και να τον απελασουν?
θα κανει διαμαρτυρια η παπια με τον παπαζολη τοτε? :grin:

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16

DRAKOS31

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
Σημερα η Μιμα ηταν στο ποστο τισ στο τριγωνο μαζι με 3-4 αδιαφορεσ ενω στα Joys στην Λαυριου υπηρχαν αρκετα milf.

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.576
Πόντοι
266
παιδες καλησπερα!μολις γυρισα απο βολτα.ποσειδωνος στο ύψος του kitcen bar δυο πολυ καλα για οσους αρέσουν τα skinny.Στο τρίγωνο μια ξανθια κοντουλα αδυνατη και αλλες δυο τρεις μέτριες.Εχω την εντύπωση ότι ξεμυτιζουν σιγα σιγα

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Πριν απο καμια ωριτσα, κινητικοτητα στο πεζοδρομιο του joys. Aρκετα μιλφακια σουλατσαριζαν, θυμιζοντας τους παλιους καλους καιρους

Σημερα η Μιμα ηταν στο ποστο τισ στο τριγωνο μαζι με 3-4 αδιαφορεσ ενω στα Joys στην Λαυριου υπηρχαν αρκετα milf.

Παιδες καλησπερα! Μολις γυρισα απο βολτα. Στο τρίγωνο μια ξανθια κοντουλα αδυνατη και αλλες δυο τρεις μέτριες. Εχω την εντύπωση ότι ξεμυτιζουν σιγα σιγα

Γύρω στις 18:00 που έκανα πεζός τη διαδρομή Πλατεία Λαυρίου - Καποδιστρίου - Περίπτερο - Σωκράτους μέχρι πάνω και τέλος παράκαμψη για διασταύρωση Γερανίου - Ζήνωνος, απογοητεύτηκα... 4 καλντεριμιτζούδες όλες κι όλες που έκαναν πιάτσα φανερά, απορώ πώς συναγωνιστές που πήγαν λίγο πριν από 'μένα κάνουν λόγο για κινητικότητα και milfs, μία καλούλα ξανθιά στο τρίγωνο (όχι κάτι φοβερό, την αναφέρει και ο συναγωνιστής) μαζί με μία τσιγγάνα, μία τελειωμένη 50άρα τσιγγάνα στην πιάτσα της Γερανίου ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΔΥΝΑΤΟΥΛΙΚΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΞΕΚΩΛΕ ΝΤΥΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΠ' ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟΥ (οι λάτρεις αυτού του είδους ας ψαχτούν...). Κατά τις 20:00 που ξαναέκανα την ίδια διαδρομή παρούσα ΚΑΙ η Μίμα στο τρίγωνο (επιβεβαιώνω) με άλλες 3-4 κοπέλες (η μία απ' αυτές η προαναφερθείσα ξανθιά), μία νόστιμη κοπελίτσα μάλλον ζάκι στην Ξούθου και τέλος στη Γερανίου στο γωνιακό φαγάδικο καθόταν ένα κουκλί πιτσιρίκι ξεκωλέ ντυμένο μ' έναν μαντραχαλά 40 ετών το οποίο δεν κατάφερα να συμπεράνω αν ψαχνόταν διακριτικά ή όχι.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Παιδιά μια που αναφερθήκαμε στη Μίμα την οποία σκέφτομαι καιρό τώρα να την ξαπλώσω αλλά σπάνια παίρνω κοπέλες από πιάτσα γιατί φοβάμαι για αρρώστιες κ.λπ., έχετε να μου πείτε εντυπώσεις απ' την καθαριότητά της; Τη βδομάδα που μας έρχεται σκέφτομαι να πάω να την πάρω, δεν αντέχω άλλο, προσπαθώ ν' αντισταθώ αλλά αυτό το πιτσιρίκι με την εμφάνισή του μ' έχει κολάσει όσο λίγα πουτανάκια...

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
σπάνια παίρνω κοπέλες από πιάτσα γιατί φοβάμαι για αρρώστιες κ.λπ.,

αλλά αυτό το πιτσιρίκι με την εμφάνισή του μ' έχει κολάσει όσο λίγα πουτανάκια...

Ακριβώς έτσι την έχουν πατήσει ΟΛΟΙ όσοι κόλλησαν ΣΜΝ από πουτάνες...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Ακριβώς έτσι την έχουν πατήσει ΟΛΟΙ όσοι κόλλησαν ΣΜΝ από πουτάνες...

Με βάζεις πάλι στη θέση μου και με κάνεις να κάνω πίσω... Τώρα σοβαρά, με γαμήσι με προφυλακτικό και χωρίς επίφοβες δραστηριότητες (π.χ. ακάποτο τσιμπούκι, γλειφομούνι κ.τ.λπ.) έχω ΣΟΒΑΡΕΣ πιθανότητες να κολλήσω κάτι;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.737
Πόντοι
3.656
Με βάζεις πάλι στη θέση μου και με κάνεις να κάνω πίσω... Τώρα σοβαρά, με γαμήσι με προφυλακτικό και χωρίς επίφοβες δραστηριότητες (π.χ. ακάποτο τσιμπούκι, γλειφομούνι κ.τ.λπ.) έχω ΣΟΒΑΡΕΣ πιθανότητες να κολλήσω κάτι;
Αν Φοράς προφυλακτικό (με ειδικό λιπαντικό, απαγορεύεται η βαζελίνη και το baby - oil) δεν κολλάς ΣΜΝ. Αυτά κολλάνε μόνο με αίμα ή με σπέρμα. Αν σου αρέσει το γλυφομούνι μην το κάνεις με πόρνη. Έχω πηδήξει πάνω από 60 αυτά τα τρία τελευταία χρόνια και δεν κόλλησα. Μπορείς βέβαια να κολλήσεις καβούρια του εφηβαίου, αυτά που ο κόσμος τα λέει μουνόψειρες, ή έρπη των γεννητικών οργάνων.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Παιδιά μια που αναφερθήκαμε στη Μίμα την οποία σκέφτομαι καιρό τώρα να την ξαπλώσω αλλά σπάνια παίρνω κοπέλες από πιάτσα γιατί φοβάμαι για αρρώστιες κ.λπ., έχετε να μου πείτε εντυπώσεις απ' την καθαριότητά της; Τη βδομάδα που μας έρχεται σκέφτομαι να πάω να την πάρω, δεν αντέχω άλλο, προσπαθώ ν' αντισταθώ αλλά αυτό το πιτσιρίκι με την εμφάνισή του μ' έχει κολάσει όσο λίγα πουτανάκια...
Καλο βολι, αλλα παντα με προφυλαξη και ιδιαιτερη προσοχη !!!

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.491
Πόντοι
2.306
Ρε παιδια που θα βρω την Μιμα;

Stories

Νέο!

Stories