Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Οταν μιλάει ο απόλυτος για τρίγωνο
τον ακούμε ευλαβικά
ειναι η έδρα του  :grin:
ο.κ δεν επιμενω ;) :grin: σιγουρα ξερετε  οι παλαιοι,κανενα απο τριγωνο δεν υπαρχει ετσι γλυκομουνικο? :fuck1:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ναι συμφωνω εχετε σιγουρα καποια παραπανω εμπειρια  επι του θεματος :grin:  δηλαδη θα ειναι ξεπετα εντελως,την ξερετε γενικα αυτην??
μια κοντυλο με πολυ μακρυ μαλι που πεταει εξω τις μπουταρες δεν λες τυπε?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δηλαδη τι γλυκομουνικο βρωμομουνικο αλλα να ειναι ξαλαφρα :pipa2:  :2funny:
δικε μου ψαχνεις αποκλειστικα για αλβανιδα?
καμια φρικοπουρη απο ρωσια βουλγαρια δεν σου κανει? :grin:

thrassos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2012
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
0
Απ οτι διαβαζω το θρυλικο τριγωνο αρχιζει σιγα σιγα να ζωντανευει αναμνησεις στους παλιους συναδελφους. προτεινε μας κατι καλο ρε απολυτε......καποια που να γουσταρει που ειναι πουτανα
παντα για τριγωνο μιλαμε.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Αν Φοράς προφυλακτικό (με ειδικό λιπαντικό, απαγορεύεται η βαζελίνη και το baby - oil) δεν κολλάς ΣΜΝ. Αυτά κολλάνε μόνο με αίμα ή με σπέρμα. Αν σου αρέσει το γλυφομούνι μην το κάνεις με πόρνη. Έχω πηδήξει πάνω από 60 αυτά τα τρία τελευταία χρόνια και δεν κόλλησα. Μπορείς βέβαια να κολλήσεις καβούρια του εφηβαίου, αυτά που ο κόσμος τα λέει μουνόψειρες, ή έρπη των γεννητικών οργάνων.

60 καλντεριμιτζούδες εννοείς ή πουτάνες γενικά; Όσο για το τελευταίο πάνω που με καθησύχασες με ισοπέδωσες ξανά...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015

Συνημμένα

• Photo-0624a.jpg
    Photo-0624a.jpg
    136,6 KB · Εμφανίσεις: 37

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
ΜΑγκες εκτος απο τα μικροβια υπαρχουν και μυκητες . Πριν κατι χρονια ειχα παει για μπανιο σε παραλια γυμνιστων και ξαπλωσα στην αμμο χωρις πετσετα . Το ιδιο βραδυ πηδηχτηκαμε με την κοπελια μου 2-3 φορες . ΤΗν επομενη μερα αρχισα να εχω φαγουρα στο κεφαλι του εργαλειου και εμφανιστηκε εξανθηματακι . μια μερα μετα εμφανιστηκε φαγουρα και βλεννα στην κοπελια μου . Εξεταση στο Συγγρου εδειξε μυκητες . Το αποτελεσμα 45 μερες αλοιφες και χαπια , οχι σεξ για 20 μερες , και μετα για 2 μηνες με προφυλακτικο . Και μυκητες μπορεις να κολησεις απο τα σεντονια , απο το χαρτι , απο το νεροχυτη . Αρα μαγκες προσοχη στα δελα γιατι εκτος απο τα πολυ επικινδυνα ΣΜΝ υπαρχουν και "ελαφρες" μολυνσεις οι οποιες μπορει να σε ξεσκισουν στην ταλαιπωρια χωρις απαραιτητα να κινδυνευει η ζωη σου .

Εντάξει εγώ πηγαίνω σχεδόν αποκλειστικά σε στούντιο που είναι αρκετά καλύτερα τα πράγματα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
αρχιζουν και ξαναβγαινουν δειλα δειλα,χτες περι ωρας 2:20(καπποδιστριου) 2 ξανθα δεν ξερω λεπτομεριες αυτα τα ξερουν η τιμημενοι εδω μεσα ;) η μια αλβανιδακι μεγαλη σχετικα στην ηλικια η αλλη πιο μπανικο ,μας ζητησε 30+ 30 για να την παρουμε παρτουζιτσα με τον φιλο μου στο πορνο λιτο χοτελ,,φυγαμε δεν μειναμε,ακριβως στο φαναρη 4 με 5 μαυρογλυκομουνες,μου ζητησε 15 +15 για ''σιμπουκι'' :2funny: κ στους δυο,..παντως παρατηρω οτι σιγα σιγα αρχιζουν κ μαζευονται παλι η καυλο εκτονωστριες :fuck1: :fuck1: :pipa2:  στα ποστα τους επιτελους..

Εκεί στην Καποδιστρίου έξω απ' το ξενοδοχείο Λητώ είχε κάτι μουνάρες παλιά... Τις θυμάμαι και συγκινούμαι. Τότε δεν είχαν καν σχέση με τον αγοραίο έρωτα και παρ' όλ' αυτά μου ερχόταν να παρκάρω επί τόπου και να τις φορτώσω...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Παίδες οι πιάτσες ξαναζωντανεύουν, επιβεβαιώνω. Χθες πέρασα με το αμάξι γύρω στις 16:30 τη γνωστή διαδρομή (Πλατεία Λαυρίου - Καποδιστρίου - Τρίγωνο - Σωκράτους μέχρι πάνω) και ήταν τα πράγματα σχεδόν όπως τον παλιό καλό καιρό! Το περίπτερο τίγκα σχεδόν (και η Μίμα παρούσα), στη Σωκράτους αρκετές γύφτισσες που έκαναν πιάτσα, το μωρό στην αρχή της Ξούθου πάλι παρούσα (δεν πρόσεξα πάλι αν είναι ζάκι γιατί πέρασα βιαστικά με το αμάξι αλλά μιλάμε για ΠΟΛΥ καλό κομμάτι) και γενικά ζωντανά πράγματα. Μόνο από την πιάτσα της Γερανίου δεν πέρασα καθ' ότι πεζόδρομος :grin:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.739
Πόντοι
3.656
60 καλντεριμιτζούδες εννοείς ή πουτάνες γενικά; Όσο για το τελευταίο πάνω που με καθησύχασες με ισοπέδωσες ξανά...
Εννοώ 60 καλντεριμιτζούδες, δεν πάω σε μπουρδέλα γιατί δεν μπορώ να τελειώσω σε 10 λεπτά όπως λέει υο πρόγραμμα. Ο έρπης των γεννητικών οργάνων φαίνεται με το μάτι, είναι ζήτημα υγείας να ψάξεις φωτογραφίες, πχ από το INTERNET, να τις μελετήσεις και να το αναγνωρίσεις όταν το δεις. Τα καβούρια του εφηβαίου επίσης φαίνονται σαν μικρές ελιές, γιατί χώνουν το κεφάλι τους μέσα στο δέρμα και δεν φεύγουν με τίποτα. Προτίμα τις ξυρισμένες και κοίτα τες καλά. Αν το μουνί κάποιας βρωμάει και μετά το μπάνιο, τότε 99% έχει μύκητες. Κοίτα τες λοιπόν καλά πριν τις φυστικώσεις, μετά την επαφή βγάλε το προφυλακτικό κρατώντας το με χαρτί υγείας ώστε να μην ακουμπήσουν υγρά της στο δέρμα σου, πλύσου με  betadin, αφού το αφήσεις 30 δευτερόλεπτα και μην φοβάσαι.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
μια κοντυλο με πολυ μακρυ μαλι που πεταει εξω τις μπουταρες δεν λες τυπε?
====
Α  propos  μπουταρες -- εχει εμφανιστεί  η βρωμιάρα καρμεν  η ξανθιά
προ  διμηνου ακομα  ηταν πολυ παχιά--  προχτες  που την είδα στη λαυρίου διερχόμενος- εχει αδυνατισει & κοκκινισει  απο μπανια  και  ειναι  ανοιχτη ξανθια πλεον
βριζοταν με μια  άλλη --  "  φυγκε--- κι εγκο που εχου πιεντε  κρονια  εντο  περα '  --    και    κατι τετοια
αθλια  περιπτωση..

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Κάρμεν η επιτομή της αθλιότητας μακριά!!!!! Βρωμόμουνο με όλη την σημασία της λέξης!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom