soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
ο.κ δεν επιμενω ;) σιγουρα ξερετε οι παλαιοι,κανενα απο τριγωνο δεν υπαρχει ετσι γλυκομουνικο?Οταν μιλάει ο απόλυτος για τρίγωνο
τον ακούμε ευλαβικά
ειναι η έδρα του
ο.κ δεν επιμενω ;) σιγουρα ξερετε οι παλαιοι,κανενα απο τριγωνο δεν υπαρχει ετσι γλυκομουνικο?Οταν μιλάει ο απόλυτος για τρίγωνο
τον ακούμε ευλαβικά
ειναι η έδρα του
δηλαδη τι γλυκομουνικο βρωμομουνικο αλλα να ειναι ξαλαφραο.κ δεν επιμενω ;) σιγουρα ξερετε οι παλαιοι,κανενα απο τριγωνο δεν υπαρχει ετσι γλυκομουνικο?
μια κοντυλο με πολυ μακρυ μαλι που πεταει εξω τις μπουταρες δεν λες τυπε?ναι συμφωνω εχετε σιγουρα καποια παραπανω εμπειρια επι του θεματος δηλαδη θα ειναι ξεπετα εντελως,την ξερετε γενικα αυτην??
δικε μου ψαχνεις αποκλειστικα για αλβανιδα?δηλαδη τι γλυκομουνικο βρωμομουνικο αλλα να ειναι ξαλαφρα
διεκ μου ψαχνεις αποκλειστικα για αλβανιδα?
καμια φρικοπουρη απο ρωσια βουλγαρια δεν σου κανει?
Αν Φοράς προφυλακτικό (με ειδικό λιπαντικό, απαγορεύεται η βαζελίνη και το baby - oil) δεν κολλάς ΣΜΝ. Αυτά κολλάνε μόνο με αίμα ή με σπέρμα. Αν σου αρέσει το γλυφομούνι μην το κάνεις με πόρνη. Έχω πηδήξει πάνω από 60 αυτά τα τρία τελευταία χρόνια και δεν κόλλησα. Μπορείς βέβαια να κολλήσεις καβούρια του εφηβαίου, αυτά που ο κόσμος τα λέει μουνόψειρες, ή έρπη των γεννητικών οργάνων.
Ρε παιδια που θα βρω την Μιμα;
ΜΑγκες εκτος απο τα μικροβια υπαρχουν και μυκητες . Πριν κατι χρονια ειχα παει για μπανιο σε παραλια γυμνιστων και ξαπλωσα στην αμμο χωρις πετσετα . Το ιδιο βραδυ πηδηχτηκαμε με την κοπελια μου 2-3 φορες . ΤΗν επομενη μερα αρχισα να εχω φαγουρα στο κεφαλι του εργαλειου και εμφανιστηκε εξανθηματακι . μια μερα μετα εμφανιστηκε φαγουρα και βλεννα στην κοπελια μου . Εξεταση στο Συγγρου εδειξε μυκητες . Το αποτελεσμα 45 μερες αλοιφες και χαπια , οχι σεξ για 20 μερες , και μετα για 2 μηνες με προφυλακτικο . Και μυκητες μπορεις να κολησεις απο τα σεντονια , απο το χαρτι , απο το νεροχυτη . Αρα μαγκες προσοχη στα δελα γιατι εκτος απο τα πολυ επικινδυνα ΣΜΝ υπαρχουν και "ελαφρες" μολυνσεις οι οποιες μπορει να σε ξεσκισουν στην ταλαιπωρια χωρις απαραιτητα να κινδυνευει η ζωη σου .
αρχιζουν και ξαναβγαινουν δειλα δειλα,χτες περι ωρας 2:20(καπποδιστριου) 2 ξανθα δεν ξερω λεπτομεριες αυτα τα ξερουν η τιμημενοι εδω μεσα ;) η μια αλβανιδακι μεγαλη σχετικα στην ηλικια η αλλη πιο μπανικο ,μας ζητησε 30+ 30 για να την παρουμε παρτουζιτσα με τον φιλο μου στο πορνο λιτο χοτελ,,φυγαμε δεν μειναμε,ακριβως στο φαναρη 4 με 5 μαυρογλυκομουνες,μου ζητησε 15 +15 για ''σιμπουκι'' κ στους δυο,..παντως παρατηρω οτι σιγα σιγα αρχιζουν κ μαζευονται παλι η καυλο εκτονωστριες στα ποστα τους επιτελους..
ποσο παει αυτη?Στο τρίγωνο.
ποσο παει αυτη?
Εννοώ 60 καλντεριμιτζούδες, δεν πάω σε μπουρδέλα γιατί δεν μπορώ να τελειώσω σε 10 λεπτά όπως λέει υο πρόγραμμα. Ο έρπης των γεννητικών οργάνων φαίνεται με το μάτι, είναι ζήτημα υγείας να ψάξεις φωτογραφίες, πχ από το INTERNET, να τις μελετήσεις και να το αναγνωρίσεις όταν το δεις. Τα καβούρια του εφηβαίου επίσης φαίνονται σαν μικρές ελιές, γιατί χώνουν το κεφάλι τους μέσα στο δέρμα και δεν φεύγουν με τίποτα. Προτίμα τις ξυρισμένες και κοίτα τες καλά. Αν το μουνί κάποιας βρωμάει και μετά το μπάνιο, τότε 99% έχει μύκητες. Κοίτα τες λοιπόν καλά πριν τις φυστικώσεις, μετά την επαφή βγάλε το προφυλακτικό κρατώντας το με χαρτί υγείας ώστε να μην ακουμπήσουν υγρά της στο δέρμα σου, πλύσου με betadin, αφού το αφήσεις 30 δευτερόλεπτα και μην φοβάσαι.60 καλντεριμιτζούδες εννοείς ή πουτάνες γενικά; Όσο για το τελευταίο πάνω που με καθησύχασες με ισοπέδωσες ξανά...
Επεσαν και αλλο ???Stam θα σε γελάσω μετά την επιδρομή του Λοβέρδου μπορεί να έχουν αλλάξει οι τιμές.
...ειναι μικρος ο κοσμος...
για να τον ξερουν ολοι θαναι φιρμα τυπεγιατι τον ξερεις και εσυ?